Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Το αναλυτικό πρόγραμμα – Οι νέοι Ενωσιακοί

Την Πέμπτη 01/10/2015 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ).
Οι Μικτές ομάδες ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ συμμετέχουν στον 10 Όμιλο όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΑΡΑΜΑ: "Θα είμαστε έτοιμοι σε 2-3 εβδομάδες"

Ο Καλίντ Κάραμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα και σημείωσε πως οι «κυανοκίτρινοι» πήραν ένα δύσκολο τρίποντο κόντρα σε μία δυνατή ομάδα.
Τόνισε πως οι παίκτες του πέρασαν δύσκολες στιγμές στο α’ μέρος, αλλά υπογράμμισε πως τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο μετά τις αλλαγές του και τη βελτιωμένη εικόνα της Ζακύνθου στο β' ημίχρονο.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Και στο τέλος κερδίζει... η Ζάκυνθος! (Photos & video)

Μπορεί η Ζάκυνθος να μην ήταν καλή σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, πήρε όμως αυτό που ήθελε. Τους τρεις βαθμούς της νίκης με τον Πολωνό επιθετικό, Καμίλ Κρολ να σκοράρει στο 54΄ του παιχνιδιού και να χάνει μία ακόμα ευκαιρία στο 65΄ με το δοκάρι του Ζαϊρί (με ανάποδο ψαλίδι).

FOOTBALL LEAGUE: Πως θα παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Από τη Ζάκυνθο αρχίζει σήμερα Σάββατο (3/10) η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Στις 16.00 (ΟΤΕ Sport 7) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία πέρυσι είχε καταφέρει να τους κερδίσει δύο φορές, τόσο στο Βόλο, όσο και στη Ζάκυνθο.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πρόβλημα καθ οδόν για την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου!

Ένα αναπάντεχο συμβάν έτυχε στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, που αυτή την ώρα είναι καθ οδόν για το λιμάνι της Κυλλήνης, όπου στις 17:00 αναχωρεί το πλοίο της γραμμής για Ζάκυνθο.

Πάει σχολείο ο Κοντονής!!!

Η προσεχής Δευτέρα (5/10) είναι η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και με αφορμή αυτό το γεγονός ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα θυμηθεί τα νιάτα του.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ορίστηκαν τα... μισά αναβληθέντα!

H Football League ανακοίνωσε το πότε θα διεξαχθούν τα Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου, που 'χαν αναβληθεί λόγω μη χορήγησης πιστοποιητικών σε Πατρινούς και Σερραίους.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με 19 παίκτες στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός (η αποστολή)

Έτοιμος να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Football League δηλώνει ο Ολυμπιακός, με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» να αναχωρεί σήμερα (2/10) στις 8 το πρωί για τη Ζάκυνθο, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (3/10) με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

1o ZAKYNTHOS NIGHT RUN: Σπουδαία διοργάνωση με τεράστια συμμετοχή αθλητών-τριών! (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου, Zakynthos Night Run, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της πόλης.
Η συμμετοχή τόσο μαθητών όσο και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών ήταν εντυπωσιακή και η διοργάνωση της εκδήλωσης εξαιρετική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Δοκίμασε Ντεπέτρις για φορ ο Χαραλαμπίδης

Τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/10) με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας αναζητά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Στο κουπόνι και η Football League! - Οι αποδόσεις στο Ζάκυνθος-Ολ. Βόλου

Στο κουπόνι της "ΟΠΑΠ Α.Ε." και η FOOTBALL LEAGUE!!! Ο Οργανισμός συμπεριέλαβε όλα τα ματς της 2ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το τετραήμερο 2 - 5 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι σε αυτό βρίσκονται και τα ματς Κισσαμικός - Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή - Κέρκυρα παρότι έχουν οδηγηθεί σε αναβολή. Αναλυτικά οι αποδόσεις:

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

H διοργανώτρια αρχή εκάνε γνωστές τις... εξαιρέσεις της 3ης αγωνιστικής που πιθανότατα θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη.


Η ανακοίνωση:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) στην Τρίπολη - Πρώτη για Ψάρρη & Μάτσα!

Ανακοινώθηκαν σήμερα (01/10) οι διαιτητές και οι βοηθοί τους που θα διευθύνουν τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική. Το ματς στην Τρίπολη, όπου ο Παναρκαδικός θα υποδεχτεί τον Α.Ο. Λεβάντε θα σφυρίξει ο Αντιπαριώτης (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Καραθανάση και Χόικα, επίσης Αν. Αττικής.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Ένα εισιτήριο… μια ανάσα»

Το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος, έφτασε!!! Το ερχόμενο Σάββατο (03/10) στις 16:00 το Δημοτικό Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου και για το λόγο αυτό η ΠΑΕ έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Σφακιανάκης (Αθηνών) με Ολυμπιακό Βόλου

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τις διαιτητικές ομάδες που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τη 2η "στροφή" του πρωταθλήματος της Football League.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δεν προχώρησε η συνεργασία με Παπαγεωργίου και Ντάβαρη

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/9) στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Ράλλης πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει τη συνεργασία με τους Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Ντάβαρη.

Τα βρίσκουν για το Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ - υφυπουργείο Αθλητισμού

Εποικοδομητική αναφορικά με ένα «φλέγον» ζήτημα ήταν η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη την Τρίτη (29/9).
Οι δύο άνδρες συζήτησαν το ζήτημα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου με τακτικούς δικαστές, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο, και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Ο ΑΠΣ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ξεχωριστά, αλλά ΟΛΩΝ"

Το φετινό της ραντεβού με τον κόσμο "έτρεξε" να κλείσει η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (Σάββατο 3/10, 16:00). Αναλυτικά το κάλεσμα της ΠΑΕ:

Προχωρούν τα αθλητικά έργα της Ζακύνθου

«Συνεχίζουμε όσα εξαγγείλαμε» σημειώνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής
Τα έργα που έχουν ήδη εξαγγελθεί για τη Ζάκυνθο στον τομέα των αθλητικών υποδομών παραμένουν στην προτεραιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα ηνία της οποίας  βρίσκεται και με την νέα Κυβέρνηση ο ζακυνθινός Βουλευτής Σταύρος Κοντονής που την προηγούμενη εβδομάδα ορκίστηκε Υφυπουργός Αθλητισμού.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η ανατροπή του Παναργειακού! (video)

Φάσεις και γκολ από τη νικηφόρα πρεμιέρα του Παναργειακού, ο οποίος αν και βρέθηκε να χάνει, εν τέλει επικράτησε 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΑΔΗΣ «Δεν μπορούσα να φανώ εμπόδιο στα θέλω της διοίκησης»

Αν και η Καλαμάτα επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Δόξας Ν. Μανωλάδας, ο τεχνικός της Καλαματιανής ομάδας, Κώστας Κλάδης παρουσιάστηκε στεναχωρημένος στη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά η δηλώσεις του:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το γκολ του Τορεσάνι στην Καλαμάτα

Δείτε φάσεις, το γκολ, καθώς και παραλειπόμενα από την αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας που βρήκε νικήτρια την Μαύρη Θύελλα με το τέρμα που σημείωσε ο Αργεντίνος Τορεζάνι στο 54′ του αγώνα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τα γκολ στην Ριζούπολη (video)


Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα της Ριζούπολης στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ: "Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα ήταν άδικο" (video)

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα ήταν άδικο, σύμφωνα με τον προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

ΚΑΡΑΜΑ: «Ήταν τυχερός ο Απόλλων» (video)

Πιο νορμάλ το 2-2 για τον τεχνικό της Ζακύνθου.

ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ: «Ευχαριστούμε το Λεβάντε για τη φιλοξενία»

Ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης στάθηκε στο σημείο «κλειδί» που χάρισε τη νίκη στον Κανάρη Νενήτων, το οποίο δεν είναι άλλο από την άμυνα, αλλά και στην άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟ Λεβάντε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή μετά τη νίκη (1-0) επί του ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρεμιέρα με εκπλήξεις!

Με τον αγώνα του Σαββάτου στη Ζάκυνθο, ΑΟ Λεβάντε-Κανάρης Νενήτων Χίου 0-1 ξεκίνησε ο φετινός 3ος Όμιλος της Γ΄ Εθνικής και συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή 27/09 με το κυρίως πιάτο και την έκπληξη να σημειώνεται στην Χαλκίδα, όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 1-0 του Αιολικού Μυτιλήνης, ενώ η Σπάρτη παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα της (1-1) στην Ερμιονίδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Πανό κατά Κοντονή στην Καρδίτσα! (photo)

Την αντίθεσή τους στον νόμο του υφυπουργού Αθλητισμού εξέφρασαν οι οπαδοί της Αναγέννησης με πανό!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Άξιζε περισσότερα στη Ριζούπολη! - Νίκη με ανατροπή (3-2) για Απόλλωνα (Photos)

φωτό: intime
Αν και προηγήθηκε με τον Ζαϊρί (30΄) η Ζάκυνθος, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στη Ριζούπολη, αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2. Να σημειωθεί ότι τα 4 από τα 5 γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στην επανάληψη και μάλιστα από το 68΄ έως το 82΄!!!

LIVE: Απόλλων Σμύρνης - ΑΠΣ Ζάκυνθος (3-2 ΤΕΛΙΚΟ)

Αγαπητοί φίλοι, το zantesport βρίσκεται στην Ριζούπολη και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τη σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.