Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ηλίας Μούγιος : "Να διατηρήσουμε την αγωνιστική σταθερότητα, έξτρα κίνητρο το ματς του 1ου γύρου"

Έπειτα από τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, η Νίκη Αμαρουσίου θα δοκιμαστεί αύριο (Κυριακή 22/3, 13:00) στη Ζάκυνθο όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΑΓΕΖ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ματαίωση αγώνα της Β΄ Κατηγορίας

Μετά από αίτημα της ομάδος του Α.Ο  ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, και συναίνεση της ομάδος του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ,  η Ε/Π της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  με απόφαση της, αναβάλει τον αγώνα μεταξύ των προαναφερομένων σωματείων που είχε ορισθεί να πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 22-03-2015 και ώρα 12:00 στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, λόγω εκτάκτου θλιβερού γεγονότος.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δυστυχώς δεν θα ολοκληρώσει το έργο του!

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Θεόδωρος Μπακάλης αφού προήχθη σε Ταξίαρχο, αποστρατεύτηκε!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Α.Ο. Τσιλιβή στάματησε το σερί του Α.Ο. Λεβάντε! - Όλα τα σημερινά αποτελέσματα

Ο ΑΟ Τσιλιβή είναι η ομάδα που κόβει το σερί των νικών του ΑΟ Λεβάντε στην 20η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας. Απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο γήπεδο του Ρόιδου. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

Μαχλάς: «Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι»

Την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο Νίκος Μαχλάς, σε έκτακτη συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/3).

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Δ. Στεριώτης στο ΑΟ Λεβάντες-ΑΟ Τσιλιβή

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων της 20ης αγωνιστικής  ΄ Κατηγορίας και 22ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας . 

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Οι διαιτητές και στις δύο κατηγορίες

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων του 4ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά,  3ης Αγωνιστικής, Κατηγορίας 8Χ8 και 1ης Αγωνιστικής, Κατηγορίας 11Χ11 (2001 - 2002).   

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ο Παναγιώτης Διλμπέρης επέστρεψε στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα

Νέος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και επίσημα ο Παναγιώτης Διλμπέρης που επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας ύστερα από μερικούς μήνες.

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Ξεκινάει και το 11Χ11

Ανακοινώθηκε  από  την  Επιτροπή  Πρωταθλήματος  το  πρόγραμμα  των  αγώνων   του  4ου  Ενωσιακού  Παιδικού  Τουρνουά   της  3ης  αγωνιστικής  Κατηγορίας  8 Χ 8  και  1ης  αγωνιστικής κατηγορίας  11 Χ 11 ( 2001-2002).

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Έτσι μπαίνουν σε play off και play out

Η 23η αγωνιστική της Football League ολοκληρώθηκε και σας παρουσιάζουμε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία σε play off και play out, αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν τώρα. Υπενθυμίζεται ότι οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων έχουν μπόνους 3 πόντων στα μπαράζ ανόδου.

ΑΛΕΖ: Ο Κολτούκης στο σεμινάριο Drift στη Θεσσαλονική

Η ΕΠΑ/ΟΜΑΕ οργανώνει το 1ο Σεμινάριο Βαθμολογητών DRIFT, στις 21 και 22 Μαρτίου 2015 στο Νέο Ρύσιο στη Θεσσαλονίκη, με την αρωγή του Σωματείου «ΑΣΠΙΣ».
Στο Σεμινάριο θα παρευρεθεί ως εισηγητής ο κ. Mike Procureur εκπροσωπώντας το King of Europe και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Drift.

Football League: Ο Σελίμος (Λακωνίας) στη Ζάκυνθο

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Μαρτίου σε Βόρειο και Νότιο όμιλο
Μπορεί ακόμη να μην έχει πέσει η… αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Football League αλλά ήδη η ΕΠΟ φρόντισε να γνωστοποιήσει τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 24ης «στροφής» του… μαραθωνίου.

Α2 ΕΣΚΑΗ: Ήττα των Ιτιών/FDL (67-58) από την Κρήνη ΄97



Πραγματοποιήθηκε χθες το κυρίως μενού στην 22η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η και στο πιο αμφίρροπο ματς του προγράμματος, η Κρήνη 97’ υπερίσχυσε απέναντι στις Ιτιές/Φιόρο Λεβάντε και διατηρήθηκε στην 3η θέση, όπου έχει συγκάτοικο τη Δύμη, που ξεπέρασε τον σκόπελο της Απολλωνιάδας.

Football League: Έχασε την υπόθεση η Λαμία!

Στα χαρτιά κέρδισε η Αναγέννηση Καρδίτσας το παιχνίδι με τη Λαμία με σκορ 3-0, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League έκανε δεκτή την ένσταση.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ: «Mαμά, θα αυτοκτονήσω και θα πάρω ένα μυστικό μαζί μου»

Συγκλονισμένη η Ελλάδα για ακόμη ένα κρούσμα παιδοφιλίας, αυτή την φορά στην Μεσσηνία από 53χρονο δημόσιο υπάλληλο, με την μαρτυρία από το 13χρονο κορίτσι για όσα βίωνε να συγκλονίζει.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ακίνο: «Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο»

Τα πολλά λάθη και η αποβολή του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, ήταν αυτά που έφεραν την ήττα 5-0 από τον Απόλλωνα 1926, σύμφωνα με τον τεχνικό Ντάνι Ακίνο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ το Πρόγραμμα των αγώνων της 20ης Αγωνιστικής Α΄ Κατηγορίας και 22ης Αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ (ΒΟΡΡΑΣ): Τα σημερινά αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής



Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα στην Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία παιχνίδια στην αυλαία της 21ης  (εμβόλιμης) αγωνιστικής στην Β΄ Κατηγορία, με τον Έσπερο να επικρατεί του Απολλώνα με το επιβλητικό 7-2! Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο Μανδραϊκός

Τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν σύντομα στον Μανδραϊκό. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής είναι γεγονός ότι διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Έπαθε μπλακ άουτ και ηττήθηκε 5-0 στην Καλαμαριά!

Καταιγιστικός ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο , κέρδισε 5-0 τη Ζάκυνθο και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Δυστυχώς η ομάδα μας μετά την... τραβηγμένη 2η  κίτρινη κάρτα του Λέκκα και την αποβολή του στο 58ο λεπτό έπαθε μπλακ άουτ και σε 20 λεπτά (67΄- 87΄) δέχτηκε 5 γκολ!!!

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

4ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8Χ8: Αποτελέσματα της 1ης και 2ης αγωνιστικής

Αποτελέσματα  αγώνων  1ης  και  2ης   Αγωνιστικής   παιδικού  τουρνουά   Κατηγορίας 8 Χ 8. 

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο γνωστοποίησε τη Δευτέρα (16/3) η Ένωση Β’ Εθνικής.
Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 22 και 23 Μαρτίου, με τέσσερις αναμετρήσεις να είναι τηλεοπτικές.
Πρόκειται για τους αγώνες Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή, Ερμιονίδα - Άλιμος, Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς και Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η αποστολή για Καλαμαριά

Να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα εισόδου στα πλέι οφ θέλουν στη Ζάκυνθο, που απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογία του 2ου ομίλου στη Β' Εθνική.

Μάχη Football League με Super League!

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός και Ξάνθη-Ηρακλής είναι τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν σε διπλές αναμετρήσεις τα δύο εισιτήρια για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Football League: Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής.  Στα Ψαχνά, στην αναμέτρηση του τοπικού Ηρακλή κόντρα στην ΑΕΚ, θα σφυρίξει ο Σκουλάς από τον σύνδεσμο της Θεσσαλίας. Στο Βόρειο όμιλο, το ντέρμπι  Λαμία – Ηρακλής, θα διευθύνει ο Διαμαντόπουλος  από την Αρκαδία. Στο ματς της Ζακύνθου στην Καλαμαριά διαιτητής είναι ο Πουλημάς (Κέρκυρας), ενώ στην Άμφισσα (Φωκικός-Πιερικός) Α΄ βοηθός είναι ο δικός μας Πυλαρινός.

ΑΝΟΖ: Διέπρεψε (και) στην Τρίπολη! (Photos)

Εντυπωσιακη παρουσια ειχε η προαγωνιστικη ομαδα κολυμβησης του ΑΝΟΖ στους Χειμερινους Αγωνες που εγιναν το Σαββατο στο κολυμβητηριο της Τριπολης!!!

ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ: Εντυπωσιακή υποδοχή στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές! (Photos)

Στις 17:30 "πάτησε" Ζάκυνθο η αποστολή του ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ που πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ το τριήμερο 13-15 Μαρτίου, στην Αθήνα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Την Τετάρτη (18/3) το ματς της χρονιάς στην Καλαμαριά!

Δράση την Τετάρτη 18/3 και την Πέμπτη 19/3 περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Football League, καθώς τότε ορίστηκε να διεξαχθεί η 23η αγωνιστική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εμβόλιμη η 21η αγωνιστική στην Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος το Πρόγραμμα των αγώνων της 21ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας.  Αναλυτικά:

Το απίστευτο «μαϊμού» πέναλτι στην Καλαμάτα!

Δεν… ξανάγινε τέτοιο πέναλτι σε Ελλάδα, Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο! Δείτε την… ασύλληπτη υπόδειξη του διαιτητή που δεν ήταν αρκετή να αποτρέψει την ήττα της Καλαμάτας απ’ την Αχαϊκή.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ: Ο ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ και πάλι! – Σήμερα (17:15) θερμή υποδοχή στο λιμάνι (Photos)

Νέες παγκόσμιες διακρίσεις για τον σύλλογο των επιτυχιών, τον ΑΠΟΛΛΟΦΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, που στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, στην Αθήνα, κατέκτησε 4 μετάλλια!  Συγκεκριμένα οι ΠΛΕΣΣΑΣ Παναγιώτης χάλκινο μετάλλιο, Λούντζης  Δανιήλ  χάλκινο στο fighting κ χάλκινο στο Ne Waza, ΘΕΟΔΟΣΗ Μαρία Ελένη ασημένιο.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Άλωσε την Καλαματά η Αχαϊκή!

Τρεις βαθμούς που αποτελούν βήμα παραμονής πήρε η Αχαϊκή. Ο Κωστής σκόραρε δύο φορές και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστικής. Ανοιξε το σκορ στο 32', ενώ σημείωσε το 0-2 στο 47'. Μέίωσε με αμφισβητούμενο πέναλτι του Δημητριάδη η Καλαμάτα στο 83'.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ανάποδα τα αποτελέσματα για Ζακυνθιακό

Δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα για τον Ζακυνθιακό (που είχε σήμερα ρεπό), αφού και η Αχαϊκή, αλλά και ο ΠΑΟ Βάρδας πήραν θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά: 

Football League: «Ανεβαίνει» ο Ολυμπιακός Βόλου, συνέρχεται η Παναχαϊκή

Με νίκες προχώρησαν Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή, στην 22η αγωνιστική της Football League, σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο αντίστοιχα.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με σούπερ Δρόσο το Καταστάρι 5-2 τον Αστέρα! (Photos)

Ο Παναγιώτης Δρόσος είχε... κέφια (πέτυχε χατ τρικ) και μαζί με την παρέα του επικράτησαν με 5-2 του Αστέρα μαχαιράδου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία είναι:

ΑΓΕΖ: Απρόσμενη ήττα από Μανδραϊκό (69-59)


Έκανε το «μπαμ» ο Μανδραϊκός, πραγματοποιώντας ίσως το καθοριστικότερο μέχρι σήμερα «βήμα» του προς την αποφυγή του υποβιβασμού! Οι παίκτες του Βασίλη Μαρίνου, είχαν δείξει τα... δόντια τους κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου, αλλά η Ζάκυνθος μάλλον δεν ήταν και τόσο... υποψιασμένη, όπως δείχνει το τελικό 69-59.