Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Πρώτη αγωνιστική στην Ελευσίνα – Όλο το πρόγραμμα του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής-Με Ερμή Κιβερίου στο Κύπελλο



Πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένη (μετά την αρχική αναβολή της Δευτέρας) η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα.
Το…μπαλάκι στην πολιτική ηγεσία για το θέμα των γηπέδων έριξε ο κ. Τζανόπουλος. Αναμένει άμεση απάντηση για το θέμα αυτό, όμως ως Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα σύμφωνα με την προκήρυξη. Επομένως η έναρξη παραμένει ως έχει, στις 14 Σεπτεμβρίου.
Πρώτο, εντός έδρας, παιχνίδι για τον Ζακυνθιακό την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με τον γειτονικό ΠΑΟ Βάρδας.

Η σειρά των αγώνων:
1η αγωνιστική (14/09, ώρα 17:00)
Αχαϊκή - Ερμής Κιβερίου
Πανελευσινιακός - Ζακυνθιακός
Μανδραϊκός - Δόξα Νέας Μανωλάδας
ΠΑΟ Βάρδας - Βύζας Μεγάρων
Α.Ο. Λουτρακίου - Αστέρας Μαγούλας
Καλαμάτα - Κύμη
Παναργειακός - Παναρκαδικός
Ρεπό: Αιολικός

ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Νέος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός στη Ζάκυνθο!



Από 15 Σεπτεμβρίου η αθλητική ενημέρωση στα ερτζιανά για το νησί της Ζακύνθου θα έχει ένα όνομα: ISLAND SPORT-FM.
Ο σταθμός που μέχρι τις 14 του μήνα θα εκπέμπει πρόγραμμα στην αγγλική, από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και πλέον θα εκπέμπει ως SPORT-FM, αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους του NOVA SPORT-FM!
Καθημερινά ο σταθμός θα συνδέεται για 6 ώρες με τον NOVA SPORT-FM και τις υπόλοιπες 18 ώρες θα εκπέμπει πρόγραμμα από Ζάκυνθο!!!

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήρθαν και οι Πολίτης-Ουνγιαλίδης – Την Κυριακή με Πανελευσινιακό στο Στάδιο



Συνεχίζεται, καθημερινά, η προετοιμασία της ΠΑΕ Ζάκυνθος, επί ζακυνθινού εδάφους. Ο Ντάνι Ακίνο και ο νέος γυμναστής Κώστας Γιάννης, είχαν χθες και δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Πολίτη και τον αριστερό μπακ-χαφ, Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Και οι δύο παίκτες ήρθαν στο νησί με τις καλύτερες συστάσεις, κάτι που θα φανεί στην πορεία.
Σε ότι αφορά τα φιλικά, μετά από αυτά που πραγματοποιήθηκαν σε Καρδίτσα και Καρπενήσι, η ΠΑΕ σε ζακυνθινό έδαφος, έχει κλείσει με τον Πανελευσινιακό για την ερχόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο, με γενική είσοδο 5€.

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Με την ίδια... «συνταγή» ξεκίνησε την προετοιμασία



Από την προηγούμενη Δευτέρα 1η  Σεπτεμβρίου ξεκίνησε την προετοιμασία της και η Α.Ε. Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου. Υπό τις οδηγίες του Νίκου Ντόβρου η ομάδα… «χτίζεται» στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς, έτσι ώστε να βολεύονται όλοι οι παίκτες (αυτοί που ζουν στα ορεινά και αυτοί που ζουν στην πόλη).
Το συμβούλιο με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο, Σταμάτη Μπάστα, είναι κοντά στις προπονήσεις και η… «συνταγή» και για τη φετινή χρονιά είναι μία καλή πορεία με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Αγ. Λέοντα.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ο Ανδρέας Ζουπάνος ανέλαβε προπονητής στον Παναρτεμισιακό Α.Ο.

