Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Συγχαρητήρια στον Μπριλάκη για το fair play έδωσε ο Κολονέλο. Για αποκαταστάση της πραγματικότητας έκανε λόγο ο Λυρώνης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Α΄ Κατηγορία

Με τρία παιχνίδια στην Α΄ Κατηγορία, άνοιξε σήμερα η αυλαία της 9ης αγωνιστικής για την ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα είχαμε:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απίστευτη εξέλιξη και 3-3 με Χανιά! (Photos)

Ένα… «χορταστικό» ματς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, είδαν 6 γκολ, 1 δοκάρι και άλλη μία μη τήρηση Fair Play!!!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Α ρε Ελλάδα, αθάνατη!!!

Δεν έχουν τον... Θεό τους στην ΚΕΔ της ΕΠΟ! Όρισαν βοηθό διαιτητή στη Ζάκυνθο και στο ματς ΑΟ Λεβάντε-Παναργειακός, από τα Δωδεκάνησα!!!

Εκτός κουπονιού δύο ομάδες της Football League λόγω ύποπτου ματς!

Η ΕΕΑ θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης το ματς ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τον Παναιγιάλειο, με αποτέλεσμα να πετάξει και τους δύο εκτός στοιχηματικού κουπονιού!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Πουλημάς (Κέρκυρας) με Χανιά

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τις «σφυρίχτρες» της 12ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League. Στη Ζάκυνθο θα σφυρίξει ο Πουλημάς (Κέρκυρας).
Aναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή (13/12) το ντέρμπι κορυφής!

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της 9ης  Αγωνιστικής Α΄και Β΄ Κατηγορίας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σκληρή δουλειά από Κολονέλο (Photos)

Με το... καλημέρα ο νέος προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζιανλούκα Κολονέλο μπήκε στα βαθιά και ξεκίνησε σκληρή δουλειά!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σύντομα κοντά μας τα ημερολόγια!

Κυκλοφορούν μέχρι τα τέλη του μήνα τα ολοκαίνουργια ημερολόγια της ΠΑΕ Ζάκυνθος, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το νέο ρόστερ της φετινής περιόδου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η ΠΑΕ απέκτησε ιστοσελίδα!

Η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι γεγονός! Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτές των μεγάλων ΠΑΕ της Super League!!!

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: Come back... home

Ο Ιταλός προπονητής, Τζιανλούκα Κολονέλο από χθες γύρισε... σπίτι του! Μετά από μία αγωνιστική περίοδο (και κάτι) επιστρέφει στον πάγκο του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: "Νέος προπονητής ο Τζανλούκα Κολονέλο"

Στην αθλητική εκπομπή "ΕΛ ΚΛΑΣΣΙΚΟ" του ΕΡΜΗ 91,8 μίλησε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Στέλιος Γούναρης ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά ότι από αύριο την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Ιταλός προπονητής, Τζανλούκα Κολονέλο.

ΝΟΛΗΣ: "Δεν σκύβουμε το κεφάλι"

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το ματς με τον Πανελευσινιακό η Ζάκυνθος, με τον Δημήτρη Νόλη να κάθεται στον πάγκο και να αναφέρει μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με ανατροπή Λαμία - Τρίκαλα, νίκες για Βόλο - Ελευσίνα

Άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, με τον ΑΟΤ να περνά από το Μενίδι και να επικρατεί με 2-1 του Αχαρναϊκού. Η Λαμία με πέναλτι στις καθυστερήσεις επιβλήθηκε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου άλωσε το ΔΑΚ Γάλλου, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Κισσαμικό.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό μετά την ισοπαλία του στο Άργος στο ντέρμπι με τον Παναργειακό να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Μάγκες και μέσα στο Λουτράκι!

Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέσπασε ο ΑΟ Λεβάντε. Αυτή τη φορά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη δύσκολη έδρα του Λουτρακίου (1-1), απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κακή εμφάνιση και (δίκαιη) ήττα στην Ελευσίνα!

Δεν το βάζουν κάτω και δεν τα παρατάνε στην Ελευσίνα. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας για τον Πανελευσινιακό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Ξύπνησε» το… Αργάσι!-Όλα τα αποτελέσματα στις τοπικές κατηγορίες

Καταιγιστικός ο Παναρτεμισιακός ΑΟ έφυγε με το εμφατικό 10-0 από την Λιθακιά (την Δόξα), ο Αστέρας στο Μαχαιράδο επικράτησε με 7-1 του Εσπέρου και ο ΑΟ Τσιλιβή πέρασε εύκολα απόγευμα απέναντι στον Αχιλλέα (6-0).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κομβικό το ματς στην Ελευσίνα

Ο μεν Πανελευσινιακός είναι ουραγός με τρεις βαθμούς, η δε Ζάκυνθος έχει εννιά, αλλά παραμένει μέσα στην τελευταία τετράδα.