Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

"ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΑΝΤΕ FANS": "Να αποδοθεί δικαιοσύνη"

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό των Πανελευσινιακού και Χανίων λόγω εμπλοκής σε στημένα παιχνίδια ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη Football League, με τους φίλους της Ζακύνθου, «Απέναντι», να ζητούν με ανακοίνωσή τους την τιμωρία των δύο ομάδων.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΟ: Προτείνει υποβιβασμό ΑΟΧ και Πανελευσινιακού!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ προτείνει υποβιβασμό ΑΟΧ, Πανελευσινιακού για ύποπτα ματς και πρόστιμα 2,5 εκατ. ευρώ!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στον τελικό κυπέλλου των Ενόπλων Δυνάμεων!

Τον Διαιτητή Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Αδαμόπουλο Άγγελο ο οποίος είναι αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία και υπηρετεί στην Ανδραβίδα 117 ΠΜ, κάλεσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις, για να διευθύνει τον Τελικό Κυπέλλου μεταξύ Αστυνομίας και Πολεμικής Αεροπορίας που θα διεξαχθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2016 και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Εράνης Φιλιατρών. 

Πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων: «Ας περιμένει η Β’ Εθνική»!!!

Είδηση σε μια συνεδρίαση… αναβολών έβγαλε την Τετάρτη (1/6) η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο δεν προχώρησε σε καμία εκδίκαση κάνοντας δεκτά όλα τα αιτήματα αναβολών, ωστόσο ο πρόεδρος της Εφέσεων Δημήτρης Σκουτέρης έγινε ο… ρυθμιστής όλης της Β’ Εθνικής!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

FOOTBALL LEAGUE: Χώρισαν οι δρόμοι ΑΕΛ και Τσιώλη!

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν κοινό μυστικό στην ΑΕΛ ότι οι πιθανότητες παραμονής του Σάκη Τσιώλη ήταν μοιρασμένες. Και όπως αποδείχτηκε την Πέμπτη (02/06), υπήρχε λόγος που η διοίκηση με ανακοίνωσή της δεν ανέφερε πουθενά το όνομά του, ενώ εξέφραζε μεταξύ άλλων απορία αν στην απονομή θα ήταν ο προπονητής που την οδήγησε στην άνοδο.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Παίζει όλη τη χρονιά στην Κ. Αχαγιά

Η μεγάλη στιγμή για τον ΑΟ Τσιλιβή έφτασε!!! Την ερχόμενη Κυριακή (05/06) παίζει τους κόπους μίας χρονιάς με την Αχαϊκή, στην Κ. Αχαγιά.

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τιμητικές διακρίσεις σε ΑΟ Λεβάντε και ΑΟ Αργασίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου, με πολλά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΑΝΟΖ: Νέες επιτυχίες (και) στην Κεφαλονιά! (photos)

Με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 29 Μαΐου διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο η 1η Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης με την επωνυμία «Αργοστόλι 2016» για παιδιά από 6 έως 9 ετών.

ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1 ΕΣΚΑΗ: Με buzzer beater του Θανάση Νικολόπουλου η Αχαγιά '82 στην Γ΄ Εθνική! (photos & videos)

Μετά από ένα απίθανο παιχνίδι, με πολλές μάχες, νεύρα και εναλλαγές στο σκορ, η Αχαγιά ’82 νίκησε στον πέμπτο και τελευταίο τελικό μέσα στην έδρα της ΕΑΠ με 59-61 (31-28) και κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάνοντας ακόμα μια ολική ανατροπή στις νίκες από 0-2 σε 3-2, με δυο break!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Με Ιβάν, "Τίγρη" και 35 Ενώσεις η συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης! - Σε αυτούς και ο Λ. Μαλιούφας

Σε θρίαμβο της αντιπολίτευσης εξελίχθηκε η σημερινή συγκέντρωση που έγινε στο «Makedonia Palace».

ΑΧΑΪΚΗ: Μήνυση ο Τσολόπουλος κατά του προπονητή της Αμαλιάδας!

Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της μήνυσης του Τσολόπουλου κατά Γαβριλόπουλου. Οπως είχε πει απο χθές κατέθεσε το βράδυ τη μήνυση για βιαιοπραγία ο Νίκος Τσολόπουλος κατά του Αλέξη Γαβριλόπουλου και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.

5ο Natural Mr. Hellas 2016: Εντυπωσιακό θέαμα από 40 αθλητές! (photos & video)

Με εντυπωσιακές προσπάθειες, ρεκόρ συμμετοχών και επιτυχημένη διοργάνωση ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding Natural Mr Hellas στο νησί μας.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Ψαράκι στη Κυλλήνη"

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (27/05) ο εκπρόσωπος της Ζακύνθου, Νίκος Γιαννούλης, καθώς είχε κληθεί σε απολογία για την αποβολή του στο παιχνίδι Ζάκυνθος - ΑΕΛ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Εκεί, εκεί στην Γ΄ Εθνική!!! - Επεισόδια και αποβολές στο ματς με την Αχαϊκή (photos)

Με γκολ του επιθετικού Κολοτούρου (90΄+1΄), ο Αστέρας Αμαλιάδας επικράτησε με 1-0 της Αχαϊκής στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική!

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Σώθηκε η Ελευσίνα!

Ο Πανελευσινιακός πήρε αυτό που ήθελε (1-1) στη Λαμία και τερμάτισε πάνω από τη Ζάκυνθο!
Ο στόχος της 4ης θέσης απομακρύνθηκε... νωρίς για τη Λαμία.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Πέρασε από Εικοσιμία και... βλέπει Αχαϊκή - Σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα Φεράτι

Εύκολο ήταν το σημερινό μεσημέρι (29/05) για τον Α.Ο. Τσιλιβή στην Κεφαλονιά, αφού επικράτησε του Α.Ο. Εικοσιμίας με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά χάνοντας ευκαιρίες και στο 24΄ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως στο σουτ του Κώστα Νικολόπουλου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουστουμπάρδη.