Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

BEACH SOCCER: Στο Κερί Ζακύνθου (τελικά) το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών και η Εθνική ομάδα (photos)

Την τελευταία στιγμή άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του 1ου  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άμμου Γυναικών και το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ανδρών με ομάδα Επίλεκτων από τη Ζάκυνθο!

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

BEACH TENNIS:Το θέαμα ξεκινάει!


Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, το Beach Tennis Tournament επιστρέφει και φέτος το διήμερο 6-7 Αυγούστου στο «Casa Playa», στο Βασιλικό.
Οι διοργανώτριες Bαρβάρα Παλαιοθοδώρου, Δήμητρα Παλαιοθοδώρου και Διονυσία Πυριόχου βλέποντας την επιτυχία που είχε το τουρνουά το περασμένο καλοκαίρι θέλησαν και πάλι να το κάνουν πραγματικότητα.

FOOTBALL LEAGUE: Στο αρχείο το Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έθεσε στο αρχείο την υπόθεση του «ύποπτου» αγώνα Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

«Πραξικόπημα» από την ΕΠΟ! - Πως αντέδρασε ο Κοντονής

Σε μία κίνηση άνευ προηγουμένου που μοιάζει με… πραξικόπημα προέβη η ΕΠΟ, που σε μία ακόμα απίστευτη κίνηση αποφάσισε αυθαίρετα και μονομερώς και να «αναδιαρθρώσει» την Επιτροπή Δεοντολογίας και του Πειθαρχικού Οργάνου της Football League, διορίζοντας νέες συνθέσεις!

BEACH SOCCER: Με Στ. Κομιώτη & Θεοφ. Τριανταφυλλίδη η Εθνική στη Ζάκυνθο!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος ΣοΪλεμές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Άμμου για το φιλικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα της ΕΠΣ Ζακύνθου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην πλατεία Σολωμού. Μεταξύ αυτών και δύο ζακυνθινοί που αγωνίζονται στην ομάδα άμμου της Κεφαλονιάς, τον Α.Ο. Κεφαλληνία.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σήκωσε... μανίκια ο Κατσουράνης!

Έπιασε δουλειά ο νέος τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής με προτεραιότητα το γηπεδικό. Κλείνει ντόπιους παίκτες και όχι μόνο η πατρινή ομάδα.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Άλλο ένα μεγάλο (αθλητικό) γεγονός στο νησί μας!

Η Ζάκυνθος θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/08) το 1ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών στο Beach Soccer, αλλά και την Εθνική Ανδρών στο ίδιο άθλημα!

ΤΑΣΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ: Από διαιτητής και πάλι ποδοσφαιριστής

Μετά από μια σημαντική καριέρα σαν διαιτητής, ήρθε η στιγμή ο πολύπειρος Τάσος Λιβέρης να επιστρέψει σαν ποδοσφαιριστής για λογαριασμό του Αίολου Σαρακηνάδου.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ας απλουστεύσουμε τη διαδικασία!

Το zantesport τις τελευταίες ημέρες έγινε δέκτης παραπόνων πολλών αναγνωστών του, σχετικά με το πρόβλημα υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Λεωνίδα Κουτσούκη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και ο Ζέλιος στην Ελευσίνα!

Μετά τους Θωμά Γραικό και Αλέξανδρο Καμπούρη που ανακοινώθηκαν επίσημα από τον Πανελευσινιακό, οι «σταχυοφόροι» συμφώνησαν με άλλον έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Ζακύνθου.