Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ιστορική στιγμή για τον ΑΠΣ – Παρθενική εμφάνιση στο τοπικό και 7-1 την ΑΕ Γερακαρίων (photos)

Είχαμε σήμερα (05/11) την πρεμιέρα στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος (συγχώνευση με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό). Επικράτησε με 7-1 της ΑΕ Γερακαρίων, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας ο Παναρτεμισιακός ΑΟ πέρασε από τα ορεινά, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος. 
Στην Β΄ Κατηγορία ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός και συνέτριψε τον Αετό Καλλιπάδου με 7-2!!!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Υπουργός Δικαιοσύνης ο Σταύρος Κοντονής - Δείτε τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Μετακομίζει από το υφυπουργείο Αθλητισμού και είναι καθοδόν προς το υπουργείο Δικαιοσύνης ο κ. Κοντονής.  Αναλυτικά η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης:

Ο Βασιλειάδης νέος Υφυπουργός Αθλητισμού

Αλλαγή… χαρτοφυλακίου θα υπάρξει στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, καθώς μετά τον ανασχηματισμό, την θέση του Σταύρου Κοντονή πήρε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Ε.Κ.Α.Β. Πατρών

Την  ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11/2016   και  ώρα  16.00  έως  21.00, με  πρωτοβουλία  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, στην  αίθουσα του Μουσικού Γυμνάσιου Ζακύνθου  θα  πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό  Σεμινάριο Πρώτων  Βοηθειών ( Πρακτική και Θεωριτική)  από  το  Ε.Κ.Α.Β.  Πατρών.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι Διαιτητές  των αγώνων  της  3ης  Αγωνιστικής  Α΄ και  Β΄ Κατηγορίας  Ε.Π.Σ.  Ζακύνθου.
Αναλυτικά :

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ξέσπασμα Κοντονή στη Βούλη για την κριτική επί της τροπολογίας

Η τροπολογία για τη νομιμοποίηση της Επιτροπής Εξομάλυνσης της Ε.Π.Ο. ψηφίστηκε και λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Κοντονής είπε:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρωτοποριακή κίνηση από τον Γενικό Γραμματέα!

Πριν λίγες ημέρες ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ζακύνθου, Μπάμπης Ραυτόπουλος κάλεσε στο γραφείο του, στην Ένωση, όλους τους αθλητικούς συντάκτες του νησιού.
Συγκεκριμένα, τους Διονύση Μπινιώρη (εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ», κανάλι «ΙΟΝΙΑΝ», ιστοσελίδα imerazante.gr), Δημήτρη Πέττα (εφημερίδα «ΕΡΜΗΣ», ραδιόφωνο «ERMIS FM», ιστοσελίδα ioniansports.gr), Κώστα Μάργαρη (ραδιόφωνο «ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ», ιστοσελίδα zantemats.gr) και Γιώργο Αναγνωστόπουλο (zantesport.gr).
Ο λόγος της συνάντησης αυτής ήταν να ενημερώσει ο Γραμματέας για όλα τα θέματα της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια ζήτησε την άποψη των δημοσιογράφων για το ξεκίνημα της Ένωσης και τους ζήτησε να καταγράφουν τα προβλήματα που τυχόν πέφτουν στην αντίληψή τους κάθε αγωνιστική και να του τα λένε για την άμεση επίλυσή τους!
Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιείται στις αρχές του κάθε μήνα.

Σίγουρα είναι μία πρωτοποριακή κίνηση του κ. Ραυτόπουλου που δείχνει επαγγελματισμό και θέληση για δουλειά, αλλά και προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας!


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Γνώρισαν την ήττα από τις αντίστοιχες της Αχαΐας

Τόσο οι Παίδες, όσο και οι Νέοι της ΕΠΣ Ζακύνθου ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες της Αχαΐας, σήμερα (02/11) στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου. Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΠΠΟΣ: Από τη Ζάκυνθο... στην Κέρκυρα!

Ένα εξαιρετικό παιδί (εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου) λόγω σπουδών μετακόμισε από τη Ζάκυθο στην Κέρκυρα.
Ο λόγος για τον 20χρονο Δημήτρη Λάππο ο οποίος πέρασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η συγχώνευση παίρνει σάρκα και οστά!

Την πρώτη της προπόνηση με τα «κυανοκίτρινα» έκανε η ομάδα της Ζακύνθου, η οποία με την συμπαράσταση του Ζακυνθιακού κάνει το απαιτούμενο «restart» στις τοπικές κατηγορίες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το  πρόγραμμα των αγώνων  της  3ης  Αγωνιστικής   Α΄και  Β΄Κατηγορίας.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Με απόφαση ΠΝΟ δένουν τα πλοία στα λιμάνια - Δείτε πότε…

Μετά την απόφαση της ΠΝΟ να κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, στο πλαίσιο της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στον Τσικλητήρα Πύλου ο Μεντούρ!

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ο Τσικλητήρας Πύλου έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλάν Μεντούρ.

ΔΟΝΤΣΟΣ: Από τη Ζάκυνθο... στην Αμαλιάδα

Μεταγραφή στην εκπνοή της αντίστοιχης περιόδου πραγματοποίησε ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Βασίλη Δόντσο, 20χρονο κεντρικό μέσο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΙΚΤΕΣ: Την Τετάρτη (02/11) εντός με ΕΠΣ Αχαΐας - Οι αποστολές

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 02/11/2016 στο γήπεδο Δημοτικό Μαχαιράδου, θα διεξαχθούν οι κάτωθι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μεταξύ:

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο - Τί λέει για ΕΠΣ, εκλογές, διαιτησία

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, και Αθλητισμού «Περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού». Η διαβούλευση θα είναι διάρκειας 40 ημερών και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ισόπαλο το ντέρμπι στην Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα (31/10) η αυλαία της 2ης  αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, με το ντέρμπι Καλαμάκι - Βασιλικός να τελειώνει χωρίς νικητή (2-2) αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0! Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΑΟ Λεβάντε επικράτησε 2-0 του Αλυκανά.

ΑΓΕΖ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Ποια θα συγκριθεί μαζί σου!!! – Πέρασε… αέρας και από τον Παναχαϊκό (44-67)

Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα της παρουσιάστηκε χθες 30 Οκτωβρίου 2016 η ανδρική ομάδα της Α.Γ.Ε.Ζ. αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Παναχαϊκό Πατρών τον οποίον κέρδισε με διαφορά 23 πόντων (44-67).

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η Γ.Σ. είπε "ΝΑΙ" και η ομάδα άλλαξε σελίδα! - Συνεχίζει από το τοπικό με νέες φιλοδοξίες (photos)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30/10) η (ιστορική) Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος για να αποφασίσει το σώμα αν θα συνεργαστεί-συγχωνευθεί το σωματείο με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακός.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δύο στα δύο και για τον Α.Ο. Τσιλιβή (3-0 τον Εθνικό Σκ.) – Όλα τα αποτελέσματα

Με το παιχνίδι Εθνικός Σκουλικάδου-ΑΟ Τσιλιβή 0-3 έπεσε η αυλαία της 2ης  αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Συγκάτοικοι στην κορυφή, με το απόλυτο, Καταστάρι, Τσιλιβή και Ζακυνθιακός.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σώθηκαν από θαύμα στο Μαχαιράδο – Έπεσε η πόρτα πάνω τους!!!

Παραλίγο να είχαμε σοβαρό ατύχημα στο Γήπεδο του Μαχαιράδου και στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Κεραυνού Βουγιάτου με τον Αίολο Σαρακηνάδου για την 2η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού σε μια από τις τελευταίες φάσεις της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για το γκολ και επιθετικός της ομάδας αντέδρασε εκνευρισμένα μετά την χαμένη του ευκαιρία κλοτσώντας με δύναμη την πόρτα.