Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Βροχή" τα γκολ στην Α΄ Κατηγορία (photos)

Μπορεί η... Ε.Μ.Υ. να έδινε βροχή για σήμερα στη Ζάκυνθο αλλά να μην έπεσε ποτέ, φρόντισαν όμως... γι αυτό οι επιθετικοί των ομάδων που άνοιξαν σήμερα την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου!!! Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

All Star Game: Επική... ζωγραφιά για Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει το όνειρό του στις ΗΠΑ, στα Σεπόλια, εκεί που ξεκίνησε η μπασκετική του καριέρα φιλοξενείται η μορφή του στο γήπεδο του Τρίτωνα.
Η ομάδα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το γκράφιτι που έγινε προς τιμήν του Giannis, μια κίνηση που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποσπάσει.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΚΥΠΕΛΛΟ: Δύσκολη κλήρωση για ΑΟΠ Ζακυνθιακό

Στα γραφεία της Ένωσης, στο Γαϊτάνι, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (17/02) η κλήρωση κυπέλλου στη φάση των «8».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας οι Διαιτητές  των αγώνων  της 15ης αγωνιστικής Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α΄ και Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Την Παρασκευή (17/02)... κληρώνει

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώθηκε  ότι την Παρασκευή 17/02/2017 και ώρα 15.30 στα γραφεία της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  θα πραγματοποιηθεί  η  κλήρωση των αγώνων Κυπέλου Ε.Π.Σ. Ζακύνθου της 3ης Φάσης.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Επιβλητικός ο ΑΟ Βασιλικού, 5-1 τον Απόλλωνα

Ο ΑΟ Βασιλικού είναι η ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού επικράτησε σήμερα το απόγευμα (14/02) του Απόλλωνα με 5-1 και πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κουρούμαλο (πέτυχε χατ τρικ).  

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ: Καυστική απάντηση σε Ραυτόπουλο

Άμεση και καυστική ήταν η απάντηση της διοίκησης της ΑΕ Άγιος Λέων Κοιλιωμένος στη χθεσινή (13/02) ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Ζακύνθου, Μπάμπη Ραυτόπουλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΟΖ: Με 7 ατομικά ρεκόρ γύρισαν στη Ζάκυνθο! (photos)

Με πολύ καλή εμφάνιση και 7 ατομικά ρεκόρ τελείωσαν οι αθλητές του Α.Ν.Ο.Ζ  την αγωνιστική τους παρουσία στους χειμερινούς αγώνες Νοτίου Ελλάδας Παμπ/δων- Παγκ/δων Α/Β όπου συμμετείχαν 500 αθλητές και  διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α  το Π/Σ/Κ  10/11/12 Φεβρουαρίου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Καλαμάκι το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής (photos)

Παρουσία αρκετού κόσμου (παρότι ήταν καθημερινή και το κρύο ήταν τσουχτερό) η ομάδα του Καλαμακίου επικράτησε 1-0 της Δόξας Λιθακιάς, στο πέσιμο της αυλαίας της 14ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας.

ΧΑΡ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με συκοφαντεί»

Μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα στα «Μικρά του Τοπικού» σχετικά με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Ζακύνθου Χάραλαμπο Ραυτόπουλο πρέπει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος παράγοντας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ζήτησε πέναλτι υπέρ του Παναρτεμισιακού στο παιχνίδι με τον Άγιο Λέοντα.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πολύ σκληρός... για να πεθάνει ο Απόλλων, 2-2 με τον Αρη

Μπορεί ο Άρης να αμφισβήτησε το αήττητο του στη Football League, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο (2-0), όμως ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πάρει τον βαθμό και να παραμείνει στην κορυφή (2-2).

Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Νέος τεχνικός ο Διονύσης Μουζάκης

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ο νέος τεχνικός του Αθλητικού Ομίλου Βασιλικού. Αυτός θα είναι ο Διονύσης Μουζάκης, ο οποίος από την ίδρυση της ομάδας έχει συνδέσει το όνομά του με αυτή.

ΑΓΕΖ: "Σάρωσε" και τον Παναχαϊκό (79-44)

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η ΑΓΕΖ συνέτριψε στο κλειστό της Παναγούλας τον Παναχαϊκό με 79-44 για την 17η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ και συνέχισε την πορεία της για να εξασφαλίσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μοιρασία στο Σκουλικάδο-Αργάσι (1-1) - Άνετα ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός την ΑΕ Γερακαρίων (5-0) - Τα αποτελέσματα του διημέρου (photos)

Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Α΄ κατηγορία (αύριο Δευτέρα πέφτει στην Β΄) με τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό να επικρατεί άνετα με 5-0 της ΑΕ Γερακαρίων, στο Στάδιο, το ίδιο και ο ΑΟ Τσιλιβή του Αχιλλέα (7-1) στον Πλάνο, ενώ χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι Εθνικός Σκουλικάδου-Αργάσι (1-1), στον Αγγερικό με τις ομάδες να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τρομπούκη. Αναλυτικά:

"ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ": Πήρε... μετάλλιο και στην εκδήλωση της κοπής πίτας (photos)

Κατάμεστη και φέτος ήταν η αίθουσα του κοσμικού κέντρου «LIDO», στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σχολής Πολεμικών Τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ».