Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Οι ευχές του zantesport

Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας μια χρονιά διαφορετική με 2017 πόρτες ανοιχτές προς την επιτυχία!!!

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Η διάρκεια της χειμερινής περιόδου εγγραφών και μεταγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών

Η Ε.Π.Σ. Ζακύνθου ενημερώνει τα Σωματεία Μέλη της ότι η διάρκεια της χειμερινής περιόδου - Εγγραφών και Μεταγραφών Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 - 2017, έχει ως εξής:

Να ενωθεί με Super League θέλει η Football League!

Οι δύσκολες στιγμές και τα προβλήματα είναι συνώνυμα της Football League, η οποία για να επιβιώσει χρειάζεται σίγουρα μία χείρα βοηθείας. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι η ένωσή της με την μεγάλη κατηγορίας, τη Super League.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ανιψιός σκότωσε το θείο του με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Με το χειρότερο τρόπο φεύγει το 2016 για τη Ζάκυνθο αφού λίγες μόλις ώρες πριν τη νέα χρονιά ένα φονικό αναστατώνει και πάλι την κοινωνία του νησιού μας.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τι απαντάει στον ΑΟ Τσιλιβή

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΣ Ζακύνθου, στην ανακοίνωση του ΑΟ Τσιλιβή, σχετικά με την επανέναρξη της Α΄ Κατηγορίας, το νέο έτος. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: "Κύριοι της ΕΠΣ Ζακύνθου, απωλέσατε το σεβασμό μας" - Σκληρή ανακοίνωση της ομάδας του Πλάνου

Οριστικοποιήθηκε χθες Τετάρτη (28/12) η ημερομηνία διεξαγωγής της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου. Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιανουαρίου 2017, γεγονός που βρίσκει αντίθετες κάποιες ομάδες, μεταξύ αυτών δύο διεκδικήτριες του τίτλου, τις ΑΟ Κατασταρίου και ΑΟ Τσιλιβή. 

Χιόνισε και στη Ζάκυνθο!!!

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας έφτασε και στο νησί μας, αφού στον Κοιλιωμένο άρχισε να ρίχνει ελαφρύ βέβαια χιόνι.

Στο λιμάνι της Ζακύνθου (λόγω της κακοκαιρίας ) προσέκρουσε το «Ζάκυνθος Ι»

Λαχτάρησαν οι επιβάτες και το πλήρωμα του ΕΓ-ΟΓ «Ζάκυνθος Ι» το οποίο προσέκρουσε το πρωί στο ντόκο του λιμανιού της Ζακύνθου, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή ήδη από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Προβληματισμός και ανησυχία σε Καταστάρι & Τσιλιβή η επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 14-15 Ιανουαρίου!

Μετά και το σημερινό (28/12) Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση, οριστικοποιήθηκε ότι η 10η αγωνιστική σε Α΄ & Β΄ Κατηγορία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14 & 15 Ιανουαρίου, πράγμα που βρίσκει αντίθετες κάποιες ομάδες και κυρίως τον περσινό πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας, ΑΟ Τσιλιβή και τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος, ΑΟ Κατασταρίου.