Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Φιλικό έκλεισαν για την Κυριακή (16/11) ΠΑΕ Ζάκυνθος & Ζακυνθιακός !

Επιτέλους! Το φιλικό που περιμέναμε να γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 16 Νοεμβρίου.
Η ΠΑΕ Ζάκυνθος λόγω του Πολυτεχνείου, μετατέθηκε το ταξίδοι του για Σέρρες την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ο Ζακυνθιακός δεν αγωνίζεται για τον 3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής επειδή έχει ρεπό.
Οπότε οι δύο ομάδες έκλεισαν μεταξύ τους φιλικό την Κυριακή και ώρα 15:00 στο Δημτικό Στάδιο της πόλης. Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ΠΑΕ Ζάκυνθος.

BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ: Ο Κόροιβος..."καθάρισε" και τον ιστορικό Άρη!


Μια ακόμη νίκη επί ενός μεγάλου, μετά από αυτή επί της ΑΕΚ, πανηγύρισε ο Κόροιβος στην Αμαλιάδα. Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου επέτρεψε από το -16 που βρέθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Άρη και με τριάδα-«φωτιά» τους Λόουερι, Βασίλιεβιτς και Ρούμπιο επικράτησε 73-69 φτάνοντας στην τρίτη της φετινή νίκη. Ο Σάσα Βεζένκοφ με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ πάλευε μόνος του στο τέλος για τους «κίτρινους», που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε… κανονικό παιχνίδι (η άλλη από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι που δεν τελείωσε ποτέ).

GFC 6 MMA: Έχασε ο Γιώργος Βαρδής από τον Δήμα Πηλικίδη

Την ήττα γνώρισε πριν από λίγο ο Γιώργος Βαρδής (LEONS MMA) από τον Δήμα Πηλικίδη (Λέοντες Ασπροπύργου) στα -66 κιλά στο GFC 6 MMA.
Ο πρώτος γύρος της αναμέτρησης δεν είχε ιδιαίτερες εξελίξεις με τον Πηλικίδη ωστόσο να είναι πιο κοντά στο να τον πάρει.
Ο Πηλικίδης επικίνδυνος στο έδαφος με συνεχής προσπάθειες για armbat και triangle . Είναι ο μόνος που παράγει επίθεση , αλλά στο μεγαλύτερο μέρος είναι με την πλάτη στο έδαφος .

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (Photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα ματς που άνοιξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής για την Α΄ Κατηγορία. Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο ΑΟ Κατασταρίου επί του Αλυκανά, επικρατώντας με 6-0, ο ΑΟ Τσιλιβή νίκησε 4-1 τη Νέα Σάντα/Απέναντι, ο Αστέρας στο Μαχαιράδο 2-0 την ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος και ο ΑΟ Λεβάντες 3-0 τον Ελατιακό.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν  από  την   Ε/Δ  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  6ης  Αγωνιστικής  Α΄και  Β΄ Κατηγορίας .
 

Εθνική Ελλάδας: Αποχωρεί μετά το φιλικό ο Ρανιέρι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας θα αποτελέσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά την Τρίτη.
Ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, όπου αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του. Την Τρίτη θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της «γαλανόλευκης» για το φιλικό με τη Σερβία και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. Οι δύο άνδρες τα είπαν και για το ύψος της αποζημίωσης, καθώς βάσει συμβολαίου ο Ρανιέρι δικαιούνται ένα ποσό κοντά στα 1,6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, φέρεται να συμφώνησε ο Ιταλός να εισπράξει ένα μέρος αυτού του ποσού και όχι το συνολικό.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κανονικά η 7η αγωνιστική την Κυριακή

Κανονικά θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής την Κυριακή, όπως ξεκαθαρίστηκε από την ΕΠΟ
Η απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας αφορά το «πάγωμα» των ορισμών διαιτητών από τη Δευτέρα 17/11 για όλα τα πρωταθλήματα, αλλά η Γ’ Εθνική την Κυριακή θα έχει κανονικά δράση. Εξάλλου, οι διαιτητές έχουν οριστεί από την Τετάρτη, ενώ ήδη κάποιες ομάδες έχουν ξεκινήσει τα ταξίδια τους για τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Από τη Δευτέρα, το μέλλον της αγωνιστικής δράσης σε όλα τα πρωταθλήματα θα αποφασιστεί από τα αρμόδια όργανα.

ΕΠΟ: Επ' αόριστον αναβολή στα εθνικά πρωταθλήματα

Μέσω του μη ορισμού διαιτητών, η Ομοσπονδία προχωράει σε αναστολή της αγωνιστικής «δράσης» επ' αόριστον
Την απόφαση να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Σούπερ Λίγκας, Football League και Γ' Εθνικής) αποφάσισε η ΕΠΟ.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει επ' αόριστον αναβολή στις αγωνιστικές δραστηριότητες που αφορούν το ποδόσφαιρο της χώρας. Μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό του Χριστόφορου Ζωγράφου, η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να κάνει δεκτή την πρόταση για αναβολή.

Γούναρης: «Ζούμε το όνειρό μας παρά τα προβλήματα»

Για όλους και για όλα μιλάει στο gazzetta.gr ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης. Η ομάδα του Ιονίου κάνει μια πραγματικά αξιοθαύμαστη πορεία στην Football League και ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρεται σε όσα ζει ο σύλλογος την φετινή χρονιά.
Ο κ. Γούναρης, αρχικά, τονίζει πως η φετινή πορεία που κάνει η ομάδα είναι προϊόν δουλειάς πολλών ετών που πλέον βγαίνει στο γήπεδο, ενώ επίσης υπογραμμίζει πως η Ζάκυνθος στηρίζεται σε νέα παιδιά και θέλει να αναδείξει ποδοσφαιριστές. Ακόμα, ζητάει βοήθεια από τον Δήμο ώστε να βγει η χρονιά, καθώς το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου χρειάζεται προβολείς για να γίνουν τα πλέι οφ ή τα πλέι άουτ τον Μάρτιο, όπως επίσης αναφέρεται και στον κόσμο που είναι ο μόνος που κρατάει την ομάδα οικονομικά και κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε Ζακυνθινό μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί κοντά στον σύλλογο.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε από κεραυνό ενώ αποχωρούσε από την προπόνηση! (video)

Ο άτυχος Γιάννης (αριστερά στη φωτογραφία) σε ευτυχισμένες στιγμές
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Κηρίνθου στην Εύβοια θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου Γιάννη Συκιώτη, που χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που έφευγε από την προπόνηση της ομάδας του! 
Πέντε συμπαίκτες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας σε κατάσταση σοκ, ενώ ένα 15χρονο παιδί έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων. 
Ο 30χρονος Γιάννης Συκιώτης καταγόταν από το Μετόχι και ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας. Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1984.

FOOTBALL LEAGUE: Οι λόγοι της αναβολής της 6ης αγωνιστικής

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με την οποία κάνει γνωστούς τους λόγους που δεν θα γίνει η 6η αγωνιστική του 1ου και του 2ου ομίλου της FOOTBALL LEAGUE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: «Ή εγώ ή αυτός» τονίζει ο Φυντάνης! - Κωμικοτραγικές καταστάσεις

Στον Πανηλειακό, δυστυχώς, δεν σταματάνε …πουθενά, οι συνεχιζόμενες προβληματικές καταστάσεις που οφείλονται βέβαια στην πλήρη διοικητική ανυπαρξία ως τώρα, και στα εντονότατα οικονομικά προβλήματα.
* Νέες …κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Συντριάδα κατά την προπόνηση της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης (μετά την προπόνηση της Τετάρτης που είχε γίνει στον ίδιο χώρο).
Τα ρούχα που χρησιμοποιούν για προπονήσεις οι παίκτες, παραμένουν …άπλυτα (!!!), αφού μέσα σε όλα τ” άλλα, υπάρχει τις τελευταίες μέρες και κενό στη θέση του φροντιστή. Αφού σταμάτησε να εκτελεί ανάλογα χρέη ο Βαγγέλης Δρακόπουλος (ο οποίος με εισήγηση του εκτελούντα χρέη γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαμπρόπουλου, είχε αναλάβει σχετική θέση από την αρχή Σεπτεμβρίου). Για το λόγο ότι έχει παραμείνει απλήρωτος για το διάστημα αυτό…

Football League: Κατατέθηκαν τέσσερις εγγυητικές!

Παναχαϊκή, Ζάκυνθος, Πανηλειακός και Πιερικός δεν είχαν καταθέσει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ, κάτι που έκαναν την Πέμπτη (13/11) όπως ανακοίνωσε η επιτροπή.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:     
3.Κατάθεση δικαιολογητικών από τις κάτωθι ΠΑΕ, λόγω λήξης προθεσμίας του ενός μηνός από την έναρξη του πρωταθλήματος (10-11-14).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΗΣ: "Θα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη στο 'GFC 6'"!

Ο Γιώργος Βαρδής από τους Leons MMA στη Ζάκυνθο αγωνίζεται στο 'GFC 6' απέναντι στον Δήμα Πηλικίδη αυτό το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Κλειστό Taekwondo στο Παλαιό Φάληρο.
Μιλήσαμε με τον αθλητή που το τελευταίο διάστημα εκτός από τις αναμετρήσεις του στην Ελλάδα , έχει και εμπειρίες από σημαντικές διοργανώσεις στο εξωτερικό όπως το FFC και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ερασιτεχνικού MMA που έγινε στο Μινσκ .

Διαβάστε όσα μας είπε :

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

*Δείτε αύριο Παρασκευή 14-11 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!!

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...η συγνώμη του Αθλ. Δικαστή για το ''απόστημα''... για να μην διαλυθούν οικογένειες...
...γονείς πλήρωσαν τη διαιτησία σε αγώνα Νέων...
...καταργείται ο Όρκος του Ιπποκράτους αν δεν υπάρχει αμοιβή...ή είναι ευθύνη του εκάστοτε σωματείου..;

ΕΠΟ: Επικυρώθηκε ομόφωνα η συμπληρωματική προκήρυξη (2014-2015) για προβιβασμό και υποβιβασμό ομάδων

Στη  σημερινή  συνεδρίαση  του  Δ.Σ.  της  Ε.Π.Ο., που  έγινε  με την  παρουσία του  προέδρου  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κ. Μαρίνου Ξανθού Κων/νου  και  του  Γ.Γ.  κ. Κλαυδιανού  Χαράλαμπου οι  οποίοι  είχαν  και  επαφές  με  μέλη   επιτροπών  της  Ε.Π.Ο. για  θέματα που αφορούν  την Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ,   επικυρώθηκε  ομόφωνα η  συμπληρωματική  προκήρυξη  που  αφορά  τον  προβιβασμό και  υποβιβασμό ομάδων  ποδοσφαιρικής  περιόδου  2014 - 2015.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από  την   Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ   ανακοινώθηκε  το  πρόγραμμα  της  6ης   αγωνιστικής    Α΄  και  Β΄  Κατηγορίας.


Ομάδα έδιωξε παιδάκια από την προπόνηση λόγω… συνδρομής!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Παράγοντας ομάδας σταμάτησε την προπόνηση μικρών παιδιών και έδιωξε όσα δεν είχαν εξοφλήσει την συνδρομή στον σύλλογο!
Συγκεκριμένα, προ ημερών, ο εν λόγω παράγοντας, βρέθηκε στο γήπεδο όπου πραγματοποιούταν η προπόνηση των μικρών παιδιών και διέκοψε το πρόγραμμα, αρχίζοντας να διαβάζει λίστα ονομάτων! Μόλις τα παιδιά… ξεχώρισαν, ζήτησε από αυτά που ήταν στην λίστα να φύγουν από την προπόνηση, καθώς οι γονείς τους δεν είχαν πληρώσει την συνδρομή στον σύλλογο.

FOOTBALL LEAGUE: Αναβλήθηκε η 6η αγωνιστική - Πάει για 23 Νοεμβρίου

Την αναβολή όλης της 6ης αγωνιστικής αποφάσισε την Πέμπτη το μεσημέρι η FootballLeague.
Συγκεκριμένα, η FootballLeague, αποφάσισε την αναβολή και την μετάθεση της 6ης αγωνιστικής για την 23η Νοεμβρίου.
Πρόκειται για μια φυσιολογική εξέλιξη, μετά την αναβολή έξι αγώνων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Γιάννη Ανδριανό.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Οι «σφυρίχτρες» του Α' ομίλου Νότου

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Γ' εθνικής μπάσκετ στον Α' όμιλο Νότου που θα γίνουν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου και αναλυτικά έχουμε:

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Από εκπλήξεις, άλλο τίποτα

Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις, στα παρκέ της Α2 ΕΣΚΑ-Η στην 6η αγωνιστική. Με την ολοκλήρωσή της, το βράδυ την Τετάρτης, πέντε ομάδες συγκατοικούν πλέον στο ρετιρέ του πίνακα των βαθμολογιών.
Στους αγώνες είχαμε, δεύτερη νίκη για την Απολλωνιάδα καθώς επικράτησε 65-62 των Ιτεών/Fior Di Levante, η Κρόνος πήρε σημαντική νίκη επί της ΕΑ Παραλίας με 62-71, ο Αχαιός ’47 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας τον Πατρέα 53-72, ο Δικέφαλος πήρε το «δίποντο» από την Κρήνη, ο Προμηθέας 2014 πολύ εύκολα καθήλωσε τον Πύργο ’99 με το ευρύ 71-44 και τέλος ο Υπερίωνας χωρίς δυσκολία απέσπασε τους βαθμούς από τα Λεχαινά.

FOOTBALL LEAGUE: Αναβολή σε έξι ματς! (photo)

Τα μισά παιχνίδια της Football League αναβλήθηκαν μετά από απόφαση του Γιάννη Ανδριανού, λόγω του τριημέρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή τους.


Το Παναχαϊκή-ΑΕΚ που αναβλήθηκε ήταν μόνο η αρχή... Όπως αποφάσισε ο Γιάννης Ανδριανός (δείτε παρακάτω και το έγγραφο), τα μισά παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής στη Football League είχαν την ίδια μοίρα!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Νέο επεισόδιο Κουρμπανά – Γεωργούντζου!

Με την διαδικασία του αυτοφώρου καταζητείται πλέον ο Νίκος Κουρμπανάς από την Αστυνομία μετά από μήνυση που επέβαλε σήμερα το μεσημέρι εναντίον του ο Σωτήρης Γεωργούντζος, καθώς ο προπονητής (!) της Καλαμάτας του  "επιτέθηκε" όπως ο ίδιος ανέφερε  σε καφετέρια της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας επί της οδού Φαρών…
Μετά και από αυτό λοιπόν το νέο συμβάν και κρούσμα, ο Σωτήρης Γεωργούντζος έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στην Εισαγγελία Καλαμάτας όπου υπέβαλε μήνυση στον Νίκο Κουρμπανά και για αυτό το νέο επεισόδιο, ενώ ενεργοποιήθηκε αυτεπάγγελτα και η διαδικασία του αυτοφώρου και πλέον ο Κουρμπανάς καταζητείται από την Αστυνομία μέχρι την λήξη του. 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ήττες για τις Μικτές μας στην Αχαΐα - Τραυματίστηκαν δύο παίκτες της Ζακύνθου! - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ούτε οι Παίδες, αλλά και ούτε οι Νέοι να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αχαΐας, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 οι Παίδες και με 5-1 οι Νέοι. Να τονίσουμε ότι στους Νέους την αποστολή ακολούθησαν ΜΟΝΟ 11 ποδοσφαιριστές και όσοι αδικαιολογήτως δεν πήγαν στην Πάτρα, η ΕΠΣ Ζακύνθου πρόκειται να τους τιμωρήσει με μία αγωνιστική από το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα τους. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Πειρατής!

Φωτό αρχείου
Με έγγραφό του προς την ΕΠΣ Ζακύνθου, ο Πειρατής ΖΑΓΟ κάνει γνωστό ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας!  Αναλυτικά το έγγραφο:
"Μετά από απόφαση του Δ.Σ. ο Πειρατής ΖΑΓΟ παραιτείται από το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου".
Αυτό σημαίνει ότι από δω και πέρα, όσες ομάδες θα έπαιζαν με τη συγκεκριμένη ομάδα, κερδίζουν το ματς στα χαρτιά με 3-0α.α.

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΣΚΑ-Η: Οι όμιλοι της β' φάσης των Εφήβων - Δείτε που κληρώθηκε η ΑΓΕΖ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (11/11) το πρωί η κλήρωση της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων 2014-2015, της ΕΣΚΑ-Η. Οι όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι :
1ος
Ηρακλής Πύργου
Ολυμπιάδα
ΕΑΠ
Γλαύκος

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στη Βάρδα ο Στράντζαλης!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com ο Γιώργος Στράντζαλης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας με συνεργάτη τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.


Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα της Βάρδας που αναζητούσε προπονητή έπειτα από το διαζύγιο με τον Κώστα Σταματίου. Συνεργάτης του Στράντζαλη θα είναι ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος. 

ΕΠΟ: Απάντησε σε Ανδριανό!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με ανακοίνωσή της απαντάει στην επιστολή του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Ο κ. Ανδριανός ενημερώθηκε υπηρεσιακώς στις 13:40 με έγγραφη επιστολή-απάντηση του κ. Γιώργου Σαρρή ότι:

1.«Το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί με την πρόσκαιρη αδυναμία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να λάβει φορολογική ενημερότητα λόγω οφειλών προς το Τ.Ε.Π.Α.Σ.Α. διευθετήθηκε απολύτως με βάση τις ισχύουσες διατάξεις και ήδη δεν υφίσταται».

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΝΕΟΙ: Την Κυριακή (16/11) στην Άμφισσα

Με τη 3η αγωνιστική θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (15-16/11) το πρωτάθλημα Νέων της Β' Εθνικής, τα περισσότερα από τα παιχνίδια της οποίας θα γίνουν το Σάββατο.
Την Τρίτη (11/11), μάλιστα, η Ένωση Β' Εθνικής ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των παιχνιδιών και των τεσσάρων ομίλων της κατηγορίας.

Ανδριανός: «Δεν έχει ενημερότητα η ΕΠΟ»

Τους λόγους που έχει μπλοκάρει η κρατική επιχορήγηση στα Σωματεία μέσω των ΕΠΣ αποκάλυψε ο Γιάννης Ανδριανός, κάνοντας λόγο για οφειλές της ΕΠΟ.
Με επιστολή του προς την Ομοσπονδία ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει πως η ΕΠΟ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, επειδή χρωστάει σε ταμεία ασφάλισης αστυνομικών πάνω από 800.000 ευρώ.

