Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Έμεινε… «ζωντανός» στη διεκδίκηση των μπαράζ (photos)

Λίγο έλειψε να φύγει και πάλι με ισόπαλο αποτέλεσμα από το Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου ο ΑΟ Τσιλιβή, κάτι που είχε γίνει με τον τοπικό Αστέρα (1-1) την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων στο νησί.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Νίκησαν τα φαβορί, δεύτερη (συνεχόμενη) νίκη το Αργάσι

Με την 12η  αγωνιστική συνεχίζονται τα πρωταθλήματα (Α΄ & Β΄) της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον πρωτοπόρο ΑΟ Κατασταρίου να επικρατεί άνετα με 8-0 της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος και ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός 7-0 του Αχιλλέα, στο Στάδιο.

ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΩΝ: Έκοψαν την πίτα με το δικό τους… τρόπο! (photos)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα της ΑΕ Γερακαρίων έκοψε την πίτα της με το δικό της μοναδικό τρόπο!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Καλογεράκος στο Μαχαιράδο, ο Κωστάκης στο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή  Διαιτησίας  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  οι Διαιτητές  των αγώνων της  12ης Αγωνιστικής Α΄ και Β΄ Κατηγορίας καθώς και του Παιδικού Πρωταθλήματος .   
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ρίχνει τα social media με «πικάντικη» φωτογραφία

Οι αθλήτριες της SVF Cothen  δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με τα οπίσθιά τους!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έκοψε την πίτα του ο Παναρτεμισιακός ΑΟ (photos)

Σε ζεστό και συνάμα οικογενειακό κλίμα, ο Παναρτεμισιακός Α.Ο. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στον όμορφο χώρο της Ταβέρνας «ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ» στα Λαγκαδάκια.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

"Κανόνι" στη Football League: Αποχώρησε ο Πανθρακικός!

Την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Football League για οικονομικούς λόγους ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, επιβεβαιώνοντας τους φόβους που υπήρχαν εδώ και καιρό για αποχωρήσεις ομάδων μεσούσης της περιόδου και στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες.

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Απέκτησε τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, Αμύρι Εριτιέ!

Και το όνομα αυτού... Αμύρι Εριτιέ. Πρόκειται για Βέλγο μεσοεπιθετικό, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι καθ’ οδόν για το νησί μας, ώστε να ενσωματωθεί με τη Ζάκυνθο. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου για τον ΑΠΣ, ο οποίος ενισχύεται για τη συνέχεια της χρονιάς.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα στα εξ αναβολής ματς της Τετάρτης

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα 2 παιχνίδια (εξ αναβολής) για την Α΄ Κατηγορία. Σπουδαία νίκη (για την παραμονή του) πέτυχε στον Πλάνο ο ΑΟ Αργασίου, επικρατώντας με 3-0 του γηπεδούχου Αχιλλέα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία. Την Κυριακή (29/01, 15:00) το μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας, ΑΟ Απόλλων-ΑΟ Βασιλικός.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Πάει… πίσω το Απόλλων-Βασιλικός

Από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος   Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Ζ της 2ης Φάσης μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ  - Α.Ο. ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ που είχε ορισθεί για την ΤΕΤΑΡΤΗ 25/01/2017 και θα τον ορίσει εκ νέου σε νέα ημερομηνία. 

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Κωστάκης την Τετάρτη (25/01) στο ντέρμπι ουραγών

Από την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές των εξ΄ αναβολής αγώνων  της Α΄ Κατηγορίας.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ: Απέκτησε (πάλι) τον Θεόφιλο Τριανταφυλλίδη

Ηχηρή μεταγραφή για τον ΑΟ Λεβάντε, αφού απέκτησε τον έμπειρο μέσο και αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στο Beach Soccer, Θεόφιλο Τριανταφυλλίδη! Ο Τριανταφυλλίδης επιστρέφει στο σύλλογο από το Γαλάρο και τους Αγίους Πάντες, αφού είχε αγωνιστεί και τη χρονιά που η ομάδα είχε κάνει το νταμπλ και είχε ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Η ανακοίνωση του ΑΟ Λεβάντε αναφέρει:

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: «Θωράκισε» την άμυνα του

Ήρθε την πρ. Κυριακή (22/01) στο νησί ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Γιόβιτσα Γιόκιτς (δεξιά), για λογαριασμό του πρωτοπόρου της Α΄ Κατηγορίας, ΑΟ Κατασταρίου.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Αποδεικνύεται… λίρα εκατό!!!

Ένα διαφορετικό μοντέλο σε ότι αφορά τον ορισμό των παρατηρητών αγώνων έχεις επιβάλει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ζακύνθου.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ακόμα σκοράρουν στο ντέρμπι κορυφής της Β΄ Κατηγορίας!!! (photos)

Όχι δεν έπαιζαν πόλο!!! Αγώνας ποδοσφαίρου ήταν και μάλιστα ντέρμπι κορυφής στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Η ΑΕ Καλαμακίου υποδεχόταν τον ΑΟ Απόλλωνα (κοινή έδρα) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής με τους τυπικά φιλοξενούμενους να επικρατούν με το επιβλητικό 8-5!

Γ΄Εθνική: Όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν χθες (22/01)  στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

ΖΑΟ: Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη (3-0) επί της ΕΑ Παραλίας

«Σκούπα» ήταν τα κορίτσια του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου (ΖΑΟ) στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΕΑ Παραλίας, στην Παναγούλα.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

FOOTBALL LEAGUE: Στο... ρετιρέ ο Απόλλωνας

Στην κορυφή της Football League πέρασε εκ νέου ο Απόλλων Σμύρνης κερδίζοντας με ανατροπή 3-1 στην Ελευσίνα. Μεγάλη νίκη και για τον τέταρτο της βαθμολογίας Αγροτικό Αστέρα, που επικράτησε με 3-0 της Σπάρτης στον Εύοσμο.

ΑΡΓΑΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Βρέθηκαν 20 κιλά κάνναβης έξω από σπίτι

Μια περίεργη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών διερευνά η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου μετά από καταγγελία ιδιώτη πως έξω από το σπίτι του στην περιοχή Αργάσι βρέθηκε μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων στην οποία πιθανόν να περιέχονται ουσίες.

ΑΓΕΖ: Έχασε και από την Νίκη ΑΣ στην Παναγούλα (63-59)

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μπάσκετ της Ζακύνθου σήμερα (22/01) με 63-59 από την Νίκη ΑΣ που βάζει τους «ερυθρόλευκους» σε δυσμενή θέση για άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ (-18, -21, +21): «Χρυσός» και πάλι ο Απολλοφάνους Φιλόξενος!!! (photos)

Νέα μεγάλη διάκριση για τον Σύλλογο των επιτυχιών, τον «ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» από τη Ζάκυνθο! Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΖΙΟΥ-Ζιτσου (-18, -21, +21) που ολοκληρώθηκε σήμερα (22/01) ο ζακυνθινός σύλλογος κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια με τους

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ματσάρα στο Μαχαιράδο και νίκη για Ζακυνθιακό - Όλα τα αποτελέσματα (photos)

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου όπου ο Παναρτεμισιακός ΑΟ υποδέχτηκε τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό, στο ματς που έριξε την αυλαία της 11ης  αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. 

ΖΑΟ: Όλα για όλα για τη νίκη!

Σήμερα το μεσημέρι (22/01, 15:00) η γυναικεία ομάδα του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου (ΖΑΟ) αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΑΟ Γαλήνης, με... φόντο την 2η  θέση!