Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με Καλλιθέα στο Στάδιο (2/11, ώρα 11:00π.μ.)

Ξεκινάει αύριο το πρωί (Κυριακή 2/11) το... ταξίδι και των "μικρών" της ΠΑΕ Ζάκυνθος. Συγκεκριμένα, στις 11 υποδέχοναι στο Δημοικό Στάδιο της πόλης τους αντίστοιχπους της Καλλιθέας.
Φέτος οι όμιλοι έχουν αλλάξει, με την διοργανώτρια αρχή να κατανοεί τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων και να τοποθετεί τη Ζάκυνθο μαζί με 4 ομάδες από την Πελοπόννησο (Πανηλειακός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή και Ερμιονίδα) και με Καλλιθέα, Φωκικό.

EΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια με τα οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία. Το ντέρμπι στον Πλάνο κέρδισε ο Α.Ο.Τσιλιβή (3-2 τον Παναρτεμισιακό Α.Ο.), η ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος επικράτησε 4-1 του ΑΟ Αλυκανά και ο Αετός Καλλιπάδου 4-0 τον ΑΟ Ελατιακό. Στην Β΄ Κατηγορία ο Έσπερος επικράτησε με... 9-1 του Πειρατή! Αναλυτικά:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΛΗΣ: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντή της Ζακύνθου, Δημήτρης Νόλης. Μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε, τον Ηρακλή, τον Απόλλων και το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά για το ότι δεν έγινε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τόνισε:

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αξιολογημένος διαιτητής και ο Κώστας Ψάρρης!

Ένας ακόμα διαιτητής της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ο Κωνσταντίνος ΨΑΡΡΗΣ συμμετείχε στο σεμινάριο προεπιλογής Βοηθών Γ΄κατηγορίας (Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ) που έγινε την 30-10-2014 στο στάδιο του Σχηματαρίου Αττικής  με απόλυτη επιτυχία, τόσο στις γραπτές δοκιμασίες όσο και στα αγωνιστικά τέστ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν  οι  διαιτητές  των  αγώνων  της   4ης  αγωνιστικής  Α΄και Β΄Κατηγορίας.

 

Αναλυτικά :
ΣΑΒΒΑΤΟ   01/11/2014
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Λεβάντε-Τσιλιβή έβγαλε η κλήρωση!

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία τς ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι η κλήρωση για την φάση των "8". Η κληρωτίδα είχε... κέφια, βγάζοντας το ζευγάρι ΑΟ Λεβάντε-ΑΟ Τσιλιβή!
Συγκεκριμένα τα τέσσερα ζευγάρια του κυπέλλου Ζακύνθου είναι τα εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Τι γίνεται στον όμιλο της Ζακύνθου

Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογίες των ομίλων μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, καθώς και τα παιχνίδια της 3ης που ολοκληρώνουν την φάση.

1ος όμιλος
Φωστήρας - Παναχαϊκή 0-2
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Ολυμπιακός 4 (2-1)
2) Παναχαϊκή 3 (2-1)
3) Πανιώνιος 2 (1-1), 4) Φωστήρας 1 (0-2)
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6-7-8/1)
Φωστήρας - Ολυμπιακός
Πανιώνιος - Παναχαϊκή

ΠΑΤΣΗΣ: «Οι άνθρωποι της Ζακύνθου προς τιμήν τους δεν είχαν πρόβλημα να αρχίσει το ματς με μικρή καθυστέρηση»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ 94,6, για την ματαίωση του αγώνα κυπέλλου με την Ζάκυνθο και για ολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. 

Αναλυτικά η συνέντευξη
Για τα χθεσινά γεγονότα: «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πώς φτάσαμε εδώ δεν μπορώ να το κρίνω και να αξιολογήσω τη συμπεριφορά της φίλαθλης κοινωνίας. Στα δυόμισι χρόνια μου στην ομάδα νομίζω πως παρήγαγα έργο. Θεωρούσα κι εγώ πως μετά από 48 χρόνια απουσίας από τη μεγάλη κατηγορία θα υπήρχε περισσότερος κόσμος».

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου η Γ' Εθνική - Που παίζει η Δόξα Πηγαδακίων

Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο λάκτισμα της Γ' Εθνικής για τη φετινή χρονιά, με τους 8 ομίλους να ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης της ανόδου. Η Δόξα Πηγαδακίων είναι στον 5ο  όμιλο μαζί με τις Αμαζόνες Κορινθίας 2013, Ατρόμητο Ζαρουχλέικων, Ροδιά Ξυλοκάστρου και Άρη Κορίνθου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου ομίλου για τον πρώτο γύρο:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ: "Στείλτε μας ακόμα και στον Πύργο"!

Έντονο προβληματισμό στη διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού έχει προκαλέσει η μη παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου για τη σημερινή προπόνηση, παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας (διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα).
Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός, αφού η ομάδα θα αναγκαστεί να... "ταξιδέψει" στο δημοτικό γήπεδο Άγιου Λέοντα για να κάνει προπόνηση!

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Οι… κίνδυνοι της ματαίωσης

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασιστεί η… τύχη του αγώνα της Νίκης Βόλου με την Ζάκυνθο που ματαιώθηκε με υπαιτιότητα των «κυανόλευκων».
Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενα άρθρα, το παιχνίδι του Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ξεκίνησε, μια η γηπεδούχος ομάδας, η Νίκη Βόλου, δεν κατέβαλε το ποσό που χρειαζόταν στους διαιτητές ως αμοιβή. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής, Βοσκάκης από τον Σύνδεσμο Ρεθύμνου, τα χρήματα δεν κατεβλήθησαν στο χρονικό περιθώριο που είχαν οι Θεσσαλοί στη διάθεσή τους, μισή ώρα.

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν" - Ο αρχηγός μίλησε στον Islandsport-fm στους 88,6

Στον Islandsport-fm στους 88,6 μίλησε λίγο μετά την οριστική ματαίωση του αγώνα κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, ο αρχηγός της ΠΑΕ Ζάκυνθος, Κώστας Οικονόμου.
Ο Οικονόμου δήλωσε: "Καταρχήν να τονίσω ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου τυχαίνει τέτοιο περιστατικό. Εμείς περιμέναμε μαζί με τους παίκτες της Νίκης στη φυσούνα να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι διαιτητές δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά μας ενημέρωσαν από τη διοίκηση ότι υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή των διαιτητών από τη γηπεδούχο ομάδα και ότι θα πρέπει να περιμένουμε. Στις 17:50 μας έγινε γνωστό ότι το ματς δεν θα γίνει και να γυρίσουμε στα αποδυτήρια και να αλλάξουμε"!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Αναβολή στο Βόλο! - Η Ζάκυνθος κερδίζει το ματς στα χαρτιά!

Το Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ματαιώθηκε οριστικά λόγω του ότι οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να καταβάλλουν τα χρήματα που απαιτούνταν για τους διαιτητές, προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας.

Ο Βοσκάκης περίμενε περίπου μισή ώρα (το ματς ήταν προγραμματισμένο για τις 17:15), μήπως την ύστατη στιγμή οι Βολιώτες έβρισκαν το «κασέ», αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα -κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν πρόθυμοι να περιμένουν όσο χρειαστεί για να βρεθεί άκρη!

Με Γιώργο Αστερή… στην ΟΡΤ

Δείτε σήμερα Παρασκευή 31-10 και ώρα 22:15μμ στην ΟΡΤ (επανάληψη το Σάββατο το πρωί) στον Αθλητικό Δικαστή!!

ΠΙΠΕΡΑΤΑ
...γλυκό-αναψυκτικό-παιχνίδι 3 ευρώ σε γήπεδο της Αχαΐας...
...πόσα χιλιόμετρα κάνει ένας διαιτητής για να βγάλει κόκκινη κάρτα...
...οι όμορφες και οι άσχημοι γέμισαν τις κερκίδες...
...συμπεριφορά προπονητών σε αγώνες...


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ: 

Α' ΜέροςΘέματα ποδοσφαίρου Ν.Ηλείας (Ώρα 22:15-22:50μμ)

* αγώνες Ακαδημιών, Μεικτών, Πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ    
(Ηρακλής Π/β, Αλφειός, Πηνειακός, Ηρακλής Π., Δουνέικα κλπ)
 * Διαιτησία, Προπονητές, Κουίζ-Αξιοπερίεργα

LIVE: Ακούστε ραδιοφωνικά τη σημερινή αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Ζάκυνθος (17:15)

Ακούστε μέσω του zantesport.gr την προσπάθεια της ΠΑΕ Ζάκυνθος για την 2η  αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος, όπου αντιμετωπίζει στον Βόλο την τοπική Νίκη, με ώρα έναρξης 5:15μ.μ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Αύριο Παρασκευή (31/10) κληρώνει για τους "8"

Από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  και  Κυπέλλου   ανακοινώθηκε   ότι  την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31/10/2014   και  ώρα  19.30  στα   γραφεία της  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  θα  πραγματοποιηθεί  η  κλήρωση  των  αγώνων  Κυπέλλου   για  την  Γ΄ Φάση.
Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση είναι οι:
Κ19 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ, Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ, ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο., ΑΠΟΛΛΩΝ, Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ, Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ.



ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία


Από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκε το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  4ης  αγωνιστικής  Α΄ και  β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας

 
Αναλυτικά  :
ΣΑΒΒΑΤΟ   01/11/2014
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ε. ΑΓ ΛΕΩΝ/ ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ - Α.Ο. ΑΛΙΚΑΝΑΣ  ΓΗΠ: ΑΓ ΛΕΟΝΤΑ  ΩΡΑ :  15.00
ΚΑΛΙΠΑΔΟ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ    ΓΗΠ: ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ   ΩΡΑ  : 15.00 
ΤΣΙΛΙΒΗ - ΠΑΝΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ  ΓΗΠ :  ΠΛΑΝΟΥ  ΩΡΑ : 15.00

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής - Ο Καλογεράκος στο Λουτράκι

Με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (και στους 4 ομίλους) μετά τη διακοπή για το θεσμό του κυπέλλου. Ο Ζακυνθιακός παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας με διαιτητή τον Γιαννόπουλο (Αρκαδίας). Ο Γιάννης Καλογεράκος σφυρίζει στο Λουτράκι την τοπική ομάδα με τον Μανδραϊκό.

Αναλυτικά οι διαιτητές του 3ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής:

ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE: Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου; - "Έριξε" 33 πόντους στον Προμηθέα 2014

Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά! Ούτε ο Προμηθέας 2014 δεν στάθηκε ικανός να σταματήσει το... τρένο των Γιάννη Στάθη και Ανδρέα Παπαδάτου! Οι ΙΤΙΕΣ/FIOR DI LEVANTE επικράτησαν με το εμφατικό 31-64 του Προμηθέα 2014 και έδειξαν ποιο θα είναι το... αφεντικό φέτος στην κατηγορία.
Έχοντας στη θέση "1" τον Πορταλάκη (επέστρεψε από τραυματισμό) έδωσε πολλές λύσεις στην επίθεση, με τον Τάσο Βαρβαρίγο να πετυχαίνει 27 πόντους και τον Μπονίκο 13, χωρίς να υστερήσει κανείς παίκτης.

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 29/10 η λαχειοφόρος αγορά της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, έχοντας για δώρα δύο εισιτήρια με όλα πληρωμένα για το παιχνίδι του Τσαμπιονς Λίγκ μεταξύ της Γιουβέντους και του Ολυμπιακού στις 4 Νοεμβρίου και μια καραμπίνα Μπεναρντέλι.
Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δύο εισιτήρια είναι οι εξής:

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Με ελλείψεις στον Βόλο η Ζάκυνθος

Με τον «αέρα» του 3 στα 3 στο πρωτάθλημα η Ζάκυνθος σήμερα Πέμπτη (30/10) αντιμετωπίζει τη Νίκη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Ωστόσο ο Ντάνι Ακίνο δεν μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του καθώς δεν λείπουν οι απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ξενοδόχοβ, Καλλιβωκάς και Αποστόλου που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, καθώς και ο Χατζησάββας.

FOOTBALL LEAGUE: Τα τηλεοπτικά της 5ης και 6ης αγωνιστικής

Δείτε τα παιχνίδια που θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV τόσο την 5η όσο και την 6η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά:

5η αγωνιστική
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου
Φωστήρας - Παναχαϊκή 18.00

Κυριακή 9 Νοεμβρίου
Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 18.00

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Σερρών 16.00
Απόλλων Σμύρνης - Άλιμος 18.00

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής - Ο Αντώνης Πυλαρινός στο Παναχαϊκή-Ερμιονίδα

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 4ης “στροφής” του πρωταθλήματος της Football League. Ο ζακυνθινός διαιτητής, Αντώνης Πυλαρινός θα είναι βοηθός στην Πάτρα όπου η Παναχαϊκή υποδέχεται την Ερμιονίδα.


Αναλυτικά:

Nότιος όμιλος
Κυριακή 2 Νοεμβρίου-15.00
Επισκοπή – Ηρακλής Ψαχνών
Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μήταρης, Λάμπρου (Αν. Αττικής)

ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Νίκες για την Ηλεία στη Ζάκυνθο (Photos)

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα Προεπιλογής Ε.Ο., με την ΕΠΣ Ζακύνθου να υποδέχεται την αντίστοιχη της Ηλείας, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.
Αν και οι Παίδες της Ζακύνθου έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, με δύο αδράνειες της άμυνας, δέχτηκαν αντίστοιχα τέρματα και ηττήθηκαν (0-2).
Στους Νέους, η Ηλεία φέτος… δεν παίζεται και πέρασε… αέρας από το Μαχαιράδο, επικρατώντας με 0-6.

ΜΑΝΩΛΙΕΣ: Μαζί με τον Δήμαρχο στον Κεγκέρογλου

Παρουσία του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Παύλου Κολοκοτσά και του Αντιδημάρχου 
κ. Αντώνη Αντίοχου, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου 
«ΜΑΝΩΛΙΕΣ» συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εργασίας κον Βασίλη Κεγκέρογλου καθώς και τους κ.κ. Διοικητή και Υποδιοικητή του Ο.Α.Ε.Δ.   
Συζήτησαν το φλέγον θέμα αδυναμίας αποπληρωμής από τους κατοίκους του οικισμού 
«ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΙΙ» του ζητηθέντος ποσού, από τον πρώην Ο.Ε.Κ., για τις οικίες τους.
Κατέθεσαν φάκελο με τα στοιχεία των μέχρι τώρα ενεργειών σχετικά με το θέμα, καθώς και 
αίτημα υπογεγραμμένο από τον κον Δήμαρχο Ζακύνθου και τον Πρόεδρο του συλλόγου 
κον  Ντίνο Κωστάκη, στο οποίο αναφέρονται τα αιτήματα του συλλόγου. 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Όταν τελειώνει το απορρυπαντικό...

Μπορεί ο Φυντάνης να συμφώνησε να αναλάβει τον Πανηλειακό, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν. Πιο πρόσφατο, η έλλειψη απορρυπαντικού για τον καθαρισμό του ρουχισμού!

Τη συνέχεια του πρωταθήματος βλέπει πλέον ο Πανηλειακός, θέλοντας πολύ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλά με τα διάφορα προβλήματα στην ομάδα να παραμένουν...
Υπενθυμίζεται ότι πλέον νέος τεχνικός του Πανηλειακού είναι ο Ηλίας Φυντάνης, ενώ έρχονται μαζί του και δυο μέλη στο τεχνικό τιμ, ο Ανδρέας Λαυδαριάς (ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού) και ο Άγγελος Μπασσιός (γυμναστής).

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: «Έσπασαν» οι έδρες

Μοιρασιά στα Περιβόλια για Χανιά και Ολυμπιακό Βόλου (0-0) και τρίποντο για τον Τύρναβο που επιβλήθηκε 2-1 του Αιγινιακού - Νικηφόρα πέρασε από τον Ταύρο η Παναχαίκή, που επικράτησε 2-0 του Φωστήρα, ενώ ο Ηρακλής πήρε το διπλό με 2-1 επί του Εθνικού Σερρών
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο ο Τύρναβος, που επιβλήθηκε 2-1 του Αιγινιακού, ενώ στα Περιβόλια τα Χανιά μοιράστηκαν από ένα βαθμό (0-0) με τον Ολυμπιακό Βόλου - Τους 4 βαθμούς έφτασε ο Ηρακλής που επικράτησε του Εθνικού Σερρών εκτός έδρας με 2-1, ενώ η Παναχαϊκή... άλωσε τον Ταύρο καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Φωστήρα.


Το β΄ μέρος της 2ης  αγωνιστικής
Την Τετάρτη (29/10) θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Νωρίτερα, στις 15:00, θα διεξαχθούν τα Λεβαδειακός – Πλατανιάς, Ατρόμητος – Πανθρακικός και Εργοτέλης – Βέροια, ενώ στις 17:15 θα παίξουν Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Καλλονής.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τα πέντε ματς που θα διεξαχθούν την Πέμπτη (30/10).

