Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία παιχνίδια της Α΄ Κατηγορίας και ένα για την Β΄ με τον Λεβάντε να συντρίβει με 11-0 τον Αλυκανά (5 γκολ ο Διον. Μαλαφούρης).
Αναλυτικά:

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΨΑΡΡΗΣ: Το... ταξίδι στην Γ΄ Εθνική ξεκινάει στην Γλυφάδα!

Την Τετάρτη (11/3) ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των παιχνιδιών της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο παιχνίδι ΑΟ Γλυφάδας-Ιωνικός διαιτητής είναι ο Άγγελος Αδαμόπουλος και β΄ βοηθός ο Κώστας Ψάρρης, στο ντεμπούτο του σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Το zantesport εύχεται στον φίλο Κώστα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι διαιτητές των αγώνων της 19ης αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας και 20ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.


Αναλυτικά :

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψη στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Την Τετάρτη 11-03-2015 σε   προγραμματισμένη  επίσκεψη  ο  Πρόεδρος  και  Γ. Γραμματέας  της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, συναντήθηκαν  με  τον  Υφυπουργό  Αθλητισμού  ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.

Ηρακλής: Πρωταθλητής στον Βόρειο όμιλο!

Πολύ... γλυκιά αποδείχτηκε η ισοπαλία του Ηρακλή στη Ζάκυνθο, καθώς σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας στο Αλκαζάρ, του έδωσε τον τίτλο!

Τύρναβος- Λαμία 2-1 (VIDEO)

Ο Τύρναβος κέρδισε 2-1 την Λαμία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η θεσσαλική ομάδα, επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και βρίσκεται στην 7η θέση με 25 βαθμούς. Η Λαμία, όχι απλά δεν μείωσε την διαφορά από τον πρώτο Ηρακλή, αλλά αυξήθηκε. Την χωρίζουν 11 βαθμοί από την κορυφή.  

VIDEO: Ζάκυνθος-Ηρακλής 1-1

Φάσεις και γκολ απ' την πρώτη εκτός έδρας γκέλα του Γηραιού στο νησί!

ΝΤΑΝΙ ΑΚΙΝΟ: «Συγχαίρω την ομάδα μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε»

Την ευκαιρία να πάρει το ματς είχε η Ζάκυνθος, σύμφωνα με τον Ντάνι Ακίνο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το Ζάκυνθος-Ηρακλής (1-1):

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήταν καλύτερος... μπορούσε και τη νίκη! - Συγκλονιστικός ο κόσμος! (Photos)

Ζάκυνθος και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της FootballLeague. 
Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά το παιχνίδι, είχε γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να πετύχουν ένα γκολ.  

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Α2 ΕΣΚΑΗ: "Πύργος" ήταν οι Ιτιές/FDL!

Απίθανης ομορφιάς και εξέλιξης παιχνίδι διαδραματίστηκε στο κλειστό της Κάτω Αχαγιάς, όπου ο Προμηθέας 2014 πήρε κομβικής σημασίας νίκη εις βάρος της Δύμης, ύστερα από 2 παρατάσεις, σε ένα παιχνίδι που δεν συνίσταται για καρδιακούς.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Και με Οικονόμου, Κριτσμάρεβιτς!

Τον ιστορικό Ηρακλή υποδέχεται αύριο (Παρασκευή) το μεσημέρι στις 3 ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου - Ρεπό ο Ζακυνθιακός

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (11/3) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.


Αναλυτικά:

Λιγότερες ομάδες και στη Football League

Με έναν όμιλο των 20 ομάδων θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Football League.
Κανονικά προχωράει η αναδιάρθρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και του χρόνου η Football League θα διεξαχθεί με έναν όμιλο των 20 ομάδων. Κατά τα άλλα, το νέο πρωτάθλημα της Superleague θα είναι 16 ομάδων και υπάρχει πλάνο μείωσης των ομάδων σε 14 ή 12.

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων του παιδικού τουρνουά της 2ης αγωνιστικής κατηγορίας 8 Χ 8.
  
Αναλυτικά :

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) στη Ζάκυνθο

Τους διαιτητές της 22ης "στροφής" στη Football League ανακοίνωσε την Πέμπτη (12/3) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Aναλυτικά:

ΗΡΑΚΛΗΣ: O «Λούκι Λουκ» χτυπάει πάντα δύο φορές

Ο «Λούκι Λουκ» είναι ο ήρωας των κόμικς που «πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά». Ο «Λούκι Λουκ» του Ηρακλή, είναι ο Γιάννης Λουκίνας, που «πυροβολεί» συνήθως δύο φορές σε κάθε παιχνίδι. Ο 23χρονος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή, με οκτώ γκολ και το SDNA παρουσιάζει τις επιδόσεις του. 

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Κυπελλούχος ο Αστέρας Αμαλιάδας, νίκησε στα πέναλτι 5-4

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι αναδείχθηκε Κυπελλούχος ο Αστέρας Αμαλιάδας (5-4), με τον τερματοφύλακα Αλεξανδρόπουλο να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι του μοιραίου για τον Ξενοφώντα, Ντίνου Παναγιωτακόπουλου. Αντίθετα, οι «βυσσινί» ευστόχησαν σε όλα τα πέναλτι, με τον Σάββα Αντωνόπουλο να ξεχωρίζει με εκτέλεση α λα Πανένκα.

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Αναχωρεί για το Παγκόσμιο Ju Jitsu με πολλές φιλοδοξίες!

Πάντα μέσα στα μεγάλα γεγονότα ο «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ», παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου. Ο δάσκαλος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο fb την παρακάτω δήλωση:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Μαχαιράδο 2-0 τη Νέα Σάντα/Απέναντι

Με δύο γκολ στο β΄ μέρος ο Αστέρας Μαχαιράδου κατάφερε να επικρατήσει της Νέας Σάντας/Απέναντι στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου και να μείνει... "ζωντανός" στο κυνήγι των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Κοντονής

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε το μεσημέρι ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος επιθεώρησε  τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό Στάδιο. 

2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ»: Όλα είναι έτοιμα! (Photos)

Η αυτοκινητιστική λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ  διοργανώνει την 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ» η οποία θα διεξαχθεί την 25 και 26-4-2015 σε διαδρομή μήκους  2,7 km και σε Τμήμα της Ε. Ο Κατασταρίου – Βολιμών.

Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ: Τα λάθη… πληρώνονται!



Ένα λάθος της Α.Ε. Γερακαρίων απέναντι στην Α.Ε. Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου (1-1), φαίνεται ότι τελικά θα στοιχίσει στην Ένωση.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το πρόγραμμα των αγώνων της 19ης αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας  και 20ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στον Κοντονή ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας

Στην Αθήνα βρίσκονται σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστας Μαρίνος Ξανθός και ο Γενικός Γραμματέας, Χαράλαμπος Κλαυδιανός, όπου έχουν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουρό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού κυπέλλου

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα από την Ένωση στην ιστοσελίδα της www.epszakynthou.gr. Αναλυτικά:

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χωρίς Μπαρτολίνι στη Ζάκυνθο

Δεν θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο ο στόπερ του Ηρακλή. Στην Εθνική ο Ζαμπάζης.


Εκτός πλάνων ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Ζάκυνθο είναι ο Σεμπαστιάν ΜπαρτολίνιΟ Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, ενώ ταλαιπωρείται και από έναν τραυματισμό και ο Νίκος Παπαδόπουλοςαποφάσισε να εκτίσει στο ματς με τους νησιώτες την τιμωρία του. 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Για 25η Μαρτίου πάει ο τελικός κυπέλλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantesport ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ζακύνθου μεταξύ ΑΟ Λεβάντε και Αστέρα Μαχαιράδου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 (ως είθισται άλλωστε) για να έχει και εορταστικό χαρακτήρα.

ΠΥΡΓΟΣ: Ήταν όλοι εκεί για τον Βασίλη! (Photos & vids)


Αν και ο καιρός… έκανε τα δικά του (ή μπορεί να ήταν κι αυτό ένα …κλάμα για τον αδικοχαμένο Βασίλη), το ραντεβού στη μνήμη του ήταν «ηχηρό»! Ο ΠΣΑΠ και επίλεκτοι άσοι του παρελθόντος, έδωσαν φιλικό στο Στάδιο Πύργου τιμώντας τη μνήμη του Βασίλη Μαρτζάκλη. Ο εκλιπών ήταν ως γνωστόν αστυνομικός αλλά και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, όπως και προπονητής στα τμήματα υποδομής της Δάφνης Ανδραβίδας).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Παρασκευή με Ηρακλή - Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια το πρόγραμμα της 22ης "στροφής" της Football League. Κάμερες σε Αλκαζάρ, Ζάκυνθο, Ριζούπολη και Ταύρο.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

«Στο όνομα του Ηρακλή δώσαμε τις ζωές μας…» (video)


Απλά μοναδικός και ανεπανάληπτος! Αυτός είναι ο κόσμος του Ηρακλή και το απέδειξε -και- το βράδυ της Κυριακής (8/3).
Το νικηφόρο ματς του «Γηραιού» με την Αναγέννηση Καρδίτσας είχε ολοκληρωθεί, αλλά ο πυρήνας της Θύρας 10 παρέμενε στις θέσεις του και τραγουδούσε απτόητος.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σπουδαίο "διπλό" ο Πανελευσινιακός - Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Στον πατέρα του προέδρου της ομάδας που έφυγε από τη ζωή αφιέρωσαν οι παίκτες του Πανελευσινιακού το σπουδαίο διπλό στο Άργος.
Οι παίκτες του Πανελευσινιακού ήταν πραγματικά λιοντάρια στο Άργος και με το τρίποντο που πήραν βρίσκονται πλέον στην κορυφή μόνη τους.

Football League: Γκέλες για Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου

Με πολλές… εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το κυρίως… μενού της 21ης αγωνιστικής στην Football League, καθώς στον Νότο η Παναχαϊκή ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από την Καλλιθέα και ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 0-0 με τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ».

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Σπουδαίος βαθμός στην Μανωλάδα (0-0) - Photos

Σπουδαίο βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική, πήρε πριν από λίγο στη Νέα Μανωλάδα από την τοπική Δόξα, ο Ζακυνθιακός.

ΑΓΕΖ:Δύσκολη επικράτηση (67-65) επί της Πεντέλης


Με συναρπαστικό παιχνίδι ξεκίνησε η 19η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Νότου, όπου Ζάκυνθος και Πεντέλη επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του μεταξύ τους αγώνα, ως του «αγώνα της ημέρας», με τους Επτανησίους να παίρνουν τελικά την νίκη με 67-65.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία (Photos)


Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία, ξεκίνησε η σημερινή Κυριακή. Αναλυτικά: