Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ΑΓΕΖ τιμά τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί στο Κλειστό της Παναγούλας, αφού αθλητές και γονείς της ΑΓΕΖ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και προπονητές Παναγιώτη Γιαννάκη.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ: Τιμή στους ερασιτέχνες αθλητές και σωματεία της Ζακύνθου

Προσθήκη λεζάντας
Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο στις 19.00, καθώς στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου τιμά αθλητές και σωματεία που διακρίθηκαν τη σεζόν 2015-16. Η γιορτή αναμένεται να έχει και ειδικές βραβεύσεις σε επίτιμους καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΖΑΟ: Κέρδισε την Ομόνοια Ναυπάκτου και ελπίζει σε πρόκριση

Καταφέρνοντας να ξεπεράσει την ήττα στο κλειστό της Παναγούλας από τον Σπαρτιατικό (0-3 σετ) την περασμένη Κυριακή, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΖΑΟ πήρε σπουδαία νίκη στη Ναύπακτο επί της Ομόνοιας με 3-0 σετ και ελπίζει για ανατροπή σκηνικού, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει την άνοδο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η ημέρα του ερασιτέχνη αθλητή - Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου

Πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Λευτέρη Νιοτόπουλου η συνέντευξη τύπου για την γιορτή της Περιφερειακής Ενότητας του νησιού μας, που τιμάει τα αθλητικά σωματεία και τα μέλη της για τις διακρίσεις που είχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ορίστηκαν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Από την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  και  Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα  των αγώνων  της  17ης και 18ης αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας καθώς επίσης και ο ορισμός των ημιτελικών  αγώνων του ΚΥΠΕΛΛΟΥ  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σπουδαία (αθλητική) εκδήλωση στο νησί!!!

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου διοργανώνουν στο νησί μία σπουδαία αθλητική εκδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και στο συνεδριακό του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στην Παναγούλα.

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα!

Νίκη και για την γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ  που αντιμετώπισε την νεανική και δυναμική ομάδα του Απόλλωνα Πατρών και πήρε το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 50-34.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι στα ματς της Α΄ Κατηγορίας

Με το ευρύ 6-1 πέρασε από τον Άγιο Λέοντα ο ΑΟ Τσιλιβή και… «κυνηγά» στην κούρσα τους ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟΠ Ζακυνθιακό.

ΑΝΟΖ: Ανοιξιάτικη σχολή ιστιοπλοΐας & Γενική Συνέλευση

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου διοργανώνει ανοιξιάτικη σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η σχολή θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα Μαρτίου & Απριλίου 2017.

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΓΕΖ: Εφέπουλος & Μπονίκος πήραν… το ροζ φύλλο του αγώνα με τον Φαέθων Αντιρρίου

«Έσπαγε κόκκαλα» η άμυνα της ΑΓΕΖ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φαέθωνα Αντιρρίου για την 19η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ, με την νίκη να έρχεται άνετα με 79-34 για το συγκρότημα του Νίκου Θεοδόση.

ΖΑΟ: Οι σημαντικές απουσίες του στέρησαν τη νίκη

Πληγωμένες από τους τραυματισμούς και χωρίς πάθος παρουσιάστηκαν οι γυναίκες του ΖΑΟ στον κρίσιμο πρώτο αγώνα της β’ φάσης κόντρα στον Σπαρτιατικό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άνετα ο ΑΟ Κατασταρίου (6-0 τον Εθνικό Σκ.) – Το Καλαμάκι το ντέρμπι

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 6-0 του Εθνικού Σκουλικάδου και λόγω του ότι ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός είχε ρεπό, πέρασε και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.