Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εύκολο απόγευμα για τους φιλοξενούμενους (Photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ κατηγορία. Τσιλιβή, Καταστάρι και Παναρτεμισιοακός είχαν εύκολο απόγευμα. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν  από  την  Επιτροπή Διαιτησίας  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  13ης  αγωνιστικής  Α¨και  Β΄ Κατηγορίας.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Μαχαιράδο-Τσιλιβή έβγαλε η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Γαϊτάνι, η κλήρωση της γ΄ φάσης (φάση των "8") του κυπέλλου,

Τι ισχύει με τις μετεγγραφές της Ζακύνθου

Το φιλί της ζωής για να μη διαλύσει μεσούσης της σεζόν η Β’ Εθνική δίνει η ΕΠΟ.

Τίτλοι τέλους στον Βόλο! - Δεν γίνεται ο αγώνας με Καρδίτσα

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο αγώνας του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναγέννηση δεν θα γίνει τελικά! Αποχωρούν από το πρωτάθλημα οι Ερυθρόλευκοι!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στον... αέρα ο Ολυμπιακός Βόλου!

Χωρίς παίκτες και… ενημερότητα ο Ολυμπιακός Βόλου - Στον.. αέρα το ματς με την Καρδίτσα, αφού δεν μπορούν να προωθηθούν παίκτες από την Κ19.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

VIDEO: Δηλώσεις Κρισμάρεβιτς για το ματς με Ζάκυνθο

Στο IONIAN CHANNEL και την εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΑΝ" του συναδέλφου Διονύση Μπινιώρη μίλησε την Δευτέρα (18/01) το βράδυ ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου (και πρώην του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Προχωρά με διοίκηση Πρωτοδικείου!

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να συσπειρωθεί γύρω από τη διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ, απηύθυηνε το μητρικό σωματείο. Τα μέλη της νέας διοίκησης.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Ο Λέκας (Λέσβου) στην Χίο


Η Ε.Π.Ο. ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν την 14η  αγωνιστική στον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στην Χίο, όπου ο Κανάρης Νενήτων θα υποδεχτεί τον ΑΟ Λεβάντε, διαιτητής θα είναι ο Λέκας (Λέσβου) με βοηθούς την Μπαλιάκα και τον Κάντα, επίσης από την Λέσβο. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΠΣ Ζάκυνθος (Κ20) & Ελατιακός τα τελευταία εισιτήρια της β΄ φάσης (Photos)

Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου με ΑΠΣ Ζάκυνθος (Κ20) & Ελατιακό να παίρνουν τα… τελευταία εισιτήρια. 

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Τα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου

Το ΔΣ του ΑΟ Λεβάντε, μέσω του επίσημου blog (ao-levante.blogspot.gr), ανακοίνωσε τις μετεγγραφές που έχει κάνει έως τώρα.

Τα είπε με Κοντονή ο Καλογιάννης

Μυστική συνάντηση των προέδρων της Super League και της Football League με τν Υφυπουργό Αθλητισμού και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής  Α΄ και Β΄Κατηγορίας.
 Αναλυτικά : 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Μαχαιράδο στην επόμενη φάση - Όλα τα αποτελέσματα (Photos)

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της β΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, ο Αστέρας Μαχαιράδου επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι τον Παναρτεμισιακό ΑΟ με 3-1. Αναλυτικά:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Φορτισμένο το κλίμα στα αποδυτήρια (pics)

Μέσα σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, οι διοικούντες τον Εργοτέλη ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η ομάδα αδυνατεί να συνεχίσει και πλέον είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τσιλιβί & Γερακαρία τα πρώτα εισιτήρια της β΄φάσης - Οι σημερινοί και αυριανοί αγώνες

Αυλαία είχαμε χθες Τρίτη 19/01 στην β΄φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον ΑΟ Τσιλιβή και την ΑΕ Γερακαρίων να παίρνουν τα πρώτα εισιτήρια. Αναλυτικά:

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Το 3ο ημίχρονο στη Λάρισα

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εξήρε την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας ότι «αν παίζουμε έτσι, θα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια». Απέφυγε να σχολιάσει συγκεκριμένα τη διαιτησία του αγώνα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σε κομβικά σημεία η ήττα (2-0) στη Λάρισα

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς υποδέχτηκε τη Ζάκυνθο στο AEL FC Arena και τη νίκησε 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ουρτάδο (1') και Μπόγιοβιτς (45').

Football League: Πρώτη η Λάρισα, 2-0 τη Ζάκυνθο

Η Λάρισα επικράτησε 2-0 της Ζακύνθου σε εντός έδρας παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική της Football League και πέρασε ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Πολ άνοιξε το σκορ για τους «βυσσινί», ενώ στο 45' ο Μπόγιοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Επιβλητική εμφάνιση Ζακυνθιακού (1-5) παρουσία Κορωνιού! (Photos)

Με τον Διονύση Κορωνιό, πρώην πλέον, Πρόεδρο ο Ζακυνθιακός πέτυχε μία άνετη νίκη με 5-1 στον Αγγερικό επί του Κατασταρίου και με τους Στέλιο Λιβέρη και Μάριο Κωστάκη από αύριο να ανήκουν στο ΑΟ Κατασταρίου!