Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του τριημέρου

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων των κάτωθι  κατηγοριών: 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (ΝΕΑΝΙΔΩΝ): Με ζακυνθινό ενδιαφέρον!

 Ξεκίνησε σήμερα (24/04) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (26/06) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συλλόγων & Ατομικού Β΄ κατηγορίας (Νεανίδων). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορδελιού – Εύοσμου και οι αθλήτριες θα αγωνισθούν σε ελεύθερα προγράμματα, σύμφωνα με τον Κώδικα Βαθμολογίας της F.I.G. 2013 – 2016, στα εξής όργανα: Σχοινί - Στεφάνι - Μπάλα - Κορύνες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλήτριες συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Γ.Ο. με τις ηλικίες: 2002-2001-2000.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) στη Ζάκυνθο - Οι διαιτητές των πλέι οφ και πλέι άουτ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής των μίνι πρωταθλημάτων στη Football League, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Απριλίου.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ξεκινούν οι δοκιμές στη Λιθακιά

Πριν πεινάσουν... μαγειρεύουν στον ΑΟΠ Ζακυνθιακό! Μετά την παραμονή στην κατηγορία, διοίκηση και τεχνικό τιμ προχωρούν στις δοκιμές ζακυνθινών ποδοσφαιριστών που θέλουν να αγωνιστούν στην ομάδα και την Γ΄ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: "Από καρδιάς καλή επιτυχία στον ΑΠΣ!"

Με ανακοίνωσή του στα τοπικά ΜΜΕ η διοίκηση του ΑΟΠ Ζακυνθιακός εύχεται καλή επιτυχία στην πρώτη ομάδα του νησιού, ενόψει των αγώνων play outs. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άλλαξε το πρόγραμμα των μπαράζ

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα της 5ης Αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή και του 3ου αγώνα μπαράζ για τα PLAY OUT. 

Europa League : Με Φιορεντίνα η κάτοχος Σεβίλλη

Η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την   Φιορεντίνα  στο σημαντικότερο ματς των ημιτελικών του Europa League  το οποίο προέκυψε στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι (24/04) στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Champions League : Πρόωροι τελικοί δίχως ... εμφύλιο

Ο ισπανικός εμφύλιος αποφεύχθηκε στη σημερινή κλήρωση των ημιτελικών του Champions League που έγινε το μεσημέρι (24/04) στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας καθώς η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν και η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης την Γιουβέντους.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Παιδικού πρωταθλήματος

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το Πρόγραμμα των αγώνων του 4ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά στις κατηγορίες 8Χ8 και 11Χ11.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-PLAY OFF: Δεν το χάνει ο ΑΟ Λεβάντε! - Πέρασε και από τον Αγγερικό

Πέρασε νικηφόρα και από τον Αγγερικό ο ΑΟ Λεβάντε και πλέον μόνο με... θαύμα θα χάσει το πρώτο του νταμπλ! Επικράτησε 2-0 επί του ΑΟ Κατασταρίου σε ένα παιχνίδι που... θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα!

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Το σήκωσε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου επικράτησε με 2-1 επί του Ατρόμητου Πατρών και 1 αγωνιστική πριν το φινάλε της Α’ ΕΠΣΑ πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η θέση Κοντονή για το τελεσίγραφο FIFA, UEFA

Ο Σταύρος Κοντονής τόνισε πως FIFA και UEFA θα έπρεπε να γνωρίζουν τις παθογένειες και τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου κι όχι να απειλούν με αποκλεισμό, προσκαλώντας μάλιστα τους αρμόδιους φορείς σε νέα συνάντηση.

Αστέρας Μαγούλας: Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα!

Δεν θα αγωνιστεί στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής ο Αστέρας Μαγούλας, καθώς αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

FIFA: «Αν ψηφιστεί, θα αποκλειστείτε»!

Με απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εάν εντέλει ψηφιστεί το αθλητικό νομοσχέδιο απειλούν οι υπερεθνικές ομοσπονδίες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΜΠΑΡΑΖ: Δύσκολα το Τσιλιβή - Νίκη... παραμονής για Σκουλικάδο

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δύο σημερινοί αγώνες, ένας για τα play off  και ένας για τα play out. Συγκεκριμένα, στο δημοτικό γήπεδο του Πλάνου ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε 2-0 του Αστέρα Μαχαιράδου και συνεχίζει να ελπίζει σε στραβοπάτημα του ΑΟ Λεβάντε.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Παίρνει πίσω τους βαθμούς ο Βύζας!

Η mikriliga.com αποκαλύπτει ότι ο Βύζας Μεγάρων κέρδισε την έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο και του επιστρέφονται οι 5 βαθμοί.

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ»: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Ζάκυνθο…

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Ζάκυνθο, μετά την περσινή 1η Ανάβαση Ζακύνθου “Διονύσης Κορωνιός”, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η Αγωνιστική Λέσχη Ζακύνθου (ΑΛΕΖ) έχει ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες στην διαδρομή  που θα διεξαχθεί η 2η Ανάβαση Ζακύνθου “ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ”  στις 25-26 Απριλίου, η οποία προσμετρά στο Έπαθλο Αναβάσεων Β’ Ζώνης και θα διεξαχθεί σε διαδρομή μήκους  2,7 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κάρτα διαρκείας για τα play out

Υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες θα ξεκινήσει στη διαδικασία των πλέι άουτ η Ζάκυνθος, που τερμάτισε στην 5η θέση του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες από τον Όμιλο

Το Σαβ/κο που περασε η ομαδα του Α.Ν.Ο.Ζ για αλλη μια φορα ξεπερνωντας καθε προσδοκια και με συμμετοχη παιδιων και απο την προαγωνιστικη αλλα και την αγωνιστικη κατηγορια ταξιδεψε στην Αθηνα και πιο συγκεκριμενα στο Δημοτικο Κολυμβητηριο Περιστεριου οπου η ομαδα Γλαυκος Περιστεριου διοργανωσε για 16η χρονια το "16ο ΤΡΟΠΑΙΟ-ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015 (Περιστέρι 18-19 Απρ΄15).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι διαιτητές των αγώνων, Κατάταξης Α΄ Κατηγορίας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και Play Out.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το Πρόγραμμα των αγώνων Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας 26ης Αγωνιστικής.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοίνωση συμπαράστασης

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το ΔΣ της ΕΠΣ Ζακύνθου με αφορμή το θάνατο της μητέρας του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κομιώτη και του φιλάθλου Γιώργου Φιορεντίνου. Αναλυτικά:

GOLD ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ: Καλές δουλειές!!!

Το ψητοπωλείο ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ στον Αγγερικό απέκτησε... "αδελφάκι"! Πρόσφατα μαζί μας είναι και το GOLD ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ, στο Σαρακινάδο.

Football League: Το πρόγραμμα των play outs του Νοτίου ομίλου

Σε Μενίδι, Ρέθυμνο και Ταύρο θα πραγματοποιηθεί η σέντρα των play outs του Νοτίου ομίλου της Football League.

Football League: Το πρόγραμμα των play offs

Με το ντέρμπι των πρωτοπόρων των δύο ομίλων, του Ηρακλή με την ΑΕΚ, θα ξεκινήσουν τα play offs στην Football League.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκινάει τα μπαράζ στη Ζάκυνθο με Αγροτικό Αστέρα!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα μπαράζ παραμονής στην Β΄ Εθνική, με τη Ζάκυνθο να παίζει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα.

Κατατέθηκε το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Πιστός στις εξαγγελίες του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κατέθεσε την Τρίτη (21/4) στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

LIVE: Η κλήρωση των μπαράζ

Το zantesport.gr μέσω του flnews.gr θα σας μεταφέρει την κλήρωση των μπαράζ play off και play out.

Εντυπωσιάζει στην Ολλανδία ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης από τη Ζάκυνθο

Ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης γεννημένος το 1991 που αγωνίζεται στον Ζακυνθιακό της Ζακύνθου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ολλανδία μέσω της πλατφόρμας Soccer Promo Management που στο νησί της Ζακύνθου συνεργάζεται με την ομάδα του Παναρτεμισιακού με εκπρόσωπό της τον Χαράλαμπο Ραυτόπουλο.  

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Κομιώτη

Άλλος ένας θάνατος από καρδιά, "χτύπησε" τη Ζάκυνθο! Χθες "έφυγε" από κοντά μας η μητέρα του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Λεβάντε, Γιάννη Κομιώτη, Άννα σε ηλικία μόλις 48 ετών!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αλλαγές στους αυριανούς αγώνες play off και play out

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων, Κατάταξης Α΄Κατηγορίας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή και Play Out. 

Αναλυτικά :

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μπαξεβάνος: «Δεν περιγράφεται αυτό που ζούμε»

Πρωτόγνωρες στιγμές ζουν από το απόγευμα της Κυριακής στον Κισσαμικό, καθώς κατέκτησαν την άνοδο στη Football League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 2.000€ για τα αθεώρητα εισιτήρια

Ανακοινώθηκε σήμερα το απόγευμα η ποινή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για τα αθεώρητα εισιτήρια με τον Πιερικό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου. 

Οριστικό: Κλήρωση Τρίτη, σέντρα Κυριακή!

Διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που υπήρχαν στις... δικαστικές αίθουσες και όλα είναι πλέον έτοιμα για την επανέναρξη της δράσης στη Football League.

Στην Αμαλιάδα κατατέθηκε το "χρυσό" δελτίο που κέρδισε 2 εκατομμύρια!!!

Με ένα δελτίο των 10,50 ευρώ ένας υπερτυχερός στην Αμαλιάδα κέρδισε το ποσό των 2.072.179,04 ευρώ!!!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σέντρα την Κυριακή 26 Απριλίου

Εκδικάστηκαν το πρωί της Δευτέρας (20/4) στην Πειθαρχική Επιτροπής της Ένωσης Β’ Εθνικής όλες η από αναβολή υποθέσεις (Ηρακλής Ψαχνών, Ζάκυνθος, ΑΕΛ και Απόλλων Καλαμαριάς και έτσι έκλεισε κάθε εκκρεμότητα.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: "Καλό ταξίδι Γιώργο"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου που "έφυγε" χθες και ήταν από τον Πλάνο. Η ανακοίνωση: 

TRYOUT EMPOLI FC: Ο Ντάνιελ Γουσέτης (ΑΟ Τσιλιβή) στις επιλογές για Ιταλία! (Photos & video)

Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, πάνω από 200 νεαροί ποδοσφαιριστές από 11 ηλικιακές κατηγορίες (1996-2006), συμμετείχαν στο 1ο TRYOUT της EMPOLI FC που διοργάνωσε η TRIALS HELLAS και συνέλεξαν απίστευτες παραστάσεις και εμπειρίες.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αμετάβλητη η κορυφή στα play off - Ισόπαλο το ματς στα play out

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι αγώνες για την 3η αγωνιστική των play off και ο πρώτος αγώνας για τα play out.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Παρελθόν Τζήλος και Καλογιαννίδης



Μετά από 12 σερί θετικά αποτελέσματα και την εύκολη παραμονή στη Γ' Εθνική ήρθε στο πρώτο στραβό αποτέλεσμα η απομάκρυνση-παραίτηση των δύο προπονητών του Παναρκαδικού, Τζήλου και Καλογιαννίδη.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Με γκολάρα του Πέττα "διπλό" στην Τρίπολη και "έδεσε" την παραμονή! (video)

Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ζακυνθιακός μέσα στην τρίπολη επί του Παναρκαδικού και δικαίως έφτασε στη νίκη με 1-0 με καταπληκτικό γκολ του Ραφαήλ Πέττα (ανάποδο ψαλίδι)!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ο Απόλλωνας το ντέρμπι – Όλα τα αποτελέσματα



Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου με τον Απόλλωνα να επικρατεί με 4-1 της ΑΕ Καλαμακίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ένα ματς που κρίθηκε στην κυριολεξία τα τελευταία λεπτά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: