Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Μυρίζει» τηλεοπτική μετάδοση την 11η και 12η αγωνιστική


Η ΕΠΑΕ έκανε γνωστά τα παιχνίδια της 11ης και 12ης αγωνιστικής που θα εξαιρεθούν από τους κυριακάτικους διαγωνισμούς του ΟΠΑΠ. Και τις δύο αυτές αγωνιστικές, η Ζάκυνθος θα αγωνιστεί Παρασκευή, ημέρα που πάντα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE TV και συγκεκριμένα το Sport 4. Έτσι λοιπόν, οι φίλοι της Ζακύνθου θα μπορέσουν να (ξανά) δουν στην τηλεόραση την αγαπημένη τους ομάδα την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμαριά και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Αιγίνιο, με τον τοπικό Αιγινιακό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εντυπωσιακό γκολ Λιβέρη στο Μαχαιράδο!


Ένα καταπληκτικό γκολ πέτυχε σήμερα στο γήπεδο του Μαχαιράδου ο παίκτης του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Στέλιος Λιβέρης στο νικηφόρο 2-7 της ομάδας του επί του Παναρτεμισιακού Α.Ο.

Ο Λιβέρης πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του, αλλά και του ματς, στο 86΄ από απόσταση 25 περίπου μέτρων έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Ντίνου Κυπριώτη, που παρόλη την εκτίναξη δεν μπόρεσε να αποκρούσει (φωτό).

Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Γιάννης Ζώντος για… όλα!


Όπου του ζητηθεί παίζει… η «ψυχή» της Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, Γιάννης Ζώντος. Ένας τραυματισμός στο αριστερό χέρι του τερματοφύλακα Νίκου Λούτα (τραυματίστηκε στην προπόνηση και σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον συμπαίκτη του, Ανδρέα Βυθούλκα), ανάγκασε τον προπονητή Νίκο Λιβέρη να ζητήσει από τον έμπειρο μέσο να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του σημερινού ματς με τον Α.Ο. Τσιλιβή, στο γήπεδο του Πλάνου, απόδοση που θα ζήλευαν αρκετοί τερματοφύλακες!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (Photos)

"Μονομαχία" Τάρε - Λιβέρη στο Μαχαιράδο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς του Σαββάτου στην Α΄ Κατηγορία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ο Α.Ο. Ζακύνθιακός συνέχισε τη… συνταγή της προηγούμενης αγωνιστικής και επιβλήθηκε με 7-2 του Παναρτεμισιακού Α.Ο., στο Μαχαιράδο. Τσιλιβή και Άγιος Λέων έμειναν στο 1-1, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι, με το ίδιο σκορ (1-3). Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι «άτακτοι» σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Η   Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΒΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/11/2013  ασχολήθηκε  με  τα  Φ.Α.   της  6ης  αγωνιστικής  Α΄Κατηγορίας, της  7ης  αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας  και  αγώνων Κυπέλλου  2ης  Φάσης, όπου  προέκυψαν  τα  κάτωθι :

ΤΙΡΝΑΒΟΣ: Στη Ζάκυνθο χωρίς τον Κουρτεσιώτη


Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο του Τιρνάβου για την 9η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζάκυνθο. Οι Θεσσαλοί θα πρέπει αν καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ομάδα του Ιονίου καθώς οι παίκτες του Τζιανλούκα Κολονέλο μετρούν μόνο νίκες στην έδρα τους, που τους έχουν φέρει στους 12 βαθμούς, μόλις έναν λιγότερο από τον Τίρναβο.

ΓΗΠΕΔΑ: Διάσταση Υπουργείου-ΕΠΟ για τις καταλληλότητες



Διάσταση απόψεων καταγράφηκε στη συνάντηση που έγινε χθες 22/11 ανάμεσα στο υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, αθλητικές ομοσπονδίες και τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με τις άδειες καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η πλευρά του Υπουργείου θέλει εφαρμογή του νόμου από 1/1/2014, ενώ οι ομοσπονδίες ζήτησαν νέα παράταση και αλλαγή του νόμου.
Αυτή ήταν η πρώτη διαφωνία, η πλευρά της ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε αλλαγή του ισχύοντος νομικού πλαισίου, παράλληλα ζήτησε να περάσει σε εκείνη η άδεια τέλεσης αγώνων και η άδεια καταλληλόλητας να αποτελέσει αρμοδιότητα των δήμων και όχι της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ: Ο Αδαμόπουλος στο Ζάκυνθος - Πιερικός




Ορίσθηκαν από την Κ.Ε.Δ / Ε.Π.Ο. οι διαιτητές του αγώνα Κ-19  μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που θα διεξαχθεί ι την Κυριακή 24-11-2013 στο Δημοτικό  Γήπεδο  ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  και ώρα 11:45.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  (ΕΠΣ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
1ος ΒΟΗΘΟΣ:  ΠΕΤΤΑΣ  Χ    (ΕΠΣ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
2ος ΒΟΗΘΟΣ:  ΜΑΤΣΑΣ   Β    (ΕΠΣ  ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ      (ΗΛΕΙΑΣ)

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του διημέρου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία




Ανακοινώθηκαν από  την  Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της  7ης  Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας  και  8ης  Αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας .  Αναλυτικά :

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Φεύγει ο Μέσι(;)


«Νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν», αναφέρθηκε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota»
Πριν από μερικές ημέρες από την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» έλεγαν πως ο Λιονέλ Μέσι έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος Φρανσουά Γκαγιάρδο, που επιμελείται το ρεπορτάζ, πάει το συγκεκριμένο θέμα ένα βήμα πιο πέρα και ισχυρίζεται πως ο Αργεντινός αστέρας έχει ήδη αποφασίσει να αφήσει το «Καμπ Νου».

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οριστικά νοκ άουτ οι Νομικός – Πετράκος

Χωρίς τον Μπάμπη Πετράκο απέναντι στον Τύρναβο

Με πολιτικά ρούχα παρακολούθησαν τη σημερινή προπόνηση οι τραυματίες Ανδρέας Νομικός και Μπάμπης Πετράκος, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο για τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο, με αντίπαλο τον ισχυρό Τύρναβο.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: Πανέτοιμος ο ΑΠΣ για τη σέντρα και τη νίκη


Παρουσία του Ιταλού προπονητή, Τζανλούκα Κολονέλο, πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση των παικτών της Ζακύνθου, κάτω υπό άσχημες καιρικές συνθήκες (έβρεχε συνεχώς και κατά διαστήματα πολύ έντονα), με το γήπεδο να έχει γίνει πολύ βαρύ. Επισημαίνουμε ότι ήταν η πρώτη προπόνηση αυτής της εβδομάδας με τον Ιταλό κόουτς παρόνατ, αφού γύρισε χθες το πρωί από την ιδιαίτερη πατρίδα του (είχε πάει για να αποκτήσει και το δίπλωμα UEFA Pro).

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Μονόδρομος η νίκη


Ολοκληρώνεται αύριο το πρωί η προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ, για το δύσκολο αγώνα της Κυριακής στο Γαλάτσι με την ομώνυμη ομάδα. Στην κυριολεξία η αποστολή των «ερυθρολεύκων» από το Κλειστό της Παναγούλας θα μεταβούν στο λιμάνι για να ταξιδέψουν με το δρομολόγιο των 14:30.

A΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σπουδαίο ματς στο Μαχαιράδο


Με τον Παναρτεμισιακό  Α.Ο. να υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στο Μαχαιράδο τον πρωτοπόρο Α.Ο. Ζακυνθιακό, συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Α.Ο. Λεβάντε παίζει στο Ενωσιακό με τον ουραγό της βαθμολογίας, Αχιλλέα, ενώ η 3η Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον αδύναμο Ελατιακό. Αναλυτικά:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι κορυφής στο Ρόιδο


Αλλαγή δεδομένων είχαμε μεσοβδόμαδα με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας, όπου με τις νίκες τους οι Έσπερος και Αλυκανάς πέρασαν στην 1η  και 2η  θέση, αντίστοιχα. Την Κυριακή το πρωί (11:30) ο Έσπερος υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Εθνικό Σκουλικάδου, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο Α.Ο. Βασιλικού. Αναλυτικά:

ΖΑΟ-ΒΟΛΕΪ: Τουρ στη… μισή Πελοπόννησο


Διήμερο αγωνιστικών υποχρεώσεων και μάλιστα εκτός νησιού περιμένει τα τμήματα Κορασίδων και Γυναικών για τον Ζακυνθινό Αθλητικό Όμιλο.
Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο οι Κορασίδες θα αγωνιστούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας, με τις αντίστοιχες της Αμαλιάδας, ενώ το απόγευμα στις 19:30 οι Γυναίκες θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρίπολης, τις αντίστοιχες του ΣΕΦΑ Αρκαδικός, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Η΄ Ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Δεν θα δεχτούμε άλλες τέτοιες συμπεριφορές»


Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Σάντας/Απέναντι, αλλά και τα όσα έγιναν (αν έγιναν, γιατί εμείς δεν ήμαστε εκεί για να δούμε και να καταγράψουμε τα γεγονότα) στο παιχνίδι της πρ. Τετάρτης και στο πλαίσιο του θεσμού του κυπέλλου, όπου έπαιζαν η Σάντα με την Α.Ε. Άγιο Λέοντα/Κοιλιωμένος. Η ανακοίνωση των διαιτητών αναφέρει:

Κ19-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κυριακή πρωί (11:45) με Πιερικό


Την ομάδα του Πιερικού υποδέχεται η Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου (11:45) και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το γήπεδο του Μαχαιράδου είναι η φυσική έδρα των «κυανοκίτρινων», απλά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα, έπαιξε στο Δημοτικό Στάδιο διότι τόσο η μεγάλη ομάδα του νησιού, όσο και ο Α.Ο. Ζακυνθιακός έπαιζαν εκτός έδρας.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: Έτοιμοι για ξενύχτια με την Εθνική;




Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες, οι ώρες και τα γήπεδα όλων των αγώνων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι ποδοσφαιρόφιλοι καλό θα είναι να ετοιμαστούν να... χάσουν τον ύπνο τους το επόμενο καλοκαίρι. Και όσοι εργάζονται πρωί, μάλλον θα πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο για να πάρουν άδεια από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου... Και αυτό γιατί οι ώρες πολλών εκ των αγώνων της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας προσφέρονται για... ξενύχτηδες.
Η κλήρωση των ομίλων μπορεί να διεξάγεται στις 6 Δεκεμβρίου, όμως, η ΦΙΦΑ έκανε γνωστό ήδη το αναλυτικό πρόγραμμα ολόκληρης της διοργάνωσης. Δηλαδή, ημέρες, ώρες και γήπεδα των αγώνων από την α’ φάση, μέχρι και τον τελικό.
Και αν η Εθνική μας ομάδα κληρωθεί στον 4ο όμιλο, είναι πιθανό να δώσει παιχνίδι ακόμα και στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος!

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»


Καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή «3ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του IONIAN CHANNEL, ήταν την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ, ο τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, που ήταν από τους διακριθέντες στο ιστορικό «διπλό» της ομάδας, στην Δράμα.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΣ: Όλα για όλα για τη νίκη


Έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Τύρναβο, στο Δημοτικό Στάδιο (15:00) με την τεχνική ηγεσία και το ποδοσφαιρικό τμήμα να γνωρίζουν το δείκτη επικινδυνότητας του ματς και να κρατούν χαμηλούς τόνους. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες και ο Τύρναβος αποδεικνύει με την έως τώρα πορεία του ότι είναι άκρως υπολογίσιμος αντίπαλος.

ΑΓΕΖ – ΜΠΑΣΚΕΤ: Δύσκολη έξοδος στο Γαλάτσι


Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον 1ο  Όμιλο του Νότου, όπου αγωνίζεται η ΑΓΕ Ζακύνθου, λόγω της εορτής του Πολυτεχνείου, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Γαλατσίου, στην Αθήνα.
Ο Περικλής Ταυρόπουλος με τον βοηθό του Νίκο Θεοδόση δούλεψαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα και από την Δευτέρα μπήκαν στην τελική ευθεία γι αυτό το δύσκολο ματς, δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 9ης «στροφής» της Football League.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανακοίνωση-διαμαρτυρία από τη Νέα Σάντα-Απέναντι


Αμέσως μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σάντας-Απέναντι και εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση-διαμαρτυρία:

«Το Δ.Σ. της Νέας Σάντας-Απέναντι, θέλει να καταγγείλει την απαράδεκτη διαιτησία του Α΄ Βοηθού στο σημερινό ματς του κυπέλλου με αντίπαλο την φιλική ομάδα του Αγίου Λέοντα. Τον θεωρούμε υπεύθυνο για αλλοίωση του αποτελέσματος για τις λανθασμένες (πάνω από έξι) αποφάσεις του. Επίσης, εξεπλάγην όταν διαβάσαμε στο φύλλο αγώνος ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κράτησε από το χέρι τον επόπτη. Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τη συγγνώμη μας για τις αθέμιτες αντιδράσεις αγανάκτησης προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου, οι οποίες ήθελαν να εκφράσουν τα παράπονά μας για τη διαιτησία.

Εκ του Δ.Σ.» 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αλλαγή σκηνικού στον πάγκο


Τελικά τα πράγματα άλλαξαν στην Θύελλα Αμπελοκήπων, σε ότι αφορά το ποιος θα κάτσει από τούδε και το εξής στον πάγκο της ομάδας. Όπως σας ενημερώσαμε στο χθεσινό μας φύλλο, η διοίκηση της δις νταμπλούχου είχε κλείσει για προπονητή τον Διονύση Μουζάκη και για άμεσο συνεργάτη του, τον Νίκο Ντόβρο. Τελικά, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και νέος τεχνικός είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Πολωνός Μάτσεϊ Νουτσκόφσκι!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νίκες για ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένο και Α.Ε. Γερακαρία


Εκτός από τα εξ αναβολής παιχνίδια, σήμερα είχαμε και δύο παιχνίδια για την β΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο Αμπελοκήπων η Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος επικράτησε με 3-1 της γηπεδούχου Νέας Σάντας κι έτσι στη φάση των «16» θα παίξει με τον Αετό Καλλιπάδου, στο γήπεδο Αγγερικού σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ. Στο άλλο ζευγάρι, και με το ίδιο σκορ η Α.Ε. Γερακαρία επικράτησε στα Πηγαδάκια του Αχιλλέα και πέρασε στους «8». Αναλυτικά:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πιο καλή η μοναξιά για τον Έσπερο

Φάση από το σημερινό παιχνίδι στο Μαχαιράδο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα δύο εξ αναβολής ματς για την Β΄ Κατηγορία, με τον Έσπερο να επικρατεί με 4-1 στο Μαχαιράδο του Κεραυνού Βουγιάτου και να… «πατάει» κορυφή. Στο άλλο ματς του Ενωσιακού, ο Α.Ο. Αλυκανάς νίκησε με 4-0 τον Πειρατή και πέρασε στην 2η  θέση της βαθμολογίας, μαζί με Παναρκαδικό και Εθνικό Σκουλικάδου. Αναλυτικά:

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΣ: Μόνο νίκη την Κυριακή


Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου. Οι φιλοξενούμενοι, που κέρδισαν την Δευτέρα με 1-0 τον Ηρακλή, θα έρθουν στη Ζάκυνθο με ανεβασμένο ηθικό, αφού η νίκη τους αυτή τους ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΑΠΣ.
Όμως και η Ζάκυνθος μετά το… τεράστιο «διπλό» στη Δράμα, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το ηθικό της ομάδας, αλλά να την ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έκφραση συγχαρητηρίων προς την Μάγδα Γαζέα


«Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία της Μάγδας Γαζέα, στον Διεθνή Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών στις 10-11-2013, στον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τη τρίτη θέση στη διεθνή κατάταξη,  θα θέλαμε προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας Ζακύνθου να της εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και να την ευχαριστήσουμε που για μία ακόμη φορά τίμησε τα Ελληνικά χρώματα αλλά και το νησί μας, το οποίο προβάλλεται με κάθε της επιτυχία.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συνέχεια με εξ αναβολής


Με δύο εξ αναβολής παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, ο Πειρατής υποδέχεται τον Α.Ο. Αλυκανά και στο Δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου, ο Κεραυνός Βουγιάτου υποδέχεται τον Έσπερο.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα: Για τρίτη φορά στο Μουντιάλ


Την τρίτη της συμμετοχή σε Μουντιάλ θα κάνει η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 μετά την πρόκριση που πήρε επί της Ρουμανίας με συνολικό σκορ 4-2.
Μετά το 1994 και το 2010, η «γαλανόλευκη» θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για τρίτη φορά. Μάλιστα, η Εθνική έδειξε τις δυνατότητές της στην άμυνα στα προκριματικά και τα μπαράζ, αφού δέχθηκε μόλις ένα γκολ, αυτό από τη Ρουμανία.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 1-4: Νίκησε και πάει… Τσιλιβή


Σε ένα μέτριο, έως κακό, παιχνίδι ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε 4-1 του Απόλλωνα, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 36΄ όταν ο Ζαχαρίας Τόδρη έκανε το διαγώνιο σουτ και στην πορεία της μπάλας, με προβολή ο Πάστρας την έστειλε στα δίχτυα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: «Κάκιστη η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα»


Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Τύρναβος (προσεχής αντίπαλος της Ζακύνθου) από τον Μπαλατσούκα και τους βοηθούς του στο ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή.
Η ομάδα του Τυρνάβου επικράτησε 1-0, ωστόσο η αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία ανάγκασε τη διοίκηση να εκδώσει ανακοίνωση για να εκφράσει τα παράπονά της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑΣ: «Ενωμένοι στις νίκες και στις ήττες»


Ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ομάδας της Ζακύνθου που παρά την αμυντική του θέση δείχνει με την εμπειρία που έχει αποσπάσει από το εξωτερικό πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το γκολ που πέτυχε επί της Καβάλας που έδωσε και την πρώτη νίκη στην ιστορία της Ζακύνθου στην Football League.
O Λάζαρος Φωτιάς μιλάει στο SkyGOAL.gr για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, την δυσκολία του να διαχειριστείς ένα βαρύ αποτέλεσμα αλλά και την ιστορία που γράφει η Ζάκυνθος.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αυλαία σήμερα στην β΄ φάση του κυπέλλου




Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώθηκε ότι την ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 19/20-11-2013 αντίστοιχα, θα διεξαχθούν αγώνες για την 2η Φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  και οι δύο αναβληθέντες αγώνες της Β΄ Κατηγορίας.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

FOOTBALL LEAGUE: Οπαδοί του Ηρακλή μπήκαν στο πούλμαν και χτύπησαν ποδοσφαιριστές!




Η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα στον Ηρακλή. Την ώρα που το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, σταμάτησε στην Κατερίνη για να δειπνήσουν τα μέλη της, περίπου 50 οπαδοί που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα για την ήττα (1-0) από τον Τύρναβο. Οι ποδοσφαιριστές όταν τους αντιλήφθηκαν , επιβιβάστηκαν γρήγορα στο πούλμαν, όμως κάποιοι εξαγριωμένοι πρόλαβαν, μπήκαν σε αυτό και δεν δίστασαν να τους χτυπήσουν!

Πηγή: flnews.gr

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Νέο τεχνικό δίδυμο Μουζάκης-Ντόβρος




Μετά την παραίτηση του προπονητή της Θύελλας Αμπελοκήπων, Κώστα Κλάδη (διαβάστε την ανακοίνωσή του ΕΔΩ), η δις νταμπλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοίνωσε για τη θέση του προπονητή, το τεχνικό δίδυμο Διονύσης Μουζάκης (φωτό) – Νίκος Ντόβρος.