Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΡΑΜΑ: "Από εβδομάδα σε εβδομάδα γινόμαστε χειρότεροι"!

Ο Κάραμα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα πολύ άσχημο και το απέδωσε τόσο στις απουσίες των Ζαϊρί και Νίκιτς, όσο και στο γεγονός ότι δεν βοήθησαν, όσο θα περίμενε ο ίδιος, όσοι πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Άνετη επικράτηση του Κατασταρίου με 5-2 επί της ΑΕ Αγ. Λέοντα/Κοιλιωμένου. Καταιγιστικός ο Έσπερος (7-2) επί της Δόξας Λιθακιάς και νέα νίκη του Εθνικού Σκουλικάδου, αυτή τη φορά επί του Αχιλλέα (0-1). Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ψυχρολουσία στο νησί! (Photos)


Την ήττα με 2-1 γνώρισε πριν από λίγο η Ζάκυνθος από την Καλλιθέα, σε ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο έφεραν στα μέτρα τους οι φιλοξενούμενοι!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Οι διαιτητές της Τρίτης - Ο Μιχαηλίδης στη Ζάκυνθο

Με έξι ματς (12 ομάδες Football League) ανοίγει την Τρίτη (27/10) η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, με την ΚΕΔ να ορίζει τους «άρχοντες» αυτών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... "κακοί" της 1ης αγωνιστικής

Η Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  22/10/2015,  αφού  εξέτασε  τα  Φ.Α.  της  1ης  Αγωνιστικής  Α΄και  Β΄Κατηγορίας  αποφάσισε  τα  κάτωθι:  

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Τσιλιβή-Μαχαιράδο

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  Α΄  και  Β΄Κατηγορίας  της  2ης  Αγωνιστικής. 

Αναλυτικά :

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

FOOTBALL LEAGUE: Με πολλά προβλήματα η Καλλιθέα στη Ζάκυνθο!

Με πολλά προβλήματα –τελευταίο απρόοπτο του Μασένα- θα ταξιδέψει για Ζάκυνθο η ομάδα του Παντέλη που θέλει «υποχρεωτικά» βαθμό ή βαθμούς στο νησί.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Πήρε (δανεικό) τον Τόλη Τσανακτσόγλου από την ΠΑΕ Ζάκυνθος!

"Γεμίζει" τη μεσαία του γραμμή ο Αθλητικός Όμιλος Λεβάντε με την απόκτηση του νεαρού Τόλη Τσανακτσόγλου , με μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος!

ΑΓΕΖ: Ήττα από τον Πύργο ΄99

Με ήττα επέστρεψε η ΑΓΕΖ από τον Πύργο που αγωνίσθηκε κόντρα στον Πύργο ’99 με τελικό σκορ 70-56.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δείτε πολλές φωτογραφίες από τις Μικτές Ζακύνθου στην Ηλεία

Το zantesport εξασφάλισε πολλές φωτογραφίες από την πρεμιέρα των Μικτών μας στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Ενωσιακό γήπεδο, στη Σπιάντζα και σας τις παρουσιάζει..

Πρεμιέρα με το δεξί για τις Μικτές Αχαΐας

Πρεμιέρα με το δεξί για τις Μικτές Αχαΐας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ, καθώς για την 1η αγωνιστική επικράτησαν των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης με 4-0 (Παίδες) και 5-1 (Νέοι).

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Κακή αρχή για τους Νέους

Κακό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου, η οποία γνώρισε την ήττα με 7-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ηλείας, στον Πύργο.

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΠΑΙΔΕΣ: Ήττα στην πρεμιέρα από την Ηλεία

Οι Παίδες της Ζακύνθου σήμερα στην Ηλεία
Αν και προηγήθηκαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ζακύνθου (0-1 αποτέλεσμα ημιχρόνου) δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο Ενωσιακό γήπεδο Σπιάντζας Ηλείας, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη του γειτονικού μας νομού.
Το 0-1 έκανε ο Κιδέρι στο 10΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα της Ηλείας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) στο Ζάκυνθος-Καλλιθέα

Βγήκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της προσεχούς στροφής στη Football League. Το Σάββατο (24/10) το κυρίως πιάτο, ποια ματς είναι τηλεοπτικά.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Παίζει ο Νίκιτς με Καλλιθέα

Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και δεύτερο στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου τραυματίστηκε ο έμπειρος Βόσνιος μέσος της Ζακύνθου, Μπράνισλαβ Νίκιτς και έκτοτε δεν αγωνίστηκε πια (με Κισσαμικό και Αγροτικό Αστέρα).

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η 5η αγωνιστική στη Football League

Αυλαία την Παρασκευή στα Τρίκαλα, κυρίως πιάτο το Σάββατο και κλείσιμο με έναν αγώνα την Κυριακή, λόγω των παιχνιδιών της επόμενης εβδομάδας για το Κύπελλο...


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης Αγωνιστικής της Football League:

FOOTBALL LEAGUE: Η 4η αγωνιστική σε video

Γκολ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τις αναμετρήσεις της 4ης "στροφής" της Football League.


Δείτε το βίντεο:

FOOTBALL LEAGUE: Στα Χανιά... μάγκας είναι ο Κισσαμικός!

Τεράστιας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Κισσαμικός στο ντέρμπι με τον ΑΟΧ επικρατώντας 1-0. Το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε από τον Ταραλίδη στο 33’ του αγώνα. Βέβαια, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά καθώς ο ΑΟΧ είχε τρία δοκάρια!

Επίθεση με μαχαίρι στον Ηλείο δημοσιογράφο, Διονύση Βερβελέ στο Ζάγκρεμπ!

Θύματα επίθεσης από κουκουλοφόρους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπεσαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι την παραμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με τους Κροάτες.

Λεονάρντο Κούτρης: «Με πέταξαν σαν σακί με πατάτες» (video)

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για το κωμικοτραγικό περιστατικό της μεταφοράς του εκτός γηπέδου στον αγώνα της Λάρισας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή 1/11 στο Παμπελοποννησιακό με Παναχαϊκή

Κυριακή (1/11) και Δευτέρα (2/11) τα παιχνίδια της 6ης "στροφής" της Football League.

Η FOOTBALL LEAGUE απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι με τα όλα του στην Τρίπολη! - Όλα τα αποτελέσματα

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με μονομαχίες, κόσμο και ποδοσφαιρική ένταση Παναρκαδικός και Σπάρτη αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Υπό βροχή τα σημερινά παιχνίδια

Δεν γλύτωσαν τη βροχή οι ομάδες που αγωνίστηκαν σήμερα Κυριακή 18/10 στην αυλαία των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου. Μάλιστα, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων το ματς Απόλλων-ΑΟ Τσιλιβή ξεκίνησε με 27λεπτη καθυστέρηση, εξαιτίας ξαφνικής μπόρας! Σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ήττα με... το γνώριμο 1-0

Ούτε σήμερα ο Α.Ο. Λεβάντε κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου από τον ΑΟ Χαλκίδας με 1-0.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η φωτογραφία της 4ης αγωνιστικής

Λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Ζαϊρι, ο φωτογραφικός φακός συναδέλφου αποθανάτισε την παραπάνω φωτογραφία,