Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κασσιόπη & ΑΕΛ φοβήθηκαν... την ήττα

Χωρίς φάσεις, ούτε και με την ένταση που θα δικαιολογούσε ένα ντέρμπι κορυφής στην Football League, Κέρκυρα και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 που τους αποσπά και άλλο από τους διώκτες τους.

PLAY OFF Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Το "Χ" στον Πλάνο δίνει ελπίδα στο Καταστάρι! (photos)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου, ΑΟ Τσιλιβή και Ζακυνθιακός μοιράστηκαν βαθμούς (1-1), ενώ στον Αγγερικό ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε 5-1 της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος και μείωσε τη διαφορά.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS: «16 χρόνια κύριοι αυτούς ψηφίζατε!»

Καυστική ανακοίνωση κατά του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστα Μαρίνου Ξανθού, εξέδωσαν πριν από λίγο οι οργανωμένοι φίλαθλοι της μεγάλης ομάδας του νησιού, οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ZANTE FANS.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Κωστάκης στον Πλάνο, ο Αδαμόπουλος στον Αγγερικό

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή Διαιτησίας   οι  Διαιτητές  των  αγώνων , κατάταξης  2ης Αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας,  22ης  αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας  και  Παιδικού  Τουρνουά.

Αναλυτικά :

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Σεμινάριο της sportsradar στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο για το καθιερωμένο σεμινάριο που πρέπει να περάσουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες της χώρας μας σε Σούπερ και Φούτμπολ λιγκ, βρέθηκε η γνωστή εταιρεία καταπολέμησης χειραγωγημένων αγώνων με την επωνυμία sportradar.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πάλι χωρίς τις μετεγγραφές!

Σύμφωνα με πληροφορίες toy flnews η ομάδα του Ιονίου δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τους Γιάννη Αντωνίου, Βαγγέλη Τσιάμη, Ανδρέα Σταματή και Βασίλη Δόντσο, ούτε στο προσεχές ματς με τον Πανελευσινιακό. Και αυτό, γιατί το Διαιτητικό αναμένεται να βγάλει την απόφασή του την Τρίτη (19/04).

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) την Κυριακή με Ελευσίνα!

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων για την 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η οποία θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Απριλίου.
Όσον αφορά τον αγώνα μεταξύ της Ζακύνθου και του Πανελευσινιακού, που θα κρίνει πολλά για την παραμονή, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (φωτό).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το πρόγραμμα της 29ης και 30ης ημέρας της Football League

Το τριήμερο 22-24 Απριλίου οι αγώνες της 29ης αγωνιστικής, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη η εμβόλιμη 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο (16/04, 17:00) τα play off στην Α΄ κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  το  Πρόγραμμα των  αγώνων , κατάταξης  Α΄ Κατηγορίας, 22ης  αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας  και  Παιδικού  Τουρνουά.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Σταμάτησε στην Ραφήνα το όμορφο ταξίδι του ΑΟ Κατασταρίου

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το ταξίδι του ΑΟ Κατασταρίου στο κύπελλο ερασιτεχνών. Στην παρθενική του εμφάνιση στο θεσμό έφτασε έως τους «8», αλλά εκεί γνώρισε την ήττα από την Τριγλία Ραφήνας με το ευρύ 5-3.

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αυτά συμφώνησαν FIFA-Κοντονής

Μετά τη συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τους εκπροσώπους της ΦΙΦΑ, της ΟΥΕΦΑ και της ΕΠΟ συμφωνήθηκαν τα εξής:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στις 15.30 της Κυριακής με Ελευσίνα

Σε αλλαγή της ώρας του αγώνα ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον Πανελευσινιακό προχώρησε η Ένωση Β’ Εθνικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Εκδικάστηκε η υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ βρέθηκε την Τρίτη (12/04) η Ζάκυνθος, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων των Σταματή, Αντωνίου, Τσιάμη, Κουτσούκη και Δόντσου.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ενεργοποιήθηκε το -3 σε Καλλιθέα, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή

Έστω και μετά από ενάμιση περίπου μήνα καθυστέρησης, η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τις ομάδες της Β’ Εθνικής, που απέτυχαν στο τρίτο στάδιο επιτήρησης από την ΕΠΟ για την αδειοδότηση,

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή (17/04) το κρίσιμο ματς με Ελευσίνα - Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής



Τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της 28ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Football League. Η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τέσσερις ημέρες και υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα. 
Τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν Κυριακή (17/4) ενώ τη Δευτέρα (18/4) θα υπάρξουν δύο ματς. Επίσης, τρεις αναμετρήσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη και συγκεκριμένα οι Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας, Κέρκυρα – ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Έγινε κι αυτό στη Λάρισα: Έχασε το πέναλτι επειδή το ζήτησε η εξέδρα (vid)

Όλα τα έχουμε δει στη Λάρισα φέτος, το είδαμε κι αυτό. Ο παίκτης της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης, αστόχησε σε πέναλτι δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή, έπειτα από απαίτηση των οπαδών των «βυσσινί», εξέλιξη πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το Λουτράκι πανηγύρισε την παραμονή του στη Ζάκυνθο - Τα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΑΟ Λουτρακίου πανηγύρισε στη Ζάκυνθο την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική, επί του αξιόμαχου ΑΟ Λεβάντε. Στο 28΄ Μάγγος με σουτ έκανε το 1-0 και στο 87΄ ο Χατζηστάμου το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα-σοκ (1-2) στο νησί από τον Πανσερραϊκό (photos)

Προβλημάτισε με τη σημερινή του απόδοση ο ΑΠΣ Ζάκυνθος (κυρίως στο α΄ 45λεπτο) και γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Πανσερραϊκό με 2-1, και μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νίκησαν τα φαβορί

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Αργασίου με γκολ των Τριανταφυλλίδη, Ασίμη και Θεοδόση δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κεραυνό Βουγιάτου, στο Μαχαιράδο. Στα ορεινά ο Ελατιακός είχε εύκολο πρωινό απέναντι στην ουραγό Δόξα Πηγαδακίων σημειώνοντας ευρύ σκορ, 8-0. Τέλος, ο Αετός καλιπάδου επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Βασιλικού. Αναλυτικά: