Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Επικύρωση με σειρά προτεραιότητας στη Β' Εθνική

Μερική επικύρωση της βαθμολογίας υπήρξε στο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής την Πέμπτη (16/6).
Ουσιαστικά «σφραγίστηκε» η κατάταξη στις τέσσερις πρώτες θέσεις. ΑΕΛ και Κέρκυρα ανέβηκαν και τυπικά στη Σούπερ Λίγκα, ενώ Τρίκαλα και Απόλλων Σμύρνης κατέλαβαν την τρίτη και την τέταρτη θέση αντιστοίχως.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΓΚΙΟΣΤΡΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αύριο (17/06) ξεκινάει το μεγάλο γεγονός! - Το πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το δρώμενο της Γκιόστρας στη Ζάκυνθο. Όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούμε ένα δρώμενο που γίνεται  αποκλειστικά και μόνο στο νησί,  με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξή του. 

ΑμεΑ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ" ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νέα διάκριση με Γεράσιμο Λιγνό

Από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, το ανοιχτό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για αθλητές με αναπηρία. Συμμετείχαν 480 αθλητές με αναπηρία από 37 χώρες. Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο αθλητής του Συλλόγου ΑμεΑ Ζακύνθου, Γεράσιμος Λιγνός, ο οποίος καταβάλει τις τελευταίες του προσπάθειες για να πιάσει τα όρια για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στο ΡΙΟ 2016.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι 56 πρωταθλήτριες των Ενώσεων θα προβιβάζονται απευθείας στην Γ΄ Εθνική!

Νέα σελίδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ συμφωνήθηκαν οι νέες τροποποιήσεις που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το προφίλ της τρίτης Εθνικής κατηγορίας από την ερχόμενη, κιόλας, αγωνιστική περίοδο (2016-17).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τιμάει τις Μικτές ομάδες της!

Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου  στα  πλαίσια της  αναβάθμισης   των  Μικτών ομάδων  και  γενικότερα του  Ζακυνθινού  ποδοσφαίρου, καθιερώνει,  προς  τιμή των  Μικτών  Ομάδων της, εκδήλωση  η  οποία  θα  πραγματοποιείται   κάθε  χρόνο  και  πάντα  μετά  το  πέρας  του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Προεπιλογής  Εθνικών  Ομάδων  Παίδων και Νέων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Πρόεδρος έκανε την αρχή!

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και τον Διεθνή Οργανισμό Μετάγγισης Αίματος.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέο… κάλεσμα για «ύποπτο» παιχνίδι

Ένα ακόμα «ύποπτο» παιχνίδι προστέθηκε στη φετινή λίστα της Football League. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Παναιγιάλειος, ΠΑΕ Ζάκυνθος για το μεταξύ τους ματς (2-0) στις 22 Μαΐου.