Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ισόπαλο (1-1) το μεγάλο ντέρμπι – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα τρία από τα έξι παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, με το μεγάλο ντέρμπι στους Αμπελόκηπους να τελειώνει ισόπαλο 1-1 και να παραμένει η διαφορά στους 5 βαθμούς. Αναλυτικά:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Στόχος η παραμονή, κοιτάμε και τα play off» - Η αποστολή για Πιερικό

Ο επιθετικός της Ζακύνθου, Γιώργος Σκαθαρούδης μίλησε στον Arena FM για τον στόχο της παραμονής αλλά και για την νίκη που θέλει η ομάδα στο παιχνίδι της Δευτέρας(27/01) με τον Πιερικό.

Αναλυτικά η δήλωση:

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ο Αδαμόπουλος στο μεγάλο ντέρμπι – Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν  από την  Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  οι  Διαιτητές των  αγώνων της  14ης  αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας   και   18ης  αγωνιστικής    Β΄ Κατηγορίας .

Αναλυτικά :

FOOTBALL LEAGUE: «Καυτή πατάτα» οι ενημερότητες

Ένα παλιό πρόβλημα της Β’ Εθνικής είναι και πάλι στο προσκήνιο και επηρεάζει ακόμα περισσότερο τις ομάδες της κατηγορίας, μιας και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Πρόκειται, φυσικά, για το θέμα της έλλειψης φορολογικών ενημεροτήτων, το οποίο συζητήθηκε αρκετά στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης την Παρασκευή (24/1) και υπήρξε επικοινωνία με τον αρμόδιο Υπουργό, προκειμένου να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση προς όφελος των ΠΑΕ.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καυστική ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στην Λιθακιά

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ζακύνθου για τα όσα έγιναν στο δημοτικό γήπεδο Λιθακιάς και στον αγώνα για την Β΄ Κατηγορία, Δόξα Λιθακιάς-Αθλητική Ένωση Ζακύνθου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΓΕΖ: Ψάχνουν επειγόντως για λύσεις

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΓΕΖ, εντός και εκτός έδρας, αναγκάζουν τη διοίκηση να προβεί σε ενέργειες, έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση και η ομάδα να ξεφύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη και να καταφέρει να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία.
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα και η… πόρτα του υποβιβασμού άρχισε να ανοίγει! Μετά, ήρθαν και οι απανωτές ήττες από Παπάγου (εκτός) και Πεντέλη (εντός) και η ομάδα έπεσε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ντέρμπι των αποδείξεων

Με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Και αυτή η αγωνιστική δεν οποιαδήποτε αγωνιστική, αφού φιλοξενεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της δεύτερης στη βαθμολογία, Θύελλας Αμπελοκήπων και του πρωτοπόρου Α.Ο. Ζακυνθιακού, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων. Αναλυτικά η 14η  αγωνιστική:

ΑΓΕΖ – ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: Επιτέλους… ξεκινάει το πρωτάθλημα

Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει καθόλου το φετινό πρωτάθλημα των Γυναικών, αφού τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν και τον αθλητισμό… «χτύπησε και την πόρτα των ομάδων αυτών. Τελικά, την τελευταία στιγμή δόθηκε το πράσινο φως και το Σάββατο 1η  Φεβρουαρίου θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ! Στον Όμιλο της ΑΓΕΖ, εκτός από τη ζακυνθινή ομάδα, δήλωσαν συμμετοχή άλλες επτά ομάδες, που στην πορεία έγιναν έξι, αφού ο Ίφιτος Πύργου παραιτήθηκε. Μάλιστα, στην 1η αγωνιστική είχε κληρωθεί να έρθει στην Παναγούλα, οπότε οι «ερυθρόλευκες» κερδίζουν το ματς με 20-0 α.α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το Σάββατο το ντέρμπι των ντέρμπι! – Το πρόγραμμα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από  την  Ε/Δ  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  14ης  αγωνιστικής  της  Α΄ Κατηγορίας  και  18ης  αγωνιστικής  της  Β΄ κατηγορίας.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα είχε όλα το ματς στη Λιθακιά

Σπουδαίο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο της Λιθακιάς, όπου η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη με την ΑΕ Ζακύνθου 2-2, με δοκάρια, αποβολές και πολύ ένταση! Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πήρε μετεγγραφή ο Αντ. Μποζίκης!

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ζακύνθου ο διαιτητής Αντώνης Μποζίκης, ένας από τους πιο παλιούς διαιτητές του νησιού! Ο Μποζίκης για δικούς του λόγους προτίμησε να αλλάξει Ένωση, ακολουθώντας το δρόμο του συναδέλφου του, Άγγελου Αδαμόπουλου, αλλά με την ανάποδη… διαδρομή. Ο έμπειρος διαιτητής δεν θα αποχωριστεί το νησί, απλά κάθε αγωνιστική θα πηγαινοέρχεται, όπως κάνει και ο Αδαμόπουλος. Η ΕΠΣ Ηλείας είναι μία δύσκολη Ένωση, με 85 σωματεία και στις 4 κατηγορίες και η εκεί Ένωση έχει ανάγκη από διαιτητές.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΚΥΠΕΛΛΟ: Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου με 8 ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα. Συγκεκριμένα, πέντε ομάδες από την Α΄ Κατηγορία (Α.Ο. Ζακυνθιακός, Θύελλα Αμπελοκήπων, Α.Ε. Άγ. Λέων/Κοιλιωμένος, Παναρτεμισιακός και Α.Ο. Τσιλιβή) και τρεις από την Β΄ Κατηγορία (Α.Ο. Αλυκανάς, Α.Ε. Γερακαρία και Δόξα Λιθακιάς).

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έβρεχε… γκολ σήμερα!

Άνοιξε σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής (εμβόλιμης) με τη διεξαγωγή τριών από τους επτά αγώνες και συνολικά σημειώθηκαν 21 τέρματα! Αναλυτικά είχαμε:

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: «Έχουμε αξιοποιήσει την έδρα μας»

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Αποστόλου, με δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 μίλησε για την πορεία της Ζακύνθου και είπε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην Football League αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του δίνουν τα πάντα.
Μίλησε επίσης για τον Τζιανλούκα Κολονέλο τον οποίο θεωρεί «δουλευταρά» αλλά και τον Ηρακλή.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Πήρε Τζιαφέρη Αθ., έδωσε Κουρούμαλο

Σε μία ακόμα μετεγγραφή προχώρησε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου, Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακός, αποκτώντας τον Θανάση Τζιαφέρη από τον Αθλητικό Όμιλο Λεβάντε και δίνοντας ως αντάλλαγμα τον επιθετικό, Ανδρέα Κουρούμαλο

VIDEO: Τα γκολ της 16ης αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της 16ης αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Football League.

ΑΝΟΖ: Θετικό το πρόσημο στην Τρίπολη

Πολύ καλά τα πήγε η αποστολή του ΑΝΟΖ στην ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών που διεξήχθη στην Τρίπολη, στις 11 Ιανουαρίου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ομίλου:
"Θετικός ο απολογισμός της ομάδας του ΑΝΟΖ στους πρώτους αγώνες για το 2014 στην ημερίδα ορίων και προαγωνιστικών που διεξήχθη στη ΤΡΙΠΟΛΗ 11/01. Όσον αφορά τη προαγωνιστική το ζητούμενο ήταν η επαφή με την 50αρα πισίνα καθώς τέτοια δεν υπάρχει στο νησί ,η δοκιμή σε άλλα αγωνίσματα και αποστάσεις καθώς και  η συμμετοχή σε συνθήκες αγώνα. Για την αγωνιστική ήταν μια ευκαιρία για όσους αθλητές έχουν πιάσει τα όρια να δοκιμαστούν πριν το πανελλήνιο και για όσους δεν τα είχαν πιάσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

PHOTOS: Δείτε φωτογραφίες από το ματς Α.Ο. Αλυκανάς-Νέα Σάντα/Απέναντι

Το zantesport.gr ήταν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Πηγαδακίων και στο μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Κατηγορίας, Α.Ο. Αλυκανάς-Νέα Σάντα/Απέναντι. Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι.

FOOTBALL LEAGUE: Κόστισαν τα λάθη και Νίκη Βόλου-Κέρκυρα 1-1

Νίκη Βόλου και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι που έκλεισε σήμερα την 16η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Football League. Κόστισε στους «Φαίακες» ένα λάθος του Βρονταρά.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και πιέση και από τις δύο ομάδες και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Πιο κινητική ήταν η Κέρκυρα με κύριο εκφραστή των επιθετικών της ενεργείων τον Δημήτρη Σουάνη. Ο Έλληνας φορ που κύριως επιτεθόταν από την δεξία πλευρά έβγαλε μια εκπληκτική σέντρα στον Γυφτοκώστα που σκόραρε με κεφαλία και άνοιξε το σκορ (1-0) στο 14'.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Την Τετάρτη… κληρώνει

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου  και  ώρα   19.30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ  θα  πραγματοποιηθεί η κλήρωση  της  3ης  Φάσης  του  ΚΥΠΕΛΛΟΥ  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  ποδοσφαιρικής  περιόδου  2013 - 2014. Στη κλήρωση θα συμμετέχουν οι κάτωθι ομάδες:

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ: Του «έσπασε» το αήττητο – Σπουδαία εμφάνιση οι φιλοξενούμενοι

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγο η Νέα Σάντα/Απέναντι, στα Πηγαδάκια και δικαίως επικράτησε με 2-0 του πρωτοπόρου Α.Ο. Αλυκανά, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 16 αγωνιστικές.
Όλοι οι παίκτες των φιλοξενούμενων ήταν σε εξαιρετική ημέρα και σίγουρα περνάνε όλοι στους διακριθέντες, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν… μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: «Εξάσφαιρος» Ηρακλής, ανεβαίνει ο Φωκικός

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Ηρακλής που... διέσυρε 6-0 τον Πιερικό, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η Αναγέννηση Καρδίτσας με το 4-1 που πέτυχε μέσα στην Καβάλα. Σημαντική νίκη για τον Φωκικό, 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών
Εντυπωσιακή ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου νίκησε 4-1 την Καβάλα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Σημαντική νίκη πήρε και ο Απόλλων 1926 (2-0) στην έδρα του Βατανιακού, ενώ η Ζάκυνθος επικράτησε 2-1 του Εθνικού Γαζώρου. Στο 0-0 έμειναν Δόξα και Τύρναβος στη Δράμα, ενώ ο Ηρακλής... διέσυρε 6-0 τον Πιερικό στη Θεσσαλονίκη. Η αγωνιστική στον Βορρά θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι της Νίκης Βόλου με την Κέρκυρα.

PHOTOS: Δείτε πολλές φωτογραφίες από το παιχνίδι ΑΠΣ Ζάκυνθος-Εθνικός Γαζώρου

Το zantesport.gr σας μεταφέρει την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού μέσω των κάτωθι φωτογραφιών.

ΑΓΕΖ: Ούτε και τώρα! – Νέα (εντός έδρας) ήττα από την Πεντέλη (59-70)

Ούτε την Πεντέλη στην Παναγούλα δεν μπόρεσε να κερδίσει η ΑΓΕΖ και μετράει πλέον 4 συνεχόμενες ήττες που την βάζουν σε περιπέτειες, αφού ο υποβιβασμός δεν απέχει πολύ! Οι «ερυθρόλευκοι» για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ νευρικοί στις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην παίζουν κοντρόλ μπάσκετ και να χάνουν εύκολα καλάθια.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοπορία στο σκορ από την αρχή και κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη. Καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού, ο τραυματισμός στο χέρι του Τάσου Χαλβατζή στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η τεχνική ποινή στην ΑΓΕΖ 8 λεπτά πριν τη λήξη όπου και ξέφυγαν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 13η  αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία, όχι όμως και η 16η στην Β΄ η αυλαία της οποίας πέφτει αύριο με δύο ματς. Μεγάλα σκορ είχαμε στα δύο ματς της Α΄ Κατηγορίας, ενώ στο ντέρμπι της Β΄ κατηγορίας, Γερακαρία-Παναρκαδικός τελείωσε χωρίς νικητή (0-0). Αναλυτικά:


ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Σημαντική αυτή η νίκη για μας»

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο τόνι ότι ο Γάζωρος ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει έως τώρα από το νησί και αυτό είπε δίνει περισσότερη αξία στη νίκη της ομάδας του. Από την άλλη ο Μάκης Κατσαβάκης είπε ότι η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση και στη χειρότερη των περιπτώσεων δικαιούνταν ένα βαθμό. Στάθηκε και στη τελευταία φάση του ματς με το ακυρωθέν γκολ. Αναλυτικά:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Βούλιαξε» και τον Γάζωρο (2-1)

Με καλύτερους παίκτες τους Τορεσάνι και Ξενοδόχοβ, η Ζάκυνθος πήρε μία σπουδαία νίκη στο νησί (2-1) απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον Εθνικό Γαζώρου, που κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τη Ζάκυνθο.
Η Ζάκυνθος που ερχόταν από 4 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και 2 συνεχόμενα που αγνοούσε τη νίκη (Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας), κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» που σημαίνει κάτι παραπάνω από τη μισή παραμονή στην κατηγορία.