Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Υπογράφεται το παραχωρητήριο για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων!

Η μεγάλη στιγμή για μία ολόκληρη περιοχή (Καταστάρι) έφτασε! Αύριο Κυριακή 28/08/2016 και ώρα 20:30 θα υπογραφεί η παραχώρηση αγροτεμαχίου από την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου στον Αθλητικό Όμιλο Κατασταρίου, για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Ανακοίνωσε άλλες δύο μετεγγραφές

Η ομάδα των Λαγκαδακίων, ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. δείχνει ότι... μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ότι φέτος θα είναι αρκετά ισχυρός. Αφού κράτησε το βασικό του κορμό (παρέμεινε και ο έμπειρος φορ, Άλκης Αλεξανδρίδης) πήρε δύο ποδοσφαιριστές από τον περσινό πρωταθλητή (ΑΟ Τσιλιβή) τους Γιάννη Σταμίρη και Τάση Μπάστα και σήμερα προχώρησε στην απόκτηση άλλων δύο.

1ο ΠΑΝΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Η γιορτή των Ενώσεων στην Κέρκυρα

Μετά από συντονισμό των Προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων των νησιών του Ιονίου (Κέρκυρας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου και Πρέβεζας-Λευκάδας) και τη σημαντική ενίσχυση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θεόδωρου Γαλιατσάτου πραγματοποιείται στην Κέρκυρα στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2016 το "1ο  Ποδοσφαιρικό Τουρνουά αντιπροσωπευτικών ομάδων Ιονίων Νήσων".

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αρέσει ο Σταύρος Κίτος!

Καλοβλέπει… Ζάκυνθο η ομάδα του Κορυδαλλού,  η Προοδευτική αφού μετά την απόκτηση του Νίκου Πέττα από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, την τελευταία εβδομάδα δοκιμάζει τον νεαρό Σταύρο Κίτο του Ζακυνθιακού.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Νέα ηχηρή μετεγγραφή!!! - Απέκτησε τον Αν. Μπάστα από τον ΑΟ Τσιλιβή

Μετά την απόκτηση του Γιάννη Σταμίρη ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. ανακοίνωσε πριν από λίγο άλλον ένα παίκτη από τον πρωταθλητή Α.Ο. Τσιλιβή, τον Αναστάσιο Μπάστα!

Υπόσχεση Κοντονή στην ολυμπιακή αποστολή: «Η προσπάθεια για ανεύρεση πόρων θα συνεχιστεί»

Στην προσπάθεια που έκανε η Πολιτεία να διορθώσει λάθη του παρελθόντος στάθηκε η Σταύρος Κοντονής, ο οποίος παραβρέθηκε στην επίσκεψη της Ολυμπιακής αποστολής στο προεδρικό μέγαρο. 

Τέλος ο Γκιρτζίκης-Εκδόθηκε το βούλευμα!

Τέλος οριστικά και αμετάκλητα από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την κάρτα υγείας! 

Στα Χανιά την 1η Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι εκλογές της θα διεξαχθούν στα Χανιά την 1η Οκτωβρίου.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

2ο Zakynthos Night Run 2016: Τρέξε μαζί μας!!!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται νυχτερινός αγώνας δρόμου στο νησί της Ζακύνθου. Ο αγώνας διεξάγεται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και οργανώνεται από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ζακύνθου και την Α.Γ.Ε.Ζ. (τμήμα στίβου), υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και του Δήμου Ζακύνθου.