Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σοβαρό προβάδισμα του Ζακυνθιακού (3-0 την Θύελλα) - Photos

Έχοντας καλύτερη φυσική κατάσταση, οι παίκτες του Α.Ο. Ζακυνθιακού επικράτησαν με 3-0 της Θύελλας Αμπελοκήπων, στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για τη φάση του 37΄ όπου ο Νικολόπουλος ανατρέπεται από τον Κίτο (κατά την προσωπική μας άποψη μέσα στην περιοχή), όμως ο διαιτητής Αδαμόπουλος έδειξε φάουλ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο Στάδιο, ο Λιβέρης στο Ενωσιακό

Από  την  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ  της   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  διαιτητές,  των  αγώνων  μπαράζ  της  Α΄ Κατηγορίας  και  28ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι… «άτακτοι» στην Β΄ Κατηγορία

Η  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ  03/04/2014 αφού εξέτασε,  τα  Φ.Α.  της  22ης αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας  και 27ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας, τις  έγγραφες  παραιτήσεις  από  αγώνες του ΖΑΓΟ  ΠΕΙΡΑΤΗ, και τις απολογίες παραγόντων , προέκυψαν τα  κάτωθι :                                                          

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μετά τον Πειρατή και ο Κοιλιωμένος παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα!

Ο  αγώνας  μεταξύ  των  ομάδων  Α.Ο. ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ  - ΑΕ  ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  που  είχε  ορισθεί  για  την  ΚΥΡΙΑΚΗ  6/04/2014  και  ώρα  11.30 στο   γήπεδο του  ΑΓ.  ΛΕΟΝΤΑ  δεν  θα  διεξαχθεί  λόγω   έγγραφης παραίτησης  του  σωματείου   Α.Ο. ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ  την  οποία  κατέθεσε  στην  Γραμματεία  της  Ε.Π.Σ.  ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Το  σωματείο  Α.Ε.  ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  δεν  υποχρεούται  να  παρευρεθεί  στο  γήπεδο.  

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Δεν έρχεται στη Ζάκυνθο η Αχαγιά ’82!


Η ΕΣΚΑΗ ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση της ΑΓΕΖ (γυναικείο τμήμα) ότι η αντίπαλη ομάδα της Αχαγιάς ’82 δεν θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Ζάκυνθο για το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος. Έτσι το ματς κατοχυρώνεται στις «ερυθρόλευκες» με 20-0. Να τονίσουμε ότι η ΑΓΕΖ παίρνει το τρίτο της φετινό ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να… ιδρώσει. Τα άλλα δύο είναι με τον Ίφιτο Πύργου που δεν κατέβηκε στο φετινό πρωτάθλημα.

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Πρώτος τελικός για τον τίτλο

Η ώρα για τα σπουδαία έφτασε καθώς το Σάββατο, αρχίζουν τα μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.
Ο Ζακυνθιακός με έδρα το Δημοτικό στάδιο, υποδέχεται τη Θύελλα Αμπελοκήπων(16:00) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με θέα τον τίτλο.
Οι γηπεδούχοι με τον αέρα της πρώτης θέσης, θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ στον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ-Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Μάχη με θέα την παραμονή


Ο δρόμος για την παραμονή περνάει αρχικά από το Ενωσιακό γήπεδο για τους δύο αντιπάλους στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού που αρχίζουν την Κυριακή(16:00).
Ο Ελατιακός που τερμάτισε στην 9η θέση στην Α΄ Κατηγορία, υποδέχεται τον Α.Ο Κατασταρίου που ήταν στην 10η θέση και στόχος των δύο αντιπάλων είναι η νίκη με την οποία θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθεια να παραμείνουν στην Κατηγορία.

ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΓΕΖ: Στο κυνήγι της οριστικής παραμονής

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς επί της Καλαμάτας, η ΑΓΕΖ πλέον κυνηγάει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στα τρία τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή της.
Έτσι με απαρχή τον αγώνα κόντρα στον Έσπερο εκτός έδρας την Κυριακή για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Νότου στην Γ΄ Εθνική,  ψάχνει για μία νίκη με την οποία πλέον θα διώξει οριστικά το άγχος ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών με αντιπάλους τον Παπάγου εντός έδρας και την Πεντέλη εκτός.
Στον αγωνιστικό τομέα πάντως οι Νίκος Θεοδώσης και Νίκος Κλάδης αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

FOOTBALL LEAGUE: Η κλήρωση των πλέι οφ

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση των πλέι οφ της Football League με τη διαδικασία να αρχίζει την Τρίτη 8 Απριλίου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής και να ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου με την 14η αγωνιστική.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι: Τρίτη 8 Απριλίου: Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου(18:00-ΟΤΕ TV), Τετάρτη 9 Απριλίου :ΑΟ Χανιά- Ηρακλής Ψαχνών(15:30-ΟΤΕ ΤV) , Ηρακλής – Φωστήρας(18:00-ΟΤΕ TV), Νίκη Βόλου – Αιγινιακός(18:00-ΟΤΕ TV) .
Παράλληλα επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ και όπως έγινε γνωστό για να ξεκινήσει η ομάδα με βαθμό στη διαδικασία θα πρέπει να έχει διαφορά από τον 4ο τουλάχιστον 4 βαθμούς.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΜΠΑΣΚΕΤ: Έτοιμη για νέα νίκη η ΑΓΕΖ

Μετά τη νίκη στα χαρτιά επί του Ίφιτου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΚΑ-Η, την ομάδα της Αχαγιάς στο κλειστό της Παναγούλας την Κυριακή(13:00).
Στόχος για το συγκρότημα του Σπύρου Νέγκα είναι ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα με το οποίο θα παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΒΟΛΕΪ: Αναμετρήσεις με την Αρχαία Ολυμπία

Την Αρχαία Ολυμπία θα υποδεχτούν οι κορασίδες και παγκορασίδες του ΖΑΟ το Σάββατο στις 11:30 και 13:00 αντίστοιχα στο κλειστό της Παναγούλας.
Υπενθυμίζεται ότι οι κορασίδες είχαν επικρατήσει εύκολα με 3-0 σετ εκτός έδρας επί της συγκεκριμένης αντιπάλου όπως και οι παγκορασίδες.

Κατά τα άλλα, στους άνδρες  η ομάδα του Πήγασου από το Άστρος δεν πρόκειται να έρθει στη Ζάκυνθο για το παιχνίδι με τον ΖΑΟ και μηδενίζεται.

ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Ο αγώνας μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του επόμενου τριημέρου στο νησί.
Παράλληλα το μενού περιλαμβάνει το μπαράζ για την παραμονή, αναμετρήσεις για την Β΄ Κατηγορία αλλά και παιχνίδια μπάσκετ και βόλεϊ. Αναλυτικά:

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΗΛΙΔΑ»: Συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 4, 5, 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Χωριό, θα συμμετέχει ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «ΗΛΙΔΑ».

Θα εκπροσωπηθεί με 4 αθλήτριες (κατηγορία Νεάνιδες) που θα κάνουν την «παρθενική» τους εμφάνιση σε Πανελλήνιους αγώνες.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα στην Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  28ης  Αγωνιστικής  της  Β΄ Κατηγορίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πρεμιέρα στα play off και play out

Ανακοινώθηκαν από  την    Επιτροπή  Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι  ημερομηνίες  των  πρώτων   αγώνων  μπαράζ, της  Α΄Κατηγορίας   για  την  ανάδειξη,  του Πρωταθλητή  και  Υποβιβασμού ( play  out ). 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έληξε η απεργία της ΠΝΟ

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων μέχρι νεοτέρας αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία πριν από λίγο, με αποτέλεσμα από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου τα πλοία να λύσουν κάβους.

Οι ναυτεργάτες  έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρή απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΣΕ για την προσεχή Τρίτη 9 Απριλίου και στη συνέχεια θα εκτιμήσουν την πορεία των εξελίξεων όσο αφορά τα εργασιακά τους θέματα και θα αποφασίσουν για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος θέλησε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν οικονομικά (χορηγοί), αλλά και όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα και πρόσφεραν, με όποιον τρόπο μπορούσαν. Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση:

VIDEO: Με την παρακάμερα του OTE TV στο ματς Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-1

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τι κατέγραψε... η παρακάμερα του OTE TV στο τελευταίο παιχνίδι της Ζακύνθου, με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Χωρίς πλοία και αύριο - 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 2 Απριλίου, αποφάσισε, το μεσημέρι σε νέα συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη πολύωρη συνάντηση που είχε η διοίκηση της ναυτικής ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), για την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ακτοπλοΐα, οι οποίες έληξαν στο τέλος του 2013.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΕΖ: «Ψάχνουμε μία νίκη για να σιγουρευτούμε»

Η ΑΓΕΖ κατάφερε σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με τη συμπαράσταση των φίλων της, να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει και πλέον «βλέπει» με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Άλλωστε απέναντι στην Καλαμάτα δεν πήρε μόνο το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και τη διαφορά με αποτέλεσμα να υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας  με την ομάδα της Μεσσηνίας ,τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Την προσεχή αγωνιστική(24η), η ομάδα του νησιού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Έσπερο, στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Παπάγου(25η)  και την τελευταία αγωνιστική(26η)  θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πεντέλη.

Ο ΑΠΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ: Για φιλικό με την ΑΕΚ

Αίτημα στην ΑΕΚ για διεξαγωγή φιλικού αγώνα  έκαναν οι ιθύνοντες του ΑΠΣ  προκειμένου να διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση».
Η αναμέτρηση εφόσον οριστικοποιηθεί θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο και όπως είναι φυσιολογικό λόγω και του ονόματος του αντιπάλου, θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει προγραμματιστεί το σημαντικό φιλικό ματς με αντίπαλο την Εθνική Νέων της Αλβανίας για τις 17 Απριλίου που θα έχει και τον χαρακτήρα γιορτής μετά την πετυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας της Ζακύνθου στην Football League.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ Κ-19: Aπό την κόλαση στον παράδεισο

Την μεγάλη ανατροπή πέτυχε η ομάδα K-19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος κόντρα στη Δόξα Δράμας στο Δημοτικό στάδιο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Στεργιανό στο 15’ και Λέκοβιτς στο 33’.
Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να σκοράρουν.
Στην επανάληψη  όμως οι νέοι του ΑΠΣ παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί και όχι μόνο κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς αλλά πήραν και τη νίκη.

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ματς με Α.Ο Συναράδων

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη συνέχιση ή όχι της απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη(2/4) αγώνα με τον ΑΟ Συναράδων στο Μεσολόγγι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια και αν συνεχιστεί η απεργία και τις επόμενες μέρες κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα μετά από συνάντηση που θα υπάρξει για το θέμα, τότε τόσο ο Ζακυνθιακός όσο και ο Α.Ο Συναράδων θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα καθώς θα πρέπει να ταξιδέψουν για το Μεσολόγγι την Τετάρτη το πρωί.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: «Χορταστικές» αναμετρήσεις

Το 3ο Ενωσιακό παιδικό τουρνουά  8Χ8 ,  συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.
Οι αναμετρήσεις έγιναν στο Ενωσιακό  γήπεδο  στο  Γαϊτάνι και προσέφεραν πολλά γκολ. Τα αποτελέσματα:

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Έρχεται… ανανεωμένο και με… «συμπαίκτες»

Μετά από απουσία ενός έτους το Διεθνές Ιόνιο Τουρνουά είναι και πάλι εδώ!!! Το διάστημα 12 με 15 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του και θα υποδεχτεί όλες τις Ακαδημίες που θα λάβουν μέρος από Ελλάδα και όχι μόνο.
Συνδιοργανωτές θα είναι το Sportcenter Α.Ε. και η BOCA SPORT, ενώ χορηγοί του Τουρνουά θα είναι το Επιμελητήριο Ζακύνθου, η Μητρόπολη, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ χορηγοί επικοινωνίας θα είναι οι ιστοσελίδες zantemats.gr, www.football-academies.gr, womensports.gr, αλλά και το ψηφιακό κανάλι Ionian Channel. Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της διοργάνωσης θα είναι: το ιδιωτικό γήπεδο Πηγαδακίων, το Δημοτικό Στάδιο και το Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η κρίση «χτύπησε» την πόρτα και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Στα δύο τελευταία παιχνίδια της Β΄ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, η ομάδα Πειρατής ΖΑΓΟ δεν έχει καταφέρει να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο και ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός.
Οι παίκτες, φέτος, πλήρωναν… από τσέπη τους τα 100€ της διαιτησίας (τόσο είναι το εξοδολόγιο στη συγκεκριμένη κατηγορία), όμως δεν τα κατάφεραν έως το τέλος και στο σημερινό ματς με τον Παναρκαδικό δεν θα κατέβουν με την ομάδα του Αγγερικού να παίρνει το «τρίποντο» στα χαρτιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου:

7ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»-ΑΓΡΙΝΙΟ: Νέα πρωτιά για την Μάγδα Γαζέα!

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων πολιτών που με το χειροκρότημά τους στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών, διεξήχθη σήμερα στο Αγρίνιο ο 7ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης». Μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν ο Γιώργος Καραβίδας και η Μάγδα Γαζέα.
Οι αγώνες στη μνήμη του Μιχάλη Κούση δεν αποτελούν μόνο ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και δείγμα αναγνώρισης από το Δήμο και τους πολίτες της συμβολής του κορυφαίου αυτού αθλητή στην αναβάθμιση και προώθηση του αθλητισμού.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανηλειακού προς την Δόξα Πηγαδακίων



Χθες το μεσημέρι, η Δόξα Πηγαδακίων φιλοξένησε στη Ζάκυνθο την πρωτοπόρο του Ομίλου, ομάδα του Πανηλειακού. Η διοίκηση της ζακυνθινής ομάδας είχε προγραμματίσει ιδιαίτερη υποδοχή και φιλοξενία στην ομάδα του Πύργου, θέλοντας έτσι να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία που της έγινε στην Ηλεία.
Η διοίκηση του Πανηλειακού, μέσω των τοπικών ΜΜΕ της Ηλείας, θέλησε να ευχαριστήσει την αντίστοιχη διοίκηση της Δόξας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄& Β΄ Κατηγορία – Την έκπληξη το Αργάσι (2-3 τον Εθνικό Σκουλικάδου)!

Αυλαία στην Α΄ κατηγορία, με τον Απόλλωνα να κάνει τη νίκη της αγωνιστικής (χωρίς αντίκρισμα), επικρατώντας του Αστέρα Μαχαιράδου στο Ενωσιακό με 4-3, αν και οι φιλοξενούμενοι στο ημίχρονο είχαν προηγηθεί με 3-0! Αναλυτικά:

FOOTBALL LEAGUE: Αυτοκτονία Παναιγιάλειου, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών στα πλέι οφ ανόδου

Συγκλονιστικό φινάλε στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής, με τον Φωστήρα να νικά στις καθυστερήσεις τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο, αλλά και τις δυο ομάδες να μπαίνουν τελικά στα play off ανόδου, μετά την ισοπαλία του Παναιγιάλειου.
Δυο παιχνίδια ήταν τα πλέον σημαντικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Football League. Αυτό του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών κι αυτό του Παναιγιάλειου με την Επισκοπή. Το ντέρμπι στον Ταύρο ήταν σκληρό κι αμφίρροπο, με τον Φωστήρα να παίρνει τη νίκη (1-0) στις καθυστερήσεις και να επικρατεί... πανδαιμόνιο!

ΑΓΕΖ: Πήρε τη νίκη και τη διαφορά (71-59 την Καλαμάτα ’80)

Σπουδαία νίκη πέτυχε πριν από λίγο στην Παναγούλα η ΑΓΕΖ, επικρατώντας με 71-59 της Καλαμάτας ’80, παίρνοντας παράλληλα τη ρεβάνς του πρώτου γύρου, καλύπτοντας μάλιστα τη διαφορά των 7 πόντων (69-62).