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής - Κυριακή (15:00) στις Σέρρες

Ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή για την Κυριακή το ματς της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ. Εκκρεμότητα με έδρες σε τέσσερα παιχνίδια. Δείτε ποια έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Όλοι οι σκόρερ στην Α΄ Κατηγορία - Οδηγεί την κούρσα ο Μαλαφούρης

Ήταν να μην πάρει... μπροστά ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟ Λεβάντε, Διονύσης Μαλαφούρης. Έτσι και πήρε... κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Ήδη μετά από 5 αγωνιστικές έχει ήδη πετύχει 12 γκολ (μ.ο. 2,4)! Αναλυτικά όλοι οι σκόρερ στην Α΄ κατηγορία:

ΑΓΕΖ-ΠΑΙΔΕΣ: Στην επόμενη φάση χωρίς... αγώνα

Η παιδική ομάδα της ΑΓΕΖ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και πήρε και τους 2 βαθμούς της νίκης χωρίς να αγωνισθεί με την ομάδα του Υπερίωνα Αγέα που δεν ήρθε στο νησί την πρ. Κυριακή. Αναμένεται η κλήρωση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Αποστολές Μικτών για αγώνες με τη Ζάκυνθο

Από τους ενωσιακούς προπονητές ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές των Μικτών Νέων και Παίδων που καλούνται για τους αγώνες με την ΕΠΣ την Τετάρτη 12/11/2014. Οι Παίδες θα παίξουν στη 1μ.μ. και οι Νέοι στις 3μ.μ. στο «Α. Κάνιστρας».

VIDEO: Δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε Βόρειο & Νότιο Όμιλο

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε Βόρειο & Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σπουδαία νίκη του Παναρτεμισιακού (5-2 τον Αστέρα Μαχ.)

Σε παράσταση για έναν ρόλο ήταν τελικά το ντέρμπι του (πρώην) Δήμου Αρτεμισίων, μεταξύ του Παναρτεμισιακού ΑΟ και Αστέρα Μαχαιράδου. Η ομάδα των Λαγκαδακίων επικράτησε με 5-2 έχοντας καλή απόδοση στο β΄ μέρος. Το ματς ήταν πολύ σκληρό και ο διαιτητής Καλογεράκος θα μπορούσε να είχε βγάλει περισσότερες κάρτες! Τα σημερινά αποτελέσματα: 

ΦΩΚΙΚΟΣ: Η Ζάκυνθος... έδιωξε τον Μαραντά!

Η ΠΑΕ Φωκικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 41χρονο τεχνικό, έπειτα και από την ήττα στη Ζάκυνθο.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έδειξαν την... έξοδο (και) στον Γιώργο Μαραντά, με τον Φωκικό να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από συνάντηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας 10/11/14 στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του Προέδρου, Σίμου Παπαδημητρίου και του προπονητή, Γιώργου Μαραντά, αφού συζητήθηκαν ορισμένα θέματα που αφορούν την πορεία της ομάδας, αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Καλεί» Μαυρία

Μετά την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, οι ιθύνοντες των «πράσινων» στοχεύουν στην επανένταξη στο ρόστερ τους και του 21 ετών εξτρέμ
Περίοδος επιστροφών φαίνεται πως επικρατεί στον Παναθηναϊκό καθώς μετά την συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη, οι «πράσινοι» τρέχουν και την περίπτωση του Χάρη Μαυρία. Ο 21 ετών εξτρέμ ανήκει στο δυναμικό της Σάντερλαντ αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί με τους Άγγλους να θεωρούν ότι χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να μπορέσει σταθεί επάξια στην Premier League.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Από το ζακυνθινό πλοίο «Fior Di Levante», θα γυριστεί και θα μεταδοθεί το «Dancing with the stars»

H Δημοφιλής εκπομπή του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» πρόκειται να γυριστεί αύριο επάνω στο φέρρυ μποτ «Fior Di Levante», που πρόκειται εντός των επομένων ημερών να δρομολογηθεί στη γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης  και θα μεταδοθεί πανελλαδικά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους - κυρίως τους ζακυνθινούς - να πάρουν μια εικόνα για το νέο πλοίο που θα εξυπηρετεί το νησί μας.

Aποτελέσματα "The Battle 13 – EFL"

Ακόμα ένα επιτυχημένο 'The Battle - EFL' έριξε αυλαία την Κυριακή το βράδυ  στο ΔΑΚ Γλυφάδας με μοναδικές μάχες , μεγάλη ένταση αλλά και πολύ θέαμα για το κοινό που παρακολούθησε τις αναμετρήσεις από κοντά .
Στην αναμέτρηση ΜΜΑ που είχε ανεβάσει την ένταση στα κόκκινα ανάμεσα σε Γιάννη Παλαιολόγο και Άγγελο Γιατρά , νικητής αναδείχτηκε ο 'Pale' κάνοντας γρήγορη δουλειά στον πρώτο γύρο της αναμέτρησής τους .

Αφού πήγε τον Γιατρά στο έδαφος και πήρε την πλάτη του , εκεί με ground and pound στο κεφάλι ανάγκασε τον διαιτητή να μπει ανάμεσα για να σταματήσει τον αγώνα .

Ακίνο: «Σταθήκαμε καλά στο πρώτο μέρος»

Ο προπονητής της Ζακύνθου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στο Φωκικό.
Ο Ντάνι Ακίνο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως η ομάδα του είχε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, ενώ θεωρεί πως θα μπορούσε να είχε καθαρίσει και νωρίτερα το ματς.
«Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι με την εκτέλεση του πέναλτι. Παρόλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς», είπε.

Μαραντάς: «Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι»


Ο προπονητής του Φωκικού, Γιώργος Μαραντάς υποστήριξε πως η ομάδα του αδικήθηκε από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.
Αρκετά ήταν τα παράπονα του τεχνικού του Φωκικού, Γιώργου Μαραντά από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο: «Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, ενώ αντίθετα ο διαιτητής έδωσε με ευκολία πέναλτι στη Ζάκυνθο. Πιστεύω, επίσης, ότι μας ακυρώθηκε καθαρό γκολ ως οφσάιντ», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

"THE BATTLE 13 - ΕFL" : Άδικη ήττα για τον Άγγελο Γιατρά!

Άδικη ήττα για τον Άγγελο Γιατρά (Leons MMA) που έχασε από τον Γιάννη Παλαιολόγο (Gracie Barra Greece) με τεχνικό νοκ άουτ στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου με διακοπή του διαιτητή

Πολύ δυνατά μπήκε ο Γιάννης Παλαιολόγος στην αναμέτρηση που πήγε στο έδαφος τον Γιατρά στην αρχή του ματς, του πήρε την πλάτη και με ground and pound χτυπηματα στο κεφαλι ανάγκασε τον διαιτητή να σταματησει την αναμέτρηση. Ωστόσο παράπονα έγιναν κατευθείαν από την γωνία του Γιατρά για το γεγονός ότι δεν έπρεπε να σταματήσει αμέσως τον αγώνα. Και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμφώνησε με την γωνία του Γιατρά που ζήτησαν άμεσα ρεβάνς.

Δείτε τα εκρηκτικά staredowns στο 'The Battle 13 - EFL' ! (video)

Όπως βλέπουμε ιδιαίτερη ένταση υπήρξε μεταξύ του Dan Kristea και του Μιχάλη Σαλμίδη , καθώς και του Φίλιππου Πεταρούδη με τον Δημήτρη Κωνσταντινέα
Και τα δυο ζευγάρια αθλητών παίζουν στα προημιτελικά της elimination οχτάδας του 'The Battle 13' στα -65 κιλά .
Από την άλλη Γιάννης Παλαιολόγος και Άγγελος Γιατράς έκαναν το δικό τους staredown σε ήρεμο κλίμα , αν και φαίνεται αντάλλαξαν κάποια λογάκια μεταξύ τους .
Δείτε ότι συνέβη .

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου - Τα ματς της Δευτέρας

Σε τρεις δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 5η  αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ας δούμε τα αποτελέσματα του διημέρου και τι ματς περιλαμβάνει η Δευτέρα 10 Νοεμβρίου.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Με μία αναμέτρηση άνοιξε το Σάββατο και με μία τη Δευτέρα πέφτει, ενώ την Κυριακή στις 15:00 πραγματοποιήθηκαν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις.

PHOTOS: Δείτε πολλές φωτογραφίες από το παιχνίδι της Ζακύνθου

Το zantesport ήταν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο και σας παραθέτει πολλές φωτογραφίες από το νικητήριο παιχνίδι της Ζακύνθου με αντίπαλο τον Φωκικό.Δείτε καρέ καρέ το σημερινό ματς μέσα από τον φακό του Άλντι Ζέλα...

32ος Μαραθώνιος 2014: Πρώτος με ρεκόρ ο Κάντιε! - Δεύτερη θέση για Γαζέα

Ο Φέλιξ Κάντιε είναι ο μεγάλος νικητής του Κλασικού Μαραθωνίου 2014, τερματίζοντας πρώτος στο Καλλιμάρμαρο με ρεκόρ αγώνα!
Ο μεγάλος δρομέας κάλυψε τη διαδρομή σε  2:10:37, που αποτελεί ρεκόρ αγώνα, κατεβάζοντας κατά 19 δευτερόλεπτα τον χρόνο. Δεύτερος τερμάτισε ο Ράιμοντ Μπετ και τρίτος ο Τσομπέι. Ο περσινός νικητής του Μαραθωνίου, Χίλαρι Γέγκο τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
Πρώτος Έλληνας στην 10η θέση ήταν ο Μερούσης με 2:25.15, 11ος ο Θεοδωρακάκος με 2:29.58, 12ος ο Καραβίδας με 2:31.05 και 13ος ο Κωνσταντίνος Πούλιος με 2:32.22.

Football League:«Μίλησαν» οι έδρες

Με τους Παναιγιάλειο και Αγροτικό Αστέρα μόνο να «σπάνε» τις έδρες των Ψαχνών και του Τυρνάβου και τους γηπεδούχους στα υπόλοιπα ματς να παίρνουν το τρίποντο, συνεχίστηκε η 5η αγωνιστική.
Το αήττητό της διατήρησε η Ζάκυνθος στον Βόρειο όμιλο επικρατώντας εντός έδρας του Φωκικού με 1-0, ενώ νικηφόρα συνέχισαν και η Λαμία με τον Αιγινιακό που επιβλήθηκαν εντός έδρας των Πιερικού (3-0) και Απόλλωνα 1926 (1-0), με τον Αγροτικό Αστέρα να παίρνει το «διπλό» στο «Αλκαζάρ» επί του Τυρνάβου με 2-1.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΜΠΑΣΚΕΤ: Δεν περνάς εύκολα από την Παναγούλα!

Από σήμερα, τέλος τα αήττητα για τον πρώτο όμιλο του Νότου! Κι αυτό, γιατί η Ένωση Ιλίου υποχρεώθηκε στην πρώτη της απώλεια μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα που έβαλε "στοπ" στους παίκτες του Τάκη Πανούλια, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ποιες είναι πραγματικά οι δυνατότητές της, είναι η Ζάκυνθος, καθώς επικράτησε με 79-73. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (22-23 για το Ίλιον), το σύνολο του Μπεκέ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν τον έχασε ξανά, αν και η απόσταση πουν είχε από τους φιλοξενούμενους, δεν ήταν απαγορευτική για τους τελευταίους, στη σκέψη κάποιας ανατροπής (40-31 στο 20', 61-52 στο 30'). Η καλή επιθετική τους ημέρα, όμως, τους έδωσε το τρίτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν, καθώς και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.