Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους βοήθησαν την ομάδα

Η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν αυτή την επιτυχημένη χρονιά στην Γ΄ Εθνική:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ:

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Παραίτηση Σταθόπουλου από ΕΠΟ και ΕΠΣ Μεσσηνίας

Εκτός Δ.Σ. της ΕΠΟ έθεσε εαυτόν την Παρασκευή (5/6) ο Άρης Σταθόπουλος, ο οποίος γνωστοποίησε ότι υπέβαλε την παραίτησή του.

Τέλος στα σενάρια παραμονής των τέταρτων των πλέι άουτ

Η ιστορία μόλις άνοιξε… Σε εκκρεμότητα παρέμεινε το θέμα με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί η Β’ Εθνικής της περιόδου 2015-16 και μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας την Παρασκευή (5/6).

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Μάνταλος (Καβάλας) στην Καρδίτσα!

Δείτε ποιοι ρέφερι ορίστηκαν για τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής σε μπαράζ ανόδου και παραμονής. Κυριακή τα πλέι οφ και πλέι άουτ στον Νότο, Δευτέρα του Βορρά!

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο Κουρίδης

Για περισσότερες από πέντε ώρες βρέθηκε την Παρασκευή (5/6) στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη oΘόδωρος Κουρίδης, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση της φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Football League – Play Out Βόρειος όμιλος: Πάρτι… παραμονής ο Αγροτικός Αστέρας

Η ομάδα του Ευόσμου διέλυσε με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και έφτασε τους 19 βαθμούς. Τα γκολ πέτυχαν πέντε διαφορετικοί παίκτες, καθώς δίχτυα βρήκαν οι Καρακατσάνης (2’), Πάτο (7’), Χιντζίδης (33’), Μίλιτς (51’) και Βελλίνης (66’).

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας"

Στον κόσμο και στην προσπάθεια των παικτών του στάθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ντάνι Ακίνο. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έμεινε εκεί που του άξιζε!!! (Photos)

Η Ζάκυνθος άξιζε να είναι στην Β΄ Εθνική και είναι!!! Επικράτησε πριν από λίγο του Τυρνάβου με 2-0 και πλέον δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out πανηγυρίζει την παραμονή της.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Δευτέρα και με κάμερες στην Καρδίτσα!

Τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Β’ Εθνικής ανακοίνωσε την Τρίτη (2/6) η διοργανώτρια αρχή.

Από Δευτέρα τα σπουδαία για ΕΠΟ!

Όχι μόνο κατατέθηκε, αλλά θα κριθεί και άμεσα το αίτημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας για έκπτωση της νυν διοίκησης της ΕΠΟ.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νίκη και μείναμε εκεί που μας αξίζει!

Όλα τα… λεφτά είναι ο αυριανός αγώνας του ΑΠΣ Ζάκυνθος με τον Τύρναβο, στο Δημοτικό Στάδιο (17:30). Με νίκη το συγκρότημα του Ντάνι Ακίνο και μαθηματικά παραμένει στην κατηγορία (υπολείπεται το ματς στην Καρδίτσα και την τελευταία αγωνιστική θα πάρει το τρίποντο με τον Πιερικό).

Football League με 16 ομάδες!

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στο αίτημα του Άρη για διεξαγωγή μπαράζ και στην αναδιάρθρωση της Football League.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: Ήταν... εγκληματική ενέργεια!

Δύο 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Στέλιος Γούναρης έβγαλε μία καυστική ανακοίνωση για τα όσα έγιναν με την προσφυγή του Αλέξανδρου Μπίρη. αναλυτικά:

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Football League – Play Out: Ο... σουπερλιγκάτος Ηλίας Σπάθας με Τύρναβο!

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (1/6) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 8ης αγωνιστικής των Play Out της Football League που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (3/6, 17:30). Στη Ζάκυνθο ο ΑΠΣ υποδέχεται στον μεγάλο... "τελικό" τον Τύρναβο και η ΚΕΔ όρισε τον διεθνή διαιτητή, Ηλία Σπάθα (Πειραιά).

Γ’ Εθνική: Οι 13+1 ομάδες που ανέβηκαν

Νέο… αίμα μπαίνει στη Γ’ Εθνική, καθώς ολοκληρώθηκαν (σχεδόν) τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ και προέκυψαν οι 13 ομάδες που πήραν την άνοδο, ενώ υπάρχει μια εκκρεμότητα.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα play-out

Τα αποτελέσματα των play-out της Football League, σε Βορρά και Νότο.

Με νταηλίκι ο Τύρναβος στην Β’ Εθνική!

Ο Τύρναβος πήρε την Κυριακή (31/5) μια τεράστια νίκη στο Αλκαζάρ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Το γκολ που μάλλον κρατά την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην Β’ Εθνική σημείωσε στο 74’ ο Μούσα Ποκόνγκ!

Συνελήφθη ο Κούγιας!

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Αλέξη Κούγια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής.

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: "Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, που μας στήριξε"

Σε τροχιά παραμονής στη Β’ Εθνική βρίσκεται η Ζάκυνθος, που πήρε αγχωτική, αλλά πολύτιμη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό.
Η ομάδα του Ιονίου ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Τύρναβο, τον οποίο θα υποδεχθεί την Τετάρτη (3/6) για την 8η αγωνιστική.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σημαντικό βήμα για την παραμονή!

Πολή σημαντική νίκη πέτυχε την Κυριακή (31/5) η Ζάκυνθος, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας του Αιγινιακού με 1-0 για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Εκεί, εκεί στην Γ΄ Εθνική!!! (Photos)

Και ναι! Η... "μικρή" (πληθυσμιακά) Ζάκυνθος εκτός από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος και τον Ζακυνθιακό έχει πλέον κι άλλη ομάδα σε ανώτερη κατηγορία! Ο ΑΟ Λεβάντε στο τελευταίο παιχνίδι των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ Εθνική ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Ρόιδο με την ΑΕ Κεφαλονιάς και πανηγύρισε την άνοδό του στην κατηγορία!!!