Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς (Photos)



Παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου, Νίκου Τσίπηρα και πολλών γονέων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ο καθιερωμένος αγιασμός και η επίσημη έναρξη των μαθημάτων του συλλόγου πολεμικών τεχνών «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ».
Τον αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης, Διονύσιος Λυκογιάννης. Οι μικροί αθλητές-τριες γέμισαν την αίθουσα και στο τέλος τους μίλησε τόσο ο Αρχιμανδρίτης, όσο και ο Πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Στασινόπουλος, ευχόμενοι καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες!
Τέλος, μίλησε και ο προπονητής, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

ΑΓΕΖ: Η «πρώτη» στην Παναγούλα (Photos)



Ξεκίνησαν χθες το βράδυ στις 9 οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ, στο Κλειστό της Παναγούλας, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Θεόφιλου Μπεκέ. Μαζί με τους συνεργάτες του, Αντώνη Ακτύπη (βοηθός) και Γιάννη Κρητικό (τιμ μάνατζερ) προπόνησαν για πρώτη φορά τους παίκτες στο Κλειστό όπου η ομάδα θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της.
Εκτός από τους… «ντόπιους» Κοτσέτα, Νικολόπουλο και Ζάγκλα, από την Αθήνα ήρθαν οι Παπάδης, Καρβούνης, Ζαχαράκης, Μπάρτζος, Ζαχαρόπουλος, Μπουλογιώργος, Στέφος, Μουλάς και Κηρύκος (ο τελευταίος λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο δεν πήρε μέρος).

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Σοκ προκαλούν οι προσφυγές!



Ένα πολύ σοβαρό «πονοκέφαλο» υποχρεούται να ρυθμίσει η ΠΑΕ Πανηλειακός. Απ’ τη σεζόν 2012-13 έχουν ξεκινήσει να... σκάνε προσφυγές κατά της πυργιώτικης ομάδας (από παίκτες εκείνης της χρονιάς και τον προπονητή Μίλτο Γκόφα) οι οποίες μέχρι και πριν από λίγες μέρες συνεχίζονται και αυξάνονται (παρά τις προσπάθειες της διοίκησης Παπαγεωργίου να ρυθμίσει αρκετές εξ’ αυτών)!
Αυτή στιγμή, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες εκκρεμούν τουλάχιστον 20 (!) προσφυγές σε βάρος του Πανηλειακού. Και ίσως και μια-δυο ακόμα...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Ξεκινούν οι Ακαδημίες


Ο τεχνικός υπεύθυνος, Νίκος Μπουρδούνης

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Εθνικού Σκουλικάδου κάνει γνωστό ότι στις 27 του μήνα ξεκινούν οι Ακαδημίες της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας πληροφορούμε για την έναρξη λειτουργίας της ακαδημίας μας για το 2014-2015 σε νέες βάσεις, με προγραμματισμό και όραμα τη δημιουργία υποβάθρου νέων ταλέντων και όχι μόνο, για την αυριανή στελέχωση της ανδρικής ομάδας και την τροφοδότηση σε τοπικό επίπεδο (Μικτών) και έξω από τα όρια του νομού μας.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε να εγγραφείτε στα αντίστοιχα τμήματα που θα λειτουργήσουν:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Επίσημη «πρώτη» με υψηλούς στόχους (Photos)



Την επίσημη «πρώτη» της πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε.
Παρουσία του Προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Βάρτζελη, σύσσωμου του Δ.Σ., τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών, προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Από πλευράς της διοργανώτριας αρχής παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων, Ντίνος Σεμιτέκολος.
Μετά τον αγιασμό, στους παίκτες μίλησε ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Βάρτζελης. Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Σεμιτέκολος, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά καθώς επίσης και επίτευξη των στόχων τους.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ: «Πατάνε» Ζάκυνθο οι παίκτες



Στο νησί θα είναι από αύριο (Παρασκευή 12/09) η αποστολή της ΑΓΕΖ, έτσι ώστε να συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
Ως γνωστό, φέτος, η διοίκηση πήρε το ρίσκο και… «χώρισε» τις προπονήσεις στα δύο. Συγκεκριμένα, οι περισσότεροι παίκτες (δέκα στον αριθμό) προπονούνται με τον κόουτς, Θεόφιλο Μπεκέ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», στο Περιστέρι και οι υπόλοιποι (τέσσερις) στο Κλειστό της Παναγούλας, υπό τις οδηγίες του Αντώνη Ακτύπη.

FOOTBALL LEAGUE 2: Οι διαιτητές της πρεμιέρας – Ο Περράκης (Αθηνών) στην Ελευσίνα



Ξεκινάει το… ταξίδι στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής (και τον 3ο  όμιλο) για τον Α.Ο.Π. Ζακυνθιακό, με την πρεμιέρα να είναι την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και την εκπρόσωπο της Ζακύνθου να αγωνίζεται στην Ελευσίνα, με αντίπαλο τον τοπικό και ισχυρό Πανελευσινιακό.
Οι διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής για τον 3ο όμιλο:

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Ο νέος Πρόεδρος, Παναγιώτης Βάρτζελης στο zantesport



Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντες ανακοίνωσε ότι νέος Πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Παναγιώτης Βάρτζελης. Ο κ. Βάρτζελης είναι στη διοίκηση τα τελευταία 10 χρόνια, βοηθώντας την ομάδα του χωριού του.
Γεννήθηκε το 1974, κατοικεί στο Γαλάρο και είναι παντρεμένος με την κα. Νατάσα Σταμίρη με την οποία έχουν τρεις γιούς. Είναι Γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα με επιστημονική υποστήριξη καλλιεργειών, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αγροεφόδια, ζωοτροφές και μελισσοκομικό εξοπλισμό, στο Σαρακινάδο. Ο κ. Βάρτζελης παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ξεκινάει με ντέρμπι η Α΄ Κατηγορία – Δείτε τις κληρώσεις

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση των πρωταθλημάτων, καθώς και του κυπέλλου (με ομάδες της Β΄ κατηγορίας) της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η κληρωτίδα είχε κέφια και την 1η αγωνιστική ο Α.Ο. Λεβάντες θα υποδεχτεί στο Ρόιδο τον Παναρτεμισιακό Α.Ο. Αναλυτικά οι κληρώσεις:

ΓΓΑ: Παράταση ως τον Φεβρουάριο για τις άδειες των γηπέδων



Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η απόφαση για παράταση στην αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων έως τις 8 Φεβρουαρίου του 2015, καθώς υπογράφθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΑ, οι άδειες των αθλητικών εγκαταστάσεων θα ισχύει ως τις 8/2/2015, ωστόσο οι δήμοι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στις βελτιώσεις που απαιτούνται.

FOOTBALL LEAGUE: Το πλήρες πρόγραμμα σε Βόρειο & Νότιο όμιλο



Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 28 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με την 26η αγωνιστική στις 29 Μαρτίου. Θα ακολουθήσουν τα play offs από τις 5 Απριλίου ως τις 7 Ιουνίου, με εννιά ομάδες να υποβιβάζονται συνολικά από τους δυο ομίλους. Τρεις απευθείας από κάθε όμιλο και τρεις από τα play out που θα ακολουθήσουν. Στη Super League οι δυο πρώτοι των play offs, στα οποία θα συμμετάσχουν οι τρεις πρώτοι του κάθε ομίλου.

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Αύριο (Πέμπτη) η επίσημη πρώτη



Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Α.Ο. Λεβάντε κάνει γνωστό ότι αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη (και αγιασμός) της ομάδας, στο Δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και οι παίκτες του Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕ σας προσκαλούν στην επίσημη πρώτη της ομάδας, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων, ενόψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί προπόνηση».

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σήμερα κληρώνει για κύπελλο και πρωταθλήματα



Σήμερα το απόγευμα στις 19:30 και στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία, καθώς και αυτή του κυπέλλου.

Το zantesport θα είναι εκεί και θα σας ενημερώσει για όλες τις κληρώσεις.
 

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Η κλήρωση της ΠΑΕ Ζάκυνθος

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» η κλήρωση των δύο ομίλων της Football League. Η Ζάκυνθος τοποθετήθηκε, εκ νέου, στον Βόρειο Όμιλο.
Οι δύο όμιλοι έχουν ως εξής:

1ο (ΝΟΤΙΟ) ΟΜΙΛΟ
ΑΕΚ, Άλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Χανιά.

ISLAND SPORT-FM ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του νέου αθλητικού σταθμού



Αυτό είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ISLAND SPORT-FM που ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα 15/09.

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 - 12:00
ΜΙΛΑΜΕ… ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, καθημερινά, θα αναλύει την αθλητική ενημερότητα στο νησί με πολλούς καλεσμένους στο στούντιο και τηλεφωνικές επικοινωνίες.

12:00 - 14:00
ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ…
Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξεψαχνίζουν την ειδησεογραφία της ημέρας.

FORMULA ZANTE GO KART: Με απόλυτη επιτυχία το 6ο time attack

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου το 6ο time attack που διοργάνωσε ο Γιώργος Κορωνιός, ιδιοκτήτης της πίστας Formula Zante go kart στο Καλαμάκι Ζακύνθου.
Το event είχε μορφή χρονομετρημένων γύρων και έγινε με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ομοίως και η προσέλευση των θεατών, οι οποίοι γέμισαν το κυλικείο της πίστας!

Το time attack έχει γίνει πλέον θεσμός και αυτό (το 6ο) ήταν το τελευταίο για φέτος. Όλοι μαζί, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας αυτό με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σήμερα (17:00) η κλήρωση της Football League – Αύριο (Τετάρτη) φιλικό με την Κόρινθο



Σήμερα, Τρίτη, και ώρα 17:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
Η ΠΑΕ Ζάκυνθος και φέτος θα αγωνιστεί στον Βόρειο Όμιλο με άλλες 12 ομάδες από τις οποίες θα προβιβαστούν 2 και θα υποβιβαστούν 6!
Από πλευράς ΠΑΕ Ζακύνθου θα παραστεί στη κλήρωση ο Πρόεδρος, Στέλιος Γούναρης.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: «Έσπασαν» τα κοντέρ οι Πυλαρινός και Αδαμόπουλος!



Πραγματοποιήθηκε η προεπιλογή διαιτητών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΚΕΔ/ΕΠΟ, με την ΕΠΣ Ζακύνθου να έχει διπλή εκπροσώπηση. Συμμετείχαν ο Αντώνης Πυλαρινός (Βοηθός διαιτητή στην Β΄ Εθνική) και ο Άγγελος Αδαμόπουλος (Διαιτητής Γ΄ Εθνικής) οι οποίοι συνέτριψαν τα όρια χρόνων που είχε ορίσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ!!!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ζακύνθου: