Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα – Τι θα δούμε αύριο

Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι του Πλάνου, σήμερα είχαμε άλλο ένα ματς για την Α΄ κατηγορία και ένα για την Β΄. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η ουσία μετράει... και ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟΠ Ζακυνθιακός 4-1! (photos)

Το μεγάλο ντέρμπι της Α΄ κατηγορίας (της ΕΠΣ Ζακύνθου) "βάφτηκε" πριν από λίγο κόκκινο, με τον ΑΟ Τσιλιβή να επικρατεί στην έδρα του με το ευρύ 4-1 του πρωτοπόρου ΑΟΠ Ζακυνθιακού!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δημ. Στεριώτης στο Τσιλιβή-Ζακυνθιακός

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων της 20ης Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας, της 19ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας και του Παιδικού Τουρνουά  5Χ5 και 8Χ8.

Κυβερνητική βούλα στη διακοπή του Κυπέλλου, παρά το τελεσίγραφο!

Λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο των FIFA-UEFA στον Σταύρο Κοντονή, η διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε επίσημη μορφή.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Έχεις... φωνή; Απόδειξέ το απόψε στο BLEND!

Αν πιστεύετε ότι έχετε καλή φωνή και ότι είστε ένα ανερχόμενο ταλέντο, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε απόψε το CAFE-BAR "BLEND",

Τελεσίγραφο FIFA/UEFA για το νόμο Κοντονή!

Το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ είναι από το βράδυ της Πέμπτης νόμος του κράτους. Στο νέο νόμο Κοντονή, ωστόσο, υπάρχουν και διατάξεις που αφορούν στο ποδόσφαιρο και κατά την ΕΠΟ παρεμβαίνουν στο περίφημο αυτοδιοίκητο.

Ισπανικός «εμφύλιος» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3) στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και αναμφίβολα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο ισπανικός «εμφύλιος» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Απειλεί με πρόστιμο έως 300.000 ευρώ την Ένωση Β’ Εθνική η ΕΕΑ!

Φωτιές και μάλιστα μεγάλες άναψε στην Ένωση Β’ Εθνικής η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αφορμή την υπόθεση της Παναχαϊκής…

«Κάρφωσε» Κωνσταντινέα - Αυλωνίτου ο Κοντονής

Εσωκομματικά βέλη εναντίον του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσαν τις προηγούμενες ημέρες δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντινέα και την Ελένη Αυλωνίτου, οι οποίοι είναι συχνοί προσκεκλημένοι μεταμεσονύχτιας εκπομπής αθλητικού παρασκηνίου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ…

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Ν. Σταυρόπουλος (Ηλείας) με τον Βύζαντα Μεγάρων

Ο Νίκος Σταυρόπουλος (φώτο), από την Ηλεία, ορίστηκε να διευθύνει τον Κυριακάτικο αγώνα ΑΟ Λεβάντε-Βύζας Μεγάρων (14:00, Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου), με βοηθούς του τους Καραλή και Καραμέρο, επίσης από Ηλείας.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Άλλος πήρε τη... Δόξα σήμερα στην Ν. Μανωλάδα!!! (photos)

Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε κι αυτή με νίκη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο ΑΟ Κατασταρίου!!!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Δευτέρα (21/03) στην Κέρκυρα με... κάμερες

Τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων της 24ης αγωνιστικής ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (15/3) η Ένωση Β' Εθνικής.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Νέο Δ.Σ. για το -3 (και) της Ζακύνθου

Την ερχόμενη Τρίτη θα επικυρωθούν οι ποινές αφαίρεσης βαθμών στις ομάδες που δεν πέρασαν το τρίτο στάδιο επιτήρησης. Πρόταση μομφής κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο Απόλλων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο το ντέρμπι Τσιλιβή-Ζακυνθιακός - Όλο το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το Πρόγραμμα των αγώνων της 20ης Αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας και 19ης Αγωνιστικής Β΄Κατηγορίας.
Αναλυτικά : 

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ποιος από τους δύο; Η απάντηση στις 03-04-2016!

Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, η ΕΠΣ Ζακύνθου έκανε γνωστή την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή θα είναι η Κυριακή 03-04-2016. Αναλυτικά:

Δεν ορίζεται το Παναχαϊκή – Χανιά!

Την αποβολή της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα έχει εισηγηθεί η Ε.Ε.Α. Δεν ορίζεται το ματς με τα Χανιά. Μείον έξι σε Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Πάει Ν. Μανωλάδα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Στη γειτονική Νέα Μανωλάδα ταξιδεύει αύριο Τετάρτη 16/03 ο Κυπελλούχος Ζακύνθου, ΑΟ Κατασταρίου για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αναλυτικά:

Aποχή στον Παναιγιάλειο!

Δεν έκαναν προπόνηση οι παίκτες του Παναιγιαλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com!
Oι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω. Με τα… ψέμματα η ομάδα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Πρωταθλητές οι Ζακυνθινοί στο Ιόνιο!

Το ταλέντο και την ποιότητα της απέδειξε η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Ζακύνθου, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Ιονίου κερδίζοντας την Κέρκυρα με 3-0.

Την παράσταση έκλεψε ο Πυλαρινός στη Νέα Σμύρνη!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Σπάθα, αν και στο πρώτο ημίχρονο προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Λουτσέσκου για ένα δυο φάουλ που δεν έδωσε στο κέντρο και ο Πειραιώτης ρέφερι χρειάστηκε να πάει στον πάγκο για τον ηρεμήσει. Πάντως, στην επανάληψη δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες. Καταλόγισε συνολικά 19 φάουλ (11-9 υπέρ των γηπεδούχων) και έδειξε συνολικά οκτώ κίτρινες!