Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Εκπληκτική ανατροπή στον Άγιο Λέοντα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τέσσερις αγώνες για την 18η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας, με τον Α.Ο. Τσιλιβή να παίρνει τη νίκη της ημέρας, επικρατώντας 3-2 στον Άγιο Λέοντα της τοπικής ομάδας (και μάλιστα με ανατροπή) παίρνοντας τη ρεβάνς από την ήττα την προηγούμενη Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο για το θεσμό του κυπέλλου. Αναλυτικά:

FOOTBALL LEAGUE: Τηλεοπτικό το ματς με Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Football League. Το εντός έδρας παιχνίδι της Ζακύνθου με την πρωτοπόρο Κέρκυρα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Μαρτίου και θα είναι τηλεοπτικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: «Πάτησαν»… Καραϊσκάκη!


Την όμορφη εμπειρία να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να μπουν χέρι με χέρι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με τα ινδάλματά τους, είχαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ολυμπιακού Ζακύνθου, που εδρεύει στα Πηγαδάκια. Ήταν προσκεκλημένοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην είσοδο των ομάδων του Ολυμπιακού και του Πλατανιά, ακούστηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου το όνομα της Ακαδημίας, αλλά το κυριότερο, ακούστηκε η Ζάκυνθος!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία



Ανακοινώθηκαν από την Ε.Δ. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ οι Διαιτητές των αγώνων της 18ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας και 23ης αγωνιστικής Β΄ Κατηγορίας. Αναλυτικά :

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Προς λύση το μετοχικό

Μετά την επίλυση του θέματος που είχε προκύψει με την εγγυητική επιστολή με τη συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονταν ώστε ο ΑΠΣ να αποφύγει το βαρύ πρόστιμο των 50.000 ευρώ, πλέον έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για να λυθεί και το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο. Η συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής με τους επιχειρηματίες του νησιού  που επιθυμούν να βοηθήσουν τον σύλλογο είναι προς αυτή την κατεύθυνση και ο ΑΠΣ δείχνει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

ΑΓΕΖ / ΜΠΑΣΚΕΤ: Με Τζινόπουλο και Χαλβατζή στο Κορωπί - Οι γυναίκες με Παραλία

Ο Ανέστης Τζινόπουλος αναμένεται να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και θα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην διάθεση των Νίκου Θεοδόση και Νίκου Κλάδη για το παιχνίδι της Κυριακής(23/2-13:30) με αντίπαλο το Κορωπί στο πλαίσιο  της 18ης αγωνιστικής. Παράλληλα στον δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση είναι και ο Τάσος Χαλβατζής που θα αποτελέσει μία σημαντική προσθήκη για τη συνέχεια. Η αποστολή της ΑΓΕΖ θα αναχωρήσει το Σάββατο.Η ομάδα του νησιού μπορεί να μην κατάφερε να συνδυάσει την εξαιρετική εμφάνιση με νίκη επί του πρωτοπόρου του ομίλου, Προμηθέα, ωστόσο θα πάει με καλή ψυχολογία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Κορωπί, καθώς έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Έτσι θα επιδιώξει να συνδυάσει αυτή την φορά μία καλή παρουσία με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπορμπαντωνάκης-Γιαννακουδάκης.

ΖΑΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Διήμερο ταξίδι στην Κόρινθο

Επιτέλους… αγωνιστική δράση για το γυναικείο τμήμα του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου. Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί αναχωρούν για την Κόρινθο όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο Α.Σ.Π. Κόρινθο, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει και πάλι την ίδια ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: Τι θα δείτε και που…

Η αναμέτρηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος με αντίπαλο την Δόξα Δράμας για την 21η αγωνιστική της Football League, ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του επόμενου διήμερου στο νησί. Αναλυτικά:

Α.Ν.Ο.Ζ.: Γενική συνέλευση στις αρχές Μαρτίου

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου καλεί τα μέλη του στην Έκτατη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Κρυονέρι Ζακύνθου, στις 9 Μαρτίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00π.μ., με θέματα:

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: To ενδιαφέρον στα ορεινά

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός αντιμετωπίζει ξανά τον Παναρτεμισιακό, αυτή την φορά εντός έδρας και στοχεύει σε μία ακόμη νίκη προκειμένου να παραμείνει εκ του ασφαλούς στην κορυφή. Η Θύελλα Αμπελοκήπων αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ελατιακό και θα κυνηγήσει τη νίκη για να μείνει σε επαφή με την πρώτη θέση. Κατά τα άλλα με ενδιαφέρον αναμένεται η… επανάληψη του άλλου ημιτελικού της περασμένης Τετάρτης ανάμεσα στον Άγιο Λέων και τον Α.Ο Τσιλιβή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Ελλάς το μεγαλείο σου! Τελικά… επέστρεψε την Κυριακή το ματς Ζάκυνθος – Δόξα Δράμας



Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Το παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Δόξα Δράμας είχε ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23/02 και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Στη συνέχεια, οι δύο διοικήσεις τα βρήκαν και κανόνισαν να ζητήσουν αλλαγή ημέρας (να πάει Σάββατο) γιατί στη Ζάκυνθο την Κυριακή και την ώρα του αγώνα γίνονται καρναβαλικές εκδηλώσεις (και συγκεκριμένα το ΠΙΚΟΛΟ καρναβάλι).

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ/Κ-19: Την Κυριακή με Εθνικό Γαζώρου

Τον Εθνικό Γαζώρου θα φιλοξενήσει η ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής  του 2ου ομίλου. Η αναμέτρηση σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαχαιράδου την Κυριακή 23 του μήνα και ώρα 11:30.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το ενδιαφέρον στην Λιθακιά

Τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής δημιούργησαν νέα δεδομένα στην κορυφή και πλέον η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Λιθακιάς με την τοπική Δόξα να υποδέχεται τον πρωτοπόρο πλέον Α.Ο Αλυκανά. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σεμινάριο προπονητών με Τσάνα

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Π.Σ Ζακύνθου ενημερώνει τους  προπονητές των  ομάδων  και  όσους  συμμετείχαν  στο  σεμινάριο  προπονητικής  2012 - 2013, ότι  στις  24 και   25  Φεβρουαρίου  και  ώρα  18.30  θα  πραγματοποιηθεί  στην  αίθουσα  του  Ξενοδοχείου  «VARRES  HOTEL» η  συνέχεια  του  προηγούμενου σεμιναρίου  με  την  παρουσία του  προπονητή  της  Εθνικής Ομάδας Ελπίδων  Κώστα Τσάνα, προκειμένου στο  τέλος  της   φετινής  περιόδου  να  αποκτήσουν  δίπλωμα UEFA C.     

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Το Σάββατο (τελικά) το ματς Ζάκυνθος – Δόξα Δράμας

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ζακύνθου για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της με την Δόξα Δράμας, αφού την Κυριακή το μεσημέρι και την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν στο νησί καρναβαλικές εκδηλώσεις (το καρναβάλι των μικρών), με αποτέλεσμα να αδυνατεί και η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου να καλύψει και τα δύο. Έτσι, το ματς με τους «Μαυραετούς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ζακυνθιακός και Άγιος Λέοντας στον τελικό!

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δύο ημιτελικοί του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με τον Α.Ο. Ζακυνθιακό να περνάει εύκολα από το Μαχαιράδο, επικρατώντας με 5-0 του Παναρτεμισιακού Α.Ο. και η ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος να επικρατεί στην έδρα της με 2-1 του Α.Ο. Τσιλιβή. Αναλυτικά:

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Στόχος μου η Super League»

Στο SkyGOAL.gr μίλησε ο μεσοεπιθετικός της Ζακύνθου Γιώργος Σκαθαρούδης. Ο 22χρονος μέσος πέτυχε το τέταρτο του προσωπικό γκολ με το οποίο κλείδωσε την νίκη της Ζακύνθου επί της Νίκη Βόλου(2-0) αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.
Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας ο Γιώργος Σκαθαρούδης μιλάει στο SkyGOAL.gr για την νίκη επί της Νίκη Βόλου, τον νέο στόχο της ομάδας μετά την επίτευξη της παραμονής, τον προσωπικό του στόχο αλλά και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την άνοδο.

ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ 1-7: Περίπατος στο Ενωσιακό

Σε  έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Απόλλων στο Ενωσιακό γήπεδο, ο Α.Ο Λεβάντε. Η επικράτηση με το τελικό 7-1 επί του ουραγού της βαθμολογίας  διατήρησε τους τυπικά φιλοξενούμενους εκ του ασφαλούς στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ήδη από  το πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 4-0.Ο Αλεξανδρίδης στο 12’ άνοιξε τον χορό των τερμάτων με τον Γιακουμέλο στο 24’ να πετυχαίνει  με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής το 2-0 και τον Κουρούμαλο στο 31’ να σημειώνει το τρίτο γκολ για τον Α.Ο Λεβάντε.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Ανακοινώθηκαν  από  την  Ε/Δ. Ε.Π.Σ. Ζακύνθου οι  Διαιτητές  των  αγώνων  της  ημιτελικής  φάσης Κυπέλλου  Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Αναλυτικά :

FOOTBALL LEAGUE: Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 21ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Football League. Καταδικάζει κάθε μορφή βίας η Football League. Aναλυτικά:

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την  Επιτροπή Πρωταθλήματος το πρόγραμμα  των  αγώνων  της  18ης  αγωνιστικής  της  Α΄  Κατηγορίας και 23ης αγωνιστικής  Β΄ Κατηγορίας .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΕΖ): «Ζητώ συγγνώμη από τον Προμηθέα»

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της ΑΓΕΖ με αντίπαλο τον Προμηθέα «σημάδεψαν» την αναμέτρηση στο κλειστό της Παναγούλας και ο πρόεδρος της ομάδας της Ζακύνθου, Γιώργος Μάργαρης με δηλώσεις του στην «ΗΜΕΡΑ» έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλο.
«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα του Προμηθέα με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Ζητούμε συγγνώμη για την ένταση που οφείλεται σε κάποιους ανεγκέφαλους που είναι υποτίθεται φίλοι της ΑΓΕΖ και από κάποιους άλλους που είναι υπέρμετρα θερμοί και παρορμητικοί φίλοι της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Προμηθέα στην συνέχεια, ελπίζουμε να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα γιατί πραγματικά το αξίζουν».

Κ-19 ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα

Το κακό ξεκίνημα, κόστισε στην ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-4.Στο πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 αν και υπήρξαν παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τα δύο πρώτα τέρματα ,υποστηρίζοντας ότι οι σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου έδειξε καλύτερο πρόσωπο και με σκόρερ τους Κορσιάνο και Παναγιωτόπουλο, μείωσε σε 3-2, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Τελικά όμως η Καβάλα πέτυχε ένα ακόμη τέρμα και έφτασε στη νίκη με την ομάδα Νέων του ΑΠΣ Ζακύνθου να κερδίζει παρόλα αυτά τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στην επανάληψη.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ήττα και καταγγελία της Δόξας

Την ήττα με 0-6 από τον ΠΑΣ Ροδιάς Ξυλοκάστρου, γνώρισε η Δόξα Πηγαδακίων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, κ. Γκούσκος  Ανδρεάτος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα womensports.gr, ευχαρίστησε την αντίπαλη ομάδα για την φιλοξενία, έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητή  αλλά παράλληλα κατήγγειλε τη συμπεριφορά της  β΄ βοηθού, λέγοντας αναλυτικά:

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 0-2: Τον «γκρέμισε» από την κορυφή

Νέα δεδομένα στην κορυφή της Β’ κατηγορίας, δημιούργησε η σπουδαία νίκη που πέτυχε η Νέα Σάντα τη Δευτέρα στο γήπεδο του Αγγερικού  με 2-0 επί του Παναρκαδικού. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κατόρθωσαν να αποδράσουν με το τρίποντο από την έδρα του αντιπάλου τους, ο οποίος έτσι με την ήττα αυτή «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται ο Α.Ο Αλυκανά. Ο Δημ. Μαρινός άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Κάρδαρη στο 79΄να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του στην 4η θέση και με υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Στεριώτης με βοηθούς τους  Πέττα και Ψάρρη.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Είμαι παίκτης της Ζακύνθου και τα δίνω όλα σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει η Ζάκυνθος»



Ο αρχηγός της Ζακύνθου, Κώστας Οικονόμου, κατάγεται από τη Νέα Ιωνία. Έχει φορέσει την κυανόλευκη φανέλα στο παρελθόν, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Νίκη, ενώ στο ματς της Ζακύνθου ήταν ο παίκτης που από το δικό του πόδι ξεκίνησαν τα γκολ που έκριναν το αποτέλεσμα.
Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, δήλωσε ότι πάντα νιώθει ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζει τη Νίκη, ωστόσο  είναι επαγγελματίας και θέλει να τα δώσει όλα για τη Ζάκυνθο. Μίλησε στο magnesiasports επίσης για το παιχνίδι, το πρωτάθλημα της Football League και τη Ζάκυνθο.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τα αποτελέσματα της Κυριακής σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Α.Ο. Ζακυνθιακού από τον Άγιο Λέοντα, όπου επικράτησε με 7-0 της τοπικής ομάδας και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. Στην Β΄ Κατηγορία, ισόπαλο έληξε το ντέρμπι ΑΕ Ζακύνθου-ΑΕ Γερακαρίων (1-1), ενώ το Αργάσι πήρε σπουδαίο «διπλό» από τον Έσπερο. Αναλυτικά:

ΑΓΕΖ: Επεισοδιακή ήττα στην Παναγούλα από τον Προμηθέα (63-65)

Η ΑΓΕΖ κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο του ομίλου, Προμηθέα γνωρίζοντας την ήττα μετά από ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι αλλά κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της στο κλειστό της Παναγούλας.
Οι γηπεδούχοι έμειναν πάντως με παράπονα από τη διαιτησία των Καρακάση και Καμίτσου, αναφορικά με το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων ενώ στο τέλος του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια στο διάδρομο για τα αποδυτήρια, ανάμεσα σε παίκτες των δύο ομάδων, με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο Μπονίκος για την ΑΓΕΖ ο οποίος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο σαγόνι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0: Μεταμορφώνεται στα ντέρμπι

Στο… «κάστρο» της Ζακύνθου, ο ΑΠΣ με την ένθερμη συμπαράσταση των φίλων του, προσγείωσε ανώμαλα την Νίκη Βόλου(2-0) και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δικαιωματικά έχει θέση στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Η ομάδα του Τζανλούκα Κολονέλο αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα μάλιστα σε ένα  αντίπαλο που ήρθε στο νησί με τον αέρα της δεύτερης θέσης αλλά τελικά γκρεμίστηκε πλέον από αυτήν. Οι γηπεδούχοι μέσα στο «σπίτι» τους έδειξαν ποιος είναι το «αφεντικό» και μετά το γρήγορο τέρμα του Μπίρη μόλις στο 4ο λεπτό, απέκτησαν από νωρίς το προβάδισμα με τον Σκαθαρούδη στο 51ο λεπτό να βάζει την… τελική υπογραφή στη σπουδαία τους νίκη. Η Νίκη Βόλου αιφνιδιάστηκε από το πάθος και την μαχητικότητα των παικτών της Ζακύνθου και υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του ΑΠΣ  που πλέον «βλέπει» με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Άλλη μία νίκη χρυσάφι» (video)

Πολύ προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης. Αντίθετα, μοίραζε φιλιά και αγκαλιές ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζανλούκα Κολονέλο. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου: