Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 11 γκολ ο Μπεσού στο… 13-0 του Ζακυνθιακού επί του Εσπέρου!!! (photos)

Ακόμα σκοράρει ο Μπεσού στο Ρόιδο, στο 13-0 του Ζακυνθιακού επί του Εσπέρου ο οποίος αγωνίστηκε με παιδιά από την Ακαδημία του STRATOS FC, αφού δεν συμπλήρωνε!!!
Στα άλλα ματς το Τσιλιβή πέρασε από το Μαχαιράδο επικρατώντας με 4-0 του Παναρτεμισιακού ο οποίος παραμένει στην 4η  θέση μια και ο Αστέρας Μαχαιράδου ηττήθηκε στα ορεινά από την ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος με 1-0. Το Καταστάρι επιβλήθηκε εύκολα του Εθνικού Σκουλικάδου με 5-0. Αναλυτικά:

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Τάσος Λιβέρης στο Παναρτεμισιακός-Τσιλιβή

Ανακοινώθηκαν από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  οι  Διαιτητές  των  αγώνων της  21ης  αγωνιστικής  Α΄Κατηγορίας ,  20ης  Β΄Κατηγορίας  και  Παιδικού  Τουρνουά  Κατηγορίας  5Χ5  και  8Χ8.

Βασιλόπουλος: «Κοίτα να δεις που γίναμε Ολυμπιακός…»

Μόνο… τελικούς θα δίνει ο Κόροιβος Αμαλιάδας μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας για να μείνει στην Α1, όπως ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Χωρίς 4 στη Ζάκυνθο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας για το ματς της Κυριακής (27/3, 15:30) στη Ζάκυνθο. Με την ψυχολογία να είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, οι «κιτρινόμαυροι» θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στο νησί του Ιονίου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Προσέχει με Α.Ο. Λεβάντε η Δόξα Ν. Μανωλάδας

Στο «σπίτι» της επιστρέφει για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου η Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Απελευθερώνει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές η Ε.Π.Ο.!

Σάλο πρόκειται να προκαλέσει η νέα πρόταση που ετοιμάζεται να θέσει σε ισχύ η ΕΠΟ, από την 1η Ιουλίου 2016, βάσει της οποίας οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές απελευθερώνονται από την «ομηρία» των ερασιτεχνικών σωματείων, καθώς αυτά θα υποχρεούνται να ανανεώνουν όλα τα δελτία των αθλητών τους από ηλικίας των 11 χρόνων και μετά!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μαγνητική ο Ναζίμ!

Στο παιχνίδι της Κυριακής (27/3, 15:30) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στρέφει την προσοχή της η Ζάκυνθος. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν ορίζονται τα ματς της Παναχαϊκής μέχρι νεωτέρας

Η Παναχαϊκή μετρά ήδη δύο αναβολές αγώνων της (με Χανιά και Αχαρναϊκό) και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι νεωτέρας…

ΘΡΗΝΟΣ! Πέθανε ο Γιόχαν Κρόιφ (video)

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς την Πέμπτη (24/3) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών. 

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Φοβερά έκτροπα στη Μυτιλήνη κατά του ΠΑΟ Βάρδας!

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Καλλονής, εξ αναβολής (στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου). Το ματς του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας που έληξε με 1-1, σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για την ηλειακή ομάδα, στιγματίστηκε από φοβερά έκτροπα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γρίμμα (Αθηνών)!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ούτε τώρα απόφαση για την αφαίρεση βαθμών σε Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο

Όλοι από… κόσκινο. Τον έλεγχο των φακέλων όλων των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας την Τετάρτη (23/3), σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με Καρδίτσα

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών και βοηθών διαιτητών, που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Football League.
Αναλυτικά:

BLEND: Έλα να τραγουδήσουμε μαζί!

Χαμός έγινε την προηγούμενη Παρασκευή (18/03) στο Cafe Bar BLEND (πρώην BALADOROS) και στη βραδιά KARAOKE PARTY που διοργάνωσε η επιχείρηση με την VODKA FINLANDIA.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Συγκλονισμένος ο Μεντούρ!

Ο αδερφός του Βέλγου της Ζακύνθου ήταν στο σημείο της βομβιστικής επίθεσης των Βρυξελλών δέκα λεπτά πριν.

Γλίτωσε την αποβολή η Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή γλίτωσε την αποβολή από το πρωτάθλημα. Οι Πατρινοί, όμως, καλούνται να δώσουν 15 χιλιάδες ευρώ για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.

H ατζέντα του ραντεβού και το μέτωπο Σαββίδη-Μελισσανίδη!

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του μεγάλου ραντεβού και πως θα κινηθούν Μελισσανίδης-Σαββίδης.
Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη κλείδωσε και θα γίνει οριστικά αύριο στις 14:00.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές

Σήμερα (Τετάρτη 23/03) έληξε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους υποψηφίους στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου που θα πραγματοποιηθούν στις 3 Απριλίου.

ΑΝΟΖ: Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Κούτσης

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου  πραγματοποίησε έκτακτη Γενική Συνέλευση  στις 6/3/2016 και επαναληπτική στις 20/3/2016. Μετά την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, αναδείχθηκαν τα εννέα μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο, τέσσερα αναπληρωματικά μέλη και τρία μέλη για την εξελεγκτική επιτροπή.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δώσε αίμα για τον 19χρονο Λεωνίδα Κουτσούκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδας Κουτσούκης (19 ετών) χρειάζεται ΑΜΕΣΑ αίμα και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το Πρόγραμμα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας  και 20ης Β΄Κατηγορίας. 

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήταν βαρύ το σκορ... ήρθε και η ταλαιπωρία!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να χάνεις με βαρύ σκορ και να ταλαιπωρήσε στην επιστροφή στη βάση σου. Ο λόγος για την αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος που χθες Δευτέρα (21/03) γνώρισε την ήττα με 4-0 στην Κέρκυρα, από τον τοπικό ΑΟ Κασσιόπης.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: Διέπρεψαν Γαζέα & Μάρα (photos)

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 18.000 δρομέων πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή (20/03/2016) ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ NATURAL BODYBUILDING: Έρχεται και πάλι στη Ζάκυνθο!

Τείνει να γίνει θεσμός στη Ζάκυνθο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Natural Bodybuilding, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στο όμορφο νησί του Ιονίου!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Εφιαλτική... επανάληψη (Photos & video)

Την πιο επιβλητική της εντός έδρας νίκη, πέτυχε η Κέρκυρα η οποία πανηγύρισε την εντέκατη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους τος οποίους και πίεζε προκειμένου να φτάσει στο γκολ, χωρίς ωστόσο να τα έχει καταφέρει. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 21΄, το σουτ όμως του Κόντου αποκρούστηκε εξ επαφής από τον Παπαδόπουλο.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Νέες παγκόσμιες επιτυχίες! - Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ζακύνθου (photos)

Ο Σύλλογος των μεγάλων επιτυχιών, ο «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» ξανά… «χτύπησε»!!! Νέες μεγάλες διακρίσεις από τρία ζακυνθινόπουλα στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΝΕΩΝ U21 ΕΤΩΝ, στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κατεδαφίστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο! (photos)

Και ναι, είναι γεγονός!!! Ένα κτίριο που... "μεγάλωσε" γενιές και γενιές ζακυνθινών, ένα κτίριο που γνώρισε μοναδικές στιγμές δεν υπάρχει πια!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χωρίς Ναζίμ στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, όπου αύριο Δευτέρα (21/03) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κασσιόπης σε ένα ματς που θα καλυφθεί «ζωντανά» από τον OTE TV στις 15:00.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ξέσπασαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων! (photos)

Μία άσχημη εικόνα περίμενε την υπεύθυνη της ερασιτεχνικής ομάδας Παναρτεμισιακός ΑΟ (Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου) μετά το ματς ΑΟ Λεβάντε-Βύζαντας Μεγάρων, στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα και στους 4 ομίλους

Αγωνιστική δράση και στην Γ΄ εθνική αυτό το Σαββατοκύριακο και πάμε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τρέλανε μας κι άλλο Λεβάντε! – 3-1 (και) τον Βύζαντα Μεγάρων και με 9 παίκτες!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο αγώνας στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, με τον ΑΟ Λεβάντε να επικρατεί με 3-1 του Βύζαντα Μεγάρων, τελειώνοντας το ματς με 9 παίκτες, έναντι 10 των φιλοξενούμενων!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δύσκολο πέρασμα από το Μαχαιράδο για Καταστάρι – Τεράστια νίκη πρωτιάς για Αργάσι!

Αίσθηση προκάλεσε αυτό το Σαββατοκύριακο η ευρεία νίκη του ΑΟ Τσιλιβή επί του ΑΟΠ Ζακυνθιακού με 4-1 και η δύσκολη επικράτηση του ΑΟ Κατασταρίου επί του έμπειρου Αστέρα, στο Μαχαιράδο.