Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ:"Αποχωρώ από τη Ζάκυνθο"!

Την αποχώρησή του από τη Ζάκυνθο προανήγγειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Δημήτρης Στασινόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο.

Football League: Το πρόγραμμα των δύο πρώτων «στροφών» του 2016

Σε τέσσερις… δόσεις η 14η (8-11/1) Το τριήμερο 16 με 18 Ιανουαρίου η 15η.
Αναλυτικά:

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στην επόμενη φάση Σκουλικάδο, Βασιλικός & Ελατιακός (Photos)

Πραγματοποιήθηκαν χθες τρία ματς για την 1η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου με τους Εθνικό Σκουλικάδου, ΑΟ Βασιλικού και ΑΟ Ελατιακό να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αναλυτικά: 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: «Βόμβα» Σπάρτης με Σαλπιγγίδη!

Η ΑΕ Σπάρτης πάει… τρένο για τη Football League καθώς παραμένει πρώτη, με διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό, στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Ύποπτο" το ματς κυπέλλου με Εργοτέλη! - Τι απαντάει η ΠΑΕ

Πειθαρχικές διώξεις σε 9 ομάδες άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου και ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σοκ με Ζαϊρί!

Σε μπελάδες βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε ειδοποίηση από την FIFA για παλιές οφειλές του στον Ζαούαντ Ζαϊρί.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Βανδαλισμοί στα γραφεία!

Σε μια κίνηση που σίγουρα δεν περιποιεί τιμή στους εμπνευστές της, προχώρησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στα γραφεία του Παναιγιαλείου, μιας και σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι των γραφείων του Παναιγιαλείου και έσπασαν την πινακίδα, κατέβασαν δε και τη σημαία της ομάδας.

VIDEO: Φάσεις & γκολ από την 13η αγωνιστική

Εικόνα και ήχος από τις αναμετρήσεις της 13ης «στροφής» του πρωταθλήματος…

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Πολλά... "διαζύγια", "γάμος" με Φλίγκο!

Βγήκε… σκούπα τις τελευταίες ώρες στα Τρίκαλα! Έτσι, η διοίκηση της ΠΑΕ, μετά το «διαζύγιο» με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, έβαλε τέλος στη συνεργασία της με έξι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι Ρεπετσάς και Βαγγελή.

Κοντονής: «Πολλές αναφορές για στημένα στη Football League»

Ο Σταύρος Κοντονής με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε ότι υπάρχουν πολλές και συχνές αναφορές για στημένα παιχνίδια στη Football League, ενώ διαμήνυσε ότι την επόμενη φορά θα μιλήσει με ονόματα και εφημερίδων και δημοσιογράφων που παραπληροφορούν.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου τροποποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου της 1ης αγωνιστικής.

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: "Με έφτυναν κατά τη διάρκεια του αγώνα"!

Παράπονα από τη φιλοξενία ο Κολονέλο. «Με έφτυναν κατά τη διάρκεια του ματς», ανέφερε ο Κολονέλο. Ζήτησε συγνώμη ο Καβακάς.
Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές:

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Υπό διάλυση κι άλλη ομάδα της Football League!

Παναγιάλειος ώρα μηδέν! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας σε έξαλλη κατάσταση αφού πρώτα ανέφερε στο περιβάλλον του ότι εξαπατήθηκε, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ ο δικηγόρος του Αιγύπτιου, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, αφού πρώτα πέρασε και στη συνέντευξη τύπου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Μόνη πρώτη η Σπάρτη! - Ήττα στην Ερμιόνη για ΑΟ Λεβάντε

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισε το 2015 η ΑΕ Σπάρτη, που επιβλήθηκε του ΑΟ Λουτρακίου με 2-1 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επεισοδιακό το Σκουλικάδο-Καταστάρι! - Όλα τα αποτελέσματα

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στον Αγγερικό, όπου ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 4-1 του Εθνικού Σκουλικάδου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα και στο Μενίδι (1-0)!

Επιστροφή στις νίκες για τον Αχαρναϊκό, που έστω και δύσκολα πήρε τρίποντο από... χρυσάφι κόντρα στην Ζάκυνθο, της οποίας και επικράτησε με 1-0 στο Μενίδι. Οι βαθμοί αυτοί, μάλιστα, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν κόντρα σε μία ομάδα που επίσης παλεύει για την παραμονή!