Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ε/Δ Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σχολή διαιτησίας β΄ φάση - Εξετάσεις νέων διαιτητών



Ολοκληρώνεται το σαββατοκύριακο 4και 5/10/2014 η νέα σχολή διαιτησίας που ξεκίνησε τις 27και28/09/2014 στην αίθουσα  εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ.ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Συμμετέχουν 8 υποψήφιοι οι όποιοι την Κυριακή θα δώσουν τις εξετάσεις ονομασίας τους ως νέοι διαιτητές Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.
Τα μαθήματα και τις εξετάσεις θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτές διαιτησίας εκπρόσωποι της ΚΕΔ/ΕΠΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΛΑΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ της ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συνάντηση για το Παιδικό πρωτάθλημα



Με τους εκπροσώπους επτά σωματείων, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (02/10) η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Γαϊτάνι, για το Παιδικό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της Ένωσης υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους των ομάδων, ο Πρόεδρος Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Σάκης Κλάδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων Ντίνος Σεμιτέκολος. Παρόντες ήταν και οι δύο (νέοι) Ενωσιακοί προπονητές, Νίκος Μπουρδούνης και Απόστολος Τζαμαλής.
Από την πλευρά των ομάδων παραβρέθηκαν οι: Στράτος Κουρούμαλος (STRATOS FC), Σπύρος Φιορεντίνος (Απόλλων και εκπροσώπησε και την Δόξα Πηγαδακίων), Θεόδωρος Πομώνης (Α.Ο. Τσιλιβή), Δημήτρης Καρτσακλής (Ελατιακός), Νίκος Κεφαλληνός (Εθνικός Σκουλικάδου), Απόστολος Τζαμαλής (Αχιλλέας) και Αλέκος Αντίοχος (Αστέρας Μαχαιράδου).

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Η κλήρωση της β΄ φάσης με σημαντικά παιχνίδια



Πραγματοποιήθηκε απόψε στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι η κλήρωση της β’ φάσης του κυπέλλου, με 17 ομάδες (12 από την Α΄ Κατηγορία και 5 από την Β’) να μπαίνουν στην κληρωτίδα.
Πρώτα βγήκε ένα ζευγάρι για να μπουν μετά 16 ομάδες ούτως ώστε να βγουν τα 8 ζευγάρια. Έτσι λοιπόν βγήκε το ζευγάρι ΑΕ ΓΕΡΑΚΑΡΙΑ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ.
Τα άλλα ζευγάρια που βγήκαν από την κλήρωση, είναι:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Απέκτησε τον διαιτητή Γιάννη Καλογεράκο!



Μετά τους Άγγελο Αδαμόπουλο (διαιτητής Football League 2) και Αντώνη Πυλαρινό (βοηθό διαιτητή Football League), η ΕΠΣ Ζακύνθου και η Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε σε μία ακόμα, σπουδαία, μετεγγραφή διαιτητή!
Πρόκειται για τον 31χρονο Γιάννη Καλογεράκο διαιτητή Football League 2 τα τελευταία 5 χρόνια (με πολύ μεγάλη εμπειρία). Ο Καλογεράκος έκανε αίτημα στην ΕΠΣ Ηλείας που άνηκε (ζει στην Αμαλιάδα) και την προηγούμενη Τετάρτη (01/10) το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας, ομόφωνα, αποφάσισε τη μετεγγραφή του.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Κυριακή (12/10) με Ολυμπιακό στον Βόλο



Με καθυστέρηση αρκετών ημερών θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας. Την αυλαία στον Νότιο όμιλο ανοίγει ο Απόλλων Σμύρνης με τον Φωστήρα και στον Βόρειο όμιλο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και τον Αγροτικό Αστέρα. Η Ζάκυνθος παίζει την Κυριακή (12/10) στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στους δύο ομίλους:
1ος όμιλος
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Επιτέλους ξεκινάει! Σέντρα στις 10 Οκτωβρίου


Την απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League στο τέλος της επόμενης εβδομάδας πήρε το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη. Έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν πως οι πρώτες έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά εν συνεχεία θα υπάρξει νέα συνεδρίαση για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΠΑΠ παραμένει ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, ενώ ο ΟΤΕ
TV αύξησε την προσφορά του για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (300.000 ευρώ). Παράλληλα εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί το ύψος της οικονομικής βοήθειας από τη Super League (είχε ακουστεί για 700.000 ευρώ, αλλά δεν έχει επικυρωθεί), κάτι που θα αποφασιστεί στο ΔΣ της λίγκας στις 8 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της
FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα την έναρξη του Πρωταθλήματος για την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014.

Η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 θα είναι η
ORDEM της NIKE

Έγινε συζήτηση για τις προτάσεις της
FOOTBALL LEAGUE ενώπιον της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού».

Πηγή: sport-fm.gr

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Πελοποννησιακό ντέρμπι στην Πάτρα – Όλο το πρόγραμμα


Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι ώρες διεξαγωγής των δύο αγώνων της τρίτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου.

Την Τρίτη στις 17:00 ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ και την ίδια μέρα στις 20:30 ο Απόλλων Πατρών θα φιλοξενήσει τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι νικητές θα παίξουν την Πέμπτη με Νέα Κηφισιά και Πανιώνιο αντίστοιχα ως φιλοξενούμενοι, ενώ θα διεξαχθούν και οι αγώνες Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (κεκλεισμένων των θυρών) και ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ.

Ε.Π.Ο.: Αναβολή και στα φιλικά! – Πάει για αναβολή το φιλικό Ζάκυνθος-Παναχαϊκή



Η ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση επεσήμανε ότι αναβάλλονται και όλες οι φιλικές αναμετρήσεις ως συνέχεια της απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014».


***Σε ότι αφορά το προγραμματισμένο φιλικό της ΠΑΕ Ζάκυνθος με την ΠΑΕ Παναχαϊκή για την ερχόμενη Κυριακή στις 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου, δεν υπάρχει αυτή την ώρα καμία ενημέρωση και για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.