Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στα… θρανία οι διαιτητές!



Την  Κυριακή    21/09/2014   και  ώρα  11.00   στην  αίθουσα  πολλαπλών  χρήσεων  της  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου   θα  πραγματοποιηθούν   οι  γραπτές  εξετάσεις  για  την  πιστοποίηση  των   τοπικών  Διαιτητών  μη   αξιολογημένων .
Οι   ενδιαφερόμενοι  που  θα  προσέλθουν στις  εξετάσεις   πρέπει  να  προσκομίσουν  την  αστυνομική  τους  ταυτότητα.

Πηγή:  epszakynthou.gr

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τηλεοπτικό το ματς με ΟΦΗ – Σφυρίζει ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου)



Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 12 από τους 16 αγώνες της 1ης αγωνιστικής για την Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου. Ένα εξ αυτών είναι και το ματς της Ζακύνθου με τον ΟΦΗ. Τα τέσσερα παιχνίδια που δεν θα μπορέσουν οι φίλαθλοι να τα παρακολουθήσουν από το συνδρομητικό κανάλι είναι Καλλονή - Τύρναβος (24/09, 16:30), Πλατανιάς - Εθνικός Σερρών (24/09, 16:30), Βέροια - Ερμιονίδα (24/09, 16:30) και Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης (24/09, 16:30).

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρόβλημα με τη διαμονή των παικτών στον Πανηλειακό!



Μεταξύ των άλλων θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση της ΠΑΕ Πανηλειακός, συνεχείς είναι οι προσπάθειες ώστε να βρεθεί και σταθερή (αλλά και βιώσιμη...) λύση, για τα θέματα διαμονής και σίτισης των παικτών. Για τα οποία ως τώρα έχουν βρεθεί μόνο προσωρινές...
Και φαίνεται ότι αυτό δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί εγκαίρως, χωρίς κάποιες... παρενέργειες.
Όπως έγινε γνωστό, ήδη από την Πέμπτη το απόγευμα ένα ξενοδοχείο (στις παρυφές της πόλης του Πύργου) στο οποίο διαμένει ένα γκρουπ παικτών της ομάδας δημιούργησε θέμα με τη συνέχεια της διαμονής τους λόγω οφειλομένων χρημάτων, ενω νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, άλλο ξενοδοχείο (εντός της πόλης) στο οποίο διαμένει άλλο γκρουπ παικτών, επίσης δημιούργησε θέμα με τη συνέχεια της διαμονής αυτών εκεί, κι αυτό λόγω οφειλομένων ποσών που ζητήθηκε να εξοφληθούν. Μη επιτρέποντας τους την (επαν)είσοδο σε αυτό!

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναβλήθηκε το ματς Ερμής Κιβερίου-Πανελευσινιακός!



Διαβάστε το λόγο που αναβλήθηκε το Ερμή Κιβερίου-Πανελευσινιακός για τη δεύτερη αγωνιστική!
Δεν θα διεξαχθεί το ματς ανάμεσα σε Ερμή Κιβερίου και Πανελευσινιακό που ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (21/9), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ



Δείτε σήμερα Παρασκευή 19-9 και ώρα 22:1 στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί στις 08:00πμ) στον Αθλητικό Δικαστή

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...με τι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε Πρόεδρος ΠΑΕ...?
...τί γύρευαν Ιταλοί στο γήπεδο του Πανηλειακού...?

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Στις 26/10 η έναρξη του Πρωταθλήματος Νέων K19 – Οι Όμιλοι



Μπορεί η Β' Εθνική να είναι πλέον στον αέρα ως προς την έναρξη της μετά την απόφαση μετάθεσης της πρεμιέρας, αλλά το Δ.Σ. της Football League προγραμμάτισε το ξεκίνημα του πρωταθλήματος Νέων. Αυτό θα αρχίσει στις 26 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους. Ο διαχωρισμός γίνεται με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Συγκεκριμένα, ο 1ος όμιλος θα περιλαμβάνει οκτώ ομάδες (έξι από την Αττική και δύο της Κρήτης), ο 2ος έξι ομάδες (τέσσερις της Πελοποννήσου μαζί με Ζάκυνθο και Φωκικό), ο 3ος έξι ομάδες (της Βορείου Ελλάδας) και ο 4ος επίσης έξι ομάδες (Θεσσαλία, Ψαχνά και Φθιώτιδα).

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Φιλικό… «διπλό» στο Τραγανό



Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του παίκτες, αλλά και στον Βούλγαρο Ζακοφ είχε ο Κώστας Σταματίου στη φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη που έγινε στο γήπεδο του Τραγανού.
Η «Μπάρτσα» επικράτησε με 2-1, χάρις σε δυο τέρματα του Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου, ενώ η Νίκη από την πλευρά της είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Μπρη. Ο κ. Σταματίου εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα και διαπίστωσε την ετοιμότητα κι αυτών των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταλήξει και στο σχήμα που θα παρατάξει στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ζακυνθιακό.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE 2: Ο Νικολόπουλος (Μεσσηνίας) στο Ζακυνθιακός – ΠΑΟ Βάρδας



Στη χθεσινή κλήρωση για τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στον 3ο  Όμιλο της Football League 2, το ματς  ΑΟΠ Ζακυνθιακός-ΠΑΟ Βάρδας θα διευθύνει ο Μεσσήνιος διαιτητής Νικολόπουλος, με βοηθούς του, τους Αρκάδες, Δημογέροντα και Γκριτζέπη. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και θα ξεκινήσει στις 4:00μ.μ. (για συγκοινωνιακούς λόγους).

Αναλυτικά τα ματς της 2ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική ήττα (2-0) στο Αίγιο



Παρουσία περίπου 250 φιλάθλων στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ο Παναιγιάλειος επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι 2-0 της ΠΑΕ Ζάκυνθος, με τον Μουράτ Σεροπιάν να χρησιμοποιεί συνολικά 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τα δύο τελευταία – χρονικά – αποκτήματα, τον Ουρτάδο και τον Μίλιεβιτς, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.
Ιδιαίτερα ο νεαρός Ελληνοσέρβος, που χειροκροτήθηκε θερμά και με το «καλημέρα» έδειξε να κερδίζει το δύσκολο και (απαιτητικό) φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας (έστω τους λιγοστούς που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο). Ήταν μάλιστα ο δημιουργός και των δύο τερμάτων, ενώ να σημειώσουμε ότι αποχώρησε στο 72΄ τραυματίας από μαρκάρισμα αντιπάλου (από ό,τι φάνηκε, όχι σοβαρά).

FOOTBALL LEAGUE: Αναβολή επ’ αόριστον!



Κίνηση απελπισίας… Την καθυστέρηση της έναρξης της Β’ Εθνικής αποφάσισαν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι, η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναβάλλεται ή μετατίθεται (αν προτιμάτε)!
Όλα αυτά προέκυψαν από το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής στη συνεδρίαση της Τετάρτης (17/9), με αιτιολογικό τις δραματικές μειώσεις στα χορηγικά προγράμματα (κυρίως του ΟΠΑΠ), τα οποία «στραγγαλίζουν» οικονομικά της ΠΑΕ της Β’ Εθνικής.

FOOTBALL LEAGUE: Θύμα ξυλοδαρμού ο Στούπας!



Κουκουλοφόρος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών έξω από τα γραφεία της Football League! Ανακοίνωση της διοργανώτριας για το συμβάν. Καθαρές οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε κατά την αποχώρηση του από το συμβούλιο της διοργανώτριας ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.
Μόλις βγήκε από τα γραφεία της διοργανώτριας στη Θεμιστοκλέους, ο “ισχυρός” άνδρας των Ευβοιωτών δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με λοστό από κουκουλοφόρο, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή συνεργού του και εξαφανίστηκε.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Χάνει τη χρονιά ο Διαμαντής!



Συνεχίζεται η ατυχία για τον Λέανδρο Διαμαντή, που σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας του Ζακυνθιακού χάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά.
Το κάταγμα που απέκτησε ο τερματοφύλακας της νησιώτικης ομάδας, θα τον αφήσει για μια ολόκληρη χρονιά εκτός αγωνιστικής δράσης. Η απόφαση του Διαμαντή είναι να μην υποβληθεί σε επέμβαση στον αγκώνα, αλλά να περιμένει να δέσει το κόκαλο με φυσιολογικό τρόπο, κάτι που θα του πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Στις 24 Σεπτεμβρίου η Ζάκυνθος υποδέχεται τον ΟΦΗ



Το τριήμερο 23-24-25 Σεπτεμβρίου διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης
Μια ημέρα μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης του Κυπέλλου, η ΕΠΟ ανακοίνωσε το ακριβές πρόγραμμα των αναμετρήσεων που περιλαμβάνει η πρώτη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλικό αύριο (Τετάρτη 17/09) στο Αίγιο



Τελικά δεν θα δουν οι φίλοι της ΠΑΕ Ζάκυνθος την αγαπημένη τους ομάδα αγωνιζόμενη σε φιλικό παιχνίδι στο νησί, αφού το μοναδικό φιλικό που κλείστηκε είναι το αυριανό (Τετάρτη 17/09, 17:00) στο Δημοτικό γήπεδο Αιγίου με τον Παναιγιάλειο που αγωνίζεται στο Νότιο Ομιλο της Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αχαϊκής ομάδας:

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ολοκληρώθηκε το φετινό ρόστερ



Έτοιμος είναι ο νέος ΑΠΣ Ζάκυνθος για να ξεκινήσει το… ταξίδι του σε κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα Football League, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις του ξεκινούν αυτό το μήνα. Ο νέος τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Ντανιέλ Τορίμπιο Ακίνο κατέληξε τελικά σε 30 ποδοσφαιριστές που είναι οι κάτωθι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Γεννάδιος Ξενοδόχοβ  30-05-1988 ΑΠΣ Ζάκυνθος
Αβραάμ Καραογλανίδης 13-02-1992 Αναγέννηση Γιαννιτσών
Δημήτρης Πολίτης 08-03-1995 Πανιώνιος (δανεικός)

Ε.Ε.Α.: Δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα η Ζάκυνθος! – Δεν ανησυχεί η διοίκηση



Συνεδρίασε χθες (Δευτέρα 15/09) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) για να δώσει πιστοποιητικά συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στην Football League η Ζάκυνθος και άλλες τρεις ΠΑΕ δεν είχαν πλήρη φάκελο, με αποτέλεσμα να μην πάρουν πιστοποιητικό!
Στη διοίκηση της ζακυνθινής ομάδας δεν ανησυχούν από αυτή την εξέλιξη και όπως δηλώνουν, άμεσα θα έχουν τα δικαιολογητικά που λείπουν και θα πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.  

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έλυσε κάβους το FIOR DI LEVANTE και ταξιδεύει για Ελλάδα!



Στην εκπομπή «ΜΙΛΑΜΕ… ΑΘΛΗΤΙΚΑ» στον ISLANDSPORT-FM στους 88,6 και διαδικτυακά στο www.islandsportfm.gr) μίλησε πριν από λίγο ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ FIOR DI LEVANTE, Γιάννης Στάθης ο οποίος θα είναι και ο Αρχικαπετάνιος στο καράβι του γνωστού ζακυνθινού επιχειρηματία, Γιώργου Θεοδόση.
Ο κ. Στάθης πριν μιλήσει στον ISLANDSPORT-FM είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον κ. Θεοδόση ανακοινώνοντάς του ότι το καράβι μόλις είχε λύσει κάβους από την Κίνα και ταξίδευε με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Θα χρειαστεί, περίπου, 25 ημέρες ταξιδιού και στις 30 Οκτωβρίου θα έρθει Ζάκυνθο, όπου στις 31 Οκτωβρίου θα κάνει το δοκιμαστικό δρομολόγιο Ζάκυνθο-Κυλλήνη-Ζάκυνθο και από 1η  Νοεμβρίου ξεκινάει κανονικά τα δρομολόγια!

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χειρότερη κλήρωση στο κύπελλο… δεν γινόταν!



Μπορεί η ΠΑΕ Ζάκυνθος να κληρώθηκε με τρεις ομάδες της SUPER LEAGUE στη β΄ φάση του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος, εισπρακτικά όμως έχει σοβαρό πρόβλημα!
Κι αυτό γιατί, εκτός από τον ΟΦΗ που θα τον υποδεχτεί, τα άλλα δύο ματς με Νίκη Βόλου (στα τέλη Οκτωβρίου) και SKODA Ξάνθη (αρχές Δεκεμβρίου), τα έχει εκτός έδρας!
Κι εκεί που περίμενε να εισπράξει κάποιες χιλιάδες ευρώ, από τα εισιτήρια, τώρα θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να ταξιδέψει σε Βόλο και Ξάνθη, αντίστοιχα!

ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ: Στο Πανευρωπαϊκό της Τσεχίας με άρωμα… ζακυνθινό!



Στην Τσεχία βρίσκεται από την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου η Εθνική μας ομάδα Μπέιζμπολ, η οποία συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήματος Baseball 2014. Μεταξύ των παικτών της Εθνικής μας είναι και ένας με καταγωγή από τη Ζάκυνθο και πρόκειται για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Γιώργο Σούλη.

Οι δύο όμιλοι του πρωταθλήματος έχουν την εξής σύνθεση:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Με ΟΦΗ, Ξάνθη και Νίκη Βόλου η Ζάκυνθος!



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της β΄ φάσης του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος, με τη Ζάκυνθο να είναι στο 3ο γκρουπ με ΟΦΗ και Ξάνθη από τις ομάδες της SUPER LEAGUE και τη Νίκη Βόλου που και αυτή είναι πλέον στην SUPER LEAGUE, αλλά μπήκε στην κληρωτίδα ως ομάδα της FOOTBALL LEAGUE! Σίγουρα πολύ δύσκολη η κλήρωση για την ομάδα του νησιού.

LIVE η κλήρωση του κυπέλλου



Ενημερωθείτε ζωντανά (στις 12:00) από το zantesport.gr για την κλήρωση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι 32 ομάδες της Super League και της Football League που μπαίνουν στην κληρωτίδα και οι 8 όμιλοι που θα καταρτιστούν.

Δείτε ΕΔΩ "ζωντανά" την κλήρωση.