Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα ο Κώστας Κυριακίδης

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κυριακίδη.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Έκκληση για βοήθεια – Πρέπει να σταθούμε ΟΛΟΙ δίπλα του

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει τους τελευταίους 6 μήνες ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδας Κουτσούκης.

ΣΤ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: «Όσοι ξεκινήσουν, θα τερματίσουν»

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο συμβούλιο της Football League υπό την προεδρία του ο Στέλιος Σφακιανάκης έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2».

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Παραπέμπουν για το μεταξύ τους παιχνίδι Παναιγιάλειο και Ζάκυνθο!

Ο Παναιγιάλειος και η Ζάκυνθος είχαν αντιδράσει έντονα όταν ενημερώθηκαν ότι τους ασκήθηκε δίωξη για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 22 Μαΐου που είχε βρει νικητή - αν και αδιάφορο - τον γηπεδούχο με 2-0.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Στο αρχείο η υπόθεση του αγώνα Πανελευσινιακός-ΑΟ Χανιά!!!

Ακόμα δύο ματς φερόμενα ως «ύποπτα» χειραγώσησης μπήκαν στο... αρχείο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, το πολυσυζητημένο ματς Πανελευσινιακός - ΑΟ Χανιά (3-1), όπου η εισήγηση ήταν υποβιβασμός και για τις δύο ΠΑΕ, δεν πρόκειται να παρεπεμφθεί στην εφέσεων.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΝΟΖ: Για προετοιμασία στη Ζάκυνθο οι Αντώνης Τσότρας, Αlessandro Cattaneo και Kerim Gurcay

O Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου νιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που του δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει τις εγκαταστάσεις του στους πρωταθλητές ιστιοπλοΐας Αντώνη Τσότρα , Αlessandro Cattaneo και Kerim Gurcay ώστε να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Στο τιμόνι ο Παν. Τρουπιώτης – Η πρώτη του δήλωση

Μετά από μία χρονιά στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής, ο Α.Ο. Λεβάντε επιστρέφει και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ο σύλλογος από το Γαλάρο και τους Αγίους Πάντες έκλεισε προπονητή και μάλιστα έναν από τους καλύτερους στο νησί, τον Παναγιώτη Τρουπιώτη!

FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016: Ευχαριστήρια ανακοίνωση των διοργανωτών

Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα (17/07) το επιτυχημένο FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016 που διοργάνωσε το Lounge Beach Bar AKROTIRI NORTH», με την παρουσία του βραζιλιάνου σταρ Ρέις Ουέλινγκτον και του Νίκου Μαρίνου, οι οποίοι… «μάγεψαν» στους αγώνες επίδειξης που έδωσαν.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016: Πρωταθλητές οι Κομιώτης Χρ.-Σούρμπης Διον. (photos)

Ο καλύτερος τελικός του Ποδοβόλεϊ, από τότε που ξεκίνησε στη Ζάκυνθο, ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Lounge Beach Bar «AKROTIRI NORTH».

BEACH TENNIS: Έγινε θεσμός στη Ζάκυνθο!

Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, το Beach Tennis Tournament επιστρέφει και φέτος το διήμερο 6-7 Αυγούστου στο «Casa Playa», στο Βασιλικό.

FOOTVOLLEY TOURNAMENT 2016: «Μάγεψε» ο Ουέλινγκτον! (photos)

Για μία ακόμα χρονιά ο βραζιλιάνος σταρ, στο Ποδοβόλεϊ, Ρέις Ουέλινγκτον «μάγεψε» τους ζακυνθινούς που βρέθηκαν αυτή τη φορά στο Lounge Beach Bar AKROTIRI NORTH, και στο τουρνουά που διοργανώνει αυτό το τριήμερο.