Από σήμερα το μεσημέρι ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. έχει προπονητή και ακούει στο όνομα, Ανδρέας Ζουπάνος. Στο προπονητικό τιμ θα είναι και οι γυμναστές Διονύσης Μουζάκης  και Γιώργος Γιαννούλης. Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον «ισχυρό» άνδρα της ομάδας, Μπάμπη Ραυτόπουλο και ο κ. Ζουπάνος και οι συνεργάτες του έπιασαν από σήμερα κιόλας δουλειά!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Τετάρτη (10/09) η κλήρωση κυπέλλου και πρωταθλημάτων



Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ότι  την  ΤΕΤΑΡΤΗ   10-09-2014    και  ώρα  19.30  στα  γραφεία  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  θα  πραγματοποιηθούν  οι  κληρώσεις  των  Πρωταθλημάτων και  Κυπέλλου  ποδοσφαιρικής  περιόδου   2014 - 2015.

Πηγή:  epszakynthou.gr

FOOTBALL LEAGUE 2: Ο Όμιλος του Ζακυνθιακού στην Γ' Εθνική



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ΕΠΟ τελικά κατέληξαν, μετά και την εξέλιξη με τον Άρη (που έρχεται κι αυτός οριστικά στην κατηγορία) στην τελική μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενόψει πλέον και της κλήρωσης της Παρασκευής, από την οποία θα προκύψουν τα προγράμματα στους 4 ομίλους.
Συγκεκριμένα, για τον καταρτισμό των ομίλων, δεσπόζει η οριστική παρουσία του Αιολικού στον 3ο όμιλο, μαζί με τις ομάδες της Πελοποννήσου, της Δυτικής Αττικής, αλλά και της Εύβοιας. Αντίθετα, φεύγει ο Οπούντιος Μαρτίνου Φθιώτιδας (και πάει στο 2ο Όμιλο). Και θα έχει ο 3ος Όμιλος 15 συνολικά ομάδες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διαβάστε τη συμπληρωματική προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων



Με ανακοίνωση η ΕΠΣ Ζακύνθου κάνει γνωστή τη συμπληρωματική προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015

Διαβάστε την  ΕΔΩ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Στις 8 Σεπτεμβρίου η «πρώτη» των διαιτητών



Από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου  ανακοινώθηκε   ότι  την   ΤΕΤΑΡΤΗ   08/09/2014   και  ώρα  20.00   στην    αίθουσα  πολλαπλών  χρήσεων  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  στο   Γαϊτάνι   θα   πραγματοποιηθεί   συγκέντρωση    των  τοπικών  Διαιτητών.
Στην  συγκέντρωση  αυτή  καλούνται να  παρευρίσκονται   όλοι ι  πιστοποιημένοι  Διαιτητές  καθώς  και  οι  νέοι  υποψήφιοι  Διαιτητές  που  θα  λάβουν  μέρος  στην  νέα  σχολή  διαιτησίας  που θα  πραγματοποιηθεί  το  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  27/28-09-2014 και  θα  περαιωθεί  το  επόμενο  ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  04/05-10-2014.     
Στην  σχολή  θα  διδάξουν  οι  Καθηγητές - Παρατηρητές  Διαιτησίας  Κ.Ε.Δ.   Ε.Π.Ο.  κ.κ.  ΛΑΓΟΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ  και  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ.  

Πηγή: epszakynthou.gr


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρόσληψη Ενωσιακών προπονητών



Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα (www.epszakynthou.gr) η ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοινώνει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την πρόσληψη 2 Ενωσιακών προπονητών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ: Ξεκινούν τα τμήματα υποδομής



Από την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν στην Παναγούλα τα τμήματα των Ακαδημιών της ΑΓΕΖ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου να γράφουν τα παιδιά τους. Περισσότερα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το τμήμα των Ακαδημιών:

Α.Ν.Ο.Ζ.: «Σάρωσαν» τα μετάλλια και στην Ιτέα!



Με 33 χρυσά, 18 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, επέστρεψαν από την Ιτέα οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ομίλου:
«Για άλλη μια χρονιά ο ΑΝΟΖ έδωσε το παρόν στ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων θάλασσας, που δεν έχουν κολυμβητήριο που διεξήχθη στην Ιτέα στις 30-31 Αυγούστου, σε πισίνα 25μ. με εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως αναμενόταν.
Τα παιδιά του ΑΝΟΖ κατέκτησαν συνολικά 33 χρυσά, 18 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, καταφέρνοντας να τερματίσουν πρώτοι στη Βαθμολογία σε 3 κατηγορίες : Ανδρών, Γυναικών και Γενική βαθμολογία Ανδρών – Γυναικών σε σύνολο 9 ομάδων.
Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι επιδόσεις και οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές είναι οι εξής :

Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Άρης



Η αγωνία και η ταλαιπωρία του κόσμου του Άρη για το μέλλον της ομάδας πήρε τέλος το πρωί της Τετάρτης (3/9), με το Ειρηνοδικείο να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης που είχαν υποβάλει ο ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών, κατά της απόφασης διορισμού προσωρινής διοίκησης υπό το Λάμπρο Σκόρδα.
Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ο Άρης θα παίξει οριστικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα ανοίγεται ο δρόμος για την εξυγίανσή του.
Η απόφαση του Ειρηνοδίκη Αθανάσιου Σπυρόπουλου ανακοινώθηκε λίγο πριν από τις εννέα και μισή το πρωί, μετά από ένα δικαστικό θρίλερ που κράτησε περίπου μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με αυτή αναιρείται η απόφαση διορισμού προσωρινής διοίκησης από τους Σκόρδα, Ματθαίου και Τσιόκνη και διορίζεται νέα από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Εκ νέου στον Βόρειο Όμιλο!



Τα οικονομικά μονοπώλησαν το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής το μεσημέρι της Τρίτης (2/9). Εκεί λοιπόν, ο πρόεδρος της διοργανώτριας ενημέρωσε τις ομάδες ότι η τελική προσφορά του ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος είναι 4,5 εκατ. ευρώ μικτά, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χωρίς τους φόρους το ποσό ανέρχεται στα 3,8 εκατ. ευρώ. Και αυτή είναι η μικρότερη χορηγία όλων των εποχών! Πέρσι επί παραδείγματι τα μικτά έσοδα ήταν στα 5,2 εκατ. ευρώ.
Παρόλα αυτά και ελλείψει κάποιας άλλης πρότασης οι ομάδες θα πορευτούν με αυτή την προσφορά (το ποσό θεωρητικά θα ήταν περίπου 146.000 ευρώ για κάθε μία αλλά αν υπολογιστούν και τα έξοδα των λειτουργικών αναγκών της διοργανώτριας το εν λόγω νούμερο μειώνεται ακόμα περισσότερο). Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής ή άλλης καθυστέρησης και η εναρκτήρια σέντρα του πρωταθλήματος θα ξεκινήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (9/9).

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάνει… μετεγγραφές και σε διοικητικό επίπεδο! – Νέος Πρόεδρος ο Παναγιώτης Βάρτζελης

Τείνει… να τρελάνει κόσμο φέτος ο Α.Ο. Λεβάντε!!! Μετά τις πολλές και καλές μεταγραφικές του κινήσεις… μπάζει νέο αίμα και στο χώρο της διοίκησης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας αλλά ζει το διοικητικό καθεστώς και νέος Πρόεδρος θα είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, Παναγιώτης Βάρτζελης. Ο κ. Βάρτζελης (Γεωπόνος) δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του Σαρακινάδου (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΚΗ)και θέλει κι αυτός να βάλει το δικό του λιθαράκι στο φετινό οικοδόμημα της ομάδας
Επίσης, πάντα με δικές μας πληροφορίες, η μεγάλη προσφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια του Γιάννη Αρκαδιανού, έκανε το υπόλοιπο συμβούλιο να του αναθέσει δύο σημαντικά πόστα. Αυτά του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Γενικού Γραμματέα!

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί στα τοπικά ΜΜΕ η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.  

ΑΓΕΖ: Δύσκολο ξεκίνημα για τη ζακυνθινή ομάδα – Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Έγινε η κλήρωση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής στο μπάσκετ, με την ΑΓΕΖ να μπαίνει για μία ακόμα χρονιά στη κλήρωση του 1ου Ομίλου του Νότου. Η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή για τη ζακυνθινή ομάδα, αφού οι 5 πρώτες αγωνιστικές… είναι φωτιά!!! Αναλυτικά το πρόγραμμα:

FIOR DI LEVANTE: Έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας


Στον όμορφο χώρο του ξενοδοχείου «ΦΟΙΝΙΚΑΣ» στο κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ FIOR DI LEVANTE.
Την παρουσίαση έκαναν ο προπονητής και ιδρυτής, Γιάννης Στάθης και ο υπεύθυνος τύπου, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Μαζί τους ήταν ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Ξένος Διονύσης, ο Νίκος Τσίπηρας μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζακύνθου,  ο Παναγιώτης Μάργαρης μέλος της ομάδας και ο Τάκης Κόκλας μέλος και αυτός της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου.

«ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μεγάλη διάκριση για τον Αριστοτέλη Μαρίνο!

Δυο τέταρτες θέσεις, στα 100μ ( 12:97) και στο μήκος (4.87μ) , στην Κατηγορία του Τ38, κατέκτησε ο αθλητής του Συλλόγου «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Αριστοτέλης Μαρίνος, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου για αθλητές με αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε στο Σουόνσι της Μεγάλης Βρετανίας , από 18 – 23 Αυγούστου 2014.

Ο νεαρός παραολυμπιονίκης, αν και ταξίδεψε τραυματίας στο Σουόνσι, κατάφερε να πάρει τις δύο τέταρτες θέσεις, στα αγωνίσματα που πήρε μέρος και για άλλη μία φορά διαφήμισε παγκοσμίως το νησί της Ζακύνθου! 

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Μην πυροβολείτε τον… πιανίστα!

Λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων (και μη) με ανάγκασαν το τελευταίο διάστημα να μην μπορώ να ενημερώσω το zantesport. Το διάστημα αυτό, λοιπόν, έγιναν πάρα πολλά στο στρατόπεδο του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, τα οποία δεν μπορώ να τα αφήσω ασχολίαστα.
Έφυγαν; Αποχώρησαν; Απολύθηκαν; Δεν ξέρω ποια λέξη από τις παραπάνω να χρησιμοποιήσω για τους 7 ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα!
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους και συγκεκριμένα οι Λογοθέτης, Κομιώτης Ι., Φυτόπουλος, Μαλαφούρης, Δρόσος, Αρκαδιανός και Μαρίνος Ι.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: «Καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί!

Νέο ξεκίνημα και για τον Α.Ο. Τσιλιβή, στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου την 1η Σεπτεμβρίου, με τη διοίκηση το τεχνικό τιμ και το ποδοσφαιρικό τμήμα να εύχονται καλή χρονιά και βέβαια τι άλλο; Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα του Πλάνου κάθε χρόνο έχει υψηλές προσδοκίες, αφού το όνομα είναι… «βαρύ»!
Και φέτος στο πάγκο της ομάδας θα είναι ο πετυχημένος προπονητής, Παναγιώτης Τρουπιώτης, έχοντας για βοηθό του τον Άγγλο, Ντέιβιντ Σάνκλαντ.  

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες

Όπως κάθε ποδοσφαιρική σεζόν, έτσι και φέτος οι περισσότερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, ξεκινούν την προετοιμασία τους την 1η Σεπτεμβρίου. Μία εξ αυτών ήταν και ο Παναρτεμισιακός Α.Ο.
Το… «χτίσιμο» της φετινής ομάδας ξεκίνησε στο Ενωσιακό γήπεδο Γαιτανίου κι αυτό γιατί στο Δημοτική γήπεδο Μαχαιράδου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες τοποθέτησης του νέου συνθετικού τάπητα.
Ακόμα ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. δεν έχει προπονητή, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μπορεί και σήμερα να ανακοινωθεί ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής. Η ομάδα των Λαγκαδακίων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προσπαθήσει να πλασαριστεί στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πιθανή η αναβολή της πρεμιέρας

Να μην ξαναπεράσουν όσα πέρασαν πέρυσι με τις άδειες των γηπέδων θέλουν στη Γ’ Εθνική, γι’ αυτό είναι πιθανή η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος κατά μια εβδομάδα.
Η πρώτη σέντρα έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, όμως η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν έχει λυθεί το θέμα των γηπέδων. Την περασμένη σεζόν, μια σειρά από γήπεδα είχαν κριθεί ακατάλληλα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν αρκετοί αγώνες μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και να πάρουν το «πράσινο» φως.