Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απίστευτη ανατροπή για τον Παναρτεμισιακό! - Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (photos)

Ποιος θα το περίμενε το 0-3 στο ημίχρονο της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος στο φινάλε να γινόταν 4-3 για τον γηπεδούχο Παναρτεμισιακό! Κι όμως , τελικά μάλλον το πίστεψαν προπονητής και παίκτες της ομάδας των Λαγκαδακίων και μπήκαν στην επανάληψη και πέτυχαν αυτή την απίστευτη ανατροπή!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, οι Διαιτητές των αγώνων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  της 14ης Αγωνιστικής και Παιδικού Πρωταθλήματος.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: Στο Αμβούργο η μεταμόσχευση μυελού των οστών

Το αργότερο μέχρι την προσεχή εβδομάδα θα ταξιδέψει τελικά ο Λεωνίδας Κουτσούκης για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, η οποία θα γίνει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε  από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα των αγώνων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας  της  14ης  αγωνιστικής καθώς  και ο ορισμός αγώνα Κυπέλλου.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ: «Κάτω τα χέρια από την ομάδα μας» - Η απάντηση του Προέδρου του Α.Ο. Βασιλικού

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου του Α.Ο. Βασιλικού, Νίκου Βαρδακαστάνη στην ανακοίνωση – παραίτηση του πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Λάππου.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στις 28 Φεβρουαρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την   συνεδρίασή  του  την  ΤΕΤΑΡΤΗ  01/02/2017  ομόφωνα αποφάσισε  όπως     η  Ετήσια Τακτική  Γενική  Συνέλευση  των  Σωματείων   Μελών  της,  να  πραγματοποιηθεί  την  ΤΡΙΤΗ  28 -02- 2017  και  ώρα  18.00  στην  αίθουσα  Εκδηλώσεων του Μουσικού  Γυμνασίου ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι Μικτές πάνε Σπάρτη – Οι αποστολές

Από τους  Ενωσιακούς Προπονητές ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στους αγώνες των  Μικτών Ομάδων Παίδων και Νέων  μεταξύ Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  , που θα διεξαχθούν στο γήπεδο  EΝΩΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ   κατά τις ώρες   12.00 ΠΑΙΔΩΝ  και  14.00  Νέων.

ΣΑΚΗΣ ΛΑΠΠΟΣ: «Κάποιοι δεν με σεβάστηκαν» - Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Βασιλικού

Μπορεί ο Α.Ο. Βασιλικού να κάνει μία καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου (3ος με 29β. έναντι 32β. του πρωτοπόρου ΑΟ Απόλλωνα με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα), όμως τα μαύρα σύννεφα έχουν την εμφάνισή τους.

ΑΓΕΖ: Επιστροφή στις νίκες (67-58 τον Κρόνο)

Ξέσπασε από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η ΑΓΕΖ, η οποία βασιζόμενη στην εξαιρετική της άμυνα επικράτησε με 67-58 του Κρόνου ΑΟ Πατρών για την 16η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Νέος Πρόεδρος ο Νίκος Κεφαλληνός

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει να βοηθήσει τη Ζάκυνθο στην προσπάθεια της να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες. Ο λόγος για τον γνωστό μεγαλοξενόδοχο Νίκο Κεφαλληνό, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες αναλαμβάνει την θέση του προέδρου στον ΑΠΣ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η καλύτερη εκδήλωση των τελευταίων ετών – Συγκίνηση στη βράβευση του Χαριάτη! (photos)

Με λαμπρότητα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 η κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου, στην καταπληκτική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου «CARETTA BEACH», στο Καλαμάκι.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Νίκες για Παναρτεμισιακό ΑΟ και Αστέρα Μαχαιράδου με τα ματς που έριξαν την αυλαία στην 13η  αγωνιστική. Στην Β΄ Κατηγορία ο Απόλλωνας δεν σταμάτησε ούτε στην έδρα του Αίολου Σαρακινάδου! Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

Ζ.Α.Ο.: Φουλ για άνοδο οι Γυναίκες – Με το δεξί ξεκίνησαν οι Κορασίδες

Με νίκες ξεκίνησαν το δύσκολο διήμερο αγώνων οι γυναίκες του ΖΑΟ που επικράτησαν για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τοπικού της ΕΣΠΕΠ με 3-1 του Θησέα. Η