Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με σόου Ζαϊρι 5-0 τον ΑΟ Λεβάντε (Photos)

Με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να ξεδιπλώνει τα ποδοσφαιρικά του προσόντα, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος επικράτησε εύκολα του Α.Ο. Λεβάντε (ομάδα του νησιού που θα αγωνιστεί φέτος στον 3ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής) με 5-0 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Φιλική νίκη του Ζακυνθιακού (3-2) επί του ΑΟ Τσιλιβή (Photos)

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, έδωσαν σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Πλάνου ο τοπικός ΑΟ Τσιλιβή με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό.

TΙΜΟΣ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ: "Τόπο στα νιάτα"

Με ανακοίνωσή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο πρώην (πλέον) Πρόεδρος του Αχιλλέα Ζακύνθου κάνει γνωστή την αποχώρησή του από τη Διοίκηση, αλλά όχι και από την ομάδα! Αναλυτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ: Απειλούν με αποχή τον Οκτώβριο!

Αυτό αποφάσισαν να κάνουν οι επαγγελματίες παίκτες της Football League και τη Super League στη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, αν δεν ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Ταμείο!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αίολος Σαρακινάδου είναι (και) πάλι εδώ! (Photos)

Ο Αίολος Σαρακινάδου ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Βασίλης Μυλωνάς-Μαυράτζης (υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου) με συνεργάτες τους Αντρέα Κλαυδιανό σαν βοηθό προπονητή και Ξένο Καρούμπα Θοδωρή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αντώνης Πυλαρινός στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Την πρώτη του παρθενική εμφάνιση ως βοηθός διαιτητή στην SUPER LEAGUE θα κάνει ο διαιτητής της ΕΠΣ Ζακύνθου, Αντώνης Πυλαρινός!
Συγκεκριμένα ο Πυλαρινός ορίστηκε ως β' βοηθός στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος Αθηνών στις 23/09 και ώρα 18:15 με διαιτητή τον Δημήτρη Στυλιάρα (ΕΠΣ Αιτ/νίας) και βοηθό τον Παν/τη Σταθόπουλο (ΕΠΣ Ηλείας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Τo πρόγραμμα των ομίλων

Στις 27-29 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος και ολοκληρώνονται 15-17 Δεκεμβρίου 2015, με τις δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να παίρνουν το εισιτήριο για την φάση των «16».

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ανακοίνωσε Κολονέλο!

Μετά το συναινετικό "διαζύγιο" με το Ράικο Γιάνγιανιν, η διοίκηση της Επισκοπής προσπάθησε να βρει το καταλληλότερο πρόσωπο για να οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, και η τελική επιλογή ήταν ο 42χρονος Ιταλός πρώην προπονητής της Ζακύνθου Τζιανλούκα Κολονέλο. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το Σάββατο τα... αποκαλυπτήρια!

Μετά το 4ήμερο ρεπό, οι παίκτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος επιστρέφουν αύριο Παρασκευή (18/09) και πάλι στις προπονήσεις και μάλιστα για πρώτη φορά επί ζακυνθινού εδάφους.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σέντρα στις 10 & 11 Οκτωβρίου

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  της  Ε.Π.Σ.  ΖΑΚΥΝΘΟΥ    ότι  οι  αγώνες  των    Πρωταθλημάτων της  Α΄ και   Β΄  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ   Κατηγορίας    θα   αρχίσουν   το        ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  10-11/10/2015.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Η Ζάκυνθος κληρώθηκε με Παναιτωλικό, Πανιώνιο και Εργοτέλη

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-2016, στην οποία η Ζάκυνθος είχε περάσει άνευ αγώνος.
Η κλήρωση λοιπόν την έβγαλε στον 2ο  Όμιλο αντιμέτωπη με τις Παναιτωλικό και Πανιώνιο από Super League και τον Εργοτέλη από την Football League.

LIVE: Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16 - Μάθετε τους αντιπάλους της Ζακύνθου

Μάθετε άμεσα τους τρεις αντιπάλους της ΠΑΕ Ζάκυνθος (δύο από Super League και ένα από Football League) στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, μέσω της έγκριτης ιστοσελίδας a-sports.gr.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Νέο ξεκίνημα, νέες φιλοδοξίες! (Photos)


 Τα ποδοσφαιρικά τους έβαλαν και πάλι οι παίκτες του Παναρτεμισιακού ΑΟ (παλιοί και νέοι) και από σήμερα Τετάρτη 16/09 ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου, όπου και φέτος θα είναι η έδρα τους.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Έδωσε τα χέρια με τον Αγγελάκη!

Με τον έμπειρο τεχνικό Δημοσθένη Αγγελάκη συμφώνησε χθες το βράδυ η διοίκηση του Παναρτεμισιακού Α.Ο. και αύριο Τετάρτη 16/09 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πλήγμα με Καλλιβωκά!

Δυστυχώς τα νέα χθες το απόγευμα σχετικά με τη μαγνητική του ζακυνθινού αμυντικού, Γιάννη Καλλιβωκά δεν ήταν καλά!
Η μαγνητική που έβγαλε το πρωί της Δευτέρας στην Πάτρα έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει όλη την ποδοσφαιρική χρονιά καλά καλά πριν ακόμη αρχίσει!

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Συνεργάτης του Σταματόπουλου ο Ανδρέας Γκούσκος

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟ Λεβάντε κάνει γνωστή τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γκούσκο, ως συνεργάτης του τεχνικού Θανάση Σταματόπουλου. Αναλυτικά:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Με ανάρτηση στο επίσημο blog του (ao-levante.blogspot.gr) ο Α.Ο. Λεβάντε ανακοινώνει ότι τίθενται στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας στη τιμή των 60€. Αναλυτικά:

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη είδηση! Παράγοντας ομάδας της ΕΠΣ Ημαθίας βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει στο δρόμο για το νοσοκομείο!

Μία πραγματικά εντυπωσιακή είδηση προκύπτει από το ρεπορτάζ των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, που δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό κομμάτι αυτής!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα των σημερινών φιλικών (13/09)

Οι ομάδες της Β΄ Εθνικής ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος (27/09) και αυτό το διάστημα βρίσκονται στο στάδιο των φιλικών αγώνων. Το zantesport.gr σας παραθέτει τα σημερινά φιλικά προετοιμασίας:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Έχασε 2-1 στην Καλαμάτα

Στο δεύτερο, συνεχόμενο φιλικό τεστ μετά από ένα 24ωρο που έδωσε η Μαύρη Θύελλα χθες με την Κόρινθο 2006 στον Ισθμό, το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε στο στάδιο Παραλίας επί του Α.Ο. Λεβάντε/Ζακύνθου ομάδα Γ΄Εθνικής  παρουσία 150 φίλων της με σκορ 2-1!

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με Ζαϊρί & Ραφ. Πέττα 2-1 τον Εορδαϊκό

Φιλική νίκη για την ΠΑΕ Ζάκυνθος κόντρα στον Εορδαϊκό με σκορ 2-1. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με γκολ των Ζαϊρί (37') και Ραφαήλ Πέττα (75'). Το πρώτο τέρμα προήλθε από σουτ και το δεύτερο από όμορφο συνδυασμό και τελείωμα.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Ο Δημήτρης Καρτσακλής στο τιμόνι της ομάδας

Ο Δημήτρης Καρτσακλής, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Καλαμακίου, για το πόστο του προπονητή τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Καρτσακλής είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι του Ελατιακού, όπου ανέβασε δύο φορές της ομάδα στην Α’ κατηγορία.