Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ένταση στη ζύγιση του "The Battle 13 – EFL" , μεταξύ Γιατρά και Παλαιολόγου!

Ένταση υπήρξε στο staredown σε κάποια ζευγάρια της κάρτας αγώνων και μεταξύ αυτών και ο δικός μας Άγγελος Γιατράς με τον Γιάννη Παλαιολόγο, στην σημερινή ζύγιση για το 'The Battle 13 – EFL' που πραγματοποιήθηκε στο Jardo στη Γλυφάδα.
To 'Τhe Battle 13 - EFL' πραγματοποιείται αύριο Κυριακή στο ΔΑΚ Γλυφάδας .

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αντιακαταστάσεις διαιτητών σε ματς της Α΄κατηγορίας

Απο την Ε/Δ Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώνεται ότι στον αγώνες α) Α.Ο ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ -  Α.Ε ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ  09-11-2014  15:00  γήπεδο Βολιμών, αντικαθίσταται Ο Διαιτητής ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, απο τον Διαιτητή ΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ λόγω έκτακτου κολλήματος.
και β) ΠΑΝΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ ΑΟΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 10-11-2014 15:00 γήπεδο Μαχαιράδου, αντικαθίσταται ο Διαιτητής ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ , απο τον Διαιτητή ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ για τον ίδιο λόγο.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε/Δ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 

πηγή:  epszakynthou.gr

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Τσίμπησε" την ισοπαλία (1-1) στον Πύργο

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν και στον Πύργο οι παίκτες της Ζακύνθου και απέσπασαν την ισοπαλία (1-1) παραμένοντας αήττητοι στο πρωτάθλημα μετά την 2η  αγωνιστική.
Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν πέναλτι στο 12΄ όμως ο Καραπάνος κατάφερε να αποκρούσει με θεαματικό τρόπο!
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37΄ με τον Κουτσούκη. Όμως στο 63΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με το παιχνίδι να μένει έτσι έως το τέλος.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μπορεί ο Ζακυνθιακός να παραβίασε την εστία του Τσιάπαλου μετά από 528΄, όμως δεν κατάφερε να νικήσει την πρωτοπόρο Δόξα Μανωλάδας, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ημέρα των φιλοξενούμενων (Photos)



Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 5ης αγωνιστικής για την Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-3). 


Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι... "κακοί" σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

H  Πειθαρχική  Επιτροπή  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  κατά  την  συνεδρίασή  της  την  ΠΕΜΠΤΗ   06/11/2014   αφού  ασχολήθηκε  με  τα  Φ.Α.  της   4ης  Αγωνιστικής ,  αποφάσισε  τα  κάτωθι :                             

                         


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ανακοινώθηκαν οι  Διαιτητές  των  αγώνων   της  5ης   Αγωνιστικής    Α΄και Β΄  Κατηγορίας.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με την FAN Camera του ΟΤΕ TV (video)

Στο παιχνίδι της ΠΑΕ Ζακύνθου με τον Αιγινιακό βρέθηκε η FAN Camera του ΟΤΕ TV με τον συνάδελφο Πέτρο Πολυχρονίδη και τον οπερατέρ, Σπύρο Ζωγόπουλο. Πάμε όμως να δούμε το βίντεο:


Άγγελος Γιατράς :"Ετοιμάζομαι για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο"!

Αποφασισμένος και γκαζωμένος έρχονται από την Ζάκυνθο στην Αθήνα για το 'The Battle 13 – EFL' ο νεαρός Άγγελος Γιατράς και το κάνει ξεκάθαρο στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ufight.gr 

Στον μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας του μέχρι στιγμής ο Μάρκος Νταουκάκης, promoter του EFL, τον θέτει αντιμέτωπο με τον Γιάννη Παλαιολόγο.
'Δεν είναι πιο έμπειρος από εμένα' , μας λέει ο Άγγελος Γιατράς (4-3) , δεν τον ενδιαφέρει αν δεν τον ξέρει εκείνος και τον μόνο που τον νοιάζει είναι κανείς να μην ξεχάσει την μάχη που θα δώσουν την Κυριακή στο ΔΑΚ Γλυφάδας .
Άλλωστε ο main event αγώνας τους θα έχει μετάδοση από το STAR Channel σε εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και ξέρει πως τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη εμφάνιση .
'Έρχομαι για σφαγή ... να κάνω τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο '' λέει και στα 19 του χρόνια με την πιο σκληρή προετοιμασία της καριέρας του μέχρι σήμερα δείχνει να τα εννοεί και να τα πιστεύει μέχρι το μεδούλι .

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η Αθλοκίνηση συμμετέχει στα 10 χλμ του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνάς 2014

Την Κυριακή 9 Νοέμβρη, στα πλαίσια της διεξαγωγής του 32ου Κλασσικού Μαραθωνίου Αθήνας, το running team της Αθλοκίνηση συμμετέχει στη διαδρομή των 10χλμ.
Στη διαδρομή αυτή παίρνουν μέρος 20.000 άτομα. Το γυμναστήριο Αθλοκίνηση συμμετέχει με μια ομάδα που αποτελείται από 9 άτομα:

FOOTBALL LEAGUE: “Deal” με τον ΟΠΑΠ, άμεσα η πρώτη δόση!

Εντός των προσεχών ημερών υπογράφεται η σύμβαση με τον οργανισμό, ύψους 4,5 εκ. Ευρώ. Άμεσα η πρώτη δόση στις ομάδες. Συμφωνία ύψους 150 χιλ. Ευρώ για μετάδοση αγώνων και στο εξωτερικό.

Η συμφωνία της Football League με τον ΟΠΑΠ οριστικοποιήθηκε στο σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει άμεσα η εκταμίευση της πρώτης δόσης.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΤΖΟΚΕΡ: Οι μεγάλοι νικητές της κλήρωσης που κερδίζουν από 9.000.000€ - Οι πανηγυρισμοί στα δύο τυχερά πρακτορεία

Ο 47χρονος πράκτορας από την Κόρινθο πατέρας 3 παιδιών παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν 5 περίπου χρόνια το πρακτορείο ΟΠΑΠ «το ΓΟΥΡΙΚΟ», που αποδείχθηκε όνομα και πράγμα. Στο πρακτορείο του βρέθηκε το ένα από τα δύο τυχερά δελτία της πρώτης κατηγορίας του τζόκερ και ο ίδιος έγινε θέμα συζήτησης λίγο μετά τη χθεσινή κλήρωση...

O Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ όλα υγεία» τονίζει ο γούρικος πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από την χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό»!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δούμε και που το επόμενο τριήμερο

Πλούσια είναι η αθλητική δραστηριότητα στο νησί μας και αυτό το τριήμερο (Σάββατο - Κυριακή - Δευτέρα). Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βέβαια, είναι οι εντός έδρας αναμετρήσεις των τριών εκπροσώπων μας σε επαγγελματικές κατηγορίες. Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων στο νησί μας, έτσι ώστε να επιλέξετε ποιον ή ποιους αγώνες θα παρακολουθήσετε:

Κλήρωση Τζόκερ: Δύο υπερτυχεροί!!!

Δεν υπήρξε νέο ΤΖΑΚ – ΠΟΤ στο Τζόκερ καθώς δύο τυχεροί κέρδισαν από 9.199.462,00 ευρώ και άλλαξαν τη ζωή τους!
Διεξήχθη η κλήρωση του Τζόκερ και αυτή τη φορά δεν υπήρξε νέο ΤΖΑΚ – ΠΟΤ. Συγκεκριμένα, δύο είναι τα τυχερά δελτία με τους υπερτυχερούς να αλλάζουν τη ζωή τους μια για πάντα καθώς κέρδισαν από 9.199.462,00 ευρώ!
Οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν 9, 14, 20, 24, 30 και αριθμός τζόκερ το 16.

FOOTBALL LEAGUE: Στον… αέρα (ξανά) ο Πανηλειακός!

Αβέβαιο αν οι Πυργιώτες θα κατέβουν στο Μενίδι την Κυριακή. Κι αυτό γιατί αν μέχρι αύριο δεν καταβληθούν δόσεις απ’ τις προσφυγές, τότε δεν θα ‘χουν δικαίωμα συμμετοχής!

Μπορεί να συνεχίζεται με τις πρόσφατες καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία του Πανηλειακού για το ματς με τον Αχαρναϊκό που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο Μενιδίου στις 15:00 το μεσημέρι, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα είναι στον ...αέρα το αν η πολύπαθη ομάδα του Πύργου θα έχει τελικά δικαίωμα να αγωνιστεί!

FOOTBALL LEAGUE: Τα τηλεοπτικά της 7ης & 8ης αγωνιστικής

Δέκα αναμετρήσεις θα μεταδόσει συνολικά το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ TV τις προσεχείς αγωνιστικές ημέρες της Football League. Την 1η  Δεκεμβρίου (Δευτέρα, 15:00) θα δούμε τηλεοπτικά τη Ζάκυνθο με την Λαμία, στο δημοτικό Στάδιο.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις τγια ην 7η και την 8η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.:


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Κυριακή τα ματς της 5ης αγωνιστικής

Λόγω των εντός έδρας αγώνων του Ζακυνθιακού (Σάββατο 8/11) και ΠΑΕ Ζακύνθου (Κυριακή 9/11) η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου όρισε για την Κυριακή (κυρίως το πρωί) τα παιχνίδια της 5ης  αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία. Αναλυτικά:

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

FIOR DI LEVANTE: Σπουδαία νίκη μεν, αγχωτική δε...

Σε ένα ματς για... μη καρδιακούς, οι ΙΤΙΕΣ/Fior Di Levante επικράτησε με 55-53 απόψε του Αχαιού '47 στα Ροΐτικα.
Το νικητήριο καλάθι πέτυχε ο Νίκος Μάργαρης 15΄΄ πριν το τέλος, με τον Τάσο Βαρβαρίγο (φωτό) να είναι για ένα ακόμα ματς ο καλύτερος παίκτης, πετυχαίνοντας 24 πόντους!
Ο Διονύσης Μπονίκος αν και τραυματίας (διάστρεμμα) χρησιμοποιήθηκε στο β΄ μέρος και κατάφερε να πετύχει 7 πόντους και έδωσε την ασίστ στο καθοριστικό καλάθι του Ν. Μάργαρη.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Οι εντός έδρας αγώνες των ζακυνθινών ομάδων που μας εκπροσωπούν εκτός νησιού (Ζάκυνθος με Φωκικό την Κυριακή και Ζακυνθιακό με Δόξα Ν. Μανωλάδας το Σάββατο), έκαναν την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου να πραγματοποιήσει την 5η  αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία σε τρεις δόσεις. 

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Δεν νικιέται με τίποτα (video)

Το καλοκαίρι, η Νέα Μανολάδα βυθίστηκε στον προβληματισμό όταν χάθηκε μέσα από τα χέρια της διοίκησης ο ικανότατος πορτέρο της Αχαϊκής Δρακόπουλος. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν την φαεινή ιδέα, να πάρουν έναν 20χρονο από τον Παναιγιάλειο, τον Δημήτρη Τσάπαλο. Το ρίσκο, ήταν πολύ μεγάλο, καθώς μιλάμε για τη θέση του τερματοφύλακα, εκεί που δεν γίνονται πειράματα. Ένας πιτσιρικάς, ο οποίος ήρθε στη Δόξα για να φτιάξει βιογραφικό, έκανε όλη τη Γ΄ Εθνική να συζητάει σήμερα γι' αυτόν. Κρατάει ανέπαφη την εστία του 540 λεπτά, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της Δόξας χαμογελούν, έχοντας... ξεχάσει μια για πάντα τον Δρακόπουλο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Ο ΓαβρίληςΤζουανόπουλος (φωτό), από την Αχαΐα, είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ζακυνθιακού με την πρωτοπόρο Δόξα Ν. Μανωλάδας. Δείτε το πρόγραμμα και τους ρέφερι της 6ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της 5ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Football League.

Νότιος όμιλος 
Παρασκευή 7/11-18.00 ΟΤΕ TV
Φωστήρας - Παναχαϊκή
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ψαλίδι 20% στους μισθούς του προσωπικού της Ένωσης

Πολλά και σημαντικά είναι τα ζητήματα που θα συζητηθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής, που καλείται να πάρει αποφάσεις.
Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας θα συνεδριάσει την Παρασκευή (7/11) και, όπως σας έχουμε προϊδεάσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αναμένεται να επικυρώσει τη μείωση των μισθών των υπαλλήλων της.
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η Ένωση Β’ Εθνικής βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας του κόστους των δαπανών ώστε να μειωθεί στα 700.000 ευρώ.

Η 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής

Σε τρεις δόσεις θα γίνουν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αφού το Σάββατο (8/11) η Ένωση δεν όρισε κανένα.
Το μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Ομίλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ ορίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής (9/11), ενώ τη Δευτέρα (10/11) ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενήσει στη Ριζούπολη τον Άλιμο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE: Έτσι προκρίνεται στους "16" ο Ολυμπιακός

Μία ημέρα πριν από το συγκλονιστικό ματς στο “Juventus Stadium” ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Μίτσελ παραδεχόταν ότι η ομάδα του έχει δύο πρόσωπα. Αυτό που δείχνει στα παιχνίδια του Champions League κι αυτό του πρωταθλήματος. Αμέσως, μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους ο Ισπανός κόουτς στάθηκε στο πέναλτι του Βιδάλ που απέκρουσε ο Ρομπέρτο, καθώς μπορεί ν' αποδειχθεί κομβικό σημείο στην... πιθανή πρόκριση των πρωταθλητών στους “16”. 

FOOTBALL LEAGUE: Τηλεοπτικό με Λαμία στη Ζάκυνθο την 1η Δεκεμβρίου

Δείτε αναλυτικά το μενού της 7ης και 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League σε νότιο και βόρειο όμιλο.Και τις 2 αγωνιστικές η Ζάκυνθος παίζει εντόςέδρας, με Αναγέννηση Καρδίτσας την 7η (Κυριακή 23 Νοεμβρίου) και με Λαμία την 8η (Δευτέρα 1η  Δεκεμβρίου).Μάλιστα το ματς με την Λαμία θα είναι τηλεοπτικό. 

Οι «μπόμπερ» της Γ' Εθνικής!

Δείτε τους αρχισκόρερ σε κάθε όμιλο της τρίτης κατηγορίας. Ένας παίκτης έχει έξι τέρματα, ένας πέντε και τρεις έχουν βάλει από τέσσερα γκολ!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα; Και πώς; - Εκδίωξη παικτών!!!

Την ώρα που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η 4η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όλα δείχνουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, και για την ακρίβεια, αμέσως μετά το κυριακάτικο ματς με τον Αχαρναϊκό, θα δείξει το ΑΝ (γιατί πλέον κι αυτό, όπως πολλοί άλλωστε φοβόμαστε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, με τη γενικότερη κατάσταση, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που ήδη διαμορφωνόταν...) ή έστω το ΠΩΣ, θα συνεχίσει ο Πανηλειακός να μετέχει στο πρωτάθλημα...

Με μια ομάδα, με (ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες) μεγάλες αγωνιστικές αδυναμίες, νεανική, άπειρη, αλλά και συνεχιζόμενα πολύ προβληματικής, οικονομικά, διοικητικά, και ευρύτερα στα εξωγηπεδικά θέματα!!!

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος!

Νέος προπονητής στον Αιγινιακό ο μέχρι πρότινος τεχνικός του διευθυντής!


Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στον πάγκο του Αιγινιακού το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την ήττα από τον Ηρακλή. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε στo έκτακτο διοικητικό συμβούλιο η διακοπή συνεργασίας με τον Αλέκο Θεοδωρίδη και η προώθηση του τεχνικού συμβούλουΣταύρου Διαμαντόπουλου στη θέση του προπονητή!

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 5ης “στροφής” στη Football League.Κάμερες σε Ταύρο, Ριζούπολη, Καρδίτσα.

Αναλυτικά:
Νότιος όμιλος
Παρασκευή 7/11-18.00 ΟΤΕ TV
Φωστήρας - Παναχαϊκή

Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 50… ετών

Ο Ricardo Ferreira, ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που παίζει σε ομάδα της Ελβετίας, δεν θα μπορεί να ξαναπαίξει μέχρι να γίνει 78 ετών!
Ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 50 ετών (!), εξαιτίας της «έμπνευσής» του να... σουτάρει την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και στη συνέχεια να τον μπουγελώσει, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Portugal Futebol Clube και τη SC Worb.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ-ΠΑΙΔΙΚΟ: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση, με... περίπατο στην Αρχαία Ολυμπία!

Χωρίς να αισθανθεί πίεση (σε κανένα σημείο του παιχνιδιού) η Παιδική ομάδα της ΑΓΕΖ πέρασε με επιβλητική εμφάνιση από το Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας, επικρατώντας με το εμφατικό 84-16 (!) του τοπικού Ολυμπιονίκη και πέρασε στην επόμενη φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δείτε φωτογραφίες από το ντέρμπι Καταστάρι-Λεβάντε

Πάμε να δούμε με εικόνα τι έγινε στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης  αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ζακύνθου, μεταξύ του ΑΟ Κατασταρίου και του ΑΟ Λεβάντε, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-2.








Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Επιτέλους! Αυτός είναι Ζακυνθιακός!!!


Έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τους Στέλιο Λιβέρη και Στάθη Καραμαλίκη, ο Ζακυνθιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, στον Αστέρα Μαγούλας με 2-1!
Ο Στάθης Καραμαλίκης ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ζακυνθινής ομάδας, τα πρώτα του στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πήγαν να κάνουν τα εύκολα... δύσκολα!

Τι κι αν προηγήθηκαν 5-1 οι Νέοι της Ζακύνθου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας (στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης), στο τέλος κινδύνευσαν με... ισοφάριση, επικρατώντας τελικά με 5-4!
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην κερκίδα (είχαν έρθει γονείς από την Καλλιθέα) οι παίκτες της ζακυνθινής ομάδας άνοιξαν το σκορ στο 37΄ με σουτ (εντός) του Παναγιωτόπουλου.

ΑΓΕΖ: Έχασε (και) από τον ΓΣ Χαλανδρίου με 83-78

Το "σοκ" της περασμένης εβδομάδας από τον Κεραυνό Αιγίου, από τον οποίο είχε "κατακερματιστεί" στο δεύτερο ημίχρονο για να χάσει με το "βαρύ" -21, ξεπέρασε η ομάδα του Χαλανδρίου. Μάλιστα, το έκανε με μία σπουδαία νίκη απέναντι στην, άλλη μία φορά, προβληματική στο φινάλε, Ζάκυνθο, με 83-78. Οι παίκτες του Καρούντζου, μπορεί να ήταν σταθερά πίσω στο πρώτο ημίχρονο (17-23 στο 10', 36-39 στο 20'), αλλά ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, "καθαρίζοντας" μάλιστα το ματς στα μισά της τέταρτης περιόδου (76-66 στο 36'). Έτσι, συνεχίζουν με ρεκόρ 3-1, την ώρα που οι παίκτες του Μπεκέ υφίστανται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, μετά την "έκπληξη" της Νήαρ Ηστ την προηγούμενη αγωνιστική. 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για Ζακυνθιακό - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Ο Πανελευσινιακός ήταν ο κερδισμένος της 5ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική, αφού κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την Καλαμάτα με 1-0 και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Παναργειακού στο Άργος με τον Ερμή Κιβερίου, περνώντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ζακυνθιακού επικράτησε με 2-1 (εκτός) του Αστέρα Μαγούλας και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

EΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία (Photos)

Με πρωταγωνιστή τον Διονύση Μαλαφούρη (πέτυχε χατ-τρικ), ο ΑΟ Λεβάντε επικράτησε με 4-2 του ΑΟ Κατασταρίου, στο ντέρμπι της 4ης  αγωνιστικής. Ισοπαλία... σοκ για τον Αστέρα (1-1) με τα Γερακαρία. Νέα νίκη για Νέα Σάντα/Απέναντι (3-2 τον Εθνικό Σκουλικάδου). Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου:

Football League: Νέα γκέλα για Ολυμπιακό Βόλου, ανεβαίνουν τα Χανιά

Ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς απώλεσε ο Ολυμπιακός Βόλου που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα – Άνετη επικράτηση για τη Χανιά, 3-0 τον Πανηλειακό.
Με μόλις μία νίκη στα πρώτα του τέσσερα παιχνίδια έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος από την πλευρά του πήρε τον πρώτο του βαθμό στη φετινή σεζόν.