Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Άνετη επικράτηση για Ζακυνθιακό & Καταστάρι (photos)

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια του Σαββάτου (29/10) για την Α΄ Κατηγορία με τον ΑΟ Κατασταρίου να επικρατεί άνετα των Γερακαρίων ,ε 7-0, όπως και ο Ζακυνθιακός (3-0) της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Προφορική συμφωνία Στέλιου Γούναρη με Στράτο Κουρούμαλο - Γ.Σ. την Κυριακή (30/10, 17:30)

Μπορεί η ομάδα της Ζακύνθου να μην δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Πανελευσινιακός, όμως δεν παράτησε τα... όπλα. Ο Πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Γούναρης κινήθηκε αστραπιαία, έτσι ώστε η ομάδα του Ιονίου να μην... "σβηστεί" από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Α2 ΕΣΚΑ-Η: Πήρε το ντέρμπι η Παραλία - Όλα τα αποτελέσματα

Τα προχθεσινά παιχνίδια στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, ξεκίνησαν με την άνετη νίκη του Παναχαϊκού Σουλίου στα Ροΐτικα, που υποδέχτηκε τον Πανωλενειακό (67-46). Στο επόμενο ματς στο ίδιο γήπεδο η Κρήνη δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στον Αχαιό ’47 (40-87).

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΡΑΦΑΗΛ ΠΕΤΤΑΣ: «Μοναδική τιμή για μένα που φόρεσα τη φανέλα της Ζακύνθου»!

Τι κι αν είναι μόλις 20 ετών; Είναι… μάγκας και Ζακυνθάρα, γιατί στα δύσκολα έμεινε! Δεν πήδηξε από το καράβι! Περίμενε με αγωνία τις εξελίξεις έως την τελευταία στιγμή κι ας ήξερε ότι θα μπορούσε να μείνει χωρίς ομάδα έως τον Ιανουάριο! Ο λόγος για τον Ραφαήλ Πέττα!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΑΖΗ: «Ζακυνθάρα εις το επανιδείν»

Μια από τους αφανείς… «εργάτες» του ΑΠΣ Ζάκυνθος όλα αυτά τα χρόνια ήταν η Μαρία Μπιάζη, η οποία έδινε και τη ψυχή της γι αυτή την ομάδα! Η Μαρία μας έστειλε μία δικιά της κατάθεση ψυχής, την οποία και μοιραζόμαστε μαζί σας. Αναλυτικά:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Με τον κόσμο της Ζακύνθου και με τη Ζάκυνθο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»

Οι δικαστικές εκκρεμότητες έκλεισαν για τον Πανελευσινιακό, με τους «σταχυοφόρους» να αγωνίζονται την Πέμπτη (27/10) στο Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κατάθεση ψυχής από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδα Μαλιούφα

Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο f/b ένα συγκινητικό μήνυμα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Αναλυτικά:

Πήρε… άριστα η ΕΠΣ Ζακύνθου!!!

Χθες (26/10) έπεσε η αυλαία της 1ης  αγωνιστικής και στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Κατά γενική ομολογία, αν και η ζακυνθινή Ένωση ήταν… πρωτάρα, όλα ήταν άψογα οργανωμένα και στις δύο κατηγορίες!

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απέσυρε την έφεση – Ευχήθηκε καλή τύχη στον Πανελευσινιακό στο πρωτάθλημα

Η δικαστική μάχη μεταξύ Πανελευσινιακού και Ζακύνθου που ξεκίνησε αρχές καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε τέλος Οκτωβρίου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ομάδα του Ιονίου απέσυρε την έφεση που είχε καταθέσει κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League σχετικά με το μετοχολόγιο των «σταχυοφόρων».

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αδαμόπουλος και Ψάρρης στην Πύλο

Ο Άγγελος Αδαμόπουλος (ΕΠΣ Ζακύνθου) θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Τσικλητήρας Πύλου-Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 7ης  αγωνιστικής του 3ου  ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Α΄ βοηθός θα είναι ο Κώστας Ψάρρης κι αυτός από Ζάκυνθο. Αναλυτικά η αγωνιστική:

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Απορρίφθηκε και η έφεση κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας!

Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το αίτημα της Ζακύνθου κατά της απόφασης επικύρωσης της βαθμολογίας.
Μετά την απόρριψη της προσφυγής της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η Ζάκυνθος είδε και την έφεση κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας να απορρίπτεται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: «Παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση Ζακύνθου-Ελευσίνας»!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης υποστήριξε ότι η Football League δεν συμμορφώθηκε με απόφαση του πειθαρχικού οργάνου.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον και… βέλη προς τη διοργανώτρια από την έδρα της επιτροπής εφέσεων επεφύλασσε η εκδίκαση της Τετάρτης (26/10) στην ΕΠΟ.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Πόσες θύμησες μπορεί να μας ξυπνήσει μία φωτογραφία!

Η αλήθεια είναι ότι πάντα το παρελθόν φέρνει όμορφες αναμνήσεις και κάνει πολλούς να μελαγχολούν για εκείνες τις διαφορετικές και πιο ξεχωριστές εποχές.

Απέρριψε την προσφυγή της Ζακύνθου το Διαιτητικό! – Παίζει στο κύπελλο η Ελευσίνα(;)

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προφυγή που έκανε η Ζάκυνθος κατά της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ ζητώντας κατ' εξαίρεση να μην ορίσει την αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τα Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

FOOTBALL LEAGUE: Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Δείτε ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της πρεμιέρας της Football League.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής – Χωρίς ντέρμπι η Α΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε  από την  Επιτροπή   Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  το  πρόγραμμα  των  αγώνων  της  2ης  Αγωνιστικής  Α΄ και  Β΄ Κατηγορίας.
Αναλυτικά:

Πάει… Κοντονή η Football League

Επαφές για όλα τα «καυτά» ζητήματα της Football League ξεκινούν άμεσα οι αντιπρόεδροι, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Η… δικαιοσύνη αθώωσε την Ελευσίνα!!!

Με το αιτιολογικό ότι το γήπεδο της Ελευσίνας 1-3 Ιανουαρίου ήταν κλειστό και δεν υπήρχε προπονητής Θανάσης Δημόπουλος η Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Μαρίνα Μπόζνου αθωώνει τον Πανελευσινιακό, ο οποίος μένει στην κατηγορία!!!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ: Βρήκαμε για σένα το μπαρμπέρικο που θα λατρέψεις! (photos)

Όταν ακούς τη λέξη «μπαρμπέρικο», συνήθως σου έρχεται στο μυαλό κάτι καθαρά ανδρικό το οποίο κρύβει μια μεγάλη ιστορία από πίσω του.

FOOTBALL LEAGUE: Πω πω… κόμπλεξ που έχουν με τη Ζάκυνθο! – Ξεκινούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ (και) το πρωτάθλημα!!!

Παίρνει επιτέλους εκκίνηση το πρωτάθλημα της Football League με τη διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο Κυριακή-Τρίτη (30/10-1/11).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Δώστε επιτέλους ένα... νόμιμο τέλος!»

Με αφορμή τον ορισμό από την ΕΠΟ της αναμέτρησης του Πανελευσιανιακού με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας, η Ζάκυνθος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας τονίζοντας ότι κανένας αγώνας της Ελευσίνας, ούτε στο Κύπελλο, ούτε στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεξαχθεί διότι εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις.
Αναλυτικά:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όρισαν διαιτητές στο Ελευσίνα-ΑΟ Τρίκαλα (Πέμπτη 27/10)!!!

Διαιτητές και στον αγώνα Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα όρισε η ΚΕΔ τη Δευτέρα (24/10).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Νέο… «πραξικόπημα» κατά της ομάδας! – Έξαλλη η διοίκηση

Η ΕΠΟ έβγαλε από τον 1ο όμιλο την υποσημείωση σχετικά με εκκρεμοδικίες μεταξύ Πανελευσινιακού και Ζακύνθου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Θέμα Μενίκου και η ένσταση της Αμαλιάδας - Τι δήλωσε ο παίκτης

Παρά τη νίκη της Αχαϊκής στον αγωνιστικό χώρο επί του Αστέρα Αμαλιάδας, σας είχαμε ενημερώσει για το ενδεχόμενο εμπλοκής λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της Αχαϊκής.

FOOTBALL LEAGUE: Παραιτήθηκε ο Σφακιανάκης - Τι δήλωσε στα μέλη

Λίγη ώρα μετά την έναρξη του ΔΣ ο Στέλιος Σφακιανάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Football League. Αντιπρόεδρος ο Λεουτσάκος.

ΑΓΕΖ: Τρία στα τρία και συνεχίζει...

Αν και δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα η ΑΓΕΖ πήρε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 48-36 του Κρόνου Πατρών, στο Κλειστό της Παναγούλας.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Γ' Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε τι έγινε στους ομίλους της Γ' Εθνικής για την έκτη αγωνιστική.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον ΑΟ Τσιλιβή! – Στα σκαριά 3 ηχηρές μετεγγραφές (photos)

Με βάση τον αντίπαλο (Παναρτεμισιακός) κανείς δεν περίμενε ο περσινός πρωταθλητής ΑΟ Τσιλιβή να επικρατήσει με το ευρύ 5-0! Μάλιστα, η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή την εβδομάδα που μας έρχεται θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το σύλλογο με την προσθήκη τριών ακόμα έμπειρων παικτών! Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε Α΄ Γ Β΄ Κατηγορία το διήμερο: