Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Έβρεξε γκολ στην Σπάρτη!

Η βροχή που έπεφτε από το πρωί στην πρωτεύουσα της Λακωνίας δεν στάθηκε ικανή να εμποδίσει τους φίλους των Πρωταθλητών Λακωνίας να δώσουν βροντερό παρών στο στάδιο της Σπάρτης για να πανηγυρίσουν το πρώτο εντός έδρας τρίποντο της σεζόν, χάρη στα τέρματα των Αναστασόπουλου (44'), Ηλιόπουλου (50') και Αναστασάκου (52').

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σημαντική ημέρα σήμερα (10/10) για την Ένωσή μας!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή (Σάββατο 10/10) για την ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού δύο μέλη της (διαιτητές) έχουν οριστεί να παίξουν σε σημαντικά παιχνίδια !

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Πλήγμα με Τηλιόπουλο - Χάνει τη χρονιά!

Μετά τον Γιάννη Καλλιβωκά, άλλος ένας παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος χάνει τη χρονιά, λόγω τραυματισμού! Πρόκειται για τον Κώστα Τηλιόπουλο, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα του ΑΟ Λεβάντε (Γ΄ Εθνική).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Από... τη Σούδα, στη Ζάκυνθο! - Η αποστολή

Μετά την πρωινή προπόνηση του Κισσαμικού στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, ο Σπύρος Μπαξεβάνος γνωστοποίησε την αποστολή η οποία αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής από το λιμάνι της Σούδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οι παίκτες ξέρουν... και γκολφ!!!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες της Ζακύνθου σήμερα το απόγευμα. Ο Κάραμα και οι συνεργάτες του πήραν τους ποδοσφαιριστές και επισκέφτηκαν το μίνι γκολφ του Προέδρου της ομάδας, Στέλιου Γούναρη, στο Αργάσι και πέρασαν ευχάριστα, λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό.

Ο ΑΟ Τσιλιβί κι επίσημα στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου

Σε γιορτινό κλίμα ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Alexandra  Beach Resort η έναρξη της συνεργασίας του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου με τον ΑΟ Τσιλιβί (Ζακύνθου).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα των πρωταθλημάτων

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Α΄ και Β΄Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τηλεοπτικό το ματς με Αγροτικό Αστέρα

Για πρώτη φορά φέτος το τετραήμερο της β’ κατηγορίας θα περιλαμβάνει εννέα αγώνες μετά την αδειοδότηση Παναχαϊκής και Πανσερραϊκού.

Μπαξεβάνος: Μας λείπει ο ρυθμός...

Δηλώσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι του Κισσαμικού με τη Ζάκυνθο έκανε ο προπονητής της κρητικής ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος, στο περιθώριο προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γνωρίστε τον επόμενο αντίπαλο του ΑΟ Λεβάντε

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα προσπαθήσει να πετύχει αυτή την Κυριακή στις 13:00 ο Ηρακλής Ψαχνών.
Ο Γιάννης Μωυσιάδης έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Σκιγκόπουλου και του Κόκκαλη οι οποίοι αποχώρησαν από το ρόστερ και ο Ηρακλής Ψαχνών πάει   για την πρώτη νίκη.

Νατάσα Κουτσάκη: Η γιατρός του Κισσαμικού που… τρελαίνει κόσμο! | Photos


Δεν είχε μόνο η Τσέλσι τέτοιες γιατρίνες… Έχουμε κι εμείς στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Καστέλι…

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Γαλάνης (Αν. Αττικής) στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Στην αναμέτρηση των Ψαχνών, όπου ο τοπικός Ηρακλής θα υποδεχτεί την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 τον ΑΟ Λεβάντε, διαιτητής θα είναι ο Γαλάνης από την Αν. Αττική. Αναλυτικά:

ΑΧ. ΜΠΕΟΣ: Η κριτική του για το ματς της Ζακύνθου - Τα... "χώνει" σε όλους!

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Πρωινή Προπόνηση» έδωσε συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν τη δικαστική του περιπέτεια, ενώ μίλησε εκτενώς για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για το ματς της Ζακύνθου. Για το τελευταίο τόνισε τα εξής:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Μια πόλη, μια ομάδα, Ζακυνθάρα"!

Η σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και η... "ζεστή" συμπαράσταση του κόσμου, έκανε τη διοίκηση του συλλόγου να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:

Απολογία χωρίς επακόλουθα...

Συνεχίστηκαν το πρωί της Τετάρτης οι απολογίες στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της κάρτας υγείας, που μπορεί να εκπονήθηκε με συμβάσεις το 2005, ωστόσο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Μπλάνας (Μεσσηνίας) την Κυριακή στο Στάδιο με Κισσαμικό

Ορίστηκαν οι διαιτητές και οι βοηθοί για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στη Football League. Ο γνωστός στη Ζάκυνθο, Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας) θα σφυρίξει τον αγώνα με τον Κισσαμικό, έχοντας για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Σερεμέτη και Λάμια και 4ο τον Παπαδόπουλο, Αχαΐας. 

ΠΟΛΙΤΗΣ: "Ίδια φιλοσοφία με πέρυσι" (video)

Στην εκπομπή Σπορ Στο Ιόνιαν και στον Διονύση Μπινιώρη ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Πολίτης. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αναφέρθηκε στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, αλλά και για την νέα ομάδα που χτίζεται από τον Κάραμα.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Είδαν" απρεπής συμπεριφορά των φιλάθλων με τον Ολυμπιακό Βόλου!!!

Την… επίσκεψη των ανθρώπων της Ζακύνθου θα περιμένει την Πέμπτη (8/10) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής.
Οι Νησιώτες κλήθηκαν την Τρίτη (6/10, 11:30π.μ) σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κάλεσμα στους φιλάθλους και στο ματς με τον Κισσαμικό

Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι η Ζάκυνθος έδειξε… τα δόντια της κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στις 16:00 την ερχόμενη Κυριακή με Κισσαμικό

Ολοκληρωμένη με 9 παιχνίδια θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η επόμενη στροφή του πρωταθλήματος. Τέσσερις δόσεις, τρία ματς τηλεοπτικά (Παρασκευής, Σαββάτου, Δευτέρας).

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το ματς Παναρκαδικός-ΑΟ Λεβάντε

Πάμε να δούμε μαζί, φίλες και φίλοι του zantesport, φωτογραφίες από το φαγητό της ομάδας του ΑΟ Λεβάντε στην Αμαλιάδα, πριν το ματς της Τρίπολης, καθώς φωτογραφίες και βίντεο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Δύο… «1» και δύο… «2»

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια της Κυριακής για την 2η  αγωνιστική, όχι όμως αυτή (αύριο παίζουν στα Περιβόλια (18:00) ΑΟ Χανιά-Απόλλων Σμύρνης. Χθες είχαμε Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0 και την Παρασκευή Λαμία-Παναιγιάλειος, επίσης, 1-0.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ασταμάτητη η Καλαμάτα – Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τίποτα, τίποτα δεν τη σταματά!!! Ο λόγος για την Καλαμάτα του Κώστα Κλάδη (πέρυσι ήταν στον πάγκο του ΑΟ Λεβάντε) που και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, πήρε το «τρίποντο», αυτή τη φορά επικρατώντας του Ηρακλή Ψαχνών με 3-0.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ιστορικό "διπλό" για Σπάρτη!

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν αήττητη στην Καλλονή, μετρώντας μόλις μία ήττα στη μακρινή αγωνιστική περίοδο 2010-11 για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα από την ΑΕΛΚ, που κατέκτησε τότε τον τίτλο και την άνοδο στη Football League 2. Οι Πρωταθλητές Λακωνίας όμως έσπασαν το σερί της με γκολ του Ραχήμ στο 12'.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα (2-0) στη δυνατή έδρα του Παναρκαδικού

Δεν κατάφερε ο ΑΟ Λεβάντε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη δυνατή έδρα του Παναρκαδικού, γνωρίζοντας πριν από λίγο την ήττα με 2-0.

LIVE: Η αναμέτρηση Παναρκαδικός-ΑΟ Λεβάντε (και ραδιοφωνικά)!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της 2ης αγωνιστικής για τον ΑΟ Λεβάντε στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον τοπικό Παναρκαδικό.