Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Καλλονή: Ανέλαβε ο Θαλής Θεοδωρίδης!

Τον νέο της προπονητή παρουσίασε η Καλλονή την Παρασκευή με τον Θαλή Θεοδωρίδη να αναλαμβάνει την ομάδα της Μυτιλήνης. Ο Θεοδωρίδης ανήκε στο τεχνικό επιτελείο της Καλλονής τα τελευταία δυο χρόνια και πλέον παίρνει το... χρίσμα του πρώτου προπονητή.

Με Φενέρ ο Ατρόμητος, στα... ρηχά ΠΑΟΚ (Μπρόντμπι) και Παναθηναϊκός (Γκαμπάλα)

Όπως αναμενόταν οι Περιστεριώτες θα έχουν πολύ δύσκολο έργο καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν την τουρκική ομάδα - Εύκολη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό με τη Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, πάει Δανία ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει τη Μπρόντμπι.

Ποιες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική 2015-16

Σχεδόν όλα τα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο δικαίωμα τους για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων έληξε την Τετάρτη (5/8) και 62 ήταν οι ομάδες που κατέθεσαν το παράβολο των 500 ευρώ για να κρατήσουν μία θέση στην τρίτη κατηγορία.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Από τα Πηγαδάκια στον Ατρόμητο Αθηνών!!!

Την Μαρία Τσουκαλά απέκτησε ο Ατρόμητος Αθηνών, φροντίζοντας ενόψει της νέας σεζόν να ενισχυθεί στη θέση του άσου.
Η νεαρή τερματοφύλακας αγωνιζόταν στο Μεσολόγγι 2008, και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ήταν από τις καλύτερες παίκτριες και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της Μεσολογγίτικης ομάδας στην Β΄Εθνική. Πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε αφού απουσίαζε στην Αθήνα. Τα πρώτα βήματα της καριέρας της τα έκανε στη Δόξα Πηγαδακίων υπό τις οδηγίες του Αντρέα Γκούσκου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ: "Δεν διαπραγματευόμαστε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τις αξίες μας"

Σε μία ανακοίνωση, από καρδιάς, προχώρησε σήμερα (07/08) ο Πρόεδρος του ΑΟ Λεβάντε, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΑΟΒ: Αλλαγή σκηνικού - Δηλώνει... Γ΄ Εθνική!

Συμφωνήθηκε να γίνει μια τελευταία προσπάθεια παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας είχε πάρει την απόφαση να μην καταθέσει αίτημα για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πνέει… άνεμος ευρωπαϊκός!!!

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Αυγούστου Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, δεν πραγματοποιήθηκε, αφού δεν υπήρξε η απαιτούμενη προσέλευση των μετόχων. Αντ΄ αυτού, έγινε μία συζήτηση-ενημέρωση του Προέδρου, Στέλιου Γούναρη προς τους 50 περίπου φίλους της ομάδας που παρευρέθησαν σε αίθουσα του Μουσικού Σχολείου, διάρκειας 2 ωρών.