Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κ20 FOOTBALL LEAGUE: Πρώτη ήττα (στις καθυστερήσεις) για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος

Την... μπουκιά από το στόμα πήραν οι παίκτες της Παναχαϊκής (Νέοι) από τους αντίστοιχους του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επικρατώντας με 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 14΄ όταν ο Αριστομενόπουλος ανέτρεψε στην μεγάλη περιοχή τον Παναγιωτόπουλο Μ., με τον Ηλείο διαιτητή Σταυρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσαρτόλιας με τον Καραπάνο να διώχνει με τα πόδια αλλά η μπάλα στρώνεται και πάλι στον Τσαρτόλια που αυτή την φορά δεν θα αστοχήσει.

ΕΠΣΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαίο ματς στο Μαχαιράδο με νίκη του Αστέρα!

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία που άνοιξαν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Ο Αστέρας Μαχαιράδου πέτυχε τη νίκη της ημέρας (2-1) επί του ΑΟ Κασταρίου στο Μαχαιράδο.

Απάντησε η ΕΠΟ στον Ανδριανό για την επιχορήγηση

Η ΕΠΟ δεν κάθισε με... σταυρωμένα τα χέρια κι απάντησε στην ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννη Ανδριανού σχετικά με την καθυστέρηση της εξόφλησης του ταμείου ασφάλισης των αστυνομικών, γεγονός που δεν επιτρέπει την εκταμίευση της κρατικής επιχορήγησης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Και επίσημα η ποινή της Νέας Σάντας/Απέναντι

Η  πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατα την  συνεδρίασή  της την  ΠΕΜΠΤΗ  27/11/2014  αποφάσισε τα κάτωθι :



ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δίωξη σε Κουρμπανά για Γεωργούτζο

Πειθαρχική δίωξη κατά της Καλαμάτας και του προπονητή, Νίκου Κουρμπανά άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς.
Ο Εισαγγελέας άσκησε τη δίωξη στον Έλληνα προπονητή, έπειτα από συνέντευξη Τύπου του τελευταίου, μετά από αγώνα της «Μαύρης Θύελλας», όπου είχε έντονη λογομαχία με τον δημοσιογράφο από την Μεσσηνία, Σωτήρη Γεωργούτζο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορίας

Από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  8ης  αγωνιστικής  Α΄και  Β΄Κατηγορίας   

Αναλυτικά :
ΣΑΒΒΑΤΟ  29/11/2014
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ - ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ    ΓΗΠ : ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ  ΩΡΑ : 15.00
ΛΙΒΕΡΗΣ - ΨΑΡΡΗΣ - ΜΠΕΗΣ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ανδριανός: «Τακτοποιείστε την οφειλή, μη χαθεί η επιχορήγηση»

Τον κίνδυνο να χαθεί η επιχορήγηση των σωματείων μέσω των ΕΠΣ υπογράμμισε ο Γιάννης Ανδριανός με επιστολή του προς την ΕΠΟ, λόγω οφειλών της Ομοσπονδίας.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε ενημερώσει για το εν λόγω πρόβλημα τον Γιώργο Σαρρή και με προηγούμενη επιστολή του, τονίζοντας πως η ΕΠΟ πρέπει να προβεί σε ρύθμιση των οφειλών της σε ταμεία ασφάλισης αστυνομικών οι οποίες υπερβαίνουν τα 800.000 ευρώ, προκειμένου να εκδοθεί φορολογική ενημερότητα και να μπορέσει να εκταμιεύσει τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης στα Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ.

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα 8ης, 9ης και 10ης αγωνιστικής - Σάββατομε Λαμία, Τετάρτη με Ηρακλή

Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων από την 8η έως και τη 10η αγωνιστική έκανε γνωστές η διοργανώτρια αρχή, βάσει των εξαιρέσεων που ζήτησε από τον ΟΠΑΠ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Πληρώνει" τα δίχτυα η Νέα Σάντα/Απέναντι! - Για... εμπάθεια μιλάει Σάντα

Συνεδρίασε χθες το βράδυ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ζακύνθου και μεταξύ των άλλων θεμάτων της ασχολήθηκε και με το φύλλο αγώνος του παιχνιδιού Νέας Σάντας/Απέναντι - Αστέρας Μαχαιράδου, όπου δεν εκίνησε ποτέ αφού βρέθηκαν σκισμένα τα δίχτυα στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων.
Σήμερα το πρωί και στην εκπομπή του ISLANDSPORT-FM 88,6 "ΜΙΛΑΜΕ... ΑΘΛΗΤΙΚΑ" μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστας Μαρίνος Ξανθός και διάβασε την απόφαση της Επιτροπής, η οποία είναι:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ορισμοί διαιτητών της ΕΠΣ Ζακύνθου στα Εθνικά Πρωταθλήματα

Ζακυνθινή παρουσία θα έχουν δυο αγώνες της προσεχής αγωνιστικής, αφού η ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. όρισε διαιτητή του  αγώνα της 29-11-2014 και ώρα 15:00 Γ΄Εθνικής ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ - ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ  τον ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ (φωτό) με βοηθούς τους ΓΚΟΤΣΩΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΙΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΠΗΛΙΟ Ε.Π.Σ ΑΧΑΪΑΣ, και στον αγώνα της 01- 12-2014 και ώρα 18:00 Football League ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΕ  ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ, 2ο βοηθό διαιτητή τον ΠΥΛΑΡΙΝΟ ΑΝΤΩΝΙΟ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με Διαιτητή τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  Ε.Π.Σ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και 1ο βοηθό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Ε/Δ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Ανακοινώθηκε  από την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  Πρόγραμμα των  αγώνων Κυπέλλου  Γ΄Φάσης .

Αναλυτικά : 
ΤΕΤΑΡΤΗ  03/12/2014
ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ 19 - ΑΠΟΛΛΩΝ            ΓΗΠ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ       ΩΡΑ : 14.30
ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ - ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ   ΓΗΠ : ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ               ΩΡΑ : 14.30

Περνάει στην… αντεπίθεση η ΕΠΟ!

Η δράση πολλές φορές προκαλεί αντίδραση και αυτό ισχύει στην περίπτωση της ΕΠΟ, η οποία παρουσιάζεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα μετά την απόφαση του Γιάννη Ανδριανού να καταθέσει το νομοσχέδιο-φωτιά που αφορά και το ποδόσφαιρο στη Βουλή. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο Γιώργος Σαρρής έστειλε χθες επιστολή σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας και τις ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ζητώντας μάλιστα να αφήσουν στην άκρη τις όποιες «εσωτερικές διαφορές» και να συνασπιστούν με στόχο την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου. 

FOOTBAL LEAGUE: Πλήρης με Ζάκυνθο

Επανήλθαν στις προπονήσεις του Εθνικού Σερρών οι τρεις που αντιμετώπιζαν προβλήματα.
Δίχως προβλήματα θα φιλοξενήσει την Ζάκυνθο ο Εθνικός Σερρών. Την Τρίτη είχαν δημιουργηθεί «πονοκέφαλοι» για τον Μάκη Κατσαβάκη, οι οποίο ξεπεράστηκαν μετά την προπόνηση της Πέμπτης.
Κι αυτό γιατί ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ο Βασίλης Πάλλας άφησε πίσω του το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ιβάν Ναστέφσκι έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, έχοντας ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα των προηγούμενων ημερών.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι «γκρι» της 8ης αγωνιστικής

Οι διαιτητές και κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ανδρών, είναι:


 

Στην εντατική ο Πελέ

Άσχημα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Πελέ που πλέον νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο.
Ο 74χρονος βασιλιάς του ποδοσφαίρου  που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης  πέτρας από τα νεφρά του πριν λίγες μέρες ωστόσο ξαναμπήκε  την περασμένη Τρίτη (25/11) στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο λόγω μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό.

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής


Σε αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2  κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα.
 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε η 8η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από την  Επιτροπή Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε το  πρόγραμμα των  αγώνων  Α΄και Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας  της  8ης  αγωνιστικής .

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Φουριόζος ο Διον. Μαλαφούρης - Όλοι οι σκόρερ στην Α΄ Κατηγορία

Ήταν να μην πάρει... μπροστά ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟ Λεβάντε, Διονύσης Μαλαφούρης. Έτσι και πήρε... κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Ήδη μετά από 7 αγωνιστικές έχει ήδη πετύχει 19 γκολ (μ.ο. 2,71)! Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ στην Α΄ κατηγορία:

Γ’ Εθνική: Εμβόλιμες στις 17/12 και 28/1

Με δύο εμβόλιμες αγωνιστικές την Τετάρτη 17/12 και Τετάρτη 28/1/2015 θα καλυφθούν τα κενά στο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής με τις αναβολές.
Κατά τη συνεδρίασή της η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμα της κατηγορίας ως το τέλος του πρώτου γύρου, με το υπόλοιπο πρόγραμμα να ισχύει κανονικά.

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (26/11) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, ο Μανδραϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον Βύζαντα Μεγάρων και το ματς θα σφυρίξει ο Άγγελος Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Ζακύνθου).
Αναλυτικά:
Σάββατο 29/11
Μανδραϊκός – Βύζας Μεγάρων
Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Γκοτσόπουλος, Οικονόμου (Αχαΐας)

Εθνικός Σερρών: Αρκετά προβλήματα

Ο Εθνικός Σερρών προετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση, με τον Μάκη Κατσαβάκη να έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.
Αν το πρωτάθλημα δεν είχε αναβληθεί, ο Εθνικός Σερρών θα αντιμετώπιζε πάνοπλος τη Ζάκυνθο. Όμως, η αναβολή έφερε παράταση στις προπονήσεις και σε μια από αυτές προέκυψε πρόβλημα για τους Σερραίους. Ο πορτιέρο Κραβαρίτης συγκρούστηκε με τον Παπαδημητρίου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες.

Football League: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο της FootballLeague– Ο Τζοβάρας από τα Φθιώτιδα στο Παναχαϊκή – ΑΕΚ, ο Αντωνίου από την Αθήνα στο Φωκικός – Ηρακλής και ο Καραντώνης (Ημαθίας) στο Εθνικός Σερρών-Ζάκυνθος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

ΓΓΑ: Η πρωτοφανής παγκόσμια πρωτοτυπία του νέου νόμου

Πρωτοφανής, όχι μόνον για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και παγκόσμια πρωτοτυπία είναι η διάταξη που αφορά στη διαιτησία των ομαδικών αθλημάτων και ειδικότερα του ποδοσφαίρου που περιλαμβάνει ο νέος αθλητικός νόμος ο οποίος δόθηκε για διαβούλευση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΙΒΟΣ: Μεγάλη διάκριση για τον Ανδρέα Θανάση και την ΑΓΕΖ!

Ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει έμπρακτα πως αγαπούν τον στίβο, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο εθνικός προπονητής έκαναν τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, αναφέρθηκαν στους στόχους της χρονιάς που έρχεται ενώ στάθηκαν και στα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα των πρωταθλητών μας. Συζήτηση αναπτύχθηκε για τους προβληματικούς χώρους άθλησης, για την ανάπτυξη, αλλά και τον Υψηλό Αθλητισμό. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως στις εκδηλώσεις του ΣΦΚΑ νιώθει …σαν το «σπίτι» του και αναφέρθηκε στην ουσιαστική στήριξη που δείχνουν τα μέλη του συλλόγου στους Ελληνες αθλητές.

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σε δύο δόσεις ο Νότιος, σε τρεις ο Βόρειος όμιλος! Στον Γάλλο το Επισκοπή-Φωστήρας, στον Ταύρο ορίστηκε η έδρα της Καλλιθέας με Αχαρναϊκό. Ποια ματς είναι τηλεοπτικά!

Κατεβαίνει για βουλευτής ο Σαρρής;

Ο Γιώργος Σαρρής δεν δείχνει πρόθεση να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ωστόσο φαίνεται πως έχει ετοιμάσει στο μυαλό του το επόμενο βήμα του. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σήμερα η στήλη «ο Τρελός του Χωριού» στη SportDay.

Γ’ Εθνική: Την Κυριακή η 8η αγωνιστική

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει και η Γ’ Εθνική αυτή την Κυριακή, όπου θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική.
Στην Επιτροπή πρωταθλήματος έχουν αποφασίσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε κι έτσι η 8η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. Οριστική απόφαση για το αν θα αγωνιστεί κανονικά και ο 4ος όμιλος, ο οποίος έχει λιγότερες ομάδες και αγωνιστικές, θα ληφθεί την Τετάρτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα οριστούν κανονικά και τα δικά του παιχνίδια.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έχει μπάλα την Τετάρτη (εξ αναβολής & κύπελλο)

Από  την  Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηαν  οι  ορισμοί    αγώνων,  Κυπέλλου Γ΄ Φάσης  και  αναβληθέντων  Β΄κατηγορίας  6ης  αγωνιστικής.

Τα’ σπασαν στου Σπάθα!

Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε βάρος διαιτητή. Δέκα μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου, ήρθε η είδηση πως τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της οικογένειας Σπάθα στην Αμφιάλη και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι εισβολείς παραβίασαν τη θωρακισμένη πόρτα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματικό ποσό κι όχι κάποια αντικείμενα (π.χ. λάπτοπ), πράγμα που δείχνει πως σκοπός τους δεν ήταν η ληστεία. Οι άγνωστοι αποχώρησαν χωρίς να αφήσουν ίχνη, καθώς είχαν προνοήσει να καταστρέψουν τις κάμερες ασφαλείας.

Super League: Ξανά στη σέντρα με την 12η αγωνιστική

Όπως όλα δείχνουν η «δράση» θα συνεχιστεί στη… μεγάλη κατηγορία το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/11) με τις αναμετρήσεις της 12ης ημέρας
Το κλίμα αισιοδοξίας που απορρέει από το ΔΣ της Super League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος δείχνει πως η μπάλα θα στηθεί ξανά στη σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο (29-30/11) με την 12η κι όχι την 11η αγωνιστική η οποία θα μεταφερθεί εμβόλιμα, κάτι που έγινε και με την 6η.  Συνεπώς εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και οι ομάδες παραταχθούν ξανά για να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρωτάθλημα, θα διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις:

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ Κουρμπανά – Γεωργούντζου (video)

Δικαστικά κινείται ο γνωστός δημοσιογράφος κατά του προπονητή της Καλαμάτας υποστηρίζοντας πως έχει δεχτεί απειλές και ύβρεις από τον δεύτερο
Η ένταση και η σε υψηλούς τόνους κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Σωτήρη Γεωργούντζο και τον Νίκο κουρμπανά φαίνεται πως όχι μόνο διατηρείται αλλά οξύνεται. Όπως αναφέρει λοιπόν ο πρώτος μέσω της ιστοσελίδας του (sportstonoto.gr), ο τεχνικός της Καλαμάτας έχει προχωρήσει σε ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπό του μέσω τηλεφωνικής τους συνομιλίας, την οποία μάλιστα διατείνεται ότι έχει καταγράψει. Έτσι, προσέφυγε για ακόμη μια φορά στην Εισαγγελία της Καλαμάτας αλλά και στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και όλα δείχνουν πως το εν λόγω «σίριαλ» θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Super League: Φάνηκε… φως στο τούνελ

Από τη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας φαίνεται πως βρέθηκε η λύση για να σταλεί το έγγραφο που ζητάει η ΕΠΟ και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα
Το… φως στην άκρη του τούνελ της αγωνιστικής απραξίας όλα δείχνουν πως φάνηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League το μεσημέρι της Δευτέρας (24/11). Όπως αναφέρεται, εκτός από την εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου, υπήρξαν εξελίξεις και αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Μόνο η ΑΓΕΖ επικράτησε από τους γηπεδούχους στην 7η αγωνιστική!

Σπουδαίο "διπλό" πέτυχε στο Αίγιο η Νίκη Αμαρουσίου, κερδίζοντας τον τοπικό Κεραυνό με 54-65. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκόφα, μάλλον αντιλήφθηκαν τα λόγια του προπονητή τους, σχετικά με τη δυνατή έδρα της ομάδας του Ζωντού, και παρουσιάστηκαν έτοιμοι, παίρνοντας εξαρχής την κατάσταση στα χέρια τους και προηγούμενοι από νωρίς με διψήφια διαφορά (11-25 στο 10'). Οι γηπεδούχοι, όμως, επέστρεψαν δυναμικά, "σκορπίζοντας" με αισιοδοξία το κοινό τους, χάρη στο 44-47 της τρίτης περιόδου. Εκεί, όμως, ήρθε η απάντηση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα κι έφυγαν από το Αίγιο με ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Βόλεϊ: Καμικάζι… σκόρπισε τον θάνατο σε 45 άτομα στο Αφγανιστάν

Σε τραγωδία κατέληξε τουρνουά βόλεϊ στο ανατολικό Αφγανιστάν, μια και ένας βομβιστής - καμικάζι… σκόρπισε τον θάνατο έπειτα από πυροδότηση των εκρηκτικών που ήταν ζωσμένος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή (23/11) στην πόλη Γιάχια Κχάιλ της επαρχίας Πάκτικα της ασιατικής χώρας και σύμφωνα με τους αξιωματούχους 45 άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα από την βόμβα, ενώ πολλοί είναι οι τραυματίες.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Γιάχια Κχάιλ, Μούκχλες Άφγκαν, ο καμικάζι ήταν στην εξέδρα παρακολουθώντας τον τελικό του τουρνουά, όταν πυροδότησε την βόμβα.
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, Νάτζιμπ Ντάνις, ανέφερε: «Ένας βομβιστής καμικάζι ανατινάχθηκε στο γήπεδο στην περιοχή Γιάχια Κχάιλ την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ένας αγώνας».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πραγματικό ντέρμπι στον Πλάνο που τα είχε όλα!!! (Photos)

Τρία γκολ, μία αποβολή, πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένα πέναλτι και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις είχε το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο του Πλάνου, κάνοντας το ματς ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟ Κατασταρίου να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι!
Οι 100 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου σίγουρα ευχαριστήθηκαν παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το μεγάλο "διπλό" (1-2).
Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γιάννη Καλογεράκου (για δύο πέναλτι) και του πρώτου βοηθού Αντώνη Πυλαρινού (για δύο ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ)!

ΑΓΕΖ: Δεν χάνει με τίποτα στην Παναγούλα!


Με... Επτανησιώτικο θρίλερ ξεκίνησε η έβδομη αγωνιστική, στον πρώτο όμιλο του Νότου. Αυτοί που "χαμογέλασαν" στο τέλος, όμως, ήταν οι παίκτες της Ζακύνθου, οι οποίοι επικράτησαν του Μανδραϊκού με 66-64. Το ματς είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ, μέχρι που στο τέλος της τρίτης περιόδου, η ομάδα του Μπεκέ έφερε τη διαφορά στους οκτώ πόντους (43-35), κι έδειχνε να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ματσάρα στο Τσιλιβή και σπουδαίο "διπλό" του Κατασταρίου! (Photos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ποταμίτη, ο ΑΟ Κατασταρίου πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΑΟ Τσιλιβή με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γιάννη Καλογεράκου.