Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-PLAY OFF: "Καθάρισαν" Ζακυνθιακός και Τσιλιβή (photos)

Εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο ΑΟ Τσιλιβή από το γήπεδο του Αγγερικού όπου επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Κατασταρίου και παίρνει πλεονέκτημα από τον αντίπαλό του σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αχιλλέας παραμένει στην Α΄, μέσω... Εσπέρου

Η ΕΠΣ Ζακύνθου, με ανακοίνωση της στο επίσημο σάιτ της (www.epszakynthou.gr) ενημερώνει ότι ο ΑΟ Έσπερος αδυνατεί να κατέβει στα μπαράζ παραμονής στην Α΄ Κατηγορία και ως εκ τούτου ο Αχιλλέας παραμένει στην πρώτη τη τάξη κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Φέρνει την ΑΪΚ Στοκχόλμης!

Έφτασαν οι μέρες για το 10ο Διεθνές Ιόνιο Τουρνουά που διοργανώνεται κάθε χρόνο με απόλυτη επιτυχία!
Φέτος οι διοργανωτές, εκτός των άλλων, φιλοξενούν την Ακαδημία της ΑΪΚ Στοκχόλμης (Σουηδία). Το δελτίο τύπου της διοργάνωσης αναφέρει τα εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά

Δελτίο τύπου μας ήρθε από το γραφείο του Δημάρχου Ζακύνθου, Παύλου Κολοκοτσά στο οποίο ευχαριστεί όσους βοήθησαν για να έρθει η Ολυμπιακή Φλόγα στο νησί, καθώς και καλεί ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να παραβρεθούν σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επιστρέφει ο Ζαϊρί – Δεν παίζουν αρκετοί!

Όπως και στα Τρίκαλα, έτσι και την Κυριακή (εντός) με τον Πανσερραϊκό η Ζάκυνθος θα έχει αρκετές ελλείψεις.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επικυρώθηκε η βαθμολογία στην Α΄ Κατηγορία - Ξεκινούν το Σάββατο (09/04) τα μπαράζ!

Τελικά η ένσταση που είχε κάνει η ΑΕ Άγ. Λέων Κοιλιωμένος απορρίφθηκε από την Β΄βάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Β΄ Κατηγορία και Παιδικό

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή Διαιτησίας  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  21ης  Αγωνιστικής  Β΄Κατηγορίας  και  Παιδικού  Τουρνουά  5Χ5 και 8Χ8. 

 Αναλυτικά :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Με τιμές αρχηγού κράτους - Ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο

Σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 06/04) πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο, με θέμα την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζάκυνθο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ: Πρώτος προορισμός η Ζάκυνθος

φωτό: ethnos.gr
Το μεγάλο ταξίδι της για τη Βραζιλία ξεκινά σε λίγες ημέρες η Ολυμπιακή Φλόγα με πρώτος σταθμό, μετά την απομάκρυνσή της από την Αρχαία Ολυμπία και την Ηλεία, τη Ζάκυνθο!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ενεργοποιείται η αφαίρεση τριών βαθμών για Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης του προγραμματισμένου για την Πέμπτη (07/04) συμβουλίου δεν αναφερόταν πουθενά η ενεργοποίηση ποινών για τις ΠΑΕ Παναχαϊκή, Καλλιθέα και Ζάκυνθο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) με Πανσερραϊκό

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 27ης «στροφής» της  Football League. Στη Ζάκυνθο το ματς της τοπικής ομάδας με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας), με βοηθούς τους Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), Γκαβέρα (Αχαΐας). 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας).
Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) στο ΑΟ Λεβάντε - Λουτράκι

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Ηλείος Γιώργος Μαρκαντωνάτος (φωτό) θα σφυρίξει το ΑΟ Λεβάντε-Λουτράκι στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 21η αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα των  αγώνων  της  21ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας  και  Παιδικού  Τουρνουά Κατηγορίας    5Χ5  και  8Χ8 .  

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΡΙΟ 2016»: Τεράστιο γεγονός για τη Ζάκυνθο η έλευση της φλόγας!

Την 21η  Απριλίου 2016 ένα σημαντικό γεγονός θα λάβει χώρα στο νησί του Ιονίου, τη Ζάκυνθο.
Το Φιόρο του Λεβάντε επιλέχτηκε (μετά από προσπάθειες μηνών του υπογράφοντα το κείμενο) από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.) ως ο πρώτος προορισμός μετά την αφή της φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Η Τριγλία Ραφήνας ο επόμενος αντίπαλος του ΑΟ Κατασταρίου!

Έχοντας σε φοβερή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και κυρίως τον Χρήστο Μειμάρογλου που βρήκε δίχτυα δυο φορές, η Τριγλία Ραφήνας επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Καραϊσκάκης μέσα στην Άρτα και προκρίθηκε και στα προημιτελική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αλλαγή ώρας με Σέρρες

Νωρίτερα από την ώρα που είχε προγραμματιστεί αρχικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής (10/04) στη Ζάκυνθο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Πανσερραϊκού.

ΦΙΦΑ: «Στις 15 Απριλίου αποκλεισμός αν δεν ξεκινήσει το Κύπελλο»

Τα ψέματα και τα παιχνίδια τελείωσαν οριστικά… Το Grexit ήρθε μέσω δισέλιδης επιστολής το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) και ενεργοποιείται σε δέκα ημέρες!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αφαίρεση 12 βαθμών από τον αθλητικό δικαστή!

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς που έπεσε στην Παναχαϊκή από τον αθλητικό δικαστή. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο τιμώρησε τους "Κοκκινόμαυρους" με αφαίρεση 12 πόντων, γιατί αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Χθες το βράδυ (04/04) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του 9μελούς συμβουλίου της ΕΠΣ Ζακύνθου με θέματα: ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και πρόγραμμα αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄Κατηγορία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή

Οι νέοι σύμβουλοι στην ΕΠΣ Ζακύνθου δεν περίμεναν λεπτό και από χθες... σήκωσαν μανίκια! Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 10 πραγματοποίησαν το πρώτο τους συμβούλιο όπου και έβγαλαν το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α΄ Κατηγορία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: " Υπήρχε ένα κατεστημένο 16 ετών στην ΕΠΣ Ζακύνθου"

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θέλουν την αλλαγή και όχι ένας άνθρωπος να κάνει κουμάντο, όπως τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με πολλές ελλείψεις, ήττα (1-0) στα Τρίκαλα (photos)

Έστω και με μπόλικη δόση άγχους, τα Τρίκαλα, ως όφειλαν, επικράτησαν 1-0 της Ζακύνθου στη Θεσσαλία, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική της Football League. Το εμπόδιο των φιλοξενούμενων δεν αποδείχθηκε καθόλου εύκολο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συνεχάρη τον Μαλιούφα για την εκλογή του

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος για την εκλογή του γιατρού της ομάδας, Λεωνίδα Μαλιούφα στην ΕΠΣ Ζακύνθου (θα είναι ο νέος Πρόεδρος), καθώς και για τον Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μαρίνο Ζαφείρη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή (10/04, 16:00) με Πανσερραϊκό

Τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της 27ης αγωνιστικής ανακοίνωσε τη Δευτέρα (4/4) η Ένωση Β’ Εθνικής.
Η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, με την αρχή να γίνεται την Παρασκευή (8/4) με το ματς Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης.

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Λεωνίδας Μαλιούφας μέσα από... φωτογραφίες

Το zantesport ανέτρεξε στα αρχεία του και σας παρουσιάζει τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα...

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Έφυγαν με βαθμό από Αίγιο, Σέρρες και Καρδίτσα οι φιλοξενούμενοι

Ισόπαλα με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια σε Αίγιο και Σέρρες, με τους φιλοξενούμενους να αποσπούν σημαντικούς βαθμούς στην μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία . Λευκή ισοπαλία στην Καρδίτσα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα τελικά αποτελέσματα

Έπεσε η αυλαία της 22ης  αγωνιστικής στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής με τον ΑΟ Λεβάντε να γνωρίζει την ήττα στην Καλαμάτα (4-0) και την ΑΕ Σπάρτης να οδηγεί την κούρσα, επικρατώντας με 4-0 (εντός) του Βύζαντα Μεγάρων. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η αποστολή για Τρίκαλα

Για το νομό Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα για τα Τρίκαλα αναχώρησε η αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μιας και αύριο στις 18.00 το απόγευμα (ΟΤΕ Σπορτ) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Δίκαιη ήττα στην Καλαμάτα (4-0)

Η Καλαμάτα εύκολα 4-0 τον ΑΟ Λεβάντε, παραμένει όμως σε πολύ δύσκολη θέση για την παραμονή
Η Καλαμάτα νίκησε εύκολα 4-0 τον ΑΟ Λεβάντε στο Δημοτικό Στάδιο με γκολ που πέτυχαν οι Οττα (7'), Κασμερίδης (20'), Ραχίμ (30') και Τορεζάνι (65').

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι προτεραιότητες του νέου Προέδρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Ο κ. Μαλιούφας δήλωσε:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απόλυτη κυριαρχία Μαλιούφα! - Νέα εποχή στην Ένωση (photos)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία στην ΕΠΣ Ζακύνθου με τον πρώην Αντιπρόεδρο και ιατρό (Ορθοπεδικό) στο επάγγελμα, Λεωνίδα Μαλιούφα να είναι ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης με τα υπόλοιπα 8 μέλη της διοίκησης να είναι από τον δικό του συνδυασμό!