Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επικράτησαν τα φαβορί – Όλα τα αποτελέσματα

Εύκολο απόγευμα για τα φαβορί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε με 4-0 του Εσπέρου στο Ρόιδο, ο ΑΟ Κατασταρίου 10-0 του Αχιλλέα στον Πλάνο και ο Αστέρας 3-0 των Γερακαρίων στο Μαχαιράδο.

«Χ»ωρίς νικητή το ματς στη Ζάκυνθο (Photos)

Στο 0-0 έμεινα πριν από λίγο Ζάκυνθος και Απόλλων Σμύρνης, σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου στην Β΄ Εθνική.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αυθημερόν στη Ζάκυνθο

Oλοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (6/2-15:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League.

Αιχμηρή απάντηση από ΕΠΟ σε Κοντονή! “Δεν δεχόμαστε υποδείξεις”

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος την κατηγόρησε -μέσω ανακοίνωσης- πως “... μεταχειρίζεται πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται σε σοβαρά αθλητικά αδικήματα”.

Ανέβαλε το Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός ο Κοντονής!

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Πανελευσινιακό δεν θα γίνει. Έντονη δυσαρέσκεια στους «σταχυοφόρους». Πως σκέπτονται να κινηθούν από Δευτέρα. 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας οι Διαιτητές των αγώνων της 15ης Αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας.  

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα μπλόκα... "μπλοκάρουν" το πρωτάθλημα!

Χωρίς αγωνιστική δράση για δεύτερο σερί σαββατοκύριακο η Γ’ Εθνική λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι Νέοι στην 2η θέση του ομίλου!

Με μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, Παίδων και Νέων, οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου αγωνίσθηκαν την Τετάρτη 03/02/2016, με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 - 2016.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Παναχαϊκή: Καταγγέλει απόπειρα δωροδοκίας!

Στην έκδοση ανακοίνωσης – καταγγελίας προχώρησε η Παναχαϊκή κάνοντας λόγο για δωροδοκία του παίκτη της Γ. Λαμπρόπουλου από πρώην παράγοντα ομάδας της κεντρικής Ελλαδάς για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) στη Ζάκυνθο, ο Αδαμόπουλος 4ος στην Πάτρα

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου στη Football League.
Αναλυτικά:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 15ης Αγωνιστικής Α΄και Β΄Κατηγορίας.
Αναλυτικά :

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα πρώτα… κανόνια και οι αναντικατάστατοι των «μονομάχων»

Είχε ανατροπές, είχε αποχωρήσεις, είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ολοκληρώθηκε.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ ΑΟ: Συνεχίζει με Θανάση Σταματόπουλο

Τον τρίτο του προπονητή, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε χθες ο Παναρτεμισιακός ΑΟ. Μετά τους Δήμο Αγγελάκη και Νίκο Βεντουρή, ο Θανάσης Σταματόπουλος θα είναι ο τεχνικόις που καλείται να... "τρέξει" την ομάδα των Λαγκαδακίων.
Μάλιστα η διοίκηση έβγαλε χθες ανακοίνωση που λέει τα εξής:

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν

Η ΠΑΕ Ζάκυνθος ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Τετάρτη (10/02) η ημιτελική φάση

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου το πρόγραμμα των αγώνων Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου της Ημιτελικής Φάσης.

Το τέλος είναι οριστικό…

Δεν εξασφαλίστηκε ασφαλιστική ενημερότητα, ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε χωρίς παίκτες και, μοιραία, ξεκινάει από το μηδέν την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

«Eμφύλιος» στον Απόλλωνα!

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Απόλλωνα! Η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό προκάλεσε τριγμούς μέσα στην ομάδα τους οποίους ουδείς μπορεί να… απορροφήσει!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αντί για Ζάκυνθο πάνε Μενίδι οι κάμερες

Δεν θα έχει τελικά τηλεοπτική κάλυψη η αναμέτρηση της Ζακύνθου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (6/2, 15.00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Μιλούν για «σφάξιμο» του διαιτητή στο ματς με το Κερί!

Καυστική ανακοίνωση μας έστειλε πριν από λίγο το ΔΣ της ΑΕ Καλαμακίου, στην οποία κάνουν λόγο για «σφαγιαστική» διαιτησία του Κώστα Ψάρρη (στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν καν το όνομά του) στο πρωινό ματς με τον Α.Ο. Ναφθίων Κερίου, από τον οποίο και έχασαν με 1-0. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δεν κατέβηκε η Δόξα Λιθακιάς στο ματς με τον ΑΟ Κατασταρίου – Όλα τα αποτελέσματα (Photos)

Χωρίς να… ιδρώσει ο ΑΟ Κατασταρίου πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στο σακούλι του, αφού η Δόξα Λιθακιάς δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού. Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β’  Κατηγορία: