Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ: "Νέα διοίκηση σε δυο τρεις εβδομάδες"

Με ανάρτησή του στο facebook που αναφέρει οτι: "Θα χρειαστούμε περίπου δύο με τρεις βδομάδες για να ολοκληρώσουμε τις όποιες διεργασίες", ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σχολίασε τον ορισμό διοίκησης εξομάλυνσης από τη FIFA στην ΕΠΟ.

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ: "Προσωρινή διοίκηση δυο μηνών και εκλογές με το ισχύον σύστημα"

Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση της FIFA να "ορίσει επιτροπής εξομάλυνσης στην ΕΠΟ" ήρθε από την πλευρά των Ενώσεων της "αντιπολίτευσης" οι οποίες με δελτίο Τύπου ζητούν "οι εκλογές να γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο μήνες, με το ισχύον εκλογικό σύστημα".

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οριστικά αναβολή των πρωταθλημάτων

Τελικά δεν υπήρξε λύση με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ΕΠΟ (σχετικά με την έκδοση των δελτίων) και η ΕΠΣ Ζακύνθου, με ανακοίνωσή της αναβάλει την έναρξη των πρωταθλημάτων της. Αναλυτικά:

ΕΠΟ: Αστερίσκος και πάλι στη Ζάκυνθο!

Η ΕΠΟ είχε αφαιρέσει τον αστερίσκο από τον 1ο όμιλο Κυπέλλου που αφορά σε εκκρεμοδικία μεταξύ Πανελευσινιακού, Ζακύνθου, αλλά προ ολίγου πρόσθεσε νέο και σημείωσε ότι παραμένουν εκκρεμότητες μεταξύ των δύο ομάδων, οπότε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η 4άδα στον 1ο όμιλο.

Μήνυμα 31 ΕΠΣ της Αντιπολίτευσης προς τη FIFA και τον Κοντονή!

Με την παρουσία 31 Ενώσεων (σε σύνολο 55) πέραν την παρουσίας εκπροσώπου της ΕΠΣ Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ.

FOOTBALL LEAGUE: Διαβάστε τον διάλογο στο... σήριαλ Ζάκυνθος-Ελευσίνα

Τίποτε άλλο δεν ευχόταν; Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου όταν κάθισε στην έδρα για να εκδικάσει την υπόθεση που αφορά στη μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού ευχήθηκε:

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στον αέρα τα πρωταθλήματα της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport είναι δύσκολο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Α΄ & Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως είχαν οριστεί!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1.356): Από Πέμπτη σε Τρίτη... και από Τρίτη σε Πέμπτη!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/10) η υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της Ελευσίνας για την παράνομη σύνθεση του μετοχικού της κεφαλαίου, στην Πειθαρχική Επιτροπή του Α΄βάθμιου οργάνου.

Γυναικάρα και... ΑΕΚτζού στον πάγκο ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στις Σέρρες!

Η νεαρή προπονήτρια με καταγωγή από το Αλιβέρι Ευβοίας, είναι φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, ενώ πλέον αποτελεί και το νέο... αφεντικό στον πάγκο του Οινουσιακού.

ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ: «Βρίσκομαι εκτός ποδοσφαίρου γιατί δεν αρέσει η φάτσα μου στον Κοντονή»!

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση έκανε στον Arena fm Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Μαζαράκης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων μίλησε

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σέντρα το Σαββατοκύριακο σε Α΄& Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  το  Πρόγραμμα των αγώνων της 1ης  Αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΝΤΟΝΗΣ: "Να διοριστεί διοίκηση μακράς πνοής στην ΕΠΟ από τη FIFA"

Με δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής τοποθετείται στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στρέφεται κατά της ΕΠΟ και των διαιτητών της που ψήφισαν υπέρ του να γίνει δεκτή η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και ζητά από τις FIFA και UEFA να διορίσουν μία προσωρινή διοίκηση μακράς πνοής στην ελληνική ομοσπονδία!

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: "Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινά την άλλη εβδομάδα αν..."

O πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, υποστήριξε στο «Metropolis» ότι το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας θα ξεκινήσει το άλλο σαββατοκύριακο εφόσον ρυθμιστεί το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ: Ακυρες οι εκλογές, προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, κάτι που οδηγεί στην ακύρωση των εκλογών και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία.

FOOTBALL LEAGUE: Έλαβε διαβεβαιώσεις ο Σφακιανάκης από τον Κοντονή για την τηλεοπτική στέγη

Ο πρόεδρος της Football League συναντήθηκε την Τρίτη (11/10) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και του εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Β' Εθνικής με κυριότερο το θέμα της τηλεοπτικής στέγης του πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη (13/10) εκδικάζεται η πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Πανελευσινιακός

H Football League εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι η καταγγελία της Ζακύνθου, για την μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού θα εκδικαστεί την προσεχή Πέμπτη (13/10) από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

«Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ»: Παράσταση για παιδιά στη Ζάκυνθο με ιερό σκοπό!



Η θεατρική παράσταση «Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ» άνοιξε το βιβλίο των θρύλων στη Ζάκυνθο για τα σχολεία του νησιού. Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 19:00 και στο θέατρο του Σαρακηνάδου θα δώσουμε ΟΛΟΙ το παρόν μας σε μία παράσταση του των θρύλων, όπου ΟΛΑ τα έσοδά της θα διατεθούν για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Κουτσούκη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Τίποτα δεν άλλαξε, συνεχίζεται ο αγώνας για τη δικαίωση!"

Άμεση ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης της Ζακύνθου για τα όσα... αναληθή είδαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν υποβιβασμό της ομάδας και παραμονή της Ελευσίνας, φέρνοντας την αναστάτωση στους φίλους της ομάδας του Ιονίου!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

FOOTBALL LEAGUE: Αναβολή... και επικύρωση!

Τα πολλά ανοικτά μέτωπα συνεχίζουν να υπάρχουν και, όπως αναμενόταν, η Football League δεν ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

FOOTBALL LEAGUE: 2-1 υπέρ της αντιπολίτευσης οι ψήφοι

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως προκύπτει στην Football League αναλογικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, καθώς απ’ ότι φαίνεται οι ψήφοι της βάσει των εκπροσώπων που προέκυψαν στο ΔΣ θα είναι 2-1 υπέρ της αντιπολίτευσης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έλεγχος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και καταγραφή προβλημάτων (photos)

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ζακύνθου, η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου από την προηγούμενη εβδομάδα επισκέπτεται τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νησιού και καταγράφει, σε πρώτη φάση τα προβλήματα που συναντά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Για να μπεις στο γήπεδο πρέπει να έχεις πιστοποίηση"

Η  Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ενημερώνει τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και στο Κύπελλο ποδοσφαιρικής περιόδου 2016 - 2017, μέχρι την Παρασκευή 14/10/2016 να  έχουν τακτοποιήσει το Δελτίο Πιστοποίησης του Προπονητή  τους, το οποίο εκδίδει η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, για να έχει το δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, και το οποίο θα τηρηθεί με κάθε νομιμότητα.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Γ' Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δείτε τι έγινε στους ομίλους της Γ' Εθνικής για την πέμπτη αγωνιστική.

Εξώδικο της Football League στη Λίγκα: «Πληρώστε τα συμφωνηθέντα για να ξεκινήσουμε!»

Το ποσό των 450.000 ευρώ ζητά η Football League μέχρι αύριο (10/10) με εξώδικο που απέστειλε στη Super League.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: «Δεν πίστευα στα μάτια μου»

Για το... αναξιόπιστο προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάσταση στη Football League μίλησε ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για... έμπνευση του Στέλιου Σφακιανάκη να βραβεύσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη στην κλήρωση.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ΑΓΕΖ!

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα του νησιού μας, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ, επικράτησε μέσα στην Πάτρα με 21 πόντους διαφορά της ιστορικής Νίκης Προαστείου (39-60), στέλνοντας… μήνυμα ότι φέτος θα είναι η χρονιά της!

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Αγιασμός και γερό τεστ με Α.Ο. Κατασταρίου (photos)

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Παναρτεμισιακός Α.Ο., λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.