Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Κυπελλούχος η Νίκη Τραγανού!

Ο 43ος τελικός του Κυπέλου Ηλείας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας παρουσία περίπου 700 φιλάθλων, πέρασε στην ιστορία, αναδεικνύοντας κυπελλούχο της ΕΠΣ Ηλείας, το φαβορί της αναμέτρησης, Νίκη Τραγανού έστω και δύσκολα με σκορ 3 – 1!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το κύπελλο στον Ζακυνθιακό (4-0 την ΑΕ Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος) – Πάει για το νταμπλ (Photos)

Το πρώτο κύπελλο στην ιστορία του πανηγύρισε σήμερα ο Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακός, επικρατώντας στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου της Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος με 4-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν, από δύο, οι Καραμαλίκης και Μαλαφούρης. Ο Καραμαλίκης μάλιστα ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ως ο MVP του τελικού.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Κ19: Χωρίς να… «ιδρώσει» πήρε το «τρίποντο» - Δεν ήρθε στο νησί η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Κανονικά παρατάχτηκαν, σήμερα το πρωί , στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Μαχαιράδου, το διαιτητικό τρίο και η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, όχι όμως και η αντίπαλη ομάδα. Συγκεκριμένα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν ήρθε στη Ζάκυνθο. Οπότε οι «νησιώτες» παίρνουν τη νίκη στα χαρτιά (3-0).

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής (Σταυρόπουλος, από Ηλεία) πληρώθηκε κανονικά (300€) από τη διοίκηση της Ζακύνθου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δάφνου Γεωργία, Ακτύπης Κώστας

ΠΕΤΡΑΚΟΣ: «Ο αδύναμος κρίκος την πληρώνει πάντα»

Για τη φάση της μη τήρησης του Fair Play όπου και προήλθε το γκολ της Κέρκυρας αλλά και για την αδικία που νιώθει η Ζάκυνθος σε κάποια παιχνίδια, μίλησε στο SkyGoal.gr ο Μπάμπης Πετράκος...
Ο παίκτης της Ζακύνθου μίλησε στο SkyGoal.gr για τη φάση που δέχτηκε η Ζάκυνθος το γκολ τονίζοντας πως «η φάση αυτή χάλασε όλο το παιχνίδι». Επίσης αναφέρθηκε και για την αντίδραση των συμπαικτών αλλά και του ίδιου.

ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Φανατικός οπαδός της Ζακύνθου ο Γκατούζο»

Ο Ιταλός τεχνικός της Ζακύνθου μιλώντας στον Arena Fm αναφέρθηκε για την μη τήρηση του Fair Play από την Κέρκυρα, για τα σεμινάρια που παρακολουθεί στην Ιταλία, για τους Κόντε και Αντσελότι πως ξέρουν για την Ζάκυνθο, ενώ τόνισε πως ο Γκατούζο είναι οπαδός της ομάδας.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Βασίλης Μπέης θα σφυρίξει τον μεγάλο τελικό κυπέλλου

Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε.Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  του μεγάλου τελικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου.

FOOTBALL LEAGUE: Unfair... ήττα της Ζακύνθου από την Κέρκυρα (1-2) - Photos

Στην χώρα που γεννήθηκε το ευ αγωνίζεσθαι, γνωστό και ως φερ-πλέι σήμερα, εν έτη 2014, υπήρξε στο Δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου βάναυση καταστρατήγηση του.
Η Κέρκυρα μπορεί να έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του ΑΠΣ, επικρατώντας με 2-1 μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ωστόσο η φάση του 84’ όταν και οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν έναν άγραφο πλην όμως εξαιρετικό νόμο που διέπει τον αθλητισμό, «σημάδεψε» την αναμέτρηση.

VIDEO: Δείτε την επίμαχη φάση του σημερινού αγώνα

Δείτε τη φάση του 84΄ που ξεσήκωσε τους γηπεδούχους και είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για 25 λεπτά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Μπάχαλο και εκεί! – Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Γρηγορίου

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο, δεν δέχτηκε να μιλήσει μαζί με τον συνάδελφό του, Μιχάλη Γρηγορίου.
Από την άλλη, ο προπονητής της Κέρκυρας ήταν πολύ προκλητικός στις δηλώσεις του, ενώ στο τέλος δεν δέχτηκε καμία ερώτηση!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Πλούσια είναι η αθλητική δραστηριότητα στο νησί το προσεχές τριήμερο με τον αγώνα του ΑΠΣ Ζάκυνθος με αντίπαλο την Κέρκυρα την Παρασκευή και τον τελικό της ΕΠΣ  ανάμεσα στον Α.Ο Ζακυνθιακό και τον  ΑΕ Αγ.Λέων/ Κοιλιωμένο να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Στα αξιοσημείωτα πέραν της επανέναρξης της Α΄και Β ΄Κατηγορίας είναι και η πρεμιέρα του 3ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά. Αναλυτικά:

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις και την «ουρά»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν ξανά οι ομάδες στην Α΄ Κατηγορία και η 19η αγωνιστική, θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο Ζακυνθιακός και ο ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη με αντιπάλους τον Παναρτεμισιακό και τον Αετό Καλιπάδου αντίστοιχα.
Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει την Κυριακή και την παράσταση «κλέβει» το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αμπελοκήπων ανάμεσα στη δεύτερη της βαθμολογίας, Θύελλα και τον τρίτο της κατάταξης, ΑΟ Λεβάντε ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγεται για την «ουρά» της βαθμολογίας με τον Αχιλλέα να φιλοξενεί τον Α.Ο Κατασταρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «Στους τελικούς συμβαίνουν τα πάντα»

Η αντιστροφή μέτρηση για τον τελικό του Σαββάτου έχει ξεκινήσει και δύο ποδοσφαιριστές των φιναλίστ, έκαναν τις δικές τους επισημάνσεις για το παιχνίδι.

Ο Στέλιος Σούρμπης του Α.Ο Ζακυνθιακού και ο Αχιλλέας Λούντζης του ΑΕ Αγ.Λέων/Κοιλιωμένου, μίλησαν στην «ΗΜΕΡΑ» ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΥΡΜΠΗΣ: «Να δείξουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Η αντιστροφή μέτρηση για τον τελικό του Σαββάτου έχει ξεκινήσει και δύο ποδοσφαιριστές των φιναλίστ, έκαναν τις δικές τους επισημάνσεις για το παιχνίδι.
Ο Στέλιος Σούρμπης του Α.Ο Ζακυνθιακού και ο Αχιλλέας Λούντζης του ΑΕ Αγ.Λέων/Κοιλιωμένου, μίλησαν στην «ΗΜΕΡΑ» ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

ΑΓΕΖ: Με νέες λύσεις στα Πατήσια

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η προετοιμασία της ΑΓΕΖ ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης εκτός έδρας με τον Σπόρτιγκ την Κυριακή για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στη Γ΄ Εθνική.
Η τεχνική ηγεσία έχει ξεκινήσει και την προσπάθεια για ανόρθωση του ηθικού των παικτών μετά την ήττα από το Γαλάτσι.
Όσον αφορά στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κώστας Ακτύπης δείχνει ετοιμοπόλεμος και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα, σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στο ματς με το Γαλάτσι όπου ακόμη δεν είχε ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Όλα τα σενάρια της Β' Εθνικής!

Μόλις τέσσερις... στροφές μένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Β' Εθνική και η αγωνία κορυφώνεται.

Νότιος όμιλος
Η πρώτη θέση στον Νότο έχει κριθεί από καιρό, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει... πάρτι και να αποκτά κάτι παραπάνω από μαξιλαράκι ασφαλείας. Παρά τις γκέλες των τελευταίων αγωνιστικών, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναιγιάλειο και είναι αδύνατο να χάσουν την πρωτιά.

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Επιστροφή εντός έδρας

Η Δόξα Πηγαδακίων επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή. Αντίπαλος της θα είναι ο Ατρόμητος Ζαρουχλεϊκων στο πλαίσιο εξ’ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαχαιράδου(15:00).Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Τουρλομούσης του συνδέσμου Μεσσηνίας  με βοηθούς τις Αναστασία Τσούκαλη και Σταματία Τσαούση του ίδιου συνδέσμου.

B’ KATHΓΟΡΙΑ: Ντέρμπι με θέα την άνοδο στον Αγγερικό

Το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας δίνει ξανά ραντεβού στη σέντρα μετά από την διακοπή της περασμένης εβδομάδας και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, την Κυριακή, τη Δευτέρα και την επόμενη Τετάρτη, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις καθώς η μάχη για την άνοδο «φουντώνει».
Ο πρωτοπόρος Α.Ο Αλυκανά φαίνεται να έχει εύκολο θεωρητικά έργο καθώς υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας, Δόξα Πηγαδακίων. Τα φώτα  πέφτουν στο γήπεδο του Αγγερικού όπου θα αναμετρηθούν ο δεύτερος της βαθμολογίας, Παναρκαδικός με τον τρίτο της κατάταξης Εθνικό Σκουλικάδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ: Επική ανατροπή επί της Τουρκίας με 9 παίκτες! (pics)

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε και βάσει λογικής θα έπρεπε να είναι χαμένο!
Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Τσάνα, που βρέθηκαν να χάνουν 0-1 από την Τουρκία στο 11' και να παίζουν με 9 (!) παίκτες από το 25' νίκησαν με 2-1 και βάζουν πλώρη για την πρόκριση στα μπαράζ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών τους για τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής των δυο ομίλων στη Football League. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Το μυαλό στον Σπόρτιγκ

Επιχείρηση ανασύνταξης, ξεκίνησε στην ΑΓΕΖ μετά την ήττα-σοκ από το Γαλάτσι στο κλειστό της Παναγούλας που έφερε σε δύσκολη βαθμολογικά θέση την ομάδα.
Το βάρος έχει πέσει στον ψυχολογικό τομέα με στόχο να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η τελευταία αποτυχία και η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Νότου στην Γ΄ Εθνική.
Η ΑΓΕΖ δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα παιχνίδι που «καιγόταν» για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος αυτής της ήττας για να «αναπνεύσει» βαθμολογικά.

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε η 1η αγωνιστική στο Ενωσιακό Παιδικό Τουρνουά

Την Κυριακή  09-03-2014  και ώρα 10:30 π.μ στο Ενωσιακό γήπεδο Γαιτανϊου ξεκινάει το 3ο Ενωσιακό παιδικό τουρνουά στις ηλικίες 2002 και μεταγενέστερα σε αριθμό παιχτών 8Χ8 των  δύο 25λεπτων και σε μονούς αγώνες.
Οι ομάδες που συμμετέχουν ( 10 ) 5 ανά όμιλο καλούνται έως την Παρασκευή  07-03-2014 και ώρα 14:00 στη γραμματεία της ένωσης να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση των ειδικών δελτίων αθλητών για δικαίωμα συμμετοχής τους στο τουρνουά καθώς  και τις καταστάσεις υγείας αυτών.

ΕΘΝΙΚΗ: Με Μαυρία για τη νίκη οι Ελπίδες

Με τον ζακυνθινό Χάρη Μαυρία στην σύνθεση της, η Εθνική Ελπίδων υποδέχεται στην Κατερίνη αύριο (16:30),  το αντίστοιχο συγκρότημα της Τουρκίας για τα προκριματικά  του EURO 2013/15.
Ο άσος της Σάντερλαντ έδωσε μάλιστα το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών και αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε:

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Μεγάλη επιτυχία στον αποκριάτικο χορό

Άκρως επιτυχημένος ήταν ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της  Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Α.Ο. Ζακυνθιακός. Η αίθουσα του κοσμικού κέντρου «LA CITE PALACE» ήταν κατάμεστη και το κέφι… απίστευτο!!!
Η ερμηνεία των Στέλιου Διονυσίου, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Χάρη Βαρθακούρη ήταν ανεπανάληπτη, με τον χορό να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΝΟΖ: Διεθνής επιτυχία για την Νικολέτα Μάργαρη!

Άλλη μία πολύ μεγάλη διάκριση για την 12χρονη κολυμβήτρια του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου (ΑΝΟΖ), Νικολέτα Μάργαρη και κατ’ επέκταση και για τον Όμιλο που ανήκει.
Η σπουδαία κολυμβήτρια κατέκτησε τη δεύτερη θέση (ασημένιο μετάλλιο) στα 50μ ελεύθερο, με χρόνο 28.91 και την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 31.40, στο Διεθνές μίτινγκ κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Οι επιδόσεις αυτές της Μάργαρη είναι οι καλύτερες, για φέτος, στην Ελλάδα! Βλέπουμε ότι το κολυμβητικό τμήμα του ΑΝΟΖ δεν έχει μόνο παρόν αλλά και μέλλον παρά του ότι δεν υπάρχει κολυμβητήριο για προπονηθούν αναλόγως τα παιδιά! Να σημειωθεί, τέλος, ότι τη νεαρή κολυμβήτρια συνόδευσε στην Γερμανία ο πατέρας της, Γιώργος Μάργαρης (Πρόεδρος της ΑΓΕΖ).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλικό με την Εθνική Νέων της Αλβανίας

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι προγραμμάτισε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος. Η ομάδα του νησιού θα φιλοξενήσει την Εθνική Αλβανίας U-19 με τον αγώνα να διεξάγεται στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα συγκεκριμένη ημερομηνία τέλεσης της αναμέτρησης, θα είναι η Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου.

Ο ΑΠΣ έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στην Football League, θα υποδεχτεί την ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο γνώριμος στο φίλαθλο κοινό της χώρας, Φώτης Στρακόσια.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σε τρεις δόσεις η επόμενη αγωνιστική

Το πρόγραμμα της  19ης αγωνιστικής, γνωστοποίησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ζακύνθου.  Α.Ο Ζακυνθιακός και ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου στις 8 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να έχουν μετατεθεί οι αγώνες τους για το Πρωτάθλημα για την Τετάρτη 12 του μήνα.
Παράλληλα όμως την ίδια μέρα με τη διεξαγωγή του τελικού δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα και οι αναμετρήσεις της προσεχούς αγωνιστικής θα γίνουν σε τρεις δόσεις και συγκεκριμένα, Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη. Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ξανά στη σέντρα την Κυριακή

Το Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας θα επαναρχίσει την Κυριακή 9 Μαρτίου και η 24η αγωνιστική θα περιλαμβάνει αγώνες την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τετάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στις 8 Μαρτίου, δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση την ίδια μέρα. Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου: