Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: «Όντως η ομάδα του οφείλει του κ. Κολονέλο λεφτά και προτίθεται να του τα δώσει»!



Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, Στέλιου Γούναρη σχετικά με την προσφυγή που έκανε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Τζανλούκα Κολονέλο και έφερε στη δημοσιότητα πρώτο το zantesport!
Ο κ. Γούναρης λέει ότι ο κ. Κολονέλο θα πάρει τα χρήματά μου μόλις η ομάδα απαλλαγεί από τον τεράστιο εφιάλτη που άφησε η ιταλική επιδρομή!
Επίσης αναφέρει ότι στους συνεργάτες του , οφείλεται ένα μικρό ποσό, το οποίο φτάνει το 15% των συνολικών δεδουλευμένων τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Μπήκε, από σήμερα, στα… βάσανα!



Οι διακοπές τέλος για τους παίκτες του Ζακυνθιακού, αφού από σήμερα (Τρίτη 29/07) ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Η προετοιμασία ξεκίνησε και θα συνεχιστεί στο δημοτικό γήπεδο της Λιθακιάς, με τους Σάββα Καρυπίδη και Παναγιώτη Γουσέτη να… «τρέχουν» με το καλημέρα τους παίκτες τους.
Εκτός από τον τραυματία Στέλιο Σούρμπη, τον Γιώργο Μποτώνη που εργάζεται και τον Διονύση Μαλαφούρη που ταλαιπωρείται από μία ίωση, όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έκανε προσφυγή (και) ο Τζανλούκα Κολονέλο! – Ακολουθούν και οι συνεργάτες του!



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zantesport, ο Ιταλός προπονητής της ΠΑΕ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο, προχώρησε σε προσφυγή, διεκδικώντας έτσι τα δεδουλευμένα του!
Ο Κολονέλο το τελευταίο διάστημα έχει έρθει  στο νησί δύο φορές προσπαθώντας να πάρει ένα μέρος των χρημάτων που του όφειλαν, όμως δεν κατάφερε κάτι, με αποτέλεσμα την προηγούμενη Δευτέρα, με τον δικηγόρο του, να καταθέσει την προσφυγή, η οποία κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Ζάκυνθος την προηγούμενη Τρίτη.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «Σκάει» μεγάλη βόμβα σήμερα στο νησί!



Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, το zantesport θα σας αποκαλύψει μία είδηση-βόμβα που σίγουρα θα συζητηθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια (και όχι μόνο) του νησιού.
Λίγη υπομονή λοιπόν έως το μεσημέρι και θα σας αποκαλύψουμε την αποκλειστική είδηση…!!!

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Πρώτη» σήμερα με όνειρα και φιλοδοξίες!



Ξεκινάει σήμερα το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο της Λιθακιάς, η προετοιμασία του ΑΟΠ Ζακυνθιακού, μετέχοντας φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!
Ο κ. Καρυπίδης και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γουσέτης έχουν ετοιμάσει το πλάνο της προετοιμασίας και από σήμερα περιμένουν τους παίκτες τους ούτως ώστε να τους ετοιμάσουν κατάλληλα για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

3000μ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ: 4η η Γαζέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών



Τέταρτη τερμάτισε η Γαζέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που έγινε στο ΟΑΚΑ 19-20 Ιουλίου στα 3000μ με Φυσικά Εμπόδια.
Η συμμετοχή της Γαζέα στο αγώνισμα αυτό ήταν για να βοηθήσει το σύλλογο βαθμολογικά. Ο σύλλογος παραμένει σε υψηλά επίπεδα Πανελλήνιας κατάταξης συνεχώς από το 2006.
Η Μαρία Παρδαλού ήταν η νικήτρια στα 3.000 μ. στιπλ, όπως αναμενόταν, αλλά η έκπληξη στο αγώνισμα ήταν άλλη. Ο λόγος για την παρουσία της Μάγδας Γαζέα, καθώς η μαραθωνοδρόμος αποφάσισε για πρώτη φορά να δοκιμάσει τις λίμνες και τα εμπόδια και δεν τα πήγε άσχημα. Η 37χρονη... πρωτάρα τερμάτισε τέταρτη σε 11.17.64.

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Νέα διάκριση για τον Ανδρέα Θανάση!



Σπουδαία εμφάνιση από τον ταλαντούχο αθλητή Θανάση Ανδρέα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που έγινε στη Λάρισα 12-13 Ιουλίου.
Νικητής στη Δισκοβολία (στο δυνατό του αγώνισμα) με 53,60μ και Πέμπτος στη Σφαιροβολία με 16,25μ
Να σημειωθεί ότι είναι το 4ο Πανελλήνιο του μετάλλιο τη φετινή χρονιά μετά την Πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Λυκείων , τη δεύτερη θέση στους Βαλκανικούς και Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.
Η σημαντικότερη διάκριση εως τώρα είναι η Πέμπτη θέση στον Όμιλο της Ευρώπης στη Δισκοβολία και η Πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες Παίδων που θα γίνουν στην Κίνα 15 έως 20 Αυγούστου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με 5 αθλητές σε διάφορα αγωνίσματα.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Επέστρεψε ο Γιάννης Καλλιβωκάς! - Πήρε τον Νινιό



Παίκτης της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι από χθες ο 22χρονος ζακυνθινός αμυντικός, Γιάννης Καλλιβωκάς.
Είναι η δεύτερη φορά που θα φορέσει την «κυανοκίτρινη» φανέλα και θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Β΄ Εθνική!
Ο Καλλιβωκάς έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Δόξα Λιθακιάς και στην πορεία αγωνίστηκε σε Α.Ο. Κατασταρίου (Δ΄ Εθνική), Τριταϊκό (Δ΄ Εθνική), ΑΠΣ Ζάκυνθος (Γ΄ Εθνική), Δόξα Ν. Μανωλάδας (Δ΄ & Γ΄ Εθνική).

Α.Ν.Ο.Ζ.: Μετείχε με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών



Την προηγούμενη εβδομάδα από 22 -27  Ιουλίου διεξήχθη στην Αθήνα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών.
Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 4 αθλητές του ΑΝΟΖ :  η Φιλίππα Κολοκοτσά , η Στέλλα Χιώνη , ο Λεωνίδας Δεδούσης και ο Διονύσης Μάργαρης.
Η Φιλίππα Κολοκοτσά μετείχε στην κατηγορία Παγκορασίδων Α (κορίτσια 14 ετών) και κατάφερε να μπει σε 3 τελικούς και να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. πεταλούδα με χρόνο 29,87. Επίσης τερμάτισε 5η στα 50μ. ελεύθερο με ατομικό ρεκόρ 28.17 και 7η στο 50μ. πρόσθιο με 36,94.