Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: «Πάτησε» Στάδιο και… έριξε 10άρα!

Χωρίς… να ιδρώσει ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με το ευρύ 10-1 της Α.Ε. Γερακαρίων, στο πρώτο του παιχνίδι (ως γηπεδούχος) στο Δημοτικό Στάδιο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εύκολο απόγευμα για τα φαβορί – Τα ματς της Κυριακής (photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας με τα φαβορί να μην έχουν πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε 10-1 της ΑΕ Γερακαρίων, στο Δημοτικό Στάδιο, ένα ματς που παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πανζακυνθινή κινητοποίηση για σκουπίδια και χειρουργεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πανζακυνθινή κινητοποίηση για τα σκουπίδια και το νοσοκομείο και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Σολωμού με τις οποίες συνεχίζουν τον αγώνα τους, οι παραγωγικές τάξεις και επιστημονικοί φορείς της Ζακύνθου με μόνο καθήκον και γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι Διαιτητές  των αγώνων της 13ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας καθώς και του Παιδικού Πρωταθλήματος. 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο Δήμος κέρδισε την ένσταση στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον εξοπλισμό

Μια αναμφισβήτητα σημαντικότατη εξέλιξη σημειώθηκε πριν από μόλις λίγα λεπτά, ότι ο Δήμος γνωστοποίησε ότι κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει προς το Ελεγκτικό Συνέδριο σχετικά με την απόρριψη του διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού ενδιάμεσης λύσης της διαχείρισης απορριμμάτων.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η ενίσχυση των ομάδων σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Προσθήκες ουσίας, εντυπωσιασμού και ενίσχυσης έγιναν στο φετινό χειμερινό μεταγραφικό παζάρι της ΕΠΣ Ζακύνθου με τους συλλόγους να βάζουν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν ενόψει και της συνέχεια της χρονιάς σε Α’ και Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου.

ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΛΑΓΑΝΑ: Επέπλεαν 40 κιλά ναρκωτικών - Εντοπίστηκαν απο ιδιωτικό σκάφος

Έναν ακόμη γρίφο καλείται να λύσει το Λιμεναρχείο Ζακύνθου για τα 40 κιλά ινδικής κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν να επιπλέουν στη θάλασσα, στον κόλπο του Λαγανά.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ: Έκοψε την πίτα του με φόντο… την άνοδο! (photos)

Σε μια όμορφη βραδιά, η διοίκηση, ο προπονητής, το ποδοσφαιρικό τμήμα, γονείς και φίλοι της ομάδας του ΑΟ Απόλλωνα έκοψαν την πίτα τους στην Ταβέρνα «ΑΛΕΞΗΣ», στο Βανάτο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προς τιμή των Μικτών η φετινή κοπή της πίτας

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά την χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε  την  κοπή  Πρωτοχρονιάτικης  πίτας  προς  τιμή  των Μικτών Ομάδων  Παίδων και Νέων  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των  αγώνων της 13ης  Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έκλεισε... την πόρτα ο Χιονίδης;

Με αστραπιαίους ρυθμούς κινήθηκε η Ζάκυνθος, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Μιχάλη Χιονίδη.

ΖΑΪΡΙ: Τουρίστας στη Ζάκυνθο ή βρήκε την… Ιθάκη του;

Ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός ετοιμάζεται για τρεις μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ ακούγεται έντονα στο νησί ότι γίνονται προσπάθειες να επιστρέψει στην ομάδα ο Ζαουάντ Ζαϊρί.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Επιτυχημένη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Εντυπωσιακά αποτελέσματα είχε ο σύλλογος πολεμικών τεχνών από το νησί μας Απολλοφάνους Φιλόξενος, ο οποίος κατέκτησε πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου Παίδων (ηλικίας 12-15 ετών).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την Κυριακή (05/02) η γιορτή της Ένωσης

Την  ΚΥΡΙΑΚΗ  05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2017 και ώρα  20.00 στο  Ξενοδοχείο  CARETTA BEACH HOTEL  στην  περιοχή  Καλαμακίου,  θα   πραγματοποιηθεί  η  κοπή  της  Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας  της  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου προς  τιμή  των  σωματείων   μελών της.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΑΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Ανακοίνωσε... μισή ντουζίνα παίκτες

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές των:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέο λουτρό αίματος στην άσφαλτο

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος του νησιού μας όταν ένας ακόμη συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο δυστύχημα.

ΠΣΑΠ: Καλύτερος τερματοφύλακας ο Γεννάδιος Ξενοδόχοβ!

Σε μία ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση ο ΠΣΑΤ βράβευσε τους κορυφαίους της περσινής σεζόν. Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Κώστας Φορτούνης, καλύτερος ξένος ο Μάρκους Μπεργκ, κορυφαίος προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά τα βραβεία:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο Ζαουάντ Ζαϊρί (;) - Νέες προσθήκες στο ρόστερ

Στην απόκτηση άλλων δύο ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακού. Απέκτησε τους Νίκο Τριανταφυλλίδη (αριστερό μπακ) και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (κεντρικός αμυντικός).

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παίκτης του ο Νίκολα Κριτσμάρεβιτς

Ο πρώην παίκτης του ΑΠΣ Ζάκυνθος και του Παναιγιαλείου, Νίκολα Κριτσμάρεβιτς είναι το νέο απόκτημα της ομάδας της Ελευσίνας. Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός με ανακοίνωσή του αναφέρει για τη μεταγραφή:

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (με απόσπαση) η Μάγδα Γαζέα

Στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή αποσπάσθηκαν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:

ΑΓΕΖ: Νέα ήττα (56-51 από Πανωλενειακό)

Την τρίτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η ΑΓΕΖ στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, καθώς ηττήθηκε με 56-51 για την 15η αγωνιστική . Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απελπιστικά άστοχοι και χωρίς συγκέντρωση στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω από το ξεκίνημα και να κυνηγάνε στο σκορ.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΖΑΟ: Η καλή εμφάνιση συνοδεύτηκε με νίκη (3-0 τον Θησέα)

Το καθήκον του έκανε ο ΖΑΟ στην Πάτρα, ο οποίος κέρδισε τον Θησέα με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Τοπικού στην ΕΣΠΕΠ. Ο σύλλογος βόλεϊ από το νησί μας ήταν σοβαρός και δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο στο παιχνίδι, ελέγχοντας τον ρυθμό.

ΑΓΕΖ: Ο σύλλογος των επιτυχιών έκοψε την πίτα του (photos)

Σεμνά και ταπεινά (για άλλη μία χρονιά) η Αθλητική Γυμναστική Ένωση Ζακύνθου (ΑΓΕΖ) έκοψε την πίτα της στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου «ΠΑΛΑΤΙΝΟ».

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων (29/01)

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Football League: Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλων και ξέφυγε για… Super League!

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε της Λαμίας με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Έπεσε σήμερα (29/01) η αυλαία της 12ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με τα Γερακαρία και τον Αστέρα Μαχ. Να έρχονται ισόπαλοι 2-2 και στο ντέρμπι της Β΄ ο Απόλλωνας να κερδίζει τον ΑΟ Βασιλικού με 3-2. Αναλυτικά:

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: "Έκλεψε" τη νίκη (3-2) στο 90΄ ο Απόλλωνας! (photos)

Πέντε γκολ, συνεχής βροχή, πολλά δυνατά μαρκαρίσματα, έντονες διαμαρτυρίες και αρκετό κόσμο (παρότι είχε άσχημο καιρό) είχε το μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να επικρατεί 3-2 του ΑΟ Βασιλικού.