Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κατάθεση ψυχής από έναν φίλαθλο!

Ένας αγνός φίλαθλος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, από το Καταστάρι, μας έστειλε μία επιστολή και μας ζήτησε να τη δημοσιεύσουμε, θέλοντας έτσι να κάνει τη δικιά του κατάθεση ψυχής! Ο λόγος για τον Διονύση Σκιαδόπουλο.

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Τετάρτη (03/08) κρίνεται το μέλλον της ομάδας!

Εκδικάστηκε την Τετάρτη (27/7) από την Επιτροπή Εφέσεων η προσφυγή της Ζακύνθου μέσω τριτανακοπής για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας από τον Πανελευσινιακό στην Παναχαϊκή.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

BEACH VOLLEY TOURNAMENT 2016: Ξεκινάει το θέαμα στο «AKROTIRI NORTH»

Αύριο Πέμπτη (28/07) ολοκληρώνονται οι συμμετοχές για το τουρνουά Beach Volley που διοργανώνει από τις 29 έως και 31/07 το «AKROTIRI NORTH».

«Στοπ» σε όποιον δεν έχει Κάρτα Φιλάθλου από τις 30 Σεπτεμβρίου

Κατατέθηκε η τροπολογία για την Κάρτα Φιλάθλου στο αθλητικό νομοσχέδιο και όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να μπει στο γήπεδο αν δεν την έχει προμηθευτεί.

Έφυγε από τον Α.Ο. Τσιλιβή ο Γ. Μαυρίας

Δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Α.Ο. Τσιλιβή ο 19χρονος αμυντικός, Γιώργος Μαυρίας.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΑΝΟΖ: Ο όμιλος διοργανώνει CAMP ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST για παιδιά


Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου προσκαλεί παιδιά 7-14 ετών να γνωρίσουν τον κόσμο της ιστιοπλοΐας και να νιώσουν την αγάπη για την θάλασσα μέσα από το Αυγουστιάτικο CAMP ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου από τις 15 έως 27 Αυγούστου 2016 .

Καταδίκη προέδρου ΕΠΣ και μέλους επιτροπών ΕΠΟ για πλαστογραφία!

Πρόεδρος ποδοσφαιρικής 'Ενωσης που επίσης είναι μέλος επιτροπών της ΕΠΟ και στηρίζει της διοίκηση Γκιρτζίκη, καταδικάστηκε για πλαστογραφία από το Γ' Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Α.Ε. ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Πήρε Γκούσκο στον πάγκο

Μετά τη μετακίνηση του Νίκου Ντόβρου από την ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος στον ΑΟ Τσιλιβή, η Ένωση προχώρησε στην απόκτηση του Ανδρέα Γκούσκου στη θέση του. Μάλιστα εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γκούσκος & Κακολύρης στην τεχνική ηγεσία

Με τους Αναστάσιο Κακολύρη και Ανδρέα Γκούσκο (φωτό) στο πάγκο θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η Α.Ε. Καλαμακιού για την σεζόν 2016-2017.

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Ανακοίνωσε προπονητή

Ο Διονύσης Λάππος θα είναι ο νέος τεχνικός του Αθλητικού Ομίλου Βασιλικού. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Έσπερου δεν χρειάστηκε χρόνο για να δώσει τα χέρια με τον Πρόεδρο, Νίκο Βαρδακαστάνη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προεπιλογή Μικτών Ομάδων

Καλούνται, την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/07/2016, όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννηθέντες κατά τα έτη 2001 - 2002 (ΝΕΟΙ) και 2003 - 2004 (ΠΑΙΔΕΣ), να ευρίσκονται στο γήπεδο του  ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ κατά τις ώρες 18.00 οι ΠΑΙΔΕΣ  και  19.00  οι  ΝΕΟΙ,  για  προπιλογή  συγκρότησης των Μικτών Ομάδων  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, όπου θα συμμετέχουν στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογης Εθνικών Ομάδων ποδοσφαιρικής περιόδου  2016 - 2017.

Αγώνες Beach Soccer στην Πλατεία Σολωμού | Έρχεται και η Εθνική ομάδα

Ένα σπουδαίο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα στο νησί μας, καθώς το διήμερο 6-7 Αυγούστου θα γίνουν αγώνες Beach Soccer στην πλατεία Σολωμού.