Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πέρασμα... τίτλου έκανε ο Παναργειακός από τη Μυτιλήνη

Οι «λύκοι» ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Στο 15’ ο Μπεκατώρος μετά από μπαλιά του Κατσικοκέρη, με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 23’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Μπεκατώρος έκανε τη σέντρα, με τον Κατσικοκέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για το 0-2.
Ο Αιολικός δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναργειακός έκανε τρία τα τέρματά του. Στο 47’ ο Μαυρομάτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έγραψε το 0-3. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 58’ ο Σπανός με ωραίο γυριστό σουτ μείωσε σε 1-3. Ο Αιολικός είχε ακόμα μερικές καλές στιγμές, αλλά δεν άλλαξε το σκορ. Στο 88’ ο Λιόσης του Παναργειακού αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα και στο 90+1’ ο Μπακάλης των γηπεδούχων είδε την δεύτερη κίτρινη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν έχασε ούτε από Παναρτεμισιακό ο Λεβάντες! - Πανό με υπονοούμενα από τα Λαγκαδάκια!!!

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι αγώνες του Σαββάτου της 12ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία με τον πρωτοπόρο ΑΟ Λεβάντε να επικρατεί μέσα στο Μαχαιράδο του Παναρτεμισιακού με 2-1 και να κάνει το 12 στα 12! 
Οι παίκτες και οι διοικούντες του Παναρτεμισιακού λίγο πριν την έναρξη του ματς ανάρτησαν δύο πανό με τα οποία ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τα τελευταία γεγονότα κατά της ομάδος τους. 
Στην έναρξη του αγώνα και για μισό λεπτό, περίπου, οι παίκτες του Παναρτεμισιακού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν... κινούνταν στον αγωνιστικό χώρο!!!
Τα πανό έγραφαν:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ζακύνθου


Το  Διοικητικό Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  αισθάνεται  την  υποχρέωση  να  ευχαριστήσει  το  Επιμελητήριο  Ζακύνθου   που  για  άλλη  μία φορά  απέδειξε  έμπρακτα  ότι  στηρίζει   το   Ερασιτεχνικό  Ποδόσφαιρο.
Ας   γίνει  η  αφορμή και το  κίνητρο στους  κατ΄ εξοχήν  αρμόδιους  φορείς   του  νησιού , να  αποδείξουν  την  ευσθησία  τους  στήν  αθλούμενη  νεολαία  της Ζακύνθου.  

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Από την Αχαΐα θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναρτεμισιακός - ΑΟ Λεβάντες!

Ανακοινώθηκαν από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  Α΄και  Β΄ Κατηγορίας  της  12ης  Αγωνιστικής. Από την Αχαΐα θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναρτεμισιακός - ΑΟ Λεβάντες. Αναλυτικά: 

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής

Tους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο της Football League ανακοίνωσε  η ΕΠΟ.


Αναλυτικά:

Λάρισα: «Δεν θα μείνει αναπάντητη αυτή η συμπεριφορά»

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της Λάρισας στις προσφυγές που κατέθεσαν οι Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος, περνώντας στην αντεπίθεση.
Με ανακοίνωσή της η «βυσσινί» ΠΑΕ χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά των δύο παικτών που συμφώνησαν με άλλες ομάδες πριν λύσουν τα συμβόλαιά τους με τη Λάρισα, ενώ επισήμανε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Μαχαίρωσαν τον Λαρισαίο αθλητικογράφο Γιάννη Καλογιάννη

Άγνωστοι εισέβαλαν το πρωί της Παρασκευής (9/01) στο στούντιο αθλητικού ραδιοφώνου και μαχαίρωσαν τον γνωστό Λαρισαίο δημοσιογράφο Γιάννη Καλογιάννη την ώρα της καθημερινής του εκπομπής!
Αμέσως μετά την  εγκληματική τους πράξη οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την αστυνομία  ενώ το θύμα Καλογιάννης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης αλλά το τραύμα του στον μηρό αποδείχθηκε επιπόλαιο.

Κύπελλο: Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (9/1) η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου στα γραφεία της ΕΠΟ, με ενδιαφέροντα ζευγάρια να προκύπτουν από την κληρωτίδα...
Παρουσία εκπροσώπων όλων σχεδόν των ομάδων διεξήχθη η κλήρωση, με τη διαδικασία να καθυστερεί λίγα λεπτά, μέχρι να φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Βούρβαχης. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, αντιλήφθησαν ότι η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι γηπεδούχος στα πρώτα ματς πρέπει να είναι η ομάδα από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Ομως κατά την κλήρωση δεν τηρήθηκε αυτό και ακολούθησαν διαβουλεύσεις για το τι πρέπει να γίνει. Τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει στα υπάρχοντα ζευγάρια ο γηπεδούχος για το πρώτο παιχνίδι.

ΑΕΛ: Χορήγησε άδεια σε παίκτες σε χαρτί... υγείας!

Νομικά κινήθηκαν εναντίον της Λάρισας οι Νέστορας Στεφανίδης και Χρήστος Αθανασόπουλος για να μείνουν ελεύθεροι, καταγγέλλοντας απίστευτα πράγματα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός από τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, επικαλούνται μείωση της προσωπικότητας, παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και πλαστογραφία. Οι παίκτες καταγγέλλουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», λειτουργία καμερών ακόμη και εντός των αποδυτηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα (με απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα), ενώ υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας έφτασε σε σημείο να χορηγήσει άδεια σε παίκτες χρησιμοποιώντας ως έγγραφο χαρτί... υγείας, για προφανείς λόγους υποτίμησης και απαξίωσης.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι ρέφερι της Γ' Εθνικής μπάσκετ

Γνωστοποιήθηκαν οι ρέφερι που θα σφυρίξουν τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής σε βορρά και νότο. Στον 1ο  όμιλο του νότου το παιχνίδι Ακάδημος-ΑΓΕΖ θα σφυρίξουν οι Φραγκούλη-Πλιάκας. Αναλυτικά:
Ερμιόνης 17.00 Κρανίδι – Κεραυνός Αιγίου Λαζαρίδης-Αργυρούδης (Κόκκορης)
Περάματος 17.00 Ερμής Περ. – Νήαρ Ηστ Τσάτσης-Γιακείμη (Παππάς)

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε στην ΟΡΤ:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ''

- ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:00μμ ''ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ''

- ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 22:15μμ ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

...με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΕΡΗ...  

''Αθλητικός δικαστής''

*Δείτε Παρασκευή 9-1 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ(επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο"

Στην παραδοχή ότι η Skoda Ξάνθη ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι με την ομάδα του, τη Ζάκυνθο, και κατ’ επέκταση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, προέβη ο προπονητής των νησιωτών, Ντάνι Ακίνο. Ο Αργεντινοϊσπανός τεχνικός, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου, έκανε μία μίνι-ανάλυση της αναμέτρησης, σημειώνοντας ότι οι παίκτες του προσπάθησαν να βγάλουν ορισμένες αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ στάθηκε και στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η Ζάκυνθος, το οποίο προήλθε από λάθος του Πολίτη.

Τι θα πληρώνουν οι επιχειρήσεις στα Επιμελητήρια

Στην ικανοποίηση του αιτήματος των Επιμελητηρίων για την οικονομική τους διασφάλιση μέσω του καθορισμού ετήσιας συνδρομής και ανταποδοτικών χρεώσεων προχώρησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Ήττα των Ιτεών/Fior Di Levante από τον ΑΟ Δύμης (74-59)

Κρήνη ’97 και ΑΟ Δύμης ήταν οι κερδισμένες ομάδες της 12ης αγωνιστικής της Α2 ΕΣΚΑ-Η. Οι δύο κατάφεραν να πάρουν σημαντικές νίκες επί της ΕΑ Παραλίας και των Ιτεών, αντίστοιχα, σκαρφαλώνοντας έτσι ακόμα ψηλότερα στον πίνακα των βαθμολογιών. Χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου του ΑΟ Δύμης Παναγιώτη Χριστόπουλου: «Σημαντική νίκη που μας εξασφάλισε την τρίτη θέση… Δεν μας πτόησε η ανάπαυλα της εορταστικής περιόδου… Συνεχίζουμε δυνατά».
Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα φαβορί συνέχισαν με νίκες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: "Πάγωσε" στην Ξάνθη η Ζάκυνθος (3-1) - VIDEO

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος να περάσει στην επόμενη φάση των "16" στο θεσμό του κυπέλλου, γνωρίζοντας πριν από λίγο την ήττα με 3-1 από την SKODA Ξάνθη, στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες ήθελαν τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο απέναντι σε μία ομάδα που βολευόταν με την ισοπαλία. Τελικά την πήραν χωρίς να καρδιοχτυπήσουν εκτός από ένα μικρό διάστημα στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1.
Οι Ουάλας, Παπαστεριανός και Σολτάνι σκόραραν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν τη δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου πίσω από τον ΟΦΗ και συνεχίζουν...

LIVE: Με εικόνα η σημερινή αναμέτρηση SKODA Ξάνθη-Ζάκυνθος (15:00)

Παρακολουθήστε ζωντανά (και με εικόνα) τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ SKODA Ξάνθη-Ζάκυνθος που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

Τι δείχνει το τηλέφωνο του Ζωγράφου

Συγκλονιστικές είναι αποκαλύψεις που έφερε στο φως η άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Χριστόφορου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο πρώην διαιτητής μετά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε, και μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, κάλεσε τρεις φορές παράγοντα εκτός ΕΠΟ.
Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αρχιδιαιτητή για να μάθει με ποιους επικοινώνησε πριν από την επίθεση που δέχθηκε, αλλά και την ώρα του περιστατικού.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Σούπερ ντέρμπι στην Αχαγιά

Μετά την ανάπαυλα των δύο εβδομάδων, επιστροφή σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Α2 κατηγορίας της ΕΣΚΑ-Η, με την 12η αγωνιστική.
Στο πρόγραμμα υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να στρέφονται στο κλειστό της Αχαγιάς, όπου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ο δεύτερος με τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα, ο ΑΟ Δύμης που, αν μη τι άλλο, έχει πάρει φόρα τις τελευταίες αγωνιστικές φιλοξενεί την πάντα δυνατή ομάδα των Ιτεών, που μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τρεις μέσα τρεις έξω στην Ξάνθη

Πολύ σύντομη ήταν η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης που θα ξεκινήσει στις 15:00. Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης του θεσμού η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Ζάκυνθο στοχεύοντας μόνο στη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζαρόπουλος, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Σολτάνι, Γουάλας, Βάλτερ, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Κομεσίδης, Ορφανίδης Π., Γούτας, Καπετάνος, Κλέιτον, Λισγάρας.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η Αχαϊκή ανακοίνωσε τον Κυριαζόπουλο!

H Aχαϊκή, ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Γιώργο Κυριαζόπουλο (από Θύελλα Πατρών), Δημήτρη Γιοβανέλη (αμυντικό χαφ από Νίκαια) και Τάσο Καρρά (επιθετικό από Πυρσό Γρεβενών).
Ο πρώτος εξ αυτών είχε δώσει τα χέρια με τον Ζακυνθιακό και μάλιστα η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας τον είχε ανακοινώσει!
Όμως η διοίκηση της Θύελλας Πατρών ενημέρωσε (εκ των υστέρων) τον παίκτη ότι θα τον παραχωρήσει ΜΟΝΟ στην Αχαϊκή!
Έτσι, ο Σπύρος Αντωνόπουλος ψάχνει εκ νέου στην... αγορά για παίκτη που θα τον βοηθήσει στη μεσαία γραμμή.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Μπορεί η Ζάκυνθος στους "16"!

Με τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (8/1) βρίσκουν κάτοχο και τα εναπομείναντα 6 εισιτήρια για την φάση των «16» του θεσμού
Σε τρεις ομίλους στρέφεται η προσοχή στο Κύπελλο, καθώς την Πέμπτη (8/1) θα υπάρχει «δράση» σε 3ο,  5ο και 8ο προκειμένου να ολοκληρωθεί το… παζλ της φάσης των «16» του θεσμού. Πλέον απομένει να βρουν κι επίσημα κάτοχο 6 εισιτήρια για να συμπληρωθεί η εικόνα των ομάδων που θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή (9/1).
Στον τρίτο όμιλο, μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου ο ΟΦΗ παίρνει το μεταξύ τους ματς στα χαρτιά και παράλληλα την πρόκριση για τους «16». Έτσι, για το δεύτερο εισιτήριο θα δώσουν «μάχη» στα Πηγάδια, Ξάνθη και Ζάκυνθος, με την ισοπαλία να βολεύει την ομάδα του Ιονίου που έχει 4 βαθμούς έναντι 3 των Ακριτών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απάντηση στη συνέντευξη Ραυτόπουλου!

Με επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΣ Ζακύνθου απαντάει σήμερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού ΑΟ, Μπάμπης Ραυτόπουλος. Αναλυτικά:

«Τελικά  ο  Πρόεδρος  του  ΠΑΝΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ  Μπάμπης  Ραυτόπουλος    ανακάλυψε   την  πυρίτιδα  και  την  αιτία  που η  ομάδα  του  έχει  δυσμενή  αποτελέσματα.
Τα  στέκια , η  Διαιτησία , οι  φευγάτοι ,το απρόσιτο και απλησίαστο  του  Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.,   οι φαντασιώσεις  του, η συρραφή  γεγονότων  που  αλληλοαντικρούονται , το  πολίτευμα της  δικτατορίας  που  έχουμε  επιβάλλει , συνιστούν   ανυπόστατες αιτιάσεις  με  προσβλητικούς χαρακτηρισμούς   και  πρωτοφανή  ψεύδη  και  συκοφαντίες  και  που  στο  αρμόδιο  θεσμικό  όργανο  όπου  θα  κληθεί , θα  πρέπει  και  να τεκμηριώσει .

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήττες για Παίδες (7-0) και Νέους (1-0) στην Ηλεία (Photos)

Δεν τα κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα οι Μικτές ομάδες της Ζακύνθου, απέναντι σε αυτές της Ηλείας στο Ενωιακό γήπεδο "Άγγελος Αναστασόπουλος", στην Σπιάντζα.
Οι Παίδες ηττήθηκαν με 7-0, ενώ οι Νέοι στάθηκαν πολύ καλά και έχασαν άδικα (με ένα... τυχερό γκολ) με 1-0.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ποιες ομάδες πήραν τα πρώτα εισιτήρια

Το... εισιτήριο για τους «16» πανηγύρισαν Λεβαδειακός, Ηρακλής, Βέροια, Απόλλων Σμ., Αστέρας Τρ. και Τύρναβος - Συνέχεια στο Κύπελλο με Κέρκυρα - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 1926 - Παρακολουθήστε τις αναμετρήσεις και σχολιάστε στο Onsports

Στον 4ο όμιλο, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης πανηγύρισαν οι Λεβαδειακός και Ηρακλής. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε τη νίκη 2-0 στις Σέρρες επί του τοπικού Εθνικού και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο «Γηραιός» πήρε την ισοπαλία 0-0 με τον Πλατανιά στα Χανιά και ακολουθεί… τους «πράσινους» της Λιβαδειάς.

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (7/1) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Αναλυτικά:
Αχαϊκή – Δόξα Μανωλάδας
Κακριδής, Μπουρτζοβίτης, Μπούμπας (Κορινθίας)

Ζάκυνθος: «Περιοδεία» στην Βόρεια Ελλάδα

Με κακές καιρικές συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου, ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την SkodaΞάνθη.   
Η ομάδα της Ζακύνθου, δεν επέστρεψε στην βάση της , μετά το Κυριακάτικο αγώνα εναντίον του Αγροτικού Αστέρα. Για να αποτραπεί η ταλαιπωρία, η ομάδα παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη. Οι  προπονήσεις  διεξήχθησαν στο Βαθύλακκο, λίγο έξω από την Νέα Χαλκηδόνα. Στην τελευταία προπόνηση, πήραν όλοι μέρος. 

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι μπορούν να απαλλαγούν από τον ΦΠΑ

Προθεσμία μέχρι τις 12 Ιανουαρίου έχουν 415.000 μικρές επιχειρήσεις ώστε να απαλλαγούν από το καθεστώς ΦΠΑ. Οι σχετικές δηλώσεις μεταβολής για όσους επιθυμούν απαλλαγή από ΦΠΑ θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την προσεχή Δευτέρα στα Τμήματα Μητρώου των αρμοδίων Δ.Ο.Υ, ενώ απαραίτητη προυπόθεση είναι κατά την διάρκεια του 2014 να είχαν ετήσιο τζίρο μέχρι 10.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). 

Εφόσον υποχρεούνται να εκδίδουν φορολογικά στοιχεία, δηλαδή τιμολόγια και αποδείξεις, δεν θα πάψουν να υπάγονται στην υποχρέωση αυτή. Ωστόσο σε κάθε τιμολόγιο ή απόδειξη που θα εκδίδουν θα πρέπει να αναγράφεται πλέον η ένδειξη «χωρίς ΦΠΑ-απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων». 

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ενίσχυση στα μετόπισθεν!

Τον 25χρονο αμυντικό Νίκο Παυλίδη ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Ζακυνθιακού. Πρόκειται για ένα έμπειρο αμυντικό που αγωνιζόταν το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ομάδα που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ο Παυλίδης έχει γεννηθεί στη Δράμα στις 13/5/1989.

ΜΙΚΤΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι αποστολές για Ηλεία


Ανακοινώθηκαν,  από  τους  Ενωσιακούς  Προπονητές  τα  ονόματα της  αποστολής  των  ποδοσφαιριστών  των  Μικτών  Ομάδων Παίδων και Νέων   της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, που θα ταξιδέψουν  στον  Πύργο  για  τους  αντίστοιχους αγώνες  με την  Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ,  και  καλούνται  να  παρευρίσκονται   στο    ΛΙΜΑΝΙ  που αναχωρούν τα πλοία   την   ΤΕΤΑΡΤΗ  07/01/2015  και  ώρα  09.30.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Πήρε και Κυριαζόπουλο!

Σε άλλη μία μετεγγραφή προχώρησε σήμερα η ομάδα του Ζακυνθιακού. Απέκτησε τον Γιώργο Κυριαζόπουλο που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως στόπερ. Έχει γεννηθεί στις 30 Ιουλίου 1985 και έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Πατρών, Ζαβλάνι, Ατρόμητο Αχαΐας και Δόξα Ν. Μανολάδας.
Έχει πολλές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη κατηγορία και πρόκειται να βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα.



ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απέκτησε τον Μαυροβούνιο επιθετικό Ράντοσλαβ Σέκουλιτς

Παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος (και επίσημα) είναι τις τελευταίες ώρες ο Μαυροβούνιος επιθετικός Ράντοσλαβ Σέκουλιτς!
Έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 1985 (1.81μ. - 78 κιλά) και πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με πολλές παρουσίες σε μεγάλες κατηγορίες της Ουγγαρίας, Κίνας και Σερβίας.
Ο παίκτης "πάτησε" σήμερα ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα και στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της ομάδας, αφού την ερχόμενη Πέμπτη (08/01) θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.




ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η 12η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της 12ης  αγωνιστικής  Α΄και  Β΄ Κατηγορίας .



Tα 50 επαγγέλματα που επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ έως και 100% (όλη τη λίστα)

Πενήντα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες ενισχύονται μέσα από το νέο ΕΣΠΑ.
Τα ποσοστά επιδότησης για όσους ασχολούνται σε αυτούς τους κλάδους ή θέλουν να ανοίξουν επιχείρηση κυμαίνονται από 40% έως και 100% επί των επενδυτικών τους σχεδίων.
Την κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να τη διεκδικήσουν μέσα από δύο προγράμματα, την «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και το «Επιχειρούμε Δυναμικά».

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία!

Με τον Κώστα Κλάδη (προπονητή του ΑΟ Λεβάντε) θα συνεχίσει η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, μια και ο ζακυνθινός τεχνικός Σπύρος Φιορεντίνος παραιτήθηκε, επικαλούμενος φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα.
Μάλιστα, στο παιχνίδι της Κυριακής, όπου η ομάδα της Ζακύνθου ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη του Παναιγιαλείου, στον πάγκο έκατσε ο καλαματιανός προπονητής.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο Κύζας (Δράμας) την Πέμπτη στην Ξάνθη

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 7 και 8 Ιανουαρίου.

FOOTBALL LEAGUE: Την Δευτέρα (12/1-15.00) εντός με ΑΕΛ και κάμερες! - Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια το πρόγραμμα της 12ης "στροφής" της Football League, που θα διεξαχθεί το διήμερο 11 και 12 Ιανουαρίου. Κάμερες σε ΟΑΚΑ, Χανιά, Καλαμαριά και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά:

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σ.Δ.Π. ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Δεν ξανασφυρίζουμε τον Παναρτεμισιακό για φέτος»!

Οι δηλώσεις του Προέδρου του Παναρτεμισιακού Α.Ο., Μπάμπη Ραυτόπουλου, εναντίον τριών διαιτητών (Μπέη, Λιβέρη και Κωστάκη) ανάγκασε τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση όπου τονίζουν ότι στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος δεν πρόκειται να σφυρίξουν αγώνες της ομάδας των Λαγκαδακίων! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σημαντική ενίσχυση με τρεις... και μία επιστροφή!

Με την έλευση του 2015, ένα χαρμόσυνο νέο περίμενε τους παίκτες του Ζακυνθιακού. Ο πολύπειρος αμυντικός Χρήστος Φυτόπουλος επέστρεψε στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις σημαντικές υπηρεσίες του. Μα θυμίσουμε ότι στις αρχές της ποδοσφαιρικής περιόδου, Καρυπίδης και Φυτόπουλος διαφώνησαν με τον δεύτερο να αποχωρεί από την ομάδα!

Τρεις νέες μετεγγραφές
Εκτός από την επιστροφή Φυτόπουλου, η διοίκηση της ομάδας (σε συνεργασία με τον προπονητή, Σπύρο Αντωνόπουλο) προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον ζακυνθινό επιθετικό Κώστα Κάρδαρη (φωτό) με μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες (έχει αγωνιστεί και στον ΑΠΣ Ζάκυνθος) και φέτος το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Παναρτεμισιακού Α.Ο.
Επίσης, αποκτήθηκε ο μεσοαμυντικός Παναγιώτης Τόγιας  με θητεία σε Αχαϊκή, Εθνικό Σαγεΐκων κ.α., αλλά και ο μεσοεπιθετικός Φώτης Σκοζάι που ξεκίνησε από τον Πανηλειακό και έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Πύργου, Ήφαιστο Βουνάργου, Ολυμπιακό Σαβαλίων και ΠΑΟ Βάρδας.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΑΚΙΝΟ "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο!"

Στο λεπτό της ισοφάρισης στάθηκε ο Ντανιέλ Ακίνο, στη συνέντευξη τύπου ενώ απάντησε σε ερώτηση ότι η ομάδα του δεν επιλέγει αποτελέσματα. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου στον Εύοσμο:

Ντανιέλ Ακίνο – Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος
 «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε  γκολ στο τελευταίο λεπτό και χάσαμε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς. Αυτά συμβαίνουν. Κρίμα γιατί με την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο σε ένα γήπεδο δύσκολο με πολύ δυνατό αέρα σταθήκαμε εξαιρετικά και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ.

Football League: Χαμόγελα για Λαμία, Ηρακλή και Παναχαϊκή

Η νίκη του Ηρακλή επί του Απόλλωνα 1926 ξεχώρισε από τον Βόρειο Όμιλο, ενώ στον Νότο η Παναχαϊκή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωναα Σμύρνης
Η ΑΕΚ ήταν η... τυχερή της ημέρας στον Νότιο Όμιλο, αφού πήρε χωρίς αγώνα το παιχνίδι με τον Πανηλειακό ο οποίος δεν κατεβαίνει πλέον στο πρωτάθλημα. Η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τον Φωστήρα και πήρε... ανάσα στη βαθμολογία ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Άλιμο, ο οποίος νίκησε 3-2 την Ερμιονίδα. Παναιγιάλειος κι Επισκοπή έμειναν στο 0-0 στο Αίγιο, ενώ στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παμπελοποννησιακό.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κρίμα! Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να πάρει έναν βαθμό (1-1) στο ματς με τη Ζάκυνθο για την 11η αγωνιστική της Football League.
Την ευκαιρία να «πιάσει» τη Λάρισα στην 3η θέση της βαθμολογίας έχασε η Ζάκυνθος, καθώς ως το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων είχε το προβάδισμα σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, όμως, δεν κατάφερε να το διατηρήσει. Το τελικό 1-1 στον Εύοσμο έφερε την ομάδα του Ιονίου στους 17 βαθμούς και την 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 8η θέση με 11 βαθμούς.