Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (21/11) σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο δύο αγώνες για την Α΄ και δύο για την Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 6ης  αγωνιστικής. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε   από  την   Ε/Δ   οι   Διαιτητές   των   αγώνων   Α΄ και  Β΄  Ερασιτεχνικής   Κατηγορίας    της      6ης Αγωνιστικής: 

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΙΚΑΛΑ: Έρχεται και ο Χιώτης στη Ζάκυνθο

Η προετοιμασία του ΑΟΤ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ζάκυνθο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Ο τεχνικός της ομάδας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο για το νησί του Ιονίου.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Το "ευχαριστώ" του Δήμου Αγγελάκη

Ο πρώην (πλέον) προπονητής του Παναρτεμισιακού Α.Ο., Δήμος Αγγελάκης, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια το Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την άψογη συνεργασία τους το διάστημα που έμεινε στην ομάδα των Λαγκαδακίων. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... "κακοί" της 5ης αγωνιστικής

H Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά την συνεδρίασή της την Πέμπτη 19/11/2015 αφού εξέτασε τα Φ.Α. της 5ης αγωνιστικής Α΄και Β ' Κατηγορίας αποφάσισε  τα κάτωθι :    
                  

Ο Πειθαρχικός Κώδικας στο προσκήνιο

Βασικό αίτημα της Footbll League να συζητηθεί το θέμα του Πειθαρχικού Κώδικα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2016.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Κέρδισαν (Παίδες και Νέοι) την Κεφαλονιά (Photos)



Την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο. πέτυχαν σήμερα το μεσημέρι οι Παίδες και οι Νέοι της ΕΠΣ Ζακύνθου, επικρατώντας με 1-0 και 5-2 των αντίστοιχων της ΕΠΣ Κεαφαλληνίας/Ιθάκης. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κανονικά με Τρίκαλα ο Νίκιτς

Χωρίς να πονέσει, αλλά και να πρηστεί το γόνατό του, ο Βόσνιος μέσος του ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε χθες Τρίτη (17/11) κανονικά μέρος στην προπόνηση και μάλιστα την έβγαλε όλη, κάνοντας χαρούμενο τον Κάραμα, που είχε να τον χρησιμοποιήσει από την 2η  αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0), όπου και τραυματίστηκε.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Αντωνίου (Αθηνών) στο Στάδιο με Τρίκαλα

Γνωστά έγιναν την Τετάρτη (18/11) τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  Πρόγραμμα  των  αγώνων της  6ης  Αγωνιστικής  Α΄και Β΄  Κατηγορίας.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αυτοί δεν έχουν κάνει ακόμα σεφτέ!

Εξήντα δύο ομάδες έχει άλλωστε η Γ” Εθνική, θα υπάρχουν… αναγκαστικά και οι αδύναμοι. Αυτοί που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αυτοί που ακόμα προσπαθούν για την πρώτη τους νίκη.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα των Λαγκαδακίων-Νέος προπονητής ο Ν. Βεντουρής!

Πριν από λίγο η διοίκηση του Παναρτεμισιακού Α.Ο. ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Δήμο Αγγελάκη και με νέα ανακοίνωση, την πρόσληψη του γνώριμου (στην ομάδα), Νίκου Βεντουρή!!!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Η 8η αγωνιστική... με εικόνα (video)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής στην Β΄ Εθνική, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ευχαριστήριο Ηλυσιακού σε Κοντονή

Ο Ηλυσιακός ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για το ενδιαφέρον του έπειτα από κρούσμα βίας εις βάρος του Διονύση Λιονάκη.
Η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Δεν ξέχασαν το Παρίσι στην Καρδίτσα…

Η σιγή πριν τη σέντρα και η επιστροφή του Νίκιτς, κυριάρχησαν στην Καρδίτσα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στην Καρδίτσα και ο Νίκιτς

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο μέσος της Ζακύνθου, Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος, αν και γνώριζε ότι δε θα αγωνιστεί, ταξίδεψε μέχρι την Καρδίτσα για να δει από κοντά παλιούς συμπαίχτες, φίλους και όλους όσους έζησε την περυσινή επική χρονιά με τη φανέλα της Αναγέννησης, φτάνοντας στη σωτηρία με χιτσκοκικό φινάλε!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΕΖ: Στο ρελαντί (67-52) τον Υπερίωνα Αμαλιάδας

Άνετη νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα της ΑΓΕΖ επί του Υπερίωνα με σκορ 67-52. Ο κόουτς Θεοδόσης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες του.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πανόραμα της 7ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε και η 7η  αγωνιστική στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής με την Καλαμάτα να χάνει στη Χίο από τον Κανάρη με 2-1 (!), ενώ η Δόξα Ν. Μανωλάδας ήρθε ισόπαλη στην Ηλεία με τον Παναρκαδικό (1-1). Αναλυτικά:

ΚΑΡΑΜΑ: «Δίκαια η Αναγέννηση» – ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Δείξαμε θέληση και υπομονή» (photos)

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Καλίντ Κάραμα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της νίκης της Αναγέννησης κόντρα στη Ζάκυνθο.

Καρέ του άσσου και μια «λευκή» ισοπαλία στη Football League!

Πέρα από τη νίκη της Αναγέννησης επί της Ζακύνθου, με νίκες συνέχισαν και ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο ΑΟ Τρίκαλα και η Παναχαϊκη στην 8η στροφή του πρωταθλήματος της Football League, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Εργοτέλης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα... ήρθε η ήττα (2-0) στην Καρδίτσα

Οι πολλοί τραυματισμοί (πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού) επέφεραν την ήττα στην Καρδίτσα με 2-0 από την τοπική Αναγέννηση.

Αποχωρεί ο Πανελευσινιακός!

Έξαλλοι με τη διαιτησία στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Απόλλων Σμύρνης είναι στον Πανελευσινιακό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Έσπερος την έκπληξη – Νέα ήττα για Αργάσι!

Ο Έσπερος είναι η ομάδα που έκοψε τους πρώτους βαθμούς από τον Παναρτεμισιακό ΑΟ, στο Ρόιδο. Στην Β΄ Κατηγορία είχαμε νέα ήττα (συνεχόμενη) για το Αργάσι. Έχασε στο Ρόιδο 3-2 από το Κερί. Αναλυτικά:

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Πέτυχε (2) γκολ, αλλά νέα ήττα!

Για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στο Στάδιο Ολυμπιονικών στα Μέγαρα ο Βύζαντας Μεγάρων καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησε του ΑΟ Λεβάντε που προδόθηκε από τα αμυντικά του λάθη με 5-2(ημίχρονο 1-0).

LIVE: Η αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος

Το zantesport σε συνεργασία με το karditsasportiva.gr θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση  Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος.