Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Αύριο (Κυριακή 17/05) στο Αργοστόλι με Α.Ο. Λεβάντε

Την Κυριακή το μεσημέρι, στις 2:45 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς στον πιο σημαντικό, ίσως φετινό της αγώνα, φιλοξενεί τον νταμπλούχο Ζακύνθου, Α.Ο. Λεβάντε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Ενώσεων για άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Σε μαύρο χάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αδειοδοτήσεις με το... σταγονόμετρο έδωσε η ΕΕΑ για τις ομάδες της Football League, που αποδεικνύουν το μαύρο χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάγκη για άμεση αναδιάρθρωση στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αστέρας/ Πανόπουλο: Ανδριόλας: “Προχωράμε… έχουμε ελπίδες…!”

Μπορεί να έπαιξε τους Ζακυνθινούς του ΑΟ Λεβάντε σαν τον «σκύλο με τη γάτα», εντούτοις όμως ο Αστέρας είδε την ατυχία αλλά και κάποιες κακίες διαιτητικές αποφάσεις να του στερούν την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Οριστικά... τέλος!!!

Δήλωση Κώστα Παπαδοπούλου στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚH: Αποσύρεται (μάλλον) ο Πιερικός!

Μπορεί η ΚΕΔ σήμερα Πέμπτη να όρισε το παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Πιερικό για την ερχόμενη Κυριακή (17/05), όμως η ομάδα της Κατερίνης, όπως όλα δείχνουν, αύριο Παρασκευή (15/05) θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα play out!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OUT: Ο Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας) στη Ζάκυνθο

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και βοηθούς που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ σε Βορρά και Νότο που θα διεξαχθούν την Κυριακή 17/5. Στο ματς της Ζακύνθου με τον Πιερικό, ορίστηκε ο Μεσσήνιος Γιώργος Μπλάνας. Αναλυτικά:

Ζητά 13 εκατ. ευρώ από τη Super League ο Κοντονής

Έγγραφο στα γραφεία της Super League απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής, ζητώντας τα χρήματα που δαπάνησε η πολιτεία (μέσω της ΓΓΑ) για να τοποθετηθούν κάμερες και σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα γήπεδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Τον τύλιξε σε... ένα φύλλο αγώνα ο Σελίμος!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης στην Αμαλιάδα, Σπύρος Σελίμος... "καίει" με τα γραφόμενά του στο φύλλο αγώνος τους γηπεδούχους. Αναλυτικά:

PHOTOS: Με το zantesport στο γήπεδο της Αμαλιάδας

Το zantesport βρέθηκε χθες Τετάρτη (13/05) στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και στο παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο με τον ΑΟ Λεβάντε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου για τα play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ευχαριστεί Αστέρα και IONIAN FERRIES

Σε ευχαριστήριες ανακοινώσεις προχώρησαν οι ιθύνοντες του Α.Ο. Λεβάντε μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας τους με τον Αστέρα Αμαλιάδος/Πανόπουλο, στην αμαλιάδα.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούν τους γηπεδούχους για την άψογη φιλοξενία και τους υπόσχονται ανάλογη στο νησί:

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΚΙΝΟ: "Στο τέλος δεν ξέραμε που βρισκόμασταν στο γήπεδο"!

Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε μετά το τέλος του ματς στη Ζάκυνθο, με τον Ντάνι Ακίνο να μην μπορεί να... "χωνέψει" το πως ήρθε η ήττα και τον Θεοδοσιάδη να είναι ευτυχισμένος για την... απρόσμενη νίκη!

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Μεγάλη νίκη για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Την πρώτη του νίκη στα play-off ανόδου στην Γ’ Εθνική πέτυχε ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕ Κεφαλληνίας.

Football League: Πρώτη ήττα για Ήρα, ανακατατάξεις στα πλέι άουτ

Συναρπαστική ήταν η δράση στην 4η αγωνιστική σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Football League.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέα ήττα-σοκ στο νησί! (Photos)

«Διπλό» παραμονής πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας στη Ζάκυνθο, καθώς επικράτησε στο φινάλε 2-1 της τοπικής ομάδας.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Όνειρο ζω και μη με ξυπνάτε τώρα!!! (Photos)


Ο Α. Ο. Λεβάντε πήρε σπουδαία ισοπαλία (1-1) μέσα στην Αμαλιάδα επί του τοπικού Αστέρα. Ο νέος προπονητής Δ. Μουζάκης είχε στήσει πού καλά την ομάδα και κατάφερε με το γκολ του Δ. Κομιώτη να πάρει κεφάλι στο παιχνίδι.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Γ’ Εθνική: Δεν αλλάζει η προκήρυξη για την άνοδο

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της Γ’ Εθνικής και πάλι κυκλοφορούν σενάρια περί ανόδου και του δευτεραθλητή στη Football League.

SUPER LEAGUE: Ώρα… play offs

Την επόμενη Τετάρτη, 20 Μαΐου, αρχίζουν τα play offs, με τους αγώνες Αστέρας-Παναθηναϊκός και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναχώρησε για Ζάκυνθο

Αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την μακρινή Ζάκυνθο η αποστολή της Αναγέννησης η οποία την Τετάρτη το απόγευμα αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της ψυχοφθόρας διαδικασίας των play out.

ΑΓΕΖ: Η διοίκηση ευχαριστεί...

Η φετινή αγωνιστική περίοδο ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ και το Δ.Σ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

VIDEO: Οι καλύτερες φάσεις & τα γκολ στα play out της Β΄ Εθνικής

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις & τα γκολ στα play out της Β΄ Εθνικής, σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Ο Σελίμος (Λακωνίας) στην Αμαλιάδα

Ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουυλο - ΑΟ Λεβάντε αύριο Τετάρτη 13/05, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Στο άλλο ματς, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου - ΑΕ Κεφαλληνίας ορίστηκε ο Ρατσιάτος (Αργολίδας). Αναλυτικά:

VIDEO: Φάσεις & γκολ από το Α.Ο. Λεβάντε-Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, μεταξύ του ΑΟ Λεβάντε και Κεραυνού Αγ. Βασιλείου.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: «Φως» στον Πιερικό - Παίζει την Τετάρτη!

Κόντρα στα προγνωστικά, η διοίκηση κατάφερε να έρθει σε διακανονισμό για τα οφειλόμενα σε πρώην παίκτες και η Football League όρισε τελικά το ματς με τον Τύρναβο.

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ήττα από Έσπερο Α.Ο.Π.Α

Η γυναικεία ομάδα μας ηττήθηκε το μεσημέρι από την αντίστοιχη ομάδα του Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. με σκορ 67-21. Η πρωταθλήτρια ομάδα ΕΣΚΑ-Η για άλλη μια φορά απέδειξε την ανωτερότητά της και πήρε άξια το ροζ φύλλο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και πάλι ο Ευαγγέλου (Αθηνών) με Αναγέννηση Καρδίτσας

Ορίστηκαν οι ρέφερι για τα παιχνίδια της Τετάρτης (13/5) στα πλέι άουτ, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης στροφής. Ο Ευαγγέλου (Αθηνών)θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση του Δημοτικού σταδίου Ζακύνθου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Με Σάκη Μουζάκη στα μπαράζ αλλά και του χρόνου!

Ο νεαρός και έμπειρος προπονητής Σάκης Μουζάκης είναι τις τελευταίες ώρες ο νέος προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε!

ΑΝΟΖ: Σπουδαία εμφάνιση (άλλη μία) της Φιλίππα Κολοκοτσά! (Photos)

Σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση πήρε μέρος ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, με την αθλήτρια Φιλίππα Κολοκοτσά. Ο Όμιλος συμμετείχε στο Γκραν Πρι «Ακρόπολις», ανάμεσα σε 46 σωματεία και δύο χώρες. Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Με 100άρα το φετινό φινάλε της ΑΓΕΖ

«Ξεμούδιασε» στο Κρανίδι η Ζάκυνθος την τελευταία αγωνιστική, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με το εμφατικό 61-113, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ, ήθελαν να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στο φινάλε μίας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία για αρκετό καιρό είχαν χειροπιαστό το στόχο της ανόδου, αλλά στο δεύτερο γύρο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως επιθυμούσαν.

Super League: Έπεσε ο Λεβαδειακός

Στην Football League υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, παρά τη νίκη του 2-0 επί του Εργοτέλη, καθώς ο Πανθρακικός επικράτησε 2-0 της Skoda Ξάνθη και ο Πανιώνιος πήρε το βαθμό από το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

ΑΚΙΝΟ: «Επηρεασμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις»

Με τις αποφάσεις των διαιτητών τα έχουν άπαντες στην αποστολή του ΑΠΣ Ζάκυνθος, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Ντάνι Ακίνο και του Χρήστου Νόνη (κυρίως) στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Το πανόραμα της προτελευταίας αγωνιστικής

Με τη διεξαγωγή της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον  3ο  όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Ζακυνθιακός σε ένα αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Κ. Αχαγιά με την τοπική Αχαϊκή. Όλα τα αποτελέσματα:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-PLAY OFF: Ήττα σοκ για Αστέρα/Πανόπουλο στην Κεφαλονιά! (Photos)

Ονειρεμένο ξεκίνημα της Α.Ε.Κ. στα μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής. Η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου με μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε το φαβορί Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο να φαίνεται πολύ μικρός στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει αυτή ότι ήθελε.

FOOTBALL LEAGUE-PLAY OUT: Τρένο ο Αγροτικός, μεγάλο διπλό για Αχαρναϊκό

Τεράστιο ενδιαφέρον, έχουν αποκτήσει τα playout, καθώς και στους δύο ομίλους όλες σχεδόν οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους, στην Footballleague. 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πήρε τον πρώτο του παλικαρίσιο βαθμό στα play out

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Αλκαζάρ» ο Τύρναβος έμεινε στο 2-2 με την Ζάκυνθο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς στο 11' κέρδισαν πέναλτι. Ο Καραμανλής το εκτέλεσε αλλά ο Πολίτης απέκρουσε κρατώντας το 0-0.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Με ισοπαλία έκλεισε την επιτυχημένη του χρονιά!

Ισόπαλος 2-2 αναδείχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Αχαγιάς ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός, απέναντι στην τοπική Αχαϊκή. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί και οι νησιώτες έχουν παραμείνει στην κατηγορία.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ: Ιστορική νίκη στα μπαράζ - "Κεραυνοβόλησε" 2-1 τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου! (Photos)

Αν και έπαιζε με 10 παίκτες (αποβλήθηκε άδικα με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαλαφούρης) από το 69ο λεπτό, ο Α.Ο. Λεβάντε ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 12ο όμιλο των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.