Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΞΑΝΘΟΣ: «Το παραμύθι δεν έχει δράκο»

Άμεση ήταν η απάντηση του Νίκου Μαρίνου Ξανθού σχετικά με τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας γύρω από το όνομά του. Ο Πρόεδρος του Αίολου Σαρακινάδου αναφέρει τα εξής:

1ο ΠΑΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Την 3η θέση η ΕΠΣ Ζακύνθου (photos)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (03/09) το 1ο Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κέρκυρα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Η δικαιοσύνη θα λάμψει, παρότι κάποιοι εντός του νησιού με ονοματεπώνυμο προσδοκούν την αποτυχία»

Προσθήκη λεζάντας
Άμεση ήταν η απάντηση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου στα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες κατά της μεγάλης ομάδας του νησιού μας, τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κι όμως! Έγινε κι αυτό!!!

Απίστευτα πράγματα γίνονται στο νησί της Ζακύνθου. Σε όλα τα επίπεδα. Ε, να λείψει και από το χώρο του αθλητισμού;
Το… μίσος μελών της πρώην ΕΠΣ Ζακύνθου (και συγγενών τους) κατά της μεγάλης ομάδας του νησιού μας δεν έχει σταματημό.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Σήμερα έχει 3 Σεπτεμβρίου… και έχεις ο Θεός!»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, σχετικά με τα όσα είδαν σήμερα (03/09) το φως της δημοσιότητας και εμπλέκουν τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή στην υπόθεση με την Ελευσίνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με το αριστερό στο 1ο Πανιόνιο τουρνουά

Πρεμιέρα χθες των αγώνων του 1ου Πανιόνιου τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα.
Συμμετέχουν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, Ε.Π.Σ. Πρέβεζας/Λευκάδας, Ε.Π.Σ. Ζακύνθου και Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ: «Ο Υπερίων δεν είναι ιδιοκτησία κανενός όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του ΥΠΕΡΙΩΝΑ Αμαλιάδας. Μάλιστα, τελευταία εξέλιξη είναι αυτή του αποκλεισμού της ομάδας από το ΔΑΚ Αμαλιάδας, με αποτέλεσμα η προετοιμασία να πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, «ΑΕΘΛΕΙΟΝ».

Πάμε στο γήπεδο για τον Λεωνίδα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρει την Π.Α.Ε. Πανιώνιος και την Π.Α.Ε. Πανθρακικός, γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Π.Σ.Α.Π. και ανέλαβαν την λαμπρή πρωτοβουλία να οργανώσουν φιλικούς αγώνες, για την οικονομική ενίσχυση του συναδέλφου Λεωνίδα Κουτσούκη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Η αποστολή για Κέρκυρα

Σήμερα το πρωί 02/09/2016 αναχώρησε η αποστολή της Μικτής ομάδαος της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, όπου θα λάβει  μέρος  στό  1ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΙΟΝΙΩΝ  ΝΗΣΩΝ που διοργανώνει  η  Ε.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στην Κέρκυρα. 
Στην αποστολή συμμετέχουν:

Γέφυρες με την αντιπολίτευση από τις Ενώσεις του Γκιρτζίκη

Γέφυρες, με την πλευρά της αντιπολίτευσης επιχειρούν να ρίξουν τώρα οι Ενώσεις που είναι με το μέρος του Γιώργου Γκιρτζίκη, ψάχνοντας τη λύση του «κοινού υποψηφίου» στις εκλογές της ΕΠΟ. 

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέα παράταση στην αγωνία της ομάδας από ΕΕΑ!

Η υπόθεση καταγγελίας της Ζακύνθου κατά του Πανελευσινιακού αναβλήθηκε στην ΕΕΑ.

Ακραίες εκφράσεις Προύντζου για Κοντονή! (video)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας και μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ, ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για την κάρτα υγείας και διώκεται ποινικά και για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», έκανε λόγο για συμμορία του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τον Πρωθυπουργό και αποκάλεσε τον εαυτό του «μα…α» επειδή τους ψήφισε.

Ευχαρίστησε τον Πανθρακικό ο Κουτσούκης

Αναγκαία είναι η άμεση συγκέντρωση χρημάτων για την απαραίτητη επέμβαση που πρέπει να κάνει ο Λεωνίδας Κουτσούκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί τους τελευταίους μήνες με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ξεκινούν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Ο. Τσιλιβή ξεκινούν την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 το ερχόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις τους, στο δημοτικό γήπεδο Πλάνου. Η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Κοντονής: «Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα»!

Στον αέρα ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα που οδεύει προς νέα αναβολή.

Απίστευτο: Ψαρεύτηκε τόνος 220 κιλών στην Κεφαλονιά!

Έναν τόνο που ζυγίζει 220 κιλά ψάρεψε σήμερα ο Κώστας Τρουμπέτας κοντά στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.
AdTech Ad
Ο τοπικός ψαράς «έπιασε» το μεγάλο ψάρι που αποτέλεσε από το πρωί την... ατραξιόν της περιοχής καθώς γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να το δουν από κοντά.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου για την τεράστια και συνεχόμενη βοήθειά της»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου για την παραχώρηση 10 στρεμμάτων από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου προς τον ΑΟ Κατασταρίου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Ε. ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Ανακοίνωσε μετεγγραφές

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε με δελτίο τύπου η διοίκηση της Α.Ε. Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου. Αναλυτικά:

Τέλος στον... θίασο Γκιρτζίκη με την "σφραγίδα" της FIFA!

Απόλυτο ξεγύμνωμα από τη FIFA στην ΕΠΟ. Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, είπε ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει να πάρει πίσω την αυθαίρετη αντικατάσταση των τακτικών δικαστών από την Επιτροπή Δεοντολογίας και να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Έγινε η παραχώρηση των 10 στρεμμάτων στον Α.Ο. Κατασταρίου (photos)

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, στην ιερά μονή του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου (στο ΚαταστάρΙ) πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του παραχωρητηρίου 10 στρεμμάτων στην περιοχή του Κατασταρίου, από την ιερά μονή στο Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής ομάδας (Α.Ο. Κατασταρίου) για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.