Νίκη Βόλου: Νοκ άουτ ο Ροτζέριο (και) με Ζάκυνθο

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έμπειρου άσου για διάστημα δυο εβδομάδων, καθώς υπέστη κάκωση στον αστράγαλο
Δυστυχώς για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα οι απώλειες της Νίκης Βόλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη. Οι Θεσσαλοί έφυγαν ηττημένοι με 2-0 από τους Ακρίτες αλλά «έχασαν» και τον Ροτζέριο. Ο έμπειρος άσος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον προπονητή του. Ο Βραζιλιάνος λοιπόν έχει υποστεί κάκωση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα δυο εβδομάδων.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Μόνος πρώτος ο ΑΟ Λεβάντες - Επικράτησε 3-0 της Νέας Σάντας/Απέναντι

Έπεσε πριν από λίγο η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία με τον ΑΟ Λεβάντε να είναι ο κερδισμένος. Επικράτησε με 3-0 της Νέας Σάντας/Απέναντι στο ντέρμπι κορυφής και είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο στις νίκες. Στο άλλο ματς ο ΑΟ Τσιλιβή επικράτησε 2-1 της ΑΕ Γερακαρίων και πέρασε στη 2η  θέση μαζί με τον Αστέρα Μαχαοιράδου.


Αναλυτικά :

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Κύπελλο Γ' Εθνικής: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Όλα τα ματς έγιναν την Κυριακή στις 14:30, πλην του αγώνα Δόξα Νέας Μανωλάδας-Αιολικός που άρχισε στις 11:00 και το Ερμής Κιβερίου-Καλαμάτα, Άρης-Καστοριά που έγιναν το Σάββατο. 


ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία (Photos)

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκε σήμερα η 3η αγωνιστική στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Β΄ Κατηγορία. Στην Α΄ ο Παναρτεμισιακός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον ΑΟ Αλυκανά με 5-0, ενώ στα άλλα δύο ματς επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, στις Βολίμες ο Αστέρας Μαχαιράδου κέρδισε με 3-1 τον τοπικό Ελατιακό και στον Αγγερικό η ΑΕ Αγ. Λέων/Κοιλιωμένος τον Εθνικό Σκουλικάδου με 2-1.

ΜΠΑΣΚΕΤ-Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ΑΓΕΖ

Έψαχναν έναν τρόπο να "ρεφάρουν" το κακό ξεκίνημα στην Νήαρ Ηστ και τον βρήκαν! Οι "πιτσιρικάδες" του Καρνέση πέτυχαν, χωρίς τη στήριξη του κοινού τους, μία μεγάλη νίκη με 75-70 απέναντι στη Ζάκυνθο. Οι γηπεδούχοι είχαν σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα. Την νικήτρια ομάδα και τους ταλαντούχους νεαρούς μπασκετμπολίστες "έσπρωξαν" προς το θετικό αποτέλεσμα οι... παλιοσειρές Καρασταμάτης και Ταταρούνης, που σκόραραν μαζί 50 πόντους. Στην Καισαριανή, πλέον, μπορούν να πορεύονται με μεγαλύτερη αισιοδοξία, έχοντας καταβάλει μία ομάδα που θεωρείται από τις ισχυρότερες του πρωταθλήματος!

Κύπελλο Γ’ Εθνικής -3ος όμιλος: Μάχη στο Άργος

Σαρωτική ήταν η Καλαμάτα κόντρα στον Ερμή Κιβερίου το Σάββατο και πήρε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ενώ σήμερα θα γίνουν γνωστά και τα άλλα τρία.
Στις 11:00 η Δόξα Μανωλάδας υποδέχεται τον Αιολικό, και ο ΑΟ Λουτράκι κοντράρεται με τον ΠΑΟ Βάρδας. Ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι του Παναργειακού με τον Πανελευσινιακού.

Football League: Τρένο Ζάκυνθος και Ηρακλής

Το 3 στα 3 έκανε η ομάδα του Ιονίου και ο «Γηραιός», απέναντι σε Αιγινιακό και Τύρναβο, αντίστοιχα. «Διπλό» του Αχαρναϊκού στον Ταύρο, μοιρασιά στις Σέρρες και στα Ψαχνά
Το νικηφόρο τους σερί συνέχισαν Ζάκυνθος και Ηρακλής, με την ομάδα του Ιονίου να επικρατεί εντός έδρας με 1-0 του Αιγινιακού και τον «Γηραιό» να περνάει από το «Αλκαζάρ» με 2-0. Επίσης, σεφτέ στα τρίποντα έκανε ο Αχαρναϊκός περνώντας με 2-0 από τον Ταύρο, ενώ Εθνικός Σερρών και Φωκικός έμειναν στο 1-1 και στα Ψαχνά, ο Ευβοιώτης Ηρακλής μοιράστηκε από ένα βαθμό με τον Άλιμο μετά το μεταξύ τους 0